Europa Universalis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
És íme, kész pl. ez a térkép 😉
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Magyarországgal az a baj hogy két nagyhatalom (Ausztria és Törökország) ütközõzónájában van, engem a kettõ közül valamelyik mindig megtámad (a játék elején, amikor Ausztria még gyengébb, akkor a Törökök az agresszívabbak, de aztán jönnek az osztrákok is). Persze ezek csak az én tapasztalataim, fentebb láthatod hogy Magyarországgal is lehetséges hiperszuperhatalommá válni, de kezdõ játékosnak nagyon nem javasolnám.
Remélem nem tévedek, ha igen, akkor bocs, de én is az eredeti játékot állítottam vissza, és ugyanebben a fórumban találtam meg a leírást, szóval ha az enyém rossz, itt lesz a helyes megoldás is 😉
Bakker, mindenhonnan (online shopok, áruházak) elkapkodták az EU III collectionst... 😞
Saor Alba
sorry nem tudom feltölteni.
További bonyolítás lehet az, hogy ha a nem-vezetõ ellenséges ország vazallus, akko nem köthet semmilyen békét.
Ja és én a NA-t nyomom, de a simában is így volt.
És igen, ha sokat háborúzol, elõbb utóbb bedarálnak... vagy te darálsz be mindenkit 😄
Saor Alba
Különben nem nagyon erõltettem az európai területek elfoglalását, ott van a rengeteg, felfedezni való, kolonizálható terület... 😊
Saor Alba
Saor Alba
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Most a következõ problémám van: fennt volt a játék peccsekkel in nominevel rendesen, kiakartam próbálni az MM et mert érdekelt feltettem és behalt a játék, újratelepítettem, most csak a napoleont tette mfel, ígyis behalt, mikor tölti a mapot kifagy a játék exe hibával...
Jah és a legjob az egészbe hogy nemtom újratelepíteni az in nomineval mert azt írja a hogy már fennt van az in nomine, pedig nem 😄
Valami ötlet?
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
A játék mappájában nem volt.
azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e valami leírás ahol össze van gyûjtve egy helyen, hogy melyik népekkel milyen nemzeteket lehet létrehozni a játék folyamán?
Ha nem akkor esetleg össze írkálhatnátok, enge mnagyon érdekelne a dolog, elõre is kössz.