1931
-
totya4 #1731 Külön kombináció van arra hogy irányítottan küld őket, nézd meg a beállításokban. De szerintem ezt már megtanítják a legelején... -
#1730 Mondjuk visszementem kicsit és találtam két sziklát v. mit amikhez oda kell rendelni 3 miniont (még azt nem csináltam meg igaz) de hiába mennek oda ahhoz az izéhez nem csinálnak vele semmit.
-
#1729 Hali, megint gondba vok. Már a kékekkel vok és megöltem a azt az óriás sárkánykígyót is aztán meg a következő rész az olyan h van vmi labirintus szerű vmi, a végén a egy tekerő. Nos ugye végig kéne rajta elküldeni, irányítással egy miniont. De hiába mondom h menjen, nem megy, csak megáll ott ahol le kéne menni a labirintbe és kész. Pedig próbáltam már kék és barna minionnal is de semmi. Mi lehet a baj? -
#1728 Végigjátszást akartam írni de FAQ lett belőle:))) Na mindegy. -
#1727 Talán ha elolvasod a FAQ-ot (amit én írtam, linkje a kép alatt) akkor egyszerübb lesz a dolgod. 4-4 piros jobbra meg balra placra lentről meg barnákkal kell fogadni aZ érkezőket. -
totya4 #1726 Alatti? A lebegő szemeket mindig fentről vagy azonos magasságból tudod kinyírni pirosakkal és zöldekkel. Meg kell őket védeni :) -
#1725 Jól van, most már tom mi volt a baj, kihagytam a piros minionokkal pár feladatot. Viszont megint egy nehéz résznél vok: egy börtönben ahol meg kéne ölni vmi egyszemű szörnyet, azt nemtom sehogy, pedig tom h a szem alatti izéhez kell parancsolni 12 miniont de a folyton jövő ellenségek mindig megölik őket és a termelőből meg nemtok mindig csinálni mer nincsen olyan piros izé. Na erre vmi trükk esetleg? thx -
Brother Caine #1724 Asszem a kék minionokat a mocsárban kell összeszedni(meg a zöldeket is) ahol az elf szellemek vannak,legalábbis úgy rémlik. -
totya4 #1723 Biztos nem jártál be mindent... később lesznek igen eldugott utak, ott mi lesz veled? -
#1722 Hát bocsi de még mindig ugyanott vagyok. Csak 3 helyre tok teleportálni de ott meg csináltam mindent, kivéve egyet de ott ugye nem lehet teljesíteni a feladokat, míg nem lesznek kék minionjaim. Amúgy meg a teleportálokkal vagy a várba lehet visszamenni v. ha a várban vagyunk akkor meg azokra a helyszínekre ahol már eddig is jártunk. Sztem. Úgyhogy most már nem igen értem ezt az egészet. thx -
dfgdfg #1721 Helló!
Heaven's peak-be csak portálon keresztül tudsz eljutni, oda nincs közvetlen út! A menj vissza a toronyba, és már mehetsz is! -
totya4 #1720 Ami biztos, hogy rengeteg fele lehet menni, járj be mindent :) Néha kicsit keresgélni kell a továbbjutást. Aztán néha azt is nézd meg hogy hova teleportálhatsz, mert lehet hogy olyan helyszínre, ahol addig még nem jártál... -
#1719 hali, tom h van végigjátszás és térkép is de én vhogy mégis elakadtam de naon. A kék minion-okat kéne megtalálnom mert már a maradék dolgok csak velük végezhetők el. Viszont már minden feladot teljesítettem és a vj szerint most vmi heaven's peak nevű pályára kéne menni. Na jó de hogyan? Mert már bejártam az egész erdőséget v. mit meg voltam már abban a faodúban is v. miben de már mindenütt megcsináltam mindent sztem. Vagy akkor mi maradhatott ki? thx -
Brother Caine #1718 Nincs mit,ha mégse jó akkor még van egy manuális manuális mód is. -
genory #1717 Sikerül megoldani a felirat dolgot? Elöre is köszi! Rendes vagy! -
totya4 #1716 A te szemednek lehet. Van aki még a 10fps-t is folyamatosnak látja. -
Brother Caine #1715 Ez bizony így van. -
Zóanagyvarázsló #1714 Igen, 25 fps-től tűnik egy film folyamatosnak, de egy játék során a 25 fps igazán fárasztó lehet. Azs em mindegy, hogy egy TBS vagy egy multiorientált FPS produkálja ugyanazt az eredményt. Lehet áérzékelni a különbséget a 30 és a 60 fps között, és talán nem kell magyarázni, melyik a kellemesebb, követhetőbb a szemnek. -
Brother Caine #1713 25fps-től felfele már folyamatos képet kapunk. -
totya4 #1712 Nekem nem... 35-40 szokott nekem kelleni minimum a folyamatosság érzetéhez. -
#1711 Mintha 30 fps-nél nem lenne mindegy...... -
totya4 #1710 1.4-el nyomtam, 30 fixre ki is vágtam volna a kukába. -
Brother Caine #1709 Az alap Overlord max. 30 FPS,az 1.2 patch elvileg kikapcsolja ezt a tiltást.
