Europa Universalis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem modolással megoldható, hogy ne legyen annyi kalóz benne<#wink>#wink>
Hát nem 😄 Egy játéknak nem az a dolga, hogy idegesítse az embert szemétkedésekkel, hanem, hogy szórakoztasson.
Amúgy kezdtem egyet Milánnal. Genovát úgy szereztem meg, hogy fellázadtak a Genovához tartozó Piedmontban, én meg nyomtam a kémekkel, hogy support patriots. Sikerült is két 7 ezres patrióta sereget felhúznom, akik elfoglalták Genovát és Piedmontot is. Pár évig tartották, utána simán hozzám került mindkét terület 😊
Amúgy kezdtem egyet Milánnal. Genovát úgy szereztem meg, hogy fellázadtak a Genovához tartozó Piedmontban, én meg nyomtam a kémekkel, hogy support patriots. Sikerült is két 7 ezres patrióta sereget felhúznom, akik elfoglalták Genovát és Piedmontot is. Pár évig tartották, utána simán hozzám került mindkét terület 😊
nos, én bajabn vagyok, az elsõ mondatod értelmében, hogy most igazat agsz, vagy nem?Na az minde1.Amikor megveszem a HttT, akkor többet tudok mondani, most viszont neked van igazad, de az elsõ mondatot nem értem.
Ja végülis minek húzom fel magam, hiszen csak egy játék..... Kb mintha a Doom-ban nem mûködne a lövésgomb... de az is csak egy játék, ugye.
Ha meg nem foglalkozol vele, az baromi sok hátrányt jelent. Kapásból nem tudsz gyarmatosítani, ha blokkolják a kikötõidet. Elvesztik a tengerparti városaid a kereskedelmi bevételeik nagy részét.
Ha meg nem foglalkozol vele, az baromi sok hátrányt jelent. Kapásból nem tudsz gyarmatosítani, ha blokkolják a kikötõidet. Elvesztik a tengerparti városaid a kereskedelmi bevételeik nagy részét.
Hello.Köszi a linket a Htt-hez .Egyébként nem tom de nekem annyira nem jön be a járék így am meg nem tom de már kicsit unam is:S
Kell feltelepíteni egy torrent klienst, majd a psszt -nél a torrent letöltésére kell kattintani.
Az ALT+F4 et javasló parasztnak ne higgy, az nem túl jó megoldás.
Az ALT+F4 et javasló parasztnak ne higgy, az nem túl jó megoldás.
Meg a demón nincs ilyen sok kalóz, na, mind1, az csak egy demo.
Heir to the Throne, az új kieg.
A kalózokról:Izlések és pofonok, én egyálatlán nem szokatm velük törõdni.Meg ez csak egy játék, minek kell egyire felhúzni magatokat.
A kalózokról:Izlések és pofonok, én egyálatlán nem szokatm velük törõdni.Meg ez csak egy játék, minek kell egyire felhúzni magatokat.
Hello.Bagoly a pszt-es linken mit kell tennem h lelehessen szedni a Htt-t????
En is kiprobaltam, 5 perc game utan kalozhordak... Behh, ezt elqrtak nem kicsit, nagyon. Hogy lehet igy kiadni...?
Saor Alba
Egyébként korábbi verziókban lehetett járõröztetni a hajókat komplett útvonalakon. Asszem jobbklikkel tudott az ember waypointokat beállítani. Úgy meg lehetett csinálni, hogy kikötõbõl induljon, menjen végig egy járõrútvonalon egymás után 20-szor, és utána térjen vissza a kikötõbe. Mondjuk utána újra végig kellett kattintgatni az egészet, szóval a kezelése elég béna volt.
Meggyõztél. Nem rakom fel a HttT-ét. Tényleg nem értem, hogy honnan a fenébõl termelõdnek egyáltalán a kalózok. Legalábbis ennyi. Persze a fejlesztõk írták õket bele a játékba, de egyéb logikus magyarázat nincs.
Najó.... eddig bírtam idegekkel. Feladom. Inkább kezdek egy újat valami tengertõl mentes hatalommal. Minden játékidõm a szar kalózokra megy el... Kapna szívrákot, aki ezt a szar kalózrendszert kitalálta. 😞
Hova érdemes egyébként pakolni a CoT-ot? Számít a tengerparton kívül, hogy hova rakom? Tehát van különbség aközött, hogy az országom melyik tengerparti városába rakom?
Ezért hagytam ott a spanyol megabirodalmam és kezdtem újat Ausztriával.
Áhhhhh megõrülök!! Az egész játék arról szól már, hogy a szaros kalózokat kiírtsam... Iszonyat idegesítõ, hogy naponta jelennek meg a legtávolabbi helyeken is. 20 hajóm járõrözik folyamatosan, de ez sem elég. Ki a franc találta ki ezt?? A legdurvább kalóz idõkben nem volt ennyi kalóz a karib-tengeren se, pláne nem Európa közepén.
Felraktam én is, kezdtem egyet Svédországgal. Sikerült megszerezni egész Skandináviát + Finnországot, várom, hogy core-ok legyenek és jöhet Skandinávia létrejötte. Ugyanakkor szomorúan tapasztaltam, hogy a hülye kalózosdi még mindig túl van pörgetve. Amint elsüllyesztek egy kalóz flottát, rögtön megjelenik egy újabb. Gyakorlatilag az egész flottám azzal van elfoglalva, hogy összevissza õrjáratozik. Rohadt idegesítõ. Patrol-ba se tudom õket berakni, mert a hülye AI nem köt ki a flottával, ha le van sérülve már, és simán nekimegy a kalózoknak 10-es morállal is. Iszonyat idegesítõ. 😞
köszi a gyos választ. 😄😄
Az In-re
az lenne a kérdésem hogy a Heir to the Throne-t az Eu 3-ra kell feltenni vagy az in-re vagy csak úgy fut simán is????
