11580
Europa Universalis III
  • kissssss
    én azt nem ajánlom neked hogy az alap eu3 magyarítást át pakold az új kiegbe még ha működne is akkor sem érnél el vele semmit mert az új angol szövegek nem fognak le fordítódni maguktól sőt el is fognak tűnni így pl: ha valami új Decision akarsz be vezetni nem fogod tudni róla hogy milyen hatásai lesznek.

amúgy képen én is kipróbáltam a heir to the throne néztem is jó nagyot mikor egy új játékot kezdtem a franciák gyorsan fűbe haraptak de az angolok sem úszták meg tul lépték a hírnév határt így most szinte majdnem minden évben be támadják kb még 3 év és szétesik Anglia fel is figyeltem erre a hibára a gép nem nagyon veszi figyelembe a hírnév határt kicsit még kaotikus nekem ez a trónörökléses mizéria esetleg valaki írhatna róla néhány szót.
  • ganges
    Kösz Solten.
    Hát, én nem tepasztaltam ilyet, igazából nem is figyelem.
    A HttT 2 napja jelent emg, kb. 2-3 év után lesz magyarosítsás, ha az elöő kiegeket figyeljük.
  • Petiii94
    vááááááááTeljesen ideg vok.MAgyarországgal játszom és a nagyvárosokat mint pozsony v érsekújvár folyamatosan nyomom a magisterrel a 10% plusz szaporodást és a diplomáciával is növelem és általában olyan 18-19%os a növekedés,de ennek ellenére leírtam az adatokat 1416 októberében Budán 4612-en pozsonyban(Presburg)10573 és Érsekújváron 9913an laktak...4 évvel késöbb minden fejlődési plusz ellenére pozsonyból 500 ember eltünk és sem pestits semmi nem volt buda népessége 300 fővel csökkent és egyedül érseújváron ment a népesség kicsivel 10ezer fölé...Teljesen roszul vagyok h hove lettek azok az emberek???Köníörgöm valaki segítsen!!!:(
  • Solten
    Idovel csokken... Szoval ki kell varni. Addig meg leverni a lazadasokat. Vannak tanacsadok akik plusz bonuszt jelentenek a csokkentesben.
  • Petiii94
    Naogyn mérges vagyok.Nyomok egy Fabrical Claims-os az ország fővárosára és ki is írja h sikeres és mégcsincs Casus Bellim:(

H tudok Casus bellit szerezni????:(
  • Vardar
    Háborús kimerültséget, hogy tudom csökkenteni? Atrittion:-22n van és a béke meg az uralkodó sem képes levinni. Mit kell csinálnom, mert mindenütt lázadoznak csak e miatt.
  • Solten
    Mar en sem... Tegnap olvastam egy topikban hogy a kalozokat tul erosre tettek, tul gyakran jelennek meg blabla... Azota meg rengeteg uj topik jott letre, porog rendesen a forum az uj kieg. miatt.
  • David6
    van a HttT-hez magyarítás. mert én nem taléltam sehol.
    vagy azt meg lehet csinálni, hogy az alapjátékból átrakni a nyelvi fájlokat a HttT-be?
  • ganges
    Akkor nem a HttT hibály.Az jó.
  • ganges
    Solten, bilinkeled, hogy hol panaszkodnak, nemtalálom:(
    Viszont az érdekes, hogy azt írja, hogy Bizánccal könnyebb lesz.Hát, reméljük, hogy úgy s van:)
  • I.C.ram
    Mondjuk ez a régi EU3ban is így volt. Volt egy időszak mikor jöttek megállás nélkül a kalózok, aztán egyszercsak eltüntek, úgy 1550-1600 között.
  • ganges
    Na, lehet direkt így tervezték.Hát, sokan panaszkodnak, akkor kb. márciusra jön a patch, vagy február:)I.C.ram, az jó, nem?
    Sztem azért még mindig megéri megvenni.
    Azért gyengíti, mert nem tudom:)
  • Vardar
    Ez miért gyengítés?
  • I.C.ram
    Úgy néz ki, hogy 1560-ra eltűntek nálam a kalózok. Már nem jelenik meg sehol sem.
  • Solten
    Olvasd a paradox forumot, sokan panaszkodnak...
  • ganges
    Sok szerncsét:)
  • Lysandus
    Segíts már benne, ha tudod, hogy hogyan kell, légyszi!
  • I.C.ram
    Ja, meg újraéleszteni a Római Birodalmat. :) Már az egész olasz félsziget az enyém + Horvátország és Ausztria déli része. Kiléptem a HRE-ből is, hogy ezzel is gyengítsem.
  • ganges
    Egyébként, ha sokan panaszkodnak, egy patch úgy is köjön, és nem elsz ilyen sok a kalóz.
  • ganges
    Az jó.
    Egyesíteni próbálod Olaszországot?
    Sok szerencsét!
    Te ugye HttT-vel játszol, nem(I.C.ram?)
  • seventhson
    Szerintem modolással megoldható, hogy ne legyen annyi kalóz benne
  • I.C.ram
    Hát nem :D Egy játéknak nem az a dolga, hogy idegesítse az embert szemétkedésekkel, hanem, hogy szórakoztasson.

