1931
-
#1691 Letöltött verzió ha hibás ha csak ennél a játéknál csinálja. Cserélj cracket. Ha más játéknál is vagy máskor is csinál ilyet akkor a géped hibás. -
ricsa008 #1690 üdv
nekem a warez verzio 10 - 15percenként kilép vagy be reseteli a gépet ha én ma megveszem eredetibe mi a garancia hogy nem csinálja ugyanezt?
magyarul a gépemmel lehet a gond vagy a letöltött verzio hibás? -
#1689 Hi, az lenne a kérdésem, hogyha megveszem at overlordot steamen, akkor abba benne van a raising hell? -
Hellboy01 #1688 mármint a magyar nyelvi fájlok jók a Rising Hell verzióhoz? -
Hellboy01 #1687 Hali!
sztetetek ez jó a Rising Hell verzióhoz is?? -
#1686 sziasztok! honan tudom letölteni a kieget? légyszi egy linket adjatok! ha más nem priviben..,*) -
#1685 Szivesen! -
genory #1684 Sikerült! Köszönöm a segítséget!! -
#1683 Ez melyik oldal? g.magy? Ha sikeresen reggeltél akkor ott kell lennie valahol bal fönt/oldalt. -
genory #1682 Megcsináltam de most se tudok tölteni, mert nincs semilyen link amire klikelni tudnék! -
#1681 Regisztrálj be. -
genory #1680 Lehet, hogy én vagyok béna de én nem tudom mert nem találom, hogy hol kell letölteni a nyelvi fájlt! Ráklikeltem arra a linkre amit írtak de ott én nem találom! Valaki help! -
Madmano #1679 THX. -
#1678 "Az eredeti ENGLISH mappából a hangfájlokat tegyétek be a HUNGARIAN mappába,így tökéletes..." -
Madmano #1677 Hát,én is felraktam a magyarítást.Az elején az "oktató"meg utána minden más muki hangja elment.Csak azoké,akikkel direktben beszélek.A minionok mirgés-morgása megmaradt,meg minden más háttérzaj,zene.Van másnak is ilyen gondja?A másik:tényleg picit zavaró,hogy ha egy képernyőre nem fér ki egy mondat magyar kiírása,a végét nemes egyszerűséggel lehagyja a program.Félreértés ne essék:nem elégedetlenkedek,így is jobb mint az angol.Csak az érdekel,másnál is vannak-e ilyen problemek?Még valami:a multit vki eredeti verzió-tulaj próbálta?Ha igen:vélemények? -
#1676 Mindenkinek működik vagy én is rakjam fel valahogy a "bővített" változatot? Hátha azzal jó is lesz. "Gamesmagyarítás"-ra nem tudok jelen pillanatban valamiért fellépni. -
Brother Caine #1675 Köszönöm a fájlokat és a megszakértést! -
#1674 Én felraktam az 1.2-es patchet meg felülírtam a fájlokat, de semmi... Amúgy a játékban a 2. helyen meg is akadtam. Már épül a trónom, meg minden elhoztam azt a szerkeszetet a második faluból. Viszont a küldetéseknél nincsen kipipálva... :S -
#1673 nos, semmi gond. ujra csordogál! ;-) -
#1672 ne érts félre, nem panaszkodás képpen mondtam, én is örültem hogy valaki felrakta, igy azt a pénzt amivel megvenném magyarul a játékot, tudom máshova fordítani :D
Csupán csak jeleztem, hogy most milyen állapotú magyarítás van fent a honlapon, és hogy elvileg ezt a kis problémát még meg lehet oldani :P -
#1671 igen én is néztem.. sajna az egyik "szolgáltatónál" pont most van karbantartás, ergo szivacs... nos, reményeim szerint viszont az nem tart örökké! és ezek után pár óra netán egy nap várakozás már nem hiszem hogy számítana.. -
#1670 Én is örülnék he lehetne tölteni de egyenlőre nem :( -
#1669 nos, nekem mükszik! teljesen magyar, annyi van , hogy van ugy hogy a párbeszédeknek nincs meg mondjuk a fele magyarul feliratozva. na és? a küldik ott vannak, azoknak a leírása full magyar. minden magyarul van a játékban. kinek hogy. Szerintem elég sokan összeteszik a két kezüket, hogy egyáltalán valami van! Egyszerüen NINCS más a neten csak ez. Én örülök neki, végre valki tett is valamit. Lehet, nem tökéletes, de engem ez nem zavar. -
#1668 még ugysem érdemes leszedni mert nem akar teljesen müködni.. valami még hiányzik. -
#1667 mivel fél perc alatt kb 150-en akarták letölteni és a kiszolgáló bemondta az uncsit! :DD -
#1666 Ezt írja ki... -
#1665 Unable to establish connection to MySQL
1045 : Access denied for user 'UNKNOWN_USER'@'88.151.96.4' (using password: NO) -
#1664 nos, ha valakit érdekel még a dolog annak esetleg érdemes ellátogatnia ide: overlord hun -
#1663 Majd küldesz egy virtuális sört. Vagy inkább sokat! :-) -
#1662 Azt nagyon megköszönném! -
#1661 Igen. Most hétvégén nem vagyok otthon, de ha időben hazaérek vasárnap akkor még este, vagy hétfőn. -
#1660 Akkor most valaki hajlandó segíteni? -
Zóanagyvarázsló #1659 Akkor maradjunk is ennyiben, elvégre midnkettőnk problémája a túllihegés, és már valóban sikerült ezt is túllihegni.
Ugyanakkor én a továbbiakban sem helyeslem a táborokra osztást, te is kapták lejjebb egyetértő szavakat (sőt közvetetten még tőlem is), éppen olyan fölösleges fegyverhordozókról beszélni, mint az egész vita.
