Europa Universalis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig játszól, míg meg nem unod.
Akár 2100 ig is😊)
5990 FT nem sok.És késõn jelenik meg😞
Horvátokkal enyém lett a legerõsebb állam europában 😊 Jo politikának köszönhetöen megörököltem pár trónt, és még mindig vezetek több perszonáluniot, többek között spanyolokkal. Minden keresztény állam szövetségesem a franciákon kivül + törökök is 😊 Fél afrika az enyém, indonéz szigetvilág nagyrésze is 😄 néhány gyarmaton kívül minden core... kár h nem mehet tovább a játék... Betámadnám a protestáns és református europai országokat 😄
pár kép:

Kodall nem játék egy játék csak akor játék ha megdolgoztál a sikerért
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
de az alap alapból magyar(de majd meoldjuk)
utolsó 2 kérdésem:
ez demó(mert azt mondtad vegyem meg
miért áll le néha a játék(tán mert így se kompatibilis?)
Ezt a "nem kompatibilis"-t ne érsd félre,nem szemrehányásnak értettem, csak okosnak akartam látszani😊))
De most komoly, miért állhat le?
Azért ilyen hülye a neve pár dolognak, mert a magyar és az angol verzió nem kompatibilis egymással 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Neruel, a trükk:
pl:rá mész horvátország provra, hajóépítés,(ott marad!)rá mész, nem rég elfoglalt, nem magprov dalmáciára, s ott mutatja a hajókat, onnan már tudod.)
Hegi90(ha jól írom)
Kösz a linkeket az eu-ról!
vegyem meg??
Ez demó??
még mindig nem kaptam válszt, hogy miért hívják pozsonyt prov1766-nak, bizáncot BYZ-nek😞((
Én ehez hülye vagyok😞
egyébként mi a trükk a flotta építésnél?
A játék néha megáll(nem fagy le a gép, csak a játék).
egyszer 1408 máj. 30.
másodszorra 1412 szept 30.
Ezek angol verziók, mivel a kiegészítõk meg patchek még nemjelentek meg magyarul, javaslom hogy tedd újra az egészet angolul (ha tudsz ilyet). Ha felrakod a kiegeket, meg a modot, akkor a mentett játékaid úgyis eltûnnek majd.
Újra le kéne tölteni, mert a patchok még nincsenek fent!
Nem szeretnék panaszkodni😞
Nekem az alap magyarúl van meg, az még ok, demikor tölt azt írja:A p6lya ??et?ltve(a 6, ? egy orsz betûk)
Meg pozsony neve😛ROV1766
A bizánc neve:BYZ
Alsó austriáé:AQU
Nem tudom mi van???
Segíts!!!
Mit csináljak?A missiók neve:név_név_név(a "név" egy fájl, vagy angol szó neve)
Lehet mi vagyunk a hülyék, vagy nem tudo.
Segíts légyszi!!!!
Csodálkoztam(hogy csak 52 mega, de csak ki kell csomagolni😊)))
Kösz mindent, az MMP-t én is letudom töltei.
A patchek mind a kettõhöz vann?Légyszi felvilágosítanál(Azt még értem, hogy Napoleon Ambition meg In Nomine, de a többit nem😞(
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Gáz van😞Nem jó a MOBS(ez kell, hogy használd a torrentet, a reg nem jó)
Nem tudtok egy honlapt, hogy ingyen letöltsem(víus nélkül) a két kieget??
Vagy a Médiában(kb ugyanannyik az ára) mennyibe kerül a két játék(külön-külön).
Esetleg megrndelés(ne külföldrõl).
A western arms trade-t akkor kapod, ha egy(vagy több) latin országgal jó a kapacsoltatod.Ez tarthat 1 évig, 2 évigm vagy akár 50 évig is.
Amúgy egy régebbi kérdésemre megtaláltam a választ:
######################################
# Western Influences.
######################################
western_arms_trade = {
trigger = {
NOT = { technology_group = latin }
any_neighbor_country = {
technology_group = latin
relation = { who = THIS value = 150 }
}
}
prestige = -0.01 #1% less yearly prestige
land_tech_investment = 6
}
Sokan aszt hiszik(IN) 1399-120-ig.Ez nem igaz!
Addig tart, míg játszól.Így máig is eljuthatsz.
DE!
Az alapban 60 szint van mindenbõl(a többitt nem tudom, mennyi).Kisé unalmas lehet 2000 valahányban bajonettel, meg muskétával harcolni😞(
Mivel a szint kötött, de az idõ nem.
Eléggé elvette a kedvem 😄
Különben meddig tart a játék??
Nem akarom túl erõssé tenni Magyarországot...Csak történelem hûvé