104
Next TH
-
#24 Ja figyeljetek, most ez lehet összekavar. De az American Wasteland se volt bejelentve PC-re, és nem is az activision adta ki. Most ezt a Tony hawk downhill jam-et, ez valami butított játék lesz, ilyen versenyes, nitroval... A Th next gen vagy project 8 vagy mittom én mi, az meg konzolra lesz, de nem tudjuk hogy az Aspyr nem fogja-e kiadni pc-re. Szóval ez most kavarás. Na meg a THUG 1-et is elvileg csak konzolra adták ki ,valahogy mégis van PC-re is ^^
De ez a TH downhill jam videok alapján abszolut nem tetszik... Jó, szeretem a versenyes játékokat, mindig jól jön egy kis pötyi, na de hogy ez legyen a köv tony hawk, hát alig hiszem el... :( -
#23 kössz -
#22 ja, és szivesebben látnék többször, sam fishert mint egy vicsorgó smilét..... -
#21 az lesz a combo ha benyomok 2 üveget és fellökök 3 gyalogosot és plusz gap ha a kocsin slide-olok ? -
#20 http://media.ps3.ign.com/media/803/803281/vids_1.html
az 1. videót sztem felesleges letölteni -
#19 Project8 hol van róla video? -
#18 Hát hogyha ilyen lesz a DJ mint ami a videoba láttam akkor azt hiszem hogy megszakad a th sorozatom :( -
#17 :D -
#16 inkább a Project8 -at adnák ki mint ezt vagy mind a kettőt -
Dave9214 #15 melyik fasz modnta hogy nem lesz pc-re lesz, tahw ná is ugyvolt hogy nem lesz oszt tess, 4 hónap és volt! -
#14 sztem érdemes, ha nemtetszik ne játszad/nézzed :] -
#13 lál megin egy tonyó hók? érdemes még ezekkel foglalkozni? a 3-ig szerettem is, aztán vhogy hanyagra vettem a dolgot. -
#12 thps2 downhilles pályája frankó volt:) bár szerintem a thps2 óta kiveszett a hangulat a játékból.. -
moralosan #11 én inkább a
THPS1 - 2 - 3 - 4 - UG - UG2 - AW - 8 sorra gondolnék :).
Amúgy én is megnéztem a 8as trailert. Tényleg hihetetlenül realisztikus lesz, ugye a videó végén látható "Build from the ground up" szöveg is sokat sejtet :). Arra az egy dologra tényleg kíváncsi leszek/vagyok, hogyan fogják megoldani az élvezhetőséget, mert - valljuk be - élőben sk8elni jó (jövő héten kapok egy új deszkát :D) de egy játékban ugyanez kétséges...
Én bízom a Neversoftban :). -
#10 az az érdekes h thp8 teljesen realisztikus lesz nem lehet benne combozni és csak a style számít majd, dhj meg a szöges ellentéte, kivéve hogy ebben sem lehet majd 5 perces combokat nyomatni, ez látszik videoból, de az is hogy ez már télleg túl unreal lesz....omg ami meg konzolos gameket illeti sztem kijön minden pc-re is, eddig is kijött minden, a főbb részek, mert pl thug2 remix csak pspre van, egyenlöre th dhj-t is csak gba-ra láttam, de itt az egyik videóban tv elött nyomogják a controllereket, szal meglátjuk mit okoskodnak de sztem a két játékból egy biztos pcre is megjelenik, muszály lesz nekik a pc-sekre is gondolni... XD ps2 nekem nem lesz annyira gáz, mer az van a háztartásban, de ha ilyenekre adják ki, hogy ps3 meg xbox360, akkor felkötöm magam... XD vagy elkezdek most spórolni :)... erre az E3 cuccra, vagy mire muszály volt nekik valamit villantani, de nem azt jelenti, hogy most rögtön kiadják, szal lehet kár még ezen filózni.... amúgy is 07re van bejelentve, még fél év minimum :O..azé biztonsági okokból még is félre teszem a zsebpénzemet^^
th1 th2 th3 th4 thug thug2 (remix) thdhj thp8 valami ilyesmi lehet a p8 jelentése^^? -
#9 Ja csak hogy a project 8 nem igen lessz pc-re csak Next Gen(y) konzolokra(sajnos) -
#8 Amúgy nem tökmind1 ki nyitja a topicot??? -
#7 Szvsz a THAW-nak nem rossz a grafikája.. Legalábbis a célnak megfelel.. Persze csak PC-n, mert az én NTSC-s PS2-es THAW-om külsőre gányinger.. -
#6 Szard le... -
Dave9214 #5 szerintem meg rakatszar lesz!
Thaw rol is milyen eszméletlen jó képeket láttunk, és milett, kalapfos graf, de jo ellehet jáccani vele, -
moralosan #4 Egyébként meg a Tony Hawk's Project 8 lesz az igazi folytatás :]. -
moralosan #3 lesz -
#2 Direkt írtam a másik forumba bazd hogy had nyissam meg én................................................ -
#1 Na itt vannak a videók!!!
Szerintem klafa lessz mer egy teljesen Új TH játék lessz ez!!!