Europa Universalis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
kasztiliával voltam olyan 1560 korul ésmár enyém volt dél amerika meg afrika jelentos része(eztmég az alapjátékkal csináltam) népek között elso voltam és jott a kieg:
franciák nekemjöttek olyan 40ezres sereggel nekem meg minden haderom messze volt flottámat persze elsullyesztették de ok zsoldookkal megoltem oket. fél francia enyém volt amikor nekemjött burgundia, anglia, aragon(márami maradt) zapotec aztéc teuton lovagrend és austria is. mondom ennek fele se tréfa de lehetetlen volt tovább vinni mert a pénzem elfogyott zsoldosokra és ha elviszem oket akkor a partraszálló seregek tönkrevernek
mondom kezdek egy ujat hátha más lesz: magyarország mimás:
15 év: enyém Erdély Bosznia montenegro belorusszia 2 cseh megye, szövim van asutria poland
nekemjönnek törökök van 15ezres seregem de pénzem semmi 2 év alatt szétszedtek engem is és a támogato seregeket is. vmi ubertáposak
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Mindenkinek sikerult atrakni magyarra,aki atirta a setting txt language reszet?!
Csakmert amikor En atirom,maga a jatek meg elindul viszont mar semmifele kampanyt nem tolt be,megall a toltes...
Vkinek barmi 5lete?!
...ugyanis nagyon elkelne a magyarositas!
Elore is koszonom!
Born to win
Sikerult Ausztriat letaszitani a csaszari tronrol(majd be is olvasztottam oket) igy mar egy jo ideje Nemet-Romai csaszar is vagyok. Eleg nehez osszetartani a NR birodalmat mert a sok kis allam folyamatosan szervezkedik, nemreg peldaul osszefogtak es egy kisebb forradalmat robbantottak ki orszagomon belul. Eddig bekes uton probaltam egyesiteni a birodalmat de most felbosszantottak uh Annex-elem szepen sorba oket.
Papai kuria vezetoje vagyok es Defender of the Faith titulust is megvasaroltam amit csak akkor vesztek el ha, elveszitek egy haborut, ha Franciao.,Spanyolorszag osszefogna ellenem talan lenne eselyuk bar nemhiszem(Oroszorszaggal,Toroko.al es meg jopar nemzettel szovetseges vagyok).
Born to win
Born to win
Hivatalos oldal
Amugy a Cruseder Kings Deus Vult kieg miert nincs fenn egy torrenten se. Szeretnem azert latni mielott kiadok erte 15eurot(az is erdekes hogy amerikaiknak 15dollar=15euro europaiaknak, kar hogy 1,5x a valto)
Born to win
http://www.pcdome.hu/kepek/jatek/3340/europa_universalis_rome_pc
Hallott már róla valaki valamit? Vagy van róla infója?
Például Burbundiával van egy 200-as kapolcsatom,de a katonai szövetséghez azt írja h LEHETETLEN! Valahogy ezt lehet javítani?????
...
Magnamundi
Nem mindenesetben, pl lehet h olyan szovetsegese van ami nem szivlel v. kicsi a prestige-ed vagy nagy a reputationod(badboy) stb.
Born to win
Born to win
Például Burbundiával van egy 200-as kapolcsatom,de a katonai szöv.hez azt írja h LEHETETLEN! Vhogy ezt lehet javítani?????
Vazallusaim: Torokorszag(ottoman empire), Cyprus, Oldenburg, Velence, Szardinia, Papai allam, India 2/3-at uralo Rjadputana
Szovetsegesek: vazallusok plusz Oroszorszag, The Knights, Naxos

Born to win
A játék relatíve "könnyen" programozható, könnyen moddolható. Sok user csinált saját modot. Egyik legjobb, ha nem a legjobb a magnamundi mod. Legújabb az 1.79 Gold.
A játék történelemhûbb, kereskedelmet, kolonizálást teljesen átdolgozták, millió újítás amit nehéz lenne felsorolni. Egy két új birodalmi város belekerült a játékba (pl. Lübeck, Danzig...)
részletek itt
Saor Alba
Es mi az a MM IV?
Egyebkent masnak is kiir egy csomo errort a 1.79kicsomagolasanal??
Born to win