11580
Europa Universalis III
  • Vardar
    Nem annyira átláthatatlan a rendszer, csak el kell jutni az államoddal arra a szintre, amikor te kevered a kártyákat.
  • ganges
    poroszal vagyok, nem magyarral.németország egyesítésén próbálkozok
    Azért kösz mindent.
  • Vardar
    Francia-osztrák(?) vs. magyar, orosz(?). Az orosz/osztrákok csatlakozása egyáltalán nem biztos, meg is tagadhatják a belépést, de nem lesz osztrák-francia csata az 100%
  • Bagoly000
    Na ez bonyolultan hangzik, a szövetségi rendszert én sem szeretem.
    Szinte biztos, hogy Ausztria is segít majd védekezni. Az szerintem nem számít, hogy osztrákok meg az oroszok szövetségesek, mert ez inkább a magyar(ugye)-francia háború lesz, és majd e mögé lehet felsorakoztatni a többi hadakozó országot.
    Nem hiszem hogy sokat segítettem most, de talán 1 információval több..
  • kissssss
    éljen
  • ganges
    1879-1882 körül, bocs.
  • ganges
    Bagoly000, kösz.De azért max. 2010-ig mennék, nem 50.000.000-ig:)
    Jók a képek.Viszont aki kitapasztalta, hogy is működik az a diplomáciai kérdés, és válaszolna rá megköszönném:
    Nos, a Franciák szövetségesei az osztrákok.Az osztrákoktól kéne Breisgrau, a franciáktól Baden.Az osztrákokkal 200 a kapcsolatom, de nem akarnak szövetkezni, pedig nekem több a preztizsem meg stb....A szövetségeseim az oroszok, az oroszok szövetségesei:az osztrákok és én.Az osztrákok szövetségesei:az oroszok és a franciák.A franciák szövetségesei:az osztrákok.A franciáknak szeretnék hadat üzenni.
    Nos, a kérdés:
    Mennyire biztos, hogy az osztrákok követhetik?Vagy mitől függ?
    Ha nem követik, akkor biztos üzenek nekik is hadat, az oroszok engem, vagy őt követik?Vagy mitől függ?
    Nos ennyi.Ezek után nem áll semmi az utamban és létrejön a Német CSászárság kb. 187901882 körül.Tehát később mint a valóságban.De ez nem vaj
  • Solten
    Vegre, letoltheto az MMP2 uj verzioja :)

v.1.20 Monthly Update (6/12/2009)=

FIXES

- Lots of fixes

GAME BALANCE

- Plenty of game balance tweaking

NEW FEATURES

- Very few new features

download
  • Bagoly000
    Na, sikeresen befejeztem a legelső teljesen végig játszott játékomat.
    http://www.xfire.com/profile/7135/screenshots/eurouni3/
  • Bagoly000
    Unlimited time:
    Europa Universalis III/common/defines.txt

ott található:
    start_date = 1399.10.14
    end_date = 1821.1.1
  • Vardar
    Én nem tudom feltenni a 3.2-es patchet. Mi lehet a gond? Azt írja, hogy nincs feltéve az In Nomine.
    Kösz a tippeket a seregre, maradok a magaménál. Most technológiailag jobb vagyok a franciáknál, már csak a hadüzenetüket várom, megakarok nekik fizetni a sok cheattel lezárt háborúért.
  • ganges
    A franciákkal már játszotam, jók tényleg.Ezért félek én baden elfoglalásától.(
  • ganges
    ha valakit érdekel(bár nem hiszem hogy sokat, de engem igen):karaácsonyra(ha kapok pénzt)megveszem a kompltettet magyarúl!aztán január környéként meg a HttT-t.
  • Bagoly000
    Talán a Franciák a legerősebbek az egész játékban. Őket hagytam a végére. Mindig nagyon jól állnak land technológiban. Az én játékomban Oroszország sikeresen létrejött (aranyhodát odavere tver). Már olaszország is majdnem, de a franciák meghiúsították északolaszország elfoglalásával. Németország a Magyarok nyilai miatt nem jött létre. (:
  • ganges
    hát én Germanyt nem egyszer láttam(youtube)én 1776-ban kezdtem, mert akkor a porsozok jól állnak.nagy segítség ha alapon játszol és használod az unlimited time patchot.én kb. 5-10 évente háborúzok.egyépként ahogy nézegettem a tartományokat pont kijött az 1871-1914 közötti Németország(ha tudok képet majd rakok fel).Az nekem is van 120k seregm összesen, de külön tartományokban.ruszkik a szövetségeseim, az osztrákokkal jó a kapcsolatom, de ahogy nézem bade és breisgrau kell az 1871-1914 közötti Németországhoz(baden-francia, breisgrau -osztrák)na majd meglátom.

