11580
Europa Universalis III
  • I.C.ram
    Felraktam én is, kezdtem egyet Svédországgal. Sikerült megszerezni egész Skandináviát + Finnországot, várom, hogy core-ok legyenek és jöhet Skandinávia létrejötte. Ugyanakkor szomorúan tapasztaltam, hogy a hülye kalózosdi még mindig túl van pörgetve. Amint elsüllyesztek egy kalóz flottát, rögtön megjelenik egy újabb. Gyakorlatilag az egész flottám azzal van elfoglalva, hogy összevissza őrjáratozik. Rohadt idegesítő. Patrol-ba se tudom őket berakni, mert a hülye AI nem köt ki a flottával, ha le van sérülve már, és simán nekimegy a kalózoknak 10-es morállal is. Iszonyat idegesítő. :(
  • Jeszy
    köszi a gyos választ. :D:D
  • ganges
    Az In-re
  • Jeszy
    az lenne a kérdésem hogy a Heir to the Throne-t az Eu 3-ra kell feltenni vagy az in-re vagy csak úgy fut simán is????
  • Woondy
  • Solten
    Nem vitazunk, csak kozoltem a tenyeket... :) Az alapjatek ota jatszom a jatekkal (+kiegek), nem kell bemutatni. Szamomra -ha barmely kieg is jelent meg- tul egyszeru. Az nekem nem kihivas ha letarolom Europat konnyuszerrel.
    Ezert kiralysag a Magna Mundi Platinum mod. Annyi extrat tesz hozza, hogy mar kulon hasznalati utmutatoja is van. Sokkal szinesebbe teszi a jatekot, es joval nehezebb is a game.
    Kicsit bovebben info rola (nemi angol tudas szukseges a megertesehez): link
  • ganges
    az lehet. de, ahogy nézzük, tényleg nincs rajta sok helyet foglaló dolog.
  • Bagoly000
    szomorúan tapasztalom, hogy már nem olyan könnyű a holy roman empire részévé válni.
  • I.C.ram
    Hát nézd meg a warezolt verziót. 15 mb, kicsomagolva 75-öt tesz fel.

Demo gondolom azért volt 256 mb, mert standalone volt.
  • ganges
    Solten, ne vitázzunk, mert már a kiegek, meg a patchok sokat változtattak rajta.
    A HttT még egy ideig csak OnlineShop-okon leht megvásárolni, de itt mire a boltokban megjelenik:)vagy egyálltanlán Ft értkben:)
  • ganges
    hát, én még nem vettem észre, hogy pl.Magdebrurg 2-3 e.-nél többet tartana.Vagy pl. A Hanza(ezegy új nemezet a HttT-ben)
    I.C.ram.:
    Dehogy is!A demó256 megés!
    Pet:
    Az 3.2 patch. az In(In Nomine)-hez tartozik, ennek segítségével letöltheted és feltelepítheted az MMP2 modot(ez csak egy mód)
    A HttT(Hei to theThrone)A tegnap(dec. 15) megjelent utolsó(3.) kieg.Érted?
  • I.C.ram
    15 mb az egész kieg?
  • Bagoly000
    psszt!
  • Petiii94
    Ezen a linken mit lehet letölteni???
    Egyénként én newm naon értem most h vannak a verziók ,de kb nekem ez jött le:
    -Van az alap játék semmien kieg nélkül
    -aztán van valami 3.2es
    -aztán Napoleon Ambicion
    -aztán In Nomine (jelenleg nekem most ez van és ezzel játszom)
    és ez után nincs sok fogalmam mi jön:S
  • Botond #3646
    http://www.gamersgate.com/DD-EU3HTTT/europa-universalis-3-heir-to-the-throne
  • Solten
    Hehhe... :) Az Ai hogy tart fenn oriasi flottat es hadsereget piciny orszagokkal?? :)) Inflacioba belepusztulna. Olyan negativ deficitben van hogy ihaj. Az inflacio meg is zero kb nala. Erdekes... :) Ja es nem megy csodbe.
  • I.C.ram
    Hát én még nem látom egyik boltban sem. :(
  • ganges
    Sztem az AI-t is érint minden, és hogy csalna, ha vannak játékosok, akik a legjobb országgá teszik kedvencüket?
    Tényleg, ma jelent meg:)El is felejtettem.
  • I.C.ram
    Ja félreértettem. Azt hittem, hogy a Complete-t akarod megvenni. :)
  • Solten
    Uhum, igy van.
  • I.C.ram
    Complete-ben nem csak a Napoleon es az In Nomine van benne?
  • Solten
    Meg is lehet vasarolni a gamersgate-n, £14.95 :) Megvarom mig megjelenik az Amazonon, a Complete-t ennel olcsobban vettem ott... :D
  • Bagoly000
    az ma van (:
  • I.C.ram
    Na ma kellett volna megjelennie?
