11580
Europa Universalis III
-
#3340 Megjelent a Magna Mundi Platinum 2 -
kissssss #3339 jaj de fel élénkült itt az élet :-D -
tttttom #3338 Azt én mindig nézegettem...Engem egyedül csak a béke feltétel szabás módja zavargat ebbe a játékba... -
#3337 Amikor békét ajánlasz azt is nézned kell mekkora értékű a követelésed, ha több mint 100 akkor vissza fogja utasítani. Szóval csak 98%-ot kérj, a többit majd legközelebb. -
Fasiszta #3336 Sajna a törökökkel sokat kell háborúzni. -
tttttom #3335 pffff...Nálam volt egy mega háborúm a gép meg baszta odaadni a területeit (töröknél) vagy 400.000 katonával (80.000 rendfenntartó és 320.000 csapásmérő hadsereg) amigg nekik ilyen fos 60.000-ressel jött ellenem és csak 1470-ben jártam.Oszt még a vazallusait is megszállva tartom... De akkor se hajlandó a buzi török odaadni a területeit hiába van a victory condition 100%-on, mert ha meg afölé megy akkor mint egy síró kis kurva aki nem akar leszopni modon vissza utasítja a kicseszett béke ajánlatomat... :@@@@ És ez rohadtul kezd felhúzni!!!!!! -
Fasiszta #3334 Először elveszed egy béke kötésben a provinciáit amiket elfoglaltál a fővároson kívül utána vársz öt évet újból hadat üzensz elfoglalod az utolsó provinciáját és annektálod . -
tttttom #3333 Valaki tudna segíteni? :S
A Bizánciakkal kezdtem el játszani, mert újra akarom kreálni a Kelet-római birodalmat. :P
Az a kérdésem, h elfoglaltam a szerbeket,boszniaiakat meg a törököket teljesen de nem lehet őket teljesen annektálni.Az mitől van? Mert nekem nincs kedvem 8-10 háborúban megbaszni a törököket hanem 1 mega háborúba akarom őket bezúzni ez hogy lehetséges? Valaki pls HELP. :D -
ganges #3332 ok, sztem 5-6-a körül(okt. 5-én van a születésnapom) -
seventhson #3331 gangesz szólj mikor meglesz;) -
#3330 *maintence -
#3329 Igaz,csak nekem már késő mert mindent beleöltem a hadseregbe ,viszont létre is hoztam 1 elég szép kis Habsburg birodalmat ,de az infláicó kezd aggasztani
Attól is lehet h nagy mértékben nő az inflációm mert a magna mundi platinummal tolom? Alapjátékban nem nőtt ennyire ,mondjuk így reálisabb. Próbálom a maitencet kevesebbre rakni ,dehát még így is nő igaz nagyon kis mértékben. Egyetlen reményem ,hogy event formában leredukálódik talán kissé -
#3328 Altalaban a jatek elejen a hadseregen es a flottan "sporolok". Igy marad love az epuletek fejlesztesere, kereskedok kikuldesere (azok is hoznak szep summat), ha rendben a gazdasag, johet a nagyobb letszamu hadsereg... :) -
ganges #3327 október elején megkapon a completet magyarúl.)) -
#3326 de ha meg 0-án lesz a csúszka akkor meg tax acessorokra nem marad lóvé.. mind1 ,most próbálok stratégiázni ,kölcsönt veszek fel ,építek tax a-kat aztán mikor vissza kell fizetnem megin nagyobbra nyomom a csúszkát. köszi szépen -
kissssss #3325 Woondy gondolom tudod hol álithatod be a havi bevételeidet ha igen akkor keresd meg és vidd le a csuszkát 0-ra igaz így elég sok pénzt buksz havonta főleg ha nagy sereged is van de csak így tudod csökkenteni az inflációt. minden év végén csökken az infláció és igen is építgesd azokat az infláció csökentö házakat mert nagyon hasznos épületek lehetöleg minden provinciádban építs. minél több pénzt szedsz be havonta annál nagyobb lesz az inf ja és beálításoktól fűgöen ha van aranybányád akkor azok miatt is nőhet. -
kissssss #3324 hát jah de ezen meg ragadt a szemem Special diplomatic options for Republics. kíváncsi vagyok hogy ez alatt mit értenek mert eddig egy kereskedő országgal tényleg nem túl sok diplomáciai lehetőségünk volt. -
