11580
Europa Universalis III
-
Trantorius #3460 alami modnak vagy kódnak is örülnék amiel elmulik a lázonás mert kiirhatatlan, pedi a áték ele óta alig 15-20 év(folaltam pár területet aztóta) -
Trantorius #3459 Hello
Mit lehet tenni a lázadások ellen, ali birok támadni mert mindenhol lázadoznak roadt nay sereekkel? Van valami beállítás vagy valami amitől abba marad? -
Trantorius #3458 Nekem nem stimmel a magyarítás,elég nagy hülyeségeket ír ki néha, fájl neveket és egyé értelmetlen dolgot,mi a gond? -
ganges #3457 -
ganges #3456 HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
MEGJELENT!!!!
3999FT-ÉRT MEG LEHET RENDELNI MAGYARÚL AZ EU3 COMPLETET!!!!!!!!!!3-7 NAPON BELÜL MEGÉRKEZIK.TUTI MEGRENDELJÜK!!!!!!!!!!!A PC DOME ONLINE SHPNÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Figyelem!ne az online shopba írjátok, hanem a keresőbe! -
ganges #3455 Error Number:0x80040702
Desripcion:Failed to load DLL:FirewallInstallHelper
Setup will now terminate. -
seventhson #3454 pontosan mit ír ki a hibaüzenet? -
ganges #3453 Helló!
Lenne egy problémám:
valami DLL hiba miatt kitörli magától az összes játékomat(2)
ezaz eu3 és az aoe3.Nos, nem tudom, hogy hogyan kezeljem ezt a hibát.A hiba valami fájl szerűség, ami lejárt, vagy valami felülírta(ezt írta a wikipédia).Ha alaki tudna segíteni, megköszönném! -
tttttom #3452 ok -
#3451 Ennyit ir ki, de ne torodj vele. Mint irtam, ha azonos a kultura, hamarabb lesz core. Ja es kifelejtettem az azonos vallast is. -
#3450 Hahh, telepitettem ezt a betutipust (Aquiline Two), erre megfejelte ilyen kis hajo grafikakkal... :))
Innen letoltheto: link
A fokonyvtarban levo gfx/fonts fajljait kell felulirni. Biztonsag kedveert ezt megtettem a mod alkonyvtarban is. Es a map alkonyvtarakban torolni a cache mappakat (fokonyvtar es mod).
-
tttttom #3449 mert nálam volt ilyen hülyeség h 500 évig írta a coreos baromságot xD (WTF????) az mpp2-be :D -
#3448 MMP 2-ben mar nincs ilyen 50-100 evesdi, event hatasara lesz core. Ha azonos kulturaju a kerdeses tartomany akkor gyorsabban. Pl. volt mar nekem 15-20 ev is. -
kissssss #3447 várd ki azt az 50 évet én is ki szoktam várni. -
tttttom #3446 Haó valaki monda már el pls hol lehet átírni ezt a cores baromságot, h ne 50év mulva legyen enyim a tartomány hanem mondjuk 10 év alatt. ennyi. :) -
Trantorius #3445 Lehet megpróbálom csk az ilyen játékokkal pont zért játszom mert Magyarokkal lehetek és választkapok pár "mi lett volna ha-ra?"
Kösz a választ ha lenne esetleg még pár haditechnika vagy egyéb tipp szivesen várom. -
kissssss #3444 csehekkel és a lengyelekkel próbálj meg katonai szövetséget kötni de elöte királyi házasságot köss velük az osztrákkal is meg próbálkozhatsz egy katonai szövit szigorúan jó viszonyban a törökök elenni háború mindig kemény szokott lenni mivel elég nagy az eséj rá hogy úgy kb 40000fős serege van a magyaroknak meg asszem a játék elején csak 18000 ja és később meg próbálkozhatsz azzal hogy diplomatákkal beolvasztod Erdélyt a magyar királyságba ehhez 190 fölötti jó viszony kell királyi házasság és a vallásnak egyeznie kell.
egy országot csak akkor tudsz bekebelezni ha már csak 1 tartománya van.
