11580
Europa Universalis III
-
ganges #3260 Bocs, nem Instuction, hanem Introduction -
ganges #3259 Írjátok be a youtube-ra, hogy Europa Universalis III Instuctions.
Az ébszámot figyeljétek1861!!!! is van!!!
Talán a MMP 2, durva!!!
Solten, te ebben jó vagy, tényleg MMP 2 ??(durva!!!)
Ha igen letöltöm:)))
-
ganges #3258 Guta:
1.
A technológiák ára több dologtól füg:
uralkodók(a katonai képzettségeikhez képest olcsóbb a land meg a naval)
A manufaktúrák is segítenek.
A tanácsadók is.
2.
A badboy nő, ha háborút indítványozol, stb..., tehát amitől nem leszel kedvesebb:)))
Az uralkodók és tanácsadók csökkentik.
3.
Az amerika törzsek tartományai colóniák(automatikusan)A a colóniákatmegszállod már csak egy tartománya marat(elfoglalod-annex)
Az európaiaknak rendes tartományai vannak(de a szabály minden országra vonatkozik, csak azt annexálhatod aki a vasallusod-egy vallási csoport is kell_, vagy ha egy tartománya van).
Remélem segíthettem.
-
guta #3257 Lenne pár kérdésem
pl. mi alapján változik a technológiák ára? Amikor a 15-ös szintet akartam elérni a szárazföldi technológiámmal először 200 ezer (!) körüli pontot kért, majd pár év elteltével a végcél lecsökkent 80 ezerre, ami azért már teljesíthetőbb.
a bad boy faktor mi mindenre van hatással? Az nyílvánvaló, hogy a többiek nem kedvelnek, mert már vagy 100 éve szinte folyamatosan háborúban vagyok az összes szomszédommal, de mivel eddig mindig nyertem és a franciákkal viccesen nagy birodalmat alakítottam ki, ezzel túl sok problémám nincs
Mitől függ, hogy egy országot be lehet-e kebelezni egyszerre vagy sem? Közép Afrikában voltak ilyen szempontból furcsaságok, É és D-Amerikában nyugodtan meg tudtam enni mindenkit egyszerre, Eu-ban meg csak utolsó tartományként -
ganges #3256
Be fogom bizánccal kebelzni az ottománokat(ennyit a történelemről) -
ganges #3255 Szerintem multiznak, csak LAN-on(lehet itt is hamachit használni szerintetek)? -
ganges #3254 -
#3253 -
ganges #3252 Na, ikább csöndbe maradok:) -
ganges #3251 Bár 30 évesen(2025) kissé érdekes lenne játszani, de miért ne:) -
ganges #3250 Hát nem is mondom, olyan jól hanzik
Magyarország történelme, sőt az egész világé megvolzona sinte a kezdettől:))) -
ganges #3249 Lehet az EU5 már 1054(valás különválása római, görög katolikusra)-2012(addigra mire megjelenik már 2014 lesz)
Király lenne, de tán az Eu8 476(középkór kezdete)-2025(addigra tuti) -
ganges #3248 Lehet ott már (EU4) 1299-1925(első vh.)
Tök jó lenne:)))
Lehet várok EU4-re meg sem veszem a kieget(ha nyárra tán itt lesz) -
ganges #3247 Ja, de az már kicsit sok, nem(tán Eu4-ben, ami lehet 1-2 év és itt van)
Akkor még III. András uralkodott(1301-ig, utánna kihat az Árpád-ház)
De nem is biztos, hogy változik a játék ideje, csak néhány +, ennyi.
Milyen lehet majd az EU 4:)) -
#3246 Lehetne 1299-1871 pl -
ganges #3245 akkor 1900-ig, mert 1821 max sebességgel kissé hamar eljön.
