Europa Universalis 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Nem igaz hogy mit benazol ennyit... <#rolleyes> a fokonyvtar "map" mappajaban levo "cache" mappat torold ki. Nem file, MAPPA.

Saor Alba

SIKERÜLT!<#worship>
Vagy még sem <#pardon1>
Kiírta, hogy hiányzik a chache file-bõl valami.Azt mondtad töröljem.Most telepíthatm újra holnap, vagy ne?<#nemtudom>
ok, <#szomoru1>
Solten
de van:

Saor Alba

SOLTEN
Nincs semmi legurdoló menü.
Mozi-töltés-menü:single, mukli tutorial, options, készítõk, exit.
Tényleg!Valaki szokott multiban játszani????
Vagy hogy mûködik ez?
SOLTEN
Hol állítsak mit?
na a sereg kész csak Mingekhez kel jutatnom Amerikába Ázsiában már vár 2 erödös város onan indul az egyik fele a másik hátbatámadja valami javaslat van még hogy hogy verhetem le öket ha roszlene a helyzet?

Kodall nem játék egy játék csak akor játék ha megdolgoztál a sikerért

Ok, de a játék eleje kezdõdik csak a középkorba.(valahogy sejtetteem, hogy az, csak meg akartam rolla bizonyosodni)
Mindent megcsináltam amit mondtál, de nem változott semmi.Még a töltésnél is írt ki új dolgokat(ezt mindig nézem).De semmi.
na vélemény sajna nemtudok pontos adatot adni a Ming seregröl de kb. 50.000 katonályuk van csak a 2-es erödök miat gondolkodom<#fejvakaras>.
meg a 8 szövetségesük miat<#falbav>

Solten
Penaltyt... <#vigyor> Van egy badboy limited, igyekezz azt ne tul lepni, mert megkezodik a kozepkori vilaghaboru ellened... <#hehe>

Badboy foleg es elsosorban teruletnovekedessel egyutt novekszik. Na ez igy nem pontos mert a kolonizalas soran nem novekszik. Szoval ha anektalsz idegen tartomanyokat. Azt hiszem akkor is novekszik ha a royal marriage reven megorokolsz egy orszagot. Vannak kulofele fokozatai, pl. royal marriage altal orokolt teruletek miatt nem novekszik szamottevoen, meg ha olyan teruletet foglalsz el ami core-od. Idovel csokken szepen lassan a badboy (merteket sok befolyasolja: uralkodoi skill, allamforma, stb).

Saor Alba

ja és 15-ös szárazföldi teknologiájuk van a Mingeknek nekem meg 28-as ezt is vegyétek figyelembe<#eplus2>

tudom alal már leigáztam mind söt csak a Inkák maradtak inkább azok se szépen le Anektálta az 1.-ben a birodalom felét 2.-ban negyedét és ök tölem egy erödtelent 3. 3 tartományt hagytam és 4. pusztulás ja és 1.-ES ERÖDÖKEL VÉDTÉK A VÁROST EZÉRT TARTOT ENYI HÁBORÚ KB. 1 háboru 3 évig tartot ja és akora munkaeröm van hogy egy 400.000 fös sereget épitek és egy ezredben 50.000 katona lesz a Mingek eleni háborura készülök ja és tengere is 500 háromfedérzetü hajót épitetem szerintetek nyerek?

ok
mit adanak a badboyok????????
Solten
A letoltott exe-t masold be a mod konyvtarba es ott kicsomagolja magat.

Saor Alba

Vigyázz! Ha az inkák, maják vagy az aztékok országát egyben annektálod, akkor nem kapsz annyi badboy pontot, mint ha egyenként szereznéd meg a tartományokat. Ezért tõlük területet csakis annektálással érdemes.
köszi Alal ezel segitetél.
Beköszöntöt a 4. Inka-Osztrák háboru most kivégzem öket végleg drukoljatok<#violent><#taps>

még mindig sem a pogányba, sem a keletibe, hanem a muszlimba...
http://www.paradoxian.org/eu3wiki/Religion#Religious_groups
tudom, régebben én is azt hittem ,hgy a magyarok hagymakupolás templomok van.Ez téves.A többségük egy korban, stílusban épült.Németben is láttam ilyet, és már francia dok. filmekben is.Ha jól emlékszem gótika, vagy román stílus(nem emlékszem), pedig múlt évben 5-ös voltam rajzbõl(+építészet töri).
Valaki meg tudná mondani, hogy honnan lehet letölteni az In Nomine-t! Elõre is köszi!
az a fránya ö betû mindig föszerepbe akar kerülni<#email><#fejvakaras>

Az Inkák megint menösködni akarnak it a 3. Inka-Osztrák háõború<#worship><#taps><#taps><#taps>

lehagydat a 01-et amugymeg tudom hogy Iszlám valás csak azt nem hogy mejikbe a pogányba a keletibe vagy a pogányba sorolják

edem1 napi politika? irak, irán? síták és szunniták? amúgy iszlám... és azért van a magyaroknál hagymakupola, mert az eredetiben még a magyarok a keleti bandába rakták, nem a latinba...
A Sunni valás mejikhez tartozik a keletihez?<#help>

megörült az egész világ nálam az Inkák azthiszik hogy legyözhetnek és már 2X-ra háboruzunk de edig ök voltak a vesztesek most meg Bavaria hiszi hogy legyüzhet milesz a következö Ciprus háburot hirdet elenem?<#nevetes1><#wow2><#nevetes2>

Nemcsak az ortodox valásuaknál van hagymakupola hanem a magyaroknál és még pár keresztény népnél