Sikerült megoldani a mezei Overlord magyarítását.
A játék feltelepítése után fel kell tenni az 1.2patchet és utána a magyar fájlokat+stb. a lentebb írt módszerrel. -
totya4 #1708 Szerintem sok játékkal lesz akkor gondod... nekem 1280x1024-ben 2xAA-val de árnyék, fű, és mosás nélkül legnagyobbrészt játszható volt (>30fps). Core2duo 3ghz, Ati 1950Pro. Neked milyen géppel produkálta a képregényt már az elején is? -
#1707 (az elején mikor egyedül és 4 kegyenccel vagyok, már képregény. COD4 nem max grafikával, de 32 emberrel, robbanásokkal együtt meg simán fut :D) -
Brother Caine #1706 Na kölcsönkértem egy sima Overlordot és már látom miről van szó.
A feliratok eltűnése csak a mezei Overlord sajátossága az RS-nél a lentebb leírt módon működik a dolog.
Úgy néz ki orvosolható a probléma,sikerült visszaállítani feliratot és magyar is,még van egy-két apróság amit meg kell néznem,mielőtt azt mondanám tutra működni fog.
A gépigényhez meg annyit,hogy anno 1,8GHz procival meg ATI X600 nyomtam végig 800*600-ban minimumon. -
totya4 #1705 Más játékban egyetlen figurával mész és az is megeszi a gépet, itt meg van pl. 50 kegyenced plussz akik támadnak mégis mit vársz... -
#1704 nálam is ugyanez van, azt hiszem ki is marad e játék számomra. Egyébbként is még magyaritás elött megnéztem milyen, és minimum grafikán szaggat nálam. Közben meg a COD4 simán fut a gépemen :D Overlord nem akarja hogy én is hozzáérjek :DDD -
genory #1703 De már a menün sincs felirat! Újra raktam a játékot mindent úgy ahogy csináltam ahogy írtad és ez van! Sajnos! -
#1702 Feliratozást bekapcsoltad? -
genory #1701 Felraktam a játékot, bemásoltam mindent az adott helyre! Nekem egy DVD-re van kiirva a game! Az a gondom, hogy ha elindittom a játékot nem jelenik meg semilyen szöveg! Ez miért van? -
Brother Caine #1700 1.Felrakod a játékot.
2.A játék könyvtárában megkered a Languages\English mappát és átnevezed Hungarian-ra.
3.Ezután a letöltött HUN fájlokat kicsomagolod valahová,ezután bemásolod/felülírod a játék főkönyvtárába(az Overold.exe-t egyelőre ne).
4.Ha origi gammád van akkor már indíthatod is a játékot.
5.Ha tört verziód van akkor bizony.
A kötelező figyelmeztetésen túl vagyunk,szóval,ha mini imaged van akkor mountold be a D-tools-ba v. Alc120%-ba és hajrá.
Ha fixed van akkor másold be/felülír a játék fökönyvtárban a fájlokat.
Az 1.4 patch-t egyelőre nem ajánlom amíg ki nem derül,hogy a fix miatt v. a magyar fájlok miatt bugzik a játék.
Aki mégis próbát akar tenni az a hun fájlok bemásolása után felrakhatja és jelezheti a tapasztalatait.
Mielőtt valaki megdobálna sziklával:
Evil,always find the way! -
genory #1699 Én ezt a magyarítást nem tudom megcsinálni!Valaki írja le nekem, hogyan kell légyszi! Elöre is kösz! -
Brother Caine #1698 Sajna az Overlord RS+hun+1.4patch+no cd bugzik,aki mini image-val nyomja lécci nézze már meg,hogy nála mi a helyzet,lehet,hogy a fix okozza a gondot.
A patch nélkül,mini image-val viszont jó. -
Brother Caine #1697 Raising Hell -
ricsa008 #1696 ok köszi de az RS az mit takar? -
#1695 Korrekt segítség! Ennyi! -
Brother Caine #1694 Overlord RS-> 1.4 patch-> hunfájlok-> no cd-> megy frankón,valószínű nem jó v. hiányos a fix-ed.
Macleod2005!
Overlord az alap játék,a bővített változat:Overlord Raising Hell. -
totya4 #1693 1.4-el, miniimage-val (crack nincs!) még nem fagyott egyáltalán. -
ricsa008 #1692 már sok cracket próbáltam , peccsekt felraktam, fix-et, de kilép más játéknál nem csinálja