Amúgy kezdtem egyet Milánnal. Genovát úgy szereztem meg, hogy fellázadtak a Genovához tartozó Piedmontban, én meg nyomtam a kémekkel, hogy support patriots. Sikerült is két 7 ezres patrióta sereget felhúznom, akik elfoglalták Genovát és Piedmontot is. Pár évig tartották, utána simán hozzám került mindkét terület :)
  • ganges
    nos, én bajabn vagyok, az első mondatod értelmében, hogy most igazat agsz, vagy nem?Na az minde1.Amikor megveszem a HttT, akkor többet tudok mondani, most viszont neked van igazad, de az első mondatot nem értem.
  • I.C.ram
    Ja végülis minek húzom fel magam, hiszen csak egy játék..... Kb mintha a Doom-ban nem működne a lövésgomb... de az is csak egy játék, ugye.

Ha meg nem foglalkozol vele, az baromi sok hátrányt jelent. Kapásból nem tudsz gyarmatosítani, ha blokkolják a kikötőidet. Elvesztik a tengerparti városaid a kereskedelmi bevételeik nagy részét.
  • Petiii94
    Hello.Köszi a linket a Htt-hez .Egyébként nem tom de nekem annyira nem jön be a járék így am meg nem tom de már kicsit unam is:S
  • Bagoly000
    Kell feltelepíteni egy torrent klienst, majd a psszt -nél a torrent letöltésére kell kattintani.
    Az ALT+F4 et javasló parasztnak ne higgy, az nem túl jó megoldás.
  • ganges
    Meg a demón nincs ilyen sok kalóz, na, mind1, az csak egy demo.
  • ganges
    Heir to the Throne, az új kieg.
    A kalózokról:Izlések és pofonok, én egyálatlán nem szokatm velük törődni.Meg ez csak egy játék, minek kell egyire felhúzni magatokat.
  • Terensz
    Mi az a htt?

(és mi az a válasz gomb?)
  • móóózes
    vagy egyszerűbb az Alt+F4
  • móóózes
    a jobbfelső sarokban lévő x-re kattintasz és vársz amíg letölti
  • Petiii94
    Hello.Bagoly a pszt-es linken mit kell tennem h lelehessen szedni a Htt-t????
  • Solten
    En is kiprobaltam, 5 perc game utan kalozhordak... Behh, ezt elqrtak nem kicsit, nagyon. Hogy lehet igy kiadni...?
  • Lysandus
    Egyébként korábbi verziókban lehetett járőröztetni a hajókat komplett útvonalakon. Asszem jobbklikkel tudott az ember waypointokat beállítani. Úgy meg lehetett csinálni, hogy kikötőből induljon, menjen végig egy járőrútvonalon egymás után 20-szor, és utána térjen vissza a kikötőbe. Mondjuk utána újra végig kellett kattintgatni az egészet, szóval a kezelése elég béna volt.
  • Lysandus
    Meggyőztél. Nem rakom fel a HttT-ét. Tényleg nem értem, hogy honnan a fenéből termelődnek egyáltalán a kalózok. Legalábbis ennyi. Persze a fejlesztők írták őket bele a játékba, de egyéb logikus magyarázat nincs.
  • I.C.ram
    Najó.... eddig bírtam idegekkel. Feladom. Inkább kezdek egy újat valami tengertől mentes hatalommal. Minden játékidőm a szar kalózokra megy el... Kapna szívrákot, aki ezt a szar kalózrendszert kitalálta. :(
  • I.C.ram
    Hova érdemes egyébként pakolni a CoT-ot? Számít a tengerparton kívül, hogy hova rakom? Tehát van különbség aközött, hogy az országom melyik tengerparti városába rakom?
  • Vardar
    Ezért hagytam ott a spanyol megabirodalmam és kezdtem újat Ausztriával.
  • Solten
    Hm, ugy latszik megsem olyan jo ez a "dinamikus kaloz system", a HttT ujitasa... :)
  • I.C.ram
    Áhhhhh megőrülök!! Az egész játék arról szól már, hogy a szaros kalózokat kiírtsam... Iszonyat idegesítő, hogy naponta jelennek meg a legtávolabbi helyeken is. 20 hajóm járőrözik folyamatosan, de ez sem elég. Ki a franc találta ki ezt?? A legdurvább kalóz időkben nem volt ennyi kalóz a karib-tengeren se, pláne nem Európa közepén.