#3323 hi ,nekem annyi kérdésem lenne h az infláció mértékét mivel tom csökkenteni nemzeti ideán meg tax acessoron kívül? hiába építem ugyanis a tax a.-kat ,az idea is elég kevés inflációt redukál. nincs vmi megoldás erre ? ugyanás már 5,5 az inflációm.. -
#3322 link es link
egyelore nem sok... -
kissssss #3321 tud valaki valamilyen infót hogy mik lesznek az új kiegben vagy hogy egyáltalán mikor adják ki? -
#3320 Értem, köszi szépen. Megyek is keresem a topicját... -
Fasiszta #3319 Hearts of iron 2 és Hearts of iron 3 ezek paradox termékek és világháborús játékok. -
#3318 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van -e ehhez a játékhoz nagyon hasonló ( esetleg Paradox termék )de a világháborús korban játszódó? Nagyon sokat játszottam ezzel és a Rome -al is és nagyon tetszik. -
kissssss #3317 nem muszáj asszem jó eséllyel meg lehet örökölni Aragónia területeit ha 190 főlőt van a viszonyod velük csak ez elég sok időbe telik mire össze jön. -
Fasiszta #3316 Kasztiliával lekel rohanni Aragóniát hogy létre jöjjön spanyolország? -
kissssss #3315 Press [~] or [Alt]+21 on Numpad while playing to access the console. You can use the following codes case sensitive codes:
die native: Natives are now attacking
pirate: Pirates now roam
cash: Now we have cash!
stability: Stability for the people!
prestige: Glory to us!
spy: Spies added!
diplomat: Diplomats added!
missionary: Missionaries added!
merchant: Merchants added!
colonist: Colonists added!
fow on: Fog Of War turned on
fow off: Fog Of War turned off
discover <Province ID>: Province discovered
undiscover <Province ID>: Province undiscovered
revolt <Province ID>: Start revolt
invest <tech> <amount of cash>: Invest # cash in desired tech (see below)
fullscreen: Window mode on/off
morehumans: ?
na tessék most már örülhet minden csalás mániás emberke.
aztán ne hogy meg lássam hogy valaki megint meg kérdi. -
PanzerRommel #3314 Sziasztok tud valaki kódot a stability novelésére elore is kosz -
kissssss #3313 hááááááát egyszerű fogod a baltát ééééssss feldarabolod a gépedet apró darabokra ne nézetek őrültnek. -
digi7 #3312 Köszönöm a segítséged. Sajna, akkor ezt tudomásul kell vennem. Marad a nagy gépem, de az, hogy fogom a honom alatt cipelni?
Köszönöm még egyszer.
-
#3311 Ez a gond. Sajnos azzal nem mukodik a game :/ (paradox forumban olvashatsz rola) -
digi7 #3310 Szia SOLTEN. Sziasztok.
Igen, sajna ez a videokártya van benne.
-
seventhson #3309 a hónap végétől kapható lesz az EU 3 Complete MAGYARUL! -
Lysandus #3308 O.K. Bocs a kitörésért! Kicsit feszült vagyok ma. -
kissssss #3307 jah tényleg ott van csak tegnap úgy álltam már neki irkálni hogy 2 napja fent voltam így egy kicsit fáradt voltam tegnap. -
#3306 Marmint a laptopodban... -
#3305 Hello. Abban milyen IGP/VGA van? GMA950? -
digi7 #3304 Sziasztok.
Segítségeteket kérném, hogy az EU3-at a laptopomon is tudjam játszani.
Tehát, van egy Acer Aspire 3690-es laptopom, amire vista home van telepítve.
Miután az EU3 eredeti játékot feltelepítem a játék kezdő térképén csak egy nagy kékség, a rajta lévő piros színű határvonalakkal és a folyok láthatók. Rajta van még a zászlók és a katonák is, megfelelő színnel, de a tartományok akár melyik térképfajtára kattintok, nem színeződik, folyamatosan kék marad.
A patchek feltétele után sincs változás. A gépben 2 Gb. Ram van.
Mi lehet a gond? Várom válaszotokat.
Előre is köszönöm.
-
Lysandus #3303 Ember, hát írta a dátumot! 1776. július 4. A függetlenségi nyilatkozat elfogadása. Vagy hiányoztál, amikor ez ment történelem órán? -
kissssss #3302 jah hát ezt nem mondtad de ha jól emlékszem alapból be támadják az angolok az amcsikat. -
ganges #3301 1776-ban az angolokkal hadakozok, a spanyolokat már nem bírnám