11580
Europa Universalis III
-
#6820 Hát nem tudom, a paradox fórumban azt írták, hogy a technical részben van rá megoldás -ahoz regelni kell a játékot...ahoz meg most nincs kedvem:) Tehát kéne, hogy legyen rá vmi megoldás elvileg; senki?
Thx -
tttttom #6819 Na de most én egyelőre lepihenek...Hamarosan jelentkezem egy újabb ínyenc AAR-rel. -
tttttom #6818 Amúgy tényleg szokott csalni az AI mint a disznó...Ebben azért Soltennel egyetértek. :) -
Brave89 #6817 ezzel azért vitatkoznék. -
tttttom #6816 LoL... -
Brave89 #6815 Ezt teszem, csak én naiv azt hittem, hogy ez mást is zavar (a kezdő kommentelőn és rajtam kívül). De ezek szerint tévedtem. -
tttttom #6814 Hát akkor meg miről beszélünk, hogy infláció nélkül nem játék a játék... :) Nekem csak ennyi az összes könnyítésem a very easy fokozaton kívül. -
Brave89 #6813 Én játszani szeretek és fórumokon az azzal kapcsolatos olyan dolgokról írni, amik érdekesek és segítik a játékomat, nem pedig novellát olvasni:) -
#6812 Mondjuk az AI szimplan csal, olyan haderot tart fenn inflacio nelkul hogy ihaj... :)) -
Brave89 #6811 nem frusztrál semmi, csak reagálok arra amit írsz:) Meg is fordíthatjuk a dolgot. Látom frusztrál valami:) (mert hogy mindig vissza írsz) -
tttttom #6810 Hányszor mondjam el, hogy a játék még így is kihívásos? Hiába játszom very ízi huszár módjára mégsem hódítottam meg 1 nap alatt a világot, meg nem nyerek meg minden csatát. Ugyanúgy voltak/vannak vesztes csatáim is dögivel...Ígyis még elárulom, hogy Európában nekem van a legelavultabb haderőm is...2 szinttel vagyok lemaradva mindenkitől...Hiába próbálom őket beérni nem tudom őket beérni techben... -
Karcsi9104 #6809 A bevételem is elég nagy (a ledger-ben ezervalamennyi) és a jelenlegi 97 ezredből csak 4 vagy 5 lovas (a gyalog havi 0,18 dukátot, míg a lovas asszem 0,49-et emészt fel), így nem kell túl sokat fizetni nekik. Sosem volt túl sok lovasom, erőltetett ostromot is csak akkor vállalom be, ha biztosítva van a tartalék sereg vagy az ellenfélnek már nincs számottevő hadereje. -
tttttom #6808 Én azért írom ezt az AAR-t ilyen formába, mert ez számomra hobbi...Ha téged zavar (Ha a többséget vagy keveseket melletted...) akkor legyél szíves átugorni ennyi. :) Én is, ha nem akarok valamit elolvasni akkor átugrom oszt csá nem pedig még mellékesen leszarozni más munkáját... -
JLH Fans #6807 Nos karakk nem sok van, mindössze 15, ráadásul ha jól látom, még mindig nincs felfedezve az út teljesen.
Sokáig azért nem mertem elvinni őket, mert a tengeri fölényhez kellettek, de most már a maradék 40 hajó (25 cog 15 galley) is elég erős Anglia és Kasztillia kivételével mindenki ellen, őellenük meg.... a 2* annyi is kevés lenne, szóval tökmind1.
1517 van már, szerintem megvárom vele az 1550et, remélhetőleg még nem lesz késő. -
kissssss #6806 vagy a másik megoldás az hogy meg kerülöd Afrikát, tudom hosszú az út de ha végig a partok mentén maradsz(nem mész ki a nyílt tengerre) akkor nem fogsz szállító és hadi hajót veszíteni, egy jó tanács lehetőleg carakk hadi hajókat vigyél mert az indiaiak nem szoktak gályákat építeni.
persze ehhez az is kell hogy valamelyik ország felfedezze a kerülő utat. -
kissssss #6805 vagy Magna Mundi :-D igaz az mm-ben is szoktak furcsaságok történni. -
#6804 Ez a jatek az alternativ tortenelemrol szol, szoval ha tortenelmet akarsz olvasni inkabb tenyleg lapozgasd a Rubicont... -
JLH Fans #6803 India? My heart says go, but my brain says no:P
Legszívesebben arra mennék, csak...Sínait csak 1500 körül szereztem meg, tehát 1550 előtt nem lesz belőle core, márpedig anélkül nem állomásoztathatok flottát a Vörös tengeren, anélkül meg hogy érjem el Indiát?:):(
A célpont tehát most, hogy megvan a Balkán és Kisázsia és Olaszország, valamint Szíria és Egyiptom (meg Irak vazallus) valszeg Ausztria lesz, meg az aranybányák, csakhogy ahhoz még erősödnöm kell, az előző háború figyelmeztető volt...
