Europa Universalis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet Bizánccal elfoglalni az ottománokat, légysz segítsetek.
Kodall nem játék egy játék csak akor játék ha megdolgoztál a sikerért
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Saor Alba
Saor Alba
Nálatok is vannak olyan hibák a magyarításban, mikor angolul csupa nagy betûvel alulvonással elválasztva ír ki 1-2 dolgot magyar helyett a játék?
(leginkább az államvallás résznél, de elvétve mindenfelé találkoztam ilyesmivel)
Saor Alba
nos kérlek szépen angolokal nem nagyon érdemes át ruccani a franciákhoz mivel a csigazabáloknak mindig nagyobb seregük van + a szövetségeseik is be segítenek nekik inkább nagy flottát csinálj sok nagy hajót én így csináltam pl: mongyuk 100 hajót tudsz el látni büntetések nélkül ebbõl én csinálnék 45 nehéz hadi hajót az angol szigetek védelmére aztán kb 35 könnyû hajót csinálnék a tengeren tulli gyarmatok védelmére mert a gép szeret 1 vagy 2 hajóbol álló egységekel blokád alá venni az összes gyarmatot és így ugrik is az évi bevételeidnek a fele is. a maradék 20 helyet pedig szállító hajókal tölteném meg és ezt a 20 szálitó hajót egy flotába gyûjteném össze be állítanám a la manche csatorna helyre és fojamatosan át pakolgatnám a szárazföldi egységeket 20 hajó = 20.000 fö
az hogyha preztist buksz a csaták miat hát baker kockázatot mindig válalni kell<#wave>#wave>
Aztán minden kereskedelmi központba Liszabon,-->itt monopolizáltam annyi kereskedõm van, Párizsban is van na de ami van az a csúszka ott amikor belépek pl párizs kereskedõközpontjába ott lehet váltogatni ilyen izét piros,sárga vagy zöld. Azok micsodák?
Saor Alba
Bécset akarom azáteni mert tulzotan fügök velencétöl amit háboruk szagatnak<#duhos2>#duhos2>
és az infláció csökentése is javasolt ez rongot pénzt vesz el néha a te elönyödre válik az infláció( nagyon ritkán) de gyakran akár évi 50 dukátot emészt föl ( ez a magyarokra nagyonigaz) ezeket éri meg az infláciot csak tartományokban tudod csökenteni de csak 50%-kal az adófelügyelövel valamint egy tanácsadonál ja és caz elején föleg a kincstárat kell 80 dukátra feltölteni utána kezdheted a felfedezéseket és ha jó sokat gyarmatositasz akor majd egy idö után nemtudsz mit kezdeni a pénzel én nekem most 5000 dukátom van ugy hogy mindenhova 4-es szintü erödök épitését kezdtem meg<#papakacsint>#papakacsint><#wink>#wink>
Solter jól mondod de én már inkább a gyarmatos és a miszionárius tobborzásra koncentrálok viszatért a protestáns valás és majdnem mindenüt körbett ráldásul mind a 3 indulási hely nálamvolt az egyik bécsböl indult a fövárosombol lehet hogy most kiprobálok egy kisebb népet pl. Brandenburg<#nevetes1>#nevetes1>
Kereskedelem! Kereskedelem! Jutass kereskedoket egy-ket gazdagabb ker. kozpontba. Szoval kereskedelem meg a tartomanyi infrastruktura fejlesztese a kulcs es dol a le. Aztan gyarmatositas, meg tobb le.
Saor Alba
érdemes az inkákal hábopruzni anyipénzük van mint a szemét 10000 dukátnál tartotam követelésben és még mindig lehet töbet<#wink>#wink><#papakacsint>#papakacsint> remek pénzszerzési forás de ne bátorogy fel velük leni bazi nehéz