Teljes a béke DRAM vonalon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
godoltam, hogy valahová oda "fogy el" a kártérítés. csak a gond az, hogy akik beperelték a gyártókat most is itt vannak a színen, tehát ergó annyira nem volt rosz nekik régen sem. az igazság az, hogy nekik akkor is meg volt a hasznuk, esetleg nem akkora extraprofit termelõdött. már akkor is az end-user szívott, mert õ fizette ki az egészet..
\"The voices are back... Excellent.\"
ez a lóvé azon cégeknek ment/megy, akik beperelték a nagyobb gyártókat
jaja, tisztára minta az ASVA-éknál fizettetnek mindenkivel, de kötve hiszem, hogy abból valamicskét is látnak a mûvészek/zeneszerzõk, azt is lenyúlják a kiadókkal együtt <#shakehead>#shakehead>
(hova lett a beintõs smiley?)<#fejvakaras>#fejvakaras>
(hova lett a beintõs smiley?)<#fejvakaras>#fejvakaras>
jah, nekem is ez a bajom, kibasznak a vásárlókkal, aztán a kártérítés meg elmegy vhova ahol nem keresi senki...
ez még az árkartellezésnél is undorítóbb...
ez még az árkartellezésnél is undorítóbb...
A cikkben 1999 és 2002 közötti megegyezésekrõl van szó. 😊
Egyébként szerintem éppen a megegyezések idõszaka a "teljes béke"... (Bár a komoly háború sem jó dolog, amikor egymás bekebelezésére hajtanak.)
Egyébként szerintem éppen a megegyezések idõszaka a "teljes béke"... (Bár a komoly háború sem jó dolog, amikor egymás bekebelezésére hajtanak.)
és mégis ki a ráknak fizetnek??? mert én is vettem akkoriban gépet, mégsem jön szerintem majd samsungéktól egy boríték nekem, benne 1300 forinttal, hogy bocsi, kartellkodtunk és ez most a visszajáró.. valaki megint jól jár..
\"The voices are back... Excellent.\"
Erre emlékszem.Kb. tíz éve történt.
Egy mûgyantagyár kigyulladt, és leégett. Mivel itt a memóriacsipek tokozásához gyártottak különleges mûgyantát, a nagy memóriamodulgyártók erre hivatkozva megemelték az áraikat, pedig raktárról dolgoztak.
Nálunk is akadt olyan cég, amely ekkor busás haszonra tett szert az emelt árakon.
Egy mûgyantagyár kigyulladt, és leégett. Mivel itt a memóriacsipek tokozásához gyártottak különleges mûgyantát, a nagy memóriamodulgyártók erre hivatkozva megemelték az áraikat, pedig raktárról dolgoztak.
Nálunk is akadt olyan cég, amely ekkor busás haszonra tett szert az emelt árakon.
árkartell pontosabban 😊
nyilvánvaló hogy árkaltell mindenütt van, csak kérdés, melyik derül ki 😉
Árkartell
Össze beszéltek ,hogy magasan birják tartani az árakat,igy kárt okoztak a vevõknek és a gazdasági fejlõdés útjába álltak
tulajdonképpen mitörtént hogy ennyitt kellett fizetniük?