*Signing out* -
#1658 Én értem hogy mit mondasz, ezért nem értem hogy miért kell ezt a kezdetektől túllihegni.
Ratmusic: Ha te hülyének tartod magad és még esetleg mást is akkor az a te problémád, valószinüleg igazad van hiszen biztos ismered magad.
Nem tartom magam istenkirálynak csak azért mert segíteni akarok, de ha engem ezzel a jelzővel illettél akkor minek is neveznéd azokat akik(bármilyen okból) nem.
Mondok egy konkrét példát hátha így végre meg lehet érteni azt hogy miért nem vágom azt hogy nektek minek kellett beleszólni már a kezdetektől azon túl hogy(más szóhasználatával élve) túl érzékenyen reagált arra hogy egy szinte teljesen nulla hozzászólással rendelkező topicban egymásutánban ugyanazzal volt foglalkozva(ami nem azt jelenti hogy ezt a topicot senki sem látogatja): ha valaki elakad az adott játékban és segítséget kér de te mondjuk nem tudsz segíteni akkor minek írsz? Na itt is ez van. Értem én hogy mit akarsz, hogy ez a saját nézőpontod, véleményed de kit érdekel? Ki kérdezte? Ki kérte hogy fejtsd ki a véleményed? Olvassunk vissza és ha megtaláljuk bocsánatot kérek.
Zóanagyvarázsló "fegyverhordozóival" pedig ugyanez a helyzet ( Ratmusic,totya4 ) Mond valamit egyikőtök a másik meg ugrál meg tapsikol örömében és helyeslően bólogat. -
totya4 #1657 Pontosan :) -
Zóanagyvarázsló #1656 A tisztázás érdekében kifejtem: én a saját nézőpontom mellett állok ki (illetve módosítom azt, ha tévedésen, félreértésen alapul), nem táborokra, harcban álló felekre osztok fel egy vitát.
Egészen pontosan a téma kapcsán folyó flém volt problémám, korábban több hozzászóláson át kéregették eredménytelenül a magyarítást (volt aki elég sajátos stílusban), majd jöttek erre neheztelő hozzászólások is, majd sikerült lángba borítani az egész topikot. Arra aakrtam rávilágítani, hogy lehet számos ok, ami miatt beszólnak a "megmondóemberek", itt az SG-n is rendszeresek az egymás után százszor feltett kérdések vagy a warezspam, és gyakran még Google-t sem képesek használni (általánosdságban mondom, csak az vegy magára, akire igaz lehet), ezért a sokadik topikban sokadszor látva akár már bosszantó is lehet, pláne ha a valós kérdések rovására megy (mellesleg beláthatjuk, egyesek tényleg a maygarítás hiánya miatt szánnak csak pénzt a játékra, ez más topikokból is kiderült már). Ehhez képest pár általánosító cinikus megjegyzés (és fejben idekevertem a Jericho topikbélit is, aztán láttam, hogy az nem is itt van) csak olaj a tűzre. Én értem az álláspontodat, csak annak nem látom értelmét, hogy emiatt folyamatosan megy itt a flém, melyet látszatra túlságosan is egy saját háború hevességével vívsz. Nem azt mondom, hogy ezért csak te vagy a felelős, vagy a megmondóembereknek hű de igazuk van, de az eredményét látjuk.
Remélem így már érthető, sajnos eddig a törekvésem abszolút kontraproduktív volt, és ugyanígy csak a fölösleges hozzászólásokat szaporítottuk. Természetesen a hozzászólásaimban lejjebb másra is kitértem, de azok a hozzászólások egyéb részeire voltak válaszok, nem hiszem, hogy szükséges külön magyarázni.
Személy szerint hivatalosan honosított játékok nyelvi fájlainak közzétételével pedig semmi bajom nincsen (nem először hangsúlyozom ezt), egyes topikokban bannerban/FAQ-ban link is van hozzá (pl. HoMM V, Gothic 3), ezt itt si követhetőnek tartom.
Nekem azzal van gondom hogy mikor kiderült(nagy nehezen a szátokba lett rágva) hogy én nem keresem hanem adnám, segítenék másoknak még akkor sem tudtatok leállni.
Egyébként pedig keversz valakivel, mivel mikor én hozzászóltam, ez már világos volt, nem is fogalmaztam ezzel ellentmondóan. Csak az nem volt egyértelmű, hogy neked megvan, azt nem reklámoztad. -
Ratmusic #1655 nah akkor összefoglalom röviden és tömören:
a lényeg h itt blackcalibra az istenkirály és itt csak neki van igaza és mi mind hülyék vagyunk, mert nem tudjuk felfogni h ő csak segíteni akar. -
#1654 De mi a problémád? Komolyabban veszem? Döntsétek már el hogy most milyen nézőpont mellett álltok ki. Mikor merre húztok, ahogy az éppen aktuális "előzmény" kivánja. Nekem azzal van gondom hogy mikor kiderült(nagy nehezen a szátokba lett rágva) hogy én nem keresem hanem adnám, segítenék másoknak még akkor sem tudtatok leállni. Ennyi. -
Zóanagyvarázsló #1653 A mi kommentjeink miatt nem küldöd át neki azt a pár MB-nyi fájlt?
Mindenesetre én próbáltam veled értelmesen és jószándékúan kommunikálni, de nem csak a problémámat nem értetted meg, válaszul még személyeskedsz is, ahogy másokkal is. Azt hiszem jobb, ha ebben a témában ignoráljuk egymást, amúgy nincs veled semmi bajom, de ezt a kelleténél komolyabban veszed. -
#1652 Olvasd el Totyakos meg csiribiri mágus kommentjeit és az a helyzet.