De az IN-hez nincs Unlimited Time Patch?Solten?
  • Bagoly000
    Nem tudom hogy kompatibilis-e vele, de szerintem nem. A beta patchekhez ki kellett törölni a bin/paths mappa tartalmát vagy valami ilyesmit az instrukciók szerint.
  • kissssss
    jah mániájuk 60.000 meg 70.000 fős lovas hadsereget fent tartani + még kb 35.000 gyalogos is ott figyel komolyan én nem is értem hogy a frászba merték ilyen erősre megcsinálni őket eddigi játékaim során egyszer sem tudott létre jönni Németország az olasz állam is csak nagy mázlival sikerül össze hoznia a gépnek a spanyolokról meg ne is beszéljünk áragóniát mindig be darálják a csigazabálók Oroszország meg egy vicc aranyhorda mindig megkajálja a kisebb nagyobb orosz álamocskákat persze később felszabadulnak (a veteránok tudják miért :-D) de addigra a litvánok ki szakadnak a lengyelek uniójából és be darálják fél kelet europát Bizáncnak meg esélye sincsen ha be nem segítek nekik egy kicsit kémek küldése oszmánoknak ;-D
  • Lysandus
    Franciáktól szoktam fázni. Mindig összerak valami gigantikus sereget. (+60 k) Szívszélhűdést kapok tőlük ha meglátom. :-)))
  • hollófernyiges
    Az ember alapban másra használja a fegyvernemeket. Én általában külön szoktam mozgatni mind a hármat, háború elején amikor az ellenség főseregét kell megtörni akkor összevonom, a győzelem után a gyalogságot (erődöktől függően) 10-12Ks csapatokban ostromolni küldöm, a lovassággal meg üldözök, illetve a külön mozgatott kisebb egységeket likvidálom. A tüzérség is külön mozog mert lassú és amíg odaér az ostromhoz a gyalogosok már puhította az erődön egy kicsit.
  • Lysandus
    Régi mentésekkel (3.1) kompatibilis az új patch?
  • Bagoly000
    Nálam minden egységnél 5/14/1 a felosztás. Ha nagyon nagy technológiai előnyre tettél szert, akkor egy országon átmehetsz, mint ha tankjaid lennének. Habár a level 5 -ös erődök néha okoznak gondot 14k gyalogosnak.
  • Bagoly000
    Sehogy.
  • ganges
    én nem szeretek világuralomra törni, én csak játszani szeretek.(ez vagy bkében vagy háborúban történik)
    nincs IN-hez Unlimited Time Patch,Mert az aapok tök jó, már lassan mecsinálom az egyesített Németországoz.Már 1823-ban járok.
  • ganges
    ha valakinek nem tetszik amit írtam, nyugottan kijavíthat.
  • ganges
    nos, ha van sok pénzed és manpower, akkor:
    a legtöbb a gyalogos legyen, mert ha ostrom van akkor le tudod rohanni az egész várat(kb. 3-as szint még az amit 0%-nál le tudnak gyűrni kb. 20-ezren)
    a lovasság jó taktikai egység, az eastern teches népek(magyaro., török, lengyel, stb..)azoknál jobb a lovas.a latinoknál(németek, franciák, stb..)azoknál a gyalogosság.
    az ágyúk kb. ugyan olyanok.azok meg jók, ha le akarod szedni az ellenség morálját.
    nem árt ha jó taktikázó és ostromló tábornokot választasz, sok csatát nyertem már meg jó taktikai képességgel rendelkező tábornokkal.én néha csak gyalogosokat használok, de a kombináció a legjobb.

Tippek.
    a gyalogossáknak 1 a taktikai tehetsége(minden gyalogosnak, közepesen gyorsak)
    lovasságnak 2 a taktikája(leggyorsabbak)
    az ágyúknak sztem 1 a taktikája8leglassabbak)
    sztem a kombi
    3/6/1(lovasság/gyalogosság/ágyúk)
    ez nem szt jelenti, hogy 10 k-s sereget csinálj, csak azt, hogy 6/10-e gyalogos, 3/10-e lovasság, 1/10-e ágyúk.ez lehet 20k-s, vagy 3k-s sereg is.
  • Vardar
    A seregek gyalogos-lovas-tüzér összetételére van valami tipp? Milyen arányban legyenek? Én most 12k-8k-2k arányban csinálom a seregeket. Ez jó?
  • kamaszaki
    Tengeren túl hogy állsz?
  • Bagoly000
    Már kezdek a játékom vége felé közeledni.
  • ganges
    azért majd képet rakjatok fel:)
  • ganges
    nem végin, hanem végén:)
  • ganges
    kb. tavaszal meglesz a kieg, csak karácsonyra nem kapm meg az Eu3 Completet.Csak februárban a felvételi végin, márciusban névnapomra táalán megkaphatom
  • ganges
    Király a videó:)
  • kissssss
    óóóó hogy az a... ezt épp most akartam be linkelni -.- látom résen voltál :-D
  • Solten
  • Solten
    Addig is, allitolag holnap kijon egy ujabb verzio az MMP2-bol :) Rengeteg bugfix.
  • kissssss
    se messze van még dec 15 :-(((((((((((((
  • Bagoly000
    egyébként a manpowertől függ
  • Vardar
    Hát ez hülyeség...
    Ennyi erővel a kalózok építhetnének tengeri bázisokat és onnan támadhatnának... Bár ez megmagyarázná a klónozódásukat:D
  • Solten
    Remelem minel elobb elkeszul hozza az MMP2 verzio. Tulsagosan hozzanottem...
  • ganges
    Az EU3 . kiege.