100 millió dolláros szuperszámítógép IBM-támogatással
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk nem tudom, mi a helyzet a branch predictionnel, lehet, hogy abban is butábbak.
De ezekbõl a hátrányokból többet-kevesebbet le lehet faragni megfelelõ optimizálással. (Nem feltétlenül kézzel, hanem megfelelõ fordítóval.)
meg is lepett a dolog.
ppc kepes a 601 tol ooo -ra
Mindenesetre még jól fogynak a Power5 alapú szerverek is.
a PPC g5 (970) az elso 64bites verzio, power4bol szarmaztatva de NEM Power.(LC
a POWER (Performance Optimization With Enhanced RISC) Unix munkaallomasokba, szerverekbe, valamit egyes AS/400osokba szant szerverprocesszor, 97 ota 64bites.
a power az ibm pSeries(rs/6000) (es ujjabban zSeries(AS/400) platformok processzora, 64bites, 1-2 magos RISC.
Tamogatott oprendszerek AIX, Linux, zOS
Az ilyen massziv paralell gepeken altalaban linux fut, clusterben. (kiveve az SGI singlesystem image megoldasait(azislinux csak kicsit mas))
(mellesleg a windows szuperszamitogepes verzioja most van betateszt alatt (IA64 es x64 platformon)
Amúgy most olvastam,hogy az IBM rááll ezeknek a széria gyártására,és 200 dolláros áron kezdik el teríteni.Elõször nagy veszteséggel számolnak, amit aztán a szoftvereladásokkal fognak majd kompenzálni.
Az XBox360-ban Power proci van, és windows megy rajta.
Jó-jó, DE meddig lehet majd HÚZNI??
grat <#wave>#wave>
itt tényleg figyelnek az emberek véleményére, és javítanak, ha valami nem ok. <#taps>#taps>
Nekem is kéne egy...<#buck>#buck>
Nem beszélve arról, hogy a hülye windowsotok el sem indulna a Power5 processzor alapú gépen.
------------------
Nos talán ha frissítenéd az ismereteidet, mert elég hiányos!!!!! Miért ne indulna el a windows ?
Mellesleg végülis a Xenon (X360 3 magos procija) és a Cell is Power5(-arch.)-alapú. Csak pártízmillió fog elkelni belõlük. 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nemigaz, hogy nemtudtok kitelni már... nemtudjátok hovarakni a pénzeteket...
Mi lenne, ha elmennétek katonának és megtanúlnátok, hogy mi is az igazi katonai kiképzés, nem ilyen s.ar CS, meg Far Cry-okon izgúlnátok szét az agyatokat állandóan.
(O_o)
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
http://www.lohere.net - a MagyarChan