Europa Universalis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MMP mod: Magna Mundi Platinum, ingyenes, letoltheto (In Nomine kell hozza): link
Jatekrajongok keszitettek, es annyi minden pluszt hozzatettek a sracok, lehetetlen roviden felsorolni, van kulon manual is hozza 😊
Van belole Napoeon' ambition-os valtozat is (Magna Mundi Gold2) valamint az alapvaltozathoz keszult a legelso (MAGNA MUNDI IV), ezek meg mindig letolthetok. Ahogy jotte ka kiegek ugy jott ki hozza a Magna Mundi is: Gold, Gold2, Platinum. Most dolgoznak a Platinum 2-n.
Saor Alba
Kérdés:
A NA kieget meg lehet venni CD-ben, vagy csak letölteni.
Solten, jó ideje kíváncsi voltam a Szárd-Piemonti Királályságodra😊))Grat.De ahoz, hogy létrehozd olasz hont, ahoz kell Róma(vagy nem, csak mondom, nincs meg egy kieg se még).De Róma nem elfoglalható(Mert ott a Pápa).Bocs, ha tévedek.
Még ez:
Az west izé-bizé csak a IN-ban van???
Még mielött kérdeznétek.Meg van magyarúl(nem ujságból).Meg csak a complett aug. 30-án jelen meg itthon, én meg Londonból nem rendelek(felemelné az árát, mert külföldrõl hozzák, ha nem bocs).Inkább én megveszem külön, külön.
Az MMP mod milyen, és mit jelent(Tudom, hogy csak kiegben van)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Lol, Litvania beindult... <#hehe>#hehe> A modban vagy egyesul Lengyelorszaggal, vagy kicsinaljak a ruszkik.
Saor Alba
<#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
<#zavart1>#zavart1>
Na mind1, szerintem Velenve majd megszivja, mert az osztrakok szeretik elfoglalni Dalmaciat es Isztriat. Plusz a torokok fenyegetik keletrol.
Saor Alba
genovát meg csak akkor tudod be venni ha a seregeinek a nagy része liguriában van és nem védi a keleti terûleteit igy gyorsan be tudnák darálni azt a 2 provinciát a krim meg mitudom még milyen barbár törzsek élnek ott :-D de ha védi azt a 2 provinciát XD az életbe nem darálod be.
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showpost.php?p=9677832&postcount=1998
Ez kéne. Valaki, akinek esetlek van ide accja, az letöltené és feltenné valami megosztó helyre, vagy elküldené nekem e-mailben? WWmCotFix.rar file az.
Elõre is köszönöm!
[email protected]
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ferrara perszonalunioban volt velem es "megorokoltem".
Genova-t nehez lesz bekebelezni, egy rakas eros orszag a szovetsegese, megvarom mig valami haboruban elverzik/elfogynak a partoloi. A Csaszar azonban mindig mogotte van :/ Meg egy tonna orszag garantalta a fuggetlenseget. A gazdasagot nagyjabol rendbeszedtem, johet a kolonizacio.
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
ez az MMP mod milyen kiegekkel és verzióval mûködik?
Aragonhoz tartozik jelenleg, az lazadasokkal kuszkodik, ha kivivta fuggetlenseget Szardinia, bekebelezem. Erdekesseg: letrehozhato a Szard-Piemonti Kiralysag, Uj zaszlo, megvaltozik az orszag szine, stb 😊
Fo celpont Genova, de teljesen szetszort terulettel rendelkezik, eros flottaval, meg kell varni mig a keleti teruleteit bedaraljak a torokok, krimiek.
Saor Alba
Szoval ugyesen ki kell sakkozgatni a kulpolitika alakulasat, mert egyedul bedaralnak. Szomszed Milano 10k-s hadserege sem ad optimalizmusra okot. Azonban van remeny: Velencevel haboruzik kezdetkor. Megvartam mig a sereget lenullazza Velence es Attak! A nemet romai csaszar vedelmezi, "aki epp Stajerorszag", azt meg lekototte a Burgundiaval folytatott harc. Ket hadsereggel tamadtam, a ketezres Lombardiat, a fo sereg (4 ezer gyalogos 2 ezer lovas) Parma-t ostromolta. Gyors 'Blitzkrieggel' kivegeztem Milano-t, Parma ide, es lett vazallus. Sajnos Milan szovetsegese volt meg Urbino, Siena, Toszkana, szoval teljes volt a tulerejuk. Stajerorszag beket kotott Burgundiaval (ehh) es megtamadta a fovarost, Torino-t. Megvartam mig kiverzik az ostromban, lennullaztam az osszes sereget. Kozben Toszkana elfoglalta Parma-t, Siena hadsereget visszazavartam a tengerbe (Nice), visszafoglaltam Parma-t. Urbino kulonbeket kert (white peace), yeah. Mazli, Stajerorszag ujabb haborukra kenyszerult, 3 frontosat vivott, igy hajlott a bekere (white peace). Mivel o vezette a haborut, teljes lett a beke. Kesobb Milan maradek reszet diplo-anektaltam. A Hulye csaszar meg jo kis szankciokat zuzott a nyakamba mert egyik elfoglalt teruletem se core. A relative nagy hadsereg es haboruk miatt kisse elszaladt az inflacio, a nemzeti bank ideaval csokkentem.
Saor Alba
az az egyszerû kérdésem lenne h hogyan tudok lanba játszani a játékkal??
mert amikor létrehozok egy hosztot akkor a haverom nem talál meg hiába nyomrá a kers gombra csak annyit ír ki h keresés...
nincs vmi ötletetek h milehet a probléma v valami progi kell hozzá??(gondolok itt ilyenekre mint pl.:hamachi ,xfire, ase stb...)

Betámadtam a lengyeleket, pillanatok alatt összeszeddett egy 50k-s sereget, állandó utánpótlással (pedig alig van profitja), jöttek a litvánok is (ekkor a stabilitás lejjebb szállt, egészen 0-ra a 3ról, nemtom hogyan). 2 év háború után délrõl betámadtak a toszkánok, akik szövetségben vannak a hamburgiakkal, a dánokkal, Velencével és Milánnal.
Szóval 5 év alatt betámadott 7 állam. Már csak a franciák hiányoztak, hogy betámadjanak Nyugatról meg keletrõl.
- Franciaország megörökölte Mo-t, pedig nem is tudtam, hogy perszonálunióban voltak Oo
- Dániának 1 provinciája maradt
- Norvégoknak 2 provinciája maradt
- Muscowy szétteríti a balti déli és keleti részét.
- Litvánia még külön állam, és sokkal erõsebb a lengyeleknél
- Angliának a Brit szigeteken kívül alig van gyarmata.
- Törökorság 100 éve nem csinál semmit. (fosnak a magya-khm.. franciáktól, meg tõlem)
Kb ennyi 😄 Afrika meg Amerika közepe pedig tök üres oO
igazából ebbõl indultam ki:
"Poland strategy
...After you grow stronger and stronger, a window opens to vassalize Lithuania and then diplo-annex her."
http://www.paradoxian.org/eu3wiki/Poland_strategy
persze meglehet, hogy ezt még az alapjátékra írták...
Saor Alba