én azt javaslom neked hogy inkább kezdj egy új játékot a franciákkal vagy az angolokkal sokkal könnyebb -
kissssss #3443 igen ez volt a gond este már meg oldottam működik tökéletesen. -
Trantorius #3442 választ akartam irni..este van már -
Trantorius #3441 A magyarítást megtaláltam. Viszont felmerült pár kérdés bennem, amire nem nagyon találtam kérdést mert valamiért mikor az oktatást akarom elinditani, lefag a játék.
Tudnátok segítséget adni 1399-ben indulok Mo-val de folyton szopok,mindenhonnan támadnak akivel nm sikerült szövetséget kötnnöm. Azonkivül mikor engedi egy ország bekebelezését? Van valami jó kezdeti taktika? -
Trantorius #3440 Hello
Az EU 3-hoz letölthető magyarítás? -
#3439 3.2b patch-et is telepitetted? -
kissssss #3438 kipróbáltam amit linkeltél de még így sem jó mmp2 mapában kell felül írni a fájlokat? mert én így csináltam. -
kissssss #3437 Maltai Lovagrend JÁÁJJ XDXDXDXD -
kissssss #3436 köszi a gyors választ és a segítséget teuton rendel mindig is szeretem játszani igazi hc eu3 játékosoknak való kihívás a lengyelek és a litvánok ellen csak egy jó szövetségi rendszer tudod kihúzni engem abbol a bizonyos barna lekvárból. én így szoktam csinálni először jó viszonyt építek ki a császárral hogy a többi tartomány is a birodalomhoz tartozzon így a császár be véd (ha osztrák a császár még jobb) aztán betámadom rigát egy kém által koholt cb-vel (tudom csúnya dolog) mert diploanektálni nem lehet sajnos igaz rigát is védi a császár de a játék elején még (akár ki is a császár) nem tud túl sok mindent tenni mert a lengyelek nem nagyon akarják át engedni a területükön a császári seregeket így egy kis szerencsével egy sima békével meg lehet úszni a háborút ezután eddig nekem mindig sikerült katonai szövit kötnöm a magyarokal és muscovy-val később akár még a svédekkel is meg lehet próbálni a katonai szövit. területi terjeszkedést pedig az észak keleti irányba szoktam indítani piszkov novgorod stb persze ehhez muscovy segítsége is kellet késöbb pedig akár az észak amerikai területek gyarmatosításával is meg lehet próbálkozni szigorúan grönlandi core ki induló ponttal. -
#3435 Probald ki ezt a HDM 2.3-at: link
Teuton rend, jo az. Asszem' kov. game-nel a Maltai Lovagrend-el nyomom... -
kissssss #3434 hhmmmm ismét fel raktam az mmp2 de mikor kezdenék egy új játékot (Teuton rend ) és át váltok politikai térkép modba mindegyik nemzet színe fehér arra emlékszem hogy ez egy gyakori hiba csak én vagyok a hülye hogy mindig elfelejtem plz HELP -
#3433 Nem hiszem el ,megint nem enged be a játék. Kidob hibaüzenettel... (csak a savagame-nél...) ááááhhhh..... -
#3432 Közben lett királyom ,sikerült elérni h ismét én legyek a NRCS. Éppen most igáztam le pár török tartományt. Közben hatalmas háború tört ki, angolok,poroszok,lengyelek,német-római tartományok fele (ugye a protestánsok) háborút indított ellenem . Egyetlen szövetségesem (Portugália) b@aszott rám. Megpróbálok felülkerekedni.. Biztos irigykedtek rám ,létrehoztak vmi szövetséget (már nem emlékszem pontosan a nevére ,de az a vicces ,hogy a poroszok még engem is bevettek.. +200,alliance) Utána majd ügyelek h legyen vmi jó erős szövetségesem (pl. franciák ,oroszoknál esélytelen a más vallás miatt, utánok meg kb. franciák a legerősebbek)
-
#3431 Nyomass egy screenshotot... :)
Egy nemzeti idea kell, es mehet a kolonizalas, szerzek egy-ket gyarmatot... :) -
#3430 Vadállat :D Közben megszívtam a régenstanáccsal... nem én vok most az nrcs szal csomó területem a poroszoké lett (ideiglenesen) mert az örökös tartományokhoz csatoltam h ne kapjak büntetéseket... -
#3429 Ez az 1.15 (+hotfix) mar eleg jo, nem talalkoztam eddig zavaro buggal. Vagy buggal egyaltalan.