  • Solten
    Ha azonos a tech level. Csak a "nem nyugati" tech-ek "buntetobonusszal" vannak megaldva, tehat lassabb a fejlodes. Bar talan az Ai-t ez nem erinti, mindig csal... :))
  • ganges
    az jó!
    Én a demüval játszok, de dc. 15-én jön:))))))))))))
  • Bagoly000
    Jó hír, hogy a heir to the throne -ban már nem lesznek különbségek a nyugati és keleti hadseregek között, csak névben.
    http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=445770
  • Solten
    AZ MMP2 teljesen mas mint az "alapjatek". Sokkal tobb. Keszulget az uj kieggel kompatibilis verzio is allitolag.

#3629: link
  • Petiii94
    Egyébként az MMp2 mod mit takar????
    az In Nomine-ban már benne van???
  • Petiii94
    HttT-ből még csak demo van nem????Ott pedig meg van szabva az az 5-6 ordzág akivel lehet lenni és 1492ben kezdődik a játék....Legalább is abban a DEMO-ban amit letöltöttem.In Nomineban téll egész jól ellehet lenni a magyarokkal én is sokszor eljátszottam úgy velük ,de akkor is szar h nincs jó magyar hadsereg és sztem hülyeség h a westernize csak a tech-re hat...
  • ganges
    Az MMp2 egy mod, nem kieg.
    A westerinze hat, de csak a techra, és a katonaság nem változik, de olcsóbbak lesznek a techek 10%-al, ennyivel külömbözik a westwrn és az eastren tech.10%-kal drágább az eastern.Az már gfx fájltól, függ, hogy milyen a katonaság és a kinézet.Az oszmán és eastern tech, még is jobb mint mi.Sztema magyarokkal jól lehetne játszani HttT-ben(Az EU3 új kiege), mert ha jó a kapcsolatod alengyelekkel, megöröklöd(ha valaki nem játszotta demóval):
    Az öröklés esélye meg2x-esedett.pl.:85%, hogy Litvánia 1415-re sehol sem lesz, csak Poland.Csak jól kell irányítani őket.
    gyakran játszotam magyarral, meg Bagoly is, csak tudni kell játszani, nem kell a Total Commanderben hülyésketni:Ha meg nem megy, nem kell játszani.Légy Habsburg, brutál jó lehet HttT-ben kihasználni akirályi házasságokat.A HttT nagyo jól lejzi az akkori politika lényegét:a királyi frigyet.
    Még, sztem alapon is lehet magyarokkal ászok lenni:én már voltam velük, és nem írtam át semmit.
  • Petiii94
    MMP2 az egy In Nomine utáni kieg?:D
    Ha igen valaki léci linkeljen rá h honnan tudom letölteni:)
    Légyszi:)
    Köszi
  • Woondy
    csak jelenjen már meg a kieg. az talán olyan jó lesz h nem is kell hozzá mmp2.. lehet túlzás.. :D
  • Solten
    MMP2-ben nem a keleti tech-ben van Magyarorszag... :) Baromsag is. Voltak a nomad multra utalo konnyulovas egysegek is, de attol meg eros hogy keleti tech... :D
  • Petiii94
    Jah épp ezaz h nem változik semmi:D!!!Ugyan úgy keleti állam maradsz...Hadsereg sem változik de az ország kultúrális kinézetesem...
    Ami sztem hülyeség mert ha egy településre rámész szláv stílusú ortodox templom a templom márpedig magyarország csak a játékban szláv egyébként sosem volt az ...a másik pedig h nem is ortodox az ország és soha nem is volt az a 3. pedig Mátyás alatt szerintem minimum volt olyan sereg mint nyugaton szal sztem hülyeség h Magyarország keleti állam ...A játék készítők kicsit körültekinthetőbbek lehetnének...Utoljára még annyi h 1399-ben Kárpátalja sosem volt ukrán...
  • Vardar
    Westernize national descision vagy mi. Ha teljesíted a feltételeket akkor menő vagy. Bár én egyszer használtam és akkor se változott semmi:(
  • Petiii94
    Köszi:)
    Hakll még annyit akarok h Magyarországnak olyan katonái legyenek mint pl. Ausztriának h olyan kinézete legyen meg man-et armsok legyenek meg erős gyalogság.
    ha valaki ebben tud segíteni hát azért tényleg nagyon hálás klennék:)
    Köszi előre is meg utólag is megköszönöm ha leírjátok:)
  • ganges
    Nem a játékot, a nemzetet.De minek írod át,De nem rám tartozik.
  • ganges
    Total Commander/C, F, E, stb.../a játék könyvtára/history/countriese
    Onnan keresd ki a játékot.
  • Petiii94
    Hello
    Az a problémám h még mindig nem tom a Tribal népeket át írni feudal vagy despotic monarchy-ra....
    egyszerűen nem találom meg a saját nemzetemet a Wordben....Könyörgöm aki tud segytsen:(