Szerintetek medtől meddog fog tartani az új kieg(pl.:1335-1871)
1871-ekkor jött létre Németország
1335-Caak úgy pl. -
#3244 2000-ig? Minek?? -
ganges #3243 Nem tudtk olyan patch-et amivel IN-nel el lehet menni akár 2000-ig is??? -
ganges #3242 én az MMP-vel kapcsolatban:
Nem nyúgöz le, de izlések és pofonok. -
ganges #3241 Szerintetek csak javítások lesznek(amire egy pacht is elég), vagy tovább húzódik a játék??? -
#3240 En meg Oktober 2-ig nem birom ki, megjelenik a Magna Mundi Platinum 2 mod: link -
ganges #3239 solten, most nem fogom kibírni decemberig, na nem baj, jön a suli, fél évkor felvételi.:))(gimmnáziumra)
Szerintem bio+kémia vagy törire megyek.
Na mind1 ne tereljem el a szót:))) -
ganges #3238 Nos olvastam:
nem tudják mi lesz a + dolog, de azt igen, hogy decemberben jelenik meg(tehát, mivela paradox európai cég, nem lessz egy hónap késedelem, szerintem karácsonyra itt lesz kb 10e-ért.)
Remélem vissza lehet menni károy róbertig(akkor még török sehol) -
ganges #3237 na ne:))
medtől meddig? mikor? menniért???
októberben a szülinapomon lehet nem veszem meg a complettet, de ha igen ezt id meg kell(tán ott bizánc és magyaro. erősebb)
Nem vagyok kocka, de most nagyon örülök:))))))))))))
-
#3236 Erkezik az utolso kieg.: Heir to the Throne
-
ganges #3235 Szerintem az eu3 nem a történelemhűségről szól.
Én mondjuk bizánccal vagyok, patriótákat küldök macedóniába.
A patrióták:
1.Vallási felkelők?
2.Csatlakozni akarnak hozzám mert core?
3.Csatlakozni akarnak hozzám, mert én küldtem őket?
Mennyi idő a 2-es és/vagy a 3-as?
-
edem101 #3234 igen dölj hátra és szerez szöviket bár lehet hogy igy is kitüzik a török zászlot Konsztantinnápolyra de sebaj fö a történelemhüség -
edem101 #3233 igen játszik rajta a jó isten -
ganges #3232 a világon játszanak multit egyáltalán?
Mert mikor netre mentem ezt irta ki egy kis táblára:Continting(vagy mi)
Geme not found. -
ganges #3231 van egy jó stratégiátok bizáncnak? -
ganges #3230 nekem fent van a 3.1-es patch és a 3.2 béta is. -
Haglee #3229 Jön hamarosan a final 3.2 verzió!!! :) Már nagyon várom, lehet azzal lenne érdemes indítani majd a kampányt. Szeptemberben várható - szerintem az utolsó hét körül. -
ganges #3228 Haglee én biztos megyek.
Hogy lehet Bizánccal elfoglalni az ottománokat, légysz segítsetek. -
edem101 #3227 én nem megyek ere még véletlenül rálépnék ara a kampec tartományra mert nemrég mentem rá egy hadal és kilépet van ere más megoldás? -
kissssss #3226 :-D sok sikert XD talán még én is jelentkeznék rá csak az msn-em rejtélyes modon be adta a kulcsot :-/ -
Haglee #3225 Hello all! Multiplayer kampányt szervezek magyar eu3 IN játékosok számára. Vegyetek fel msn-re, az időpontot közösen választjuk ki: [email protected] . Várom a jelentkezéseteket! -
edem101 #3224 ugytünik megoldodot a gondom ugytünik egy provinciával van gond(mert edig amerikában terjeszkedtem most viszont Ázsiában) ja és egy másik mentésen még mindig megvan a gond de sebaj -
edem101 #3223 földbedöngöltem a franciákat a Osztrákok és a horvátok támogatásával de anyira hogy az már fály lecsaptam öket a 2. Francia-Osztrák háborúban -
edem101 #3222 hüha ritka dolog van nálam horvátország fügetlen let és a elsö eszmélye küldetés az újvilágba van olyan akinél van ilyen?( én most toszkániával vagyok ugyhogy horvátországhoz semi közöm) -
edem101 #3221 én az alap magyarhoz azt teném nekem azt irja ki a parasztháboruba valami NEXT_ micsodát és és még a népszokások alsó választásánál valami angol hablatyot ir ki vakaki megmondaná hogy az milene?