Nem vitazunk, csak kozoltem a tenyeket... 😊 Az alapjatek ota jatszom a jatekkal (+kiegek), nem kell bemutatni. Szamomra -ha barmely kieg is jelent meg- tul egyszeru. Az nekem nem kihivas ha letarolom Europat konnyuszerrel.
Ezert kiralysag a Magna Mundi Platinum mod. Annyi extrat tesz hozza, hogy mar kulon hasznalati utmutatoja is van. Sokkal szinesebbe teszi a jatekot, es joval nehezebb is a game.
Kicsit bovebben info rola (nemi angol tudas szukseges a megertesehez): link
Ezert kiralysag a Magna Mundi Platinum mod. Annyi extrat tesz hozza, hogy mar kulon hasznalati utmutatoja is van. Sokkal szinesebbe teszi a jatekot, es joval nehezebb is a game.
Kicsit bovebben info rola (nemi angol tudas szukseges a megertesehez): link
Saor Alba
az lehet. de, ahogy nézzük, tényleg nincs rajta sok helyet foglaló dolog.
szomorúan tapasztalom, hogy már nem olyan könnyû a holy roman empire részévé válni.
Hát nézd meg a warezolt verziót. 15 mb, kicsomagolva 75-öt tesz fel.
Demo gondolom azért volt 256 mb, mert standalone volt.
Demo gondolom azért volt 256 mb, mert standalone volt.
Solten, ne vitázzunk, mert már a kiegek, meg a patchok sokat változtattak rajta.
A HttT még egy ideig csak OnlineShop-okon leht megvásárolni, de itt mire a boltokban megjelenik😊vagy egyálltanlán Ft értkben😊
A HttT még egy ideig csak OnlineShop-okon leht megvásárolni, de itt mire a boltokban megjelenik😊vagy egyálltanlán Ft értkben😊
hát, én még nem vettem észre, hogy pl.Magdebrurg 2-3 e.-nél többet tartana.Vagy pl. A Hanza(ezegy új nemezet a HttT-ben)
I.C.ram.:
Dehogy is!A demó256 megés!
Pet:
Az 3.2 patch. az In(In Nomine)-hez tartozik, ennek segítségével letöltheted és feltelepítheted az MMP2 modot(ez csak egy mód)
A HttT(Hei to theThrone)A tegnap(dec. 15) megjelent utolsó(3.) kieg.Érted?
I.C.ram.:
Dehogy is!A demó256 megés!
Pet:
Az 3.2 patch. az In(In Nomine)-hez tartozik, ennek segítségével letöltheted és feltelepítheted az MMP2 modot(ez csak egy mód)
A HttT(Hei to theThrone)A tegnap(dec. 15) megjelent utolsó(3.) kieg.Érted?
Ezen a linken mit lehet letölteni???
Egyénként én newm naon értem most h vannak a verziók ,de kb nekem ez jött le:
-Van az alap játék semmien kieg nélkül
-aztán van valami 3.2es
-aztán Napoleon Ambicion
-aztán In Nomine (jelenleg nekem most ez van és ezzel játszom)
és ez után nincs sok fogalmam mi jön:S
Egyénként én newm naon értem most h vannak a verziók ,de kb nekem ez jött le:
-Van az alap játék semmien kieg nélkül
-aztán van valami 3.2es
-aztán Napoleon Ambicion
-aztán In Nomine (jelenleg nekem most ez van és ezzel játszom)
és ez után nincs sok fogalmam mi jön:S
Hehhe... 😊 Az Ai hogy tart fenn oriasi flottat es hadsereget piciny orszagokkal?? 😊) Inflacioba belepusztulna. Olyan negativ deficitben van hogy ihaj. Az inflacio meg is zero kb nala. Erdekes... 😊 Ja es nem megy csodbe.
Saor Alba
Sztem az AI-t is érint minden, és hogy csalna, ha vannak játékosok, akik a legjobb országgá teszik kedvencüket?
Tényleg, ma jelent meg😊El is felejtettem.
Tényleg, ma jelent meg😊El is felejtettem.
Meg is lehet vasarolni a gamersgate-n, £14.95 😊 Megvarom mig megjelenik az Amazonon, a Complete-t ennel olcsobban vettem ott... 😄
Saor Alba
az ma van (:
Ha azonos a tech level. Csak a "nem nyugati" tech-ek "buntetobonusszal" vannak megaldva, tehat lassabb a fejlodes. Bar talan az Ai-t ez nem erinti, mindig csal... 😊)
Saor Alba
az jó!
Én a demüval játszok, de dc. 15-én jön😊)))))))))))
Én a demüval játszok, de dc. 15-én jön😊)))))))))))
Jó hír, hogy a heir to the throne -ban már nem lesznek különbségek a nyugati és keleti hadseregek között, csak névben.
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=445770
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=445770
AZ MMP2 teljesen mas mint az "alapjatek". Sokkal tobb. Keszulget az uj kieggel kompatibilis verzio is allitolag.
#3629: link
#3629: link
Saor Alba
Egyébként az MMp2 mod mit takar????
az In Nomine-ban már benne van???
az In Nomine-ban már benne van???
HttT-bõl még csak demo van nem????Ott pedig meg van szabva az az 5-6 ordzág akivel lehet lenni és 1492ben kezdõdik a játék....Legalább is abban a DEMO-ban amit letöltöttem.In Nomineban téll egész jól ellehet lenni a magyarokkal én is sokszor eljátszottam úgy velük ,de akkor is szar h nincs jó magyar hadsereg és sztem hülyeség h a westernize csak a tech-re hat...