Közben persze igyekszem még a mamelukoktól néhány területet szerezni a Nílus mentén lefelé, nem feladva a reményt Indiával kapcsolatban. -
kissssss #6802 igen? akkor benézek oda vigyek zseblámpát? :-D -
McCartman #6801 látom nagyon frusztrál valami.
@kissssss: nem tudom most mi a sláger , legutóbb forma 1 topikba néztem be egy futam után de nagy sötétség honolt benn. -
kissssss #6800 azért én sem viszem túlzásba de néha jó nevetni egy két bolond agymenésén. -
JLH Fans #6799 Szerintem is tökjó stilusban ír, én mindig elolvasgatom.
Engem mondjuk picit zavar az, hogy very easyn, infláció nélkül és hasonlókkal produkálja mindezt, ami olyan, mintha én mondjuk levertem volna fénykorában Michael Jordant úgy, hogy közben ő egy pályára vitt székhez volt hozzákötve:)
De ez (mármint a nulla teljesitmény) szerintem semmit sem von le a beszámolók értékéből, szerintem szórakoztatóak és jók, akit zavar, az meg ugorja át, és ennyi:) -
Brave89 #6798 Hát, nem mondtam hogy nincs olvasója, csak hogy nem sok. Én ha tört akarok olvasni, akkor olvasok rubicon-t vagy szakirodalmat. Több értelmét látom. Mondjuk nem egyformák az emberek, ami az egyiknek szórakozás, a másiknak lehet unalmas, ezt nem vitatom, de nem tudom elképzelni, hogy szórakoztató tud lenni egy ilyen komment, de akkor lehet ezek szerint tévedtem. -
McCartman #6797 nincs is annál szebb , mikor 40 ezres seregek egyben tünnek el a térképről.:D
apropó , hasonló sorsra jutott még a játék elején Ausztria makd Burgundia is.
Az eddigi császár Bohemia is csak vergődik a magas infamy miatt.
Úgy érzem erősen felborult a hatalmi egyensúly a javamra.
India vagy Európba fele veszed az irányt Bizánccal? -
Brave89 #6796 szerintem sem, ezért nem kéne ilyen 50 oldalas semmi értelme kommentekkel tele rakni a fórumot. -
#6795 Ilyen hulladekokat nem olvasok... :) -
kissssss #6794 leáldozot a pc meg vv4-re gondolsz? :-D ezeken én sírva szoktam röhögni -
#6793 Szerintem tttttom user AAR-ja elegge szorakoztato kepekkel illusztralva, szivesebben olvasom, mint xy user semmitmondo kommentjeit... :)
-
kissssss #6792 az még hadiján de harc közben máris döntően nagy hátránnyal indulni ez már egy kicsit túlzás, a támadó fél így is jelentős terep büntetést szenved el harc közben főleg ha a terep még nehéz is(hegyek sivatag) ez a +1 fire shock bónuszt inkább másra kellet volna le cserélni például +25% több utánpótlást kap a sereg új hónap kezdetekor akkor a disciple kapna pl 5 vagy 10% bónuszt, meg lehet ezt másképpen is oldani. -
McCartman #6791 nem kéne lesüllyedni a népszerűbb sg topikok szinvonalára. -
Brave89 #6790 Mert véleményem szerint az:D Ha egyszer több órányi munkájának szerintem semmi értelme nincs... Írtam, hogy inkább írjon fiktív történelmi regényt, az többet ér, mint leírni hogy hogy játszom és alárakni vagy 50 képet. -
JLH Fans #6789 Azért a -50% stability cost se kismiska:) -
McCartman #6788 végülis csak több órás munkáját szarozod le de tény , nem krvanyáztál valóban. -
kissssss #6787 Leader Fire +1
Leader Shock +1
ez rohadt nagy szemétség de ezen kívül minden bónuszt jónak látok.
-
Brave89 #6786 huh, köszi:)
-
Brave89 #6785 nem hiszem, hogy olyan nagyon sértő lett volna a hangnem. Volt benne összesen kb 3 pejoratív értelmű szó, amit a szleng kedvéért használtam. -
McCartman #6784 Lucky nations -
McCartman #6783 leszögezted?
az addig rendben , hogy neked nem tetszik , de lehetne ugyanezt normális hangnemben. -
Brave89 #6782 Ezeket ti hol néztétek?Van valahol ehhez leírás? -
JLH Fans #6781 A kevesebb negatív event még hagyján, de ezenfelül még tápolják is pozitívakkal ....