Update:
Milan-t diploannektaltam, Velence elfoglalta Corsica-t es Genova maradek tartomanyat a Krim-ben, Lesbos lazadas miatt Morea-hoz kerult majd a torokok szalltak meg. A legyengult Genova-t igy vazallussa sikerult tenni (majd diploannektalni). Egy haboru soran Corsica-t megszereztem Velencetol (Ausztria jol legyengitette a flottajat es hadsereget), a felszabadulo Szardiniat vazalussa tettem es diploannektaltam. Egy koalicios haboru soran megszereztem a papai allamtol Avignon-t. Kovetkezo soran elertem hogy mondjon le szepen a core-jarol ott... Kikialtottam a Szard-Piemont kiralysagot.
Eleg jol allok, az ismert vilag 10-edik legnagyobb jovedelme az enyem (Hamburg az elso 5-ben az egy darab provinciajaval... - kereskedelemre nagyon ragyurt...), pedig a nyakamon egy rakat buntetobonusz (hulye HRE), szoval lesz ez meg jobb is.
Tripoli elfoglalta Malta-t a bena Aragontol, en meg tole. Odaadtam a Lovagrendnek, mert jofej vagyok...
Ok eleg jol megszivjak mindig, elobb a torokok uztek el oket Rodoszrol (tortenelem ugye..), aztan Raguza-rol v. a torokok v. az osztrakok, most kaptak Szicilian egy provinciat. Jo helyen vannak itt, eleg jol b@szogatjak a berber allamokat.
Ja, Woondy: vannak "provinciai decisionok", epits Artisan workshopokat utana pedig Urban workshopokat. Plusz bonusz a bevetelnek, kereskedelemnek... :) -
#3428 Nem csaltam, bugos volt a játék, mondjuk mind1 mert nem tudtam megoldani ,kezdhettem újat... :D
Grat Savoyhoz ,köszi a tippeket ;) -
kissssss #3427 0 év???? öööö wtf??? -
tttttom #3426 Hol lehet azt átírni, hogy egy tartomány core legyen amit meghóditottam, mert nekem 0 év túl sok idő... -
#3425 Gazdasag stabilizalasa. Eloszor is igyekezz hogy a stabilitas mindig legyen +3-on. Ekkor van a legnagyobb bevetel, es kiiktatodik egy sor "negativ bonusz". Celszeru az inflaciot alacsonyan vagy zeron tartani, ellenkezo esetben kihat a fejlodesre. Az inflacio a Treasury-csuszkaval csokkentheto pl.:
Epitsed, fejleszd a provinciat inflaciocsokkento, bevetelnovelo epuletekkel:
A fejlodes fontos, hiszen az ha minel gyorsabb, annal elobb jonnek az uj katonai egysegek, no a produkcios szint (bevetelre van hatassal), ezaltal a bevetel, kulonbozo epuletek hatasara no a lakossag, ezaltal no a bevetel, stb. Osszetett. Ja es market economy-ra allitsd a csuszkat, az jot tesz a kereskedok benntartasanal a ker. kozpontokba. Oda is kuldj kereskedot, rakas kesst hoznak. Kereskedelmet segito nemzeti ideak is dobnak a dolgon. Van nemzeti idea ami csokkenti az inflaciot, noveli a bevetelt, und so weiter... und so weiter... :)
-
edem101 #3424 hát ja :( azért kértem -
#3423 De: link
Hozza a hotfix: link
Alapjatek meg nem kihivas... -
edem101 #3422 amugymeg én a infláciot általában hoditásal és azonali seregleépitésel oldom meg és ez nálam anyira bevált hogy hirtelen észrevetem hogy a törökök a genya ruskik(oroszok) és a franciák se tudtak leverni pedig szinte bnapra pontosan üzentek hadat de enek törökörszág volt a legnagyobb vesztese mkert akora területet anektáltam hogy egyböl lene egykét szivroham vagy bazdmegolásál elég anyi hogy törökországot a legnagyobb idöszakárol 1 tartományra zsugoritotam -
edem101 #3421 szöviben vagyunk csak véletlenül kitöröltem