67
Nincs magyar név a magyar zenei életben?
-
#27 kulonben az Omega es az LGT jol hangzo nevek voltak kulfoldon, sot meg most is megtalalhatoak az orosz servereken :) -
#26 Roy tipikus magyar nev. Szameg magyar vezer fiat is igy hivtak -
Shadow_THH #25 gyöngy szív pillangó -
blackgamer #24 keress egy jól hangzó magyar nevet és azt fordítsd angolra nem lesz valami szép -
blackgamer #23 biztos -
#22 Minek magyar név? Csak egy példa, melyik hangzik jobban?
Wisdom vs. Bölcsesség.
Azt hiszem egyértelmű. -
Shadow_THH #21 There's nothing to be afraid of snail, now my finger reaches your eyes
heaven is such a great place, since there is the place where all plastic baby dolls are chilling and tanning in one single string -
#20 Gustee Boudy, and the black eyes of Bigetched -
blackgamer #19 Kispál és a Borz is ismert külföldön -
Shadow_THH #18 ja pedig pl az E-mail meg az All4Love meg a tököm tudja mi az mind nagy sikerü külföldön, még jó hogy nem Gulya vagy Hecsedli a nevük mert akkor nem hallgatná őket senki -
Takezó #17 figy, a szerződésben ki van kötve, hogy angol név kell, különben külföldi koncikat nem szerveznek nekik, ennyi -
blackgamer #16 pl. a Másfél külföldön is ismert csak legfeljebb az ékezetet elhagyják
hülyeség hogy azért külföldi a név hogy jobban eladható legyen, bár Heaven Street Seven esetében igaz
szerintem a külföldön ismertség nem a név alapján lesz meg, nem is a dalszövegek nyelve, hanem hogy legyen angolul is elérhető az együttesek weblapja
negatív példa Jamie Winchesterék oldala, ahol angol a dalok szövege, mégsincs angol infó a lapjukon -
#15 lol KOZSO :) -
#14 nem, csak rovidites (ha eddig nem tudtad volna) -
#13 megvazom
mit? -
#12 Ámokfutók vazmeg. Az. -
#11 áz! :D -
#10 Mint pl Király Linda :P
-
Shadow_THH #9 The female chorus of Veresonehouse -
Shadow_THH #8 omega -
AnonymouS #7 Csak angol névvel lehet eladni külföldön a lemezeiket és mivel ki akarnak legtöbben törni, ezért rá vannak kényszerülve. -
#6 Az EDDA az értelmes magyar szó? :-) -
#5 Ákos, Molnár Ferenc "Karamel", Tankcsapda, Roy és Ádám, etc... -
#4 ámokfutok es alvajarok eleg magyar
vagy vagtazo halotkemek, pal utcai fiuk, EDDA, Korál, Piramis
tehat lehet talalni egyparat a tortenelemben -
Ben C #3 Tanktrap, Alvin and the Squirrels. :| -
Takezó #2 Hát az biztos is, h nem divat, de és akkor mi a tököm van?^^
Szerintem is jobban hangzik pl. az, hogy "Insane", mint az "Őrült", vagy a "Subscribe" annál, hogy "Aláír"... csak hogy hozzám közeli példákat hozzak xDDD -
öreghupi #1 Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Lehet hogy csak engem zavar vagy más is így van vele?
Nem tudom megérteni hogy a magyar zenekarok és szóló előadók miért nem találnak maguknak valami jól hangzó magyar nevet.
Attól hogy angol vagy más néven futnak még nem lesz jobb vagy rosszabb az amit csinálnak.Ha pedig jól zenélnek,énekelnek akkor is befutnak ha ezt magyarként teszik.
Vagy nem divat büszkének lenni a magyarságra?