SOLTEN
Tehát, fent van az IN, a 3.2 béta.
Letöltöm-feltelepítem-az exe vagy a mod filet rakom a mod mappába.Vagy mind a ketztõt?
egyépként az inflációrol:
Ha az OPTIONS menüben( a play alatt).Rákattontassz, és ott beálítod, hogy legyen, ne legyen, vagy csak arany hatására nõljön.(ezt haszbálom)
Vagy 0.0 legyen a havi bevétel a kincstárba, és az évessel kazdálkodj.
meg lengyel is latin volt.Bár szerintem, csak, az ortodox vallásúakat kellett volna keletivé tenni.(Mert ott van hagymakupolás templom).
Csak az MMP 1.5-ban latin??
Nekem alapból IN van akkor lehet ha free subjectet fejlesztem akkor megkapom ezt a evente.
Egyébként IN-ben van egy sokkal egyszerûbb módja az infláció csökkentésének. Valamelyik csuszka állításánál van egy olyan lehetõség 33%-os valószínûséggel, hogy "better administration". Ha ez az event bejön, akkor egyszer, nagy lépésben (5 vagy 7 százalékpont, már nem emlékszem pontosan) csökken a pénzromlás, szerencsés esetben nullázódik is.

Nem emlékszem pontosan, hogy melyik csúszda, de talán akkor jöhet be 33 %-os eséllyel ez az event, ha a free subject felé viszi el az ember a pöcköt.
Solten
Jah, asszem' az ujabb MMP verziokban Magyarorszagot attettek a latin techbe.

Saor Alba

Meg mikor ˆ DeenQa mutatta birodalmát, magyat latin figutával rendelkezett, stb..
Kösz, csak én azt láttam(mikor mutattad, hogy ciili volt a császár)hogy MO. latin építészettel rendelkezik(MMP képek)
Solten
"Van már külön vallásuk?"

Nem, nem valtozik meg a provincia vallasa, ha el ott zsido populacio.

"Hogyan lehet õket behívni az országodba?"

Event. Bar ha xy provinciat elfoglalsz, lehet, eleve ott vannak (Pl. Milan)

"Az MMP 1.5-ben van csak??"

Nem, de mindig a legujabb verziot hasznald term. a bugfixek es egyeb ujdonsagok miatt.

"MMP-ben változik a westis...-ra az épületek, katonák?"

Passz, eddig csak "latin tech" orszaggal jatszottam. Meg anno az alapjatekban a ruszkikkal, de az ~2 eve volt.

Saor Alba

kicsit igen, de IN-ben a westisation latinná zesz(de az épületek meg a katonák mradnak, végülis nekem maradt)
SOLTEN:Ezek a zsidókról:
Van már külön vallásuk?
Hogyan lehet õket behívni az országodba?
Az MMP 1.5-ben van csak??
MMP-ben változik a westis...-ra az épületek, katonák?
Végigjátszom a 3.2b IN-ban,(Már 1640-et írnak, + magyarral játszok.)utánna töltöm le a sima MMP-t.
Egy kérdés a Eastern Techgroup gyengébb mint a latin.
Solten
link

manual: link

Saor Alba

IN 3.1-el játszom. Elfognom még egyet sem sikerült. Lehet, hogy csak bizonyos naval tech felett lehet elfogni?

Kb. nyolc hajó kell, hogy egyet elsüllyesszem, ahogy tapasztalom. Ha csak 3-mal megyek egy ellen, akkor csak elszalad. Én meg mehetek utána. Marhára idegesítõ végigkergetni egy-egy kalózt Amerika partjai mentén, pedig állítólag csökkentették a mikromenedzsmentet. Ha meg összevonom a flottát, akkor mire kiirtom mindet, újra kezdik. Már a hajam tépem...
MMP mit változtat a játékon.
Solten
Nemzeti ideakkal (National Bank, Burocracy), van olyan tanacsado ami csokkenti, plusz az MMP-ben zsido tanacsadok (<#zavart1>) is vannak (ha befogadod oket az orszagba), szepen tudjak csokkenteni az inflaciot egyeb bonuszokkal.

Saor Alba

ja a kalozokat én is szeretem irtani csak a köcsögök 300 év ota nemjönek talán 2010-ig vertem öket visza de lehet hogy a öskorba zuztam öket visza de szoljon már valaki hogy jöjenek a karib tengere döglödni<#boxer><#mf1>

Van egy eszme ami csökenti meg egy épületis aszem ez a adofelügyelõ

tudom én angliában odáig jutotam el az osztrákokal mért az Angol király sérteget pedig még senki nem szidot<#action>

Az inflációt hogyan lehet csökkenteni?
Tovább írtod õket... legalább nem kell hajókra költened 😊
jah tényleg nem lenne rossz egy ilyen mod hozzá ja és még 2 állam walesen kívül ki tudja vívni a fügetlenségét cornwal meg nortburgerland ha jól emlékszem.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

óóóóóó hogy az a -.-' igazatok van át állítottam néhány dolgot az options menüben én hülye most már értem mi a gond thx <#buck><#worship><#buck>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

vajon lesz olyan folytatás ami a foradalmok évében 1848-ban is játszodik oda belehetne teni a magyar foradalmat ja és wales fügetlen let Angliátol ki hite volna<#wow1><#taps>

Alapjátékban nem megy a royal marrige, ha történelmi uralkodókkal játszik az ember.

Más: mi a fenét lehet csinálni a kalózokkal? Állandóan irtom õket, de csak jönnek és jönnek. Már az agyamra mennek...