1931
-
#1771 Érdemes, bugfixek is vannak benne. -
#1770 Srácok. Az 1.4-es patchet érdemes feltenni? Van valami érdemleges változás az 1.2-höz képest? :) (eredetim van, az pedig 1.2-es) -
Klima Alex #1769 Nekem a törpék bányájában nem találok egy rúdat vajon miért nem -
adam555 #1768 heloka sztetek 1,7 es procin menne? a többi cucc az okés csak ez a necces... -
#1767 Szia. hangkartyadrivert feltettem, codec viszont elmaradt, kiprobalom! azert koszi
two worlds is menuig eljut, utanna new game v mittomen hogy van irva, karit csinalok etc, elkezd tolteni, mikor készvan akk vág ki, szal elvileg felment, physx is felment, nagynehezen... -
Brother Caine #1766 Hát Vistánál semmi sem biztos. Valami fontos dolog hiányzik neki, lehet hangkodek, hangkártya driver, is vagy valami más.Tegyél fel egy K-lite-ot,de előtte szedd le a játékokat.
A Two Worlds nekem is csak a 4. Installra ment fel rendesen a Physix,C++ meg a VCM9 miatt. -
#1765 ja driverem 8.5 van felrakva, es juniusi dx9c
oprendszert tegnap tettem ujra, elotte is ez volt,
ultimate edition van felrakva
"buheralt" verzio
ismerosnek is ez van.. -
#1764 Hali!
Valaki meg tudná mondani, hogy amikor rányomok New Game-re, akkor miert vag ki ezzel: overlord.exe has encountered a problem and needs to close.
2.8 proci
512 ram
ati9600
mennie kellene, foleg hogy ismerosomnel 1.8as procin 512 ram mellett, és total ezzel a kartyaval(ő gépében volt) ment, szaggatva baromira de elindult, itt meg folyamatosan ez a hiba van..
tört verzio, patch nincs felrakva, ismerosom gépén jelenleg is fut, egy lemezrol telepitettuk, semmi baja, bár a configja más...
valami ötlet?
googleben keresgelek 2 napja, de korulbelul semmit nem talaltam, csak mas programokkal/jatekokkal kapcsolatban.
probaltam más fixed cracket is.
a legnagyobb problemam h nem csak ez a game csinalja, pl two worlds is, aminek elvileg szinten el kellene indulnia, akarhogy is, de elkellene.
ja még annyi, h Overlordnal probalgattam mindenfele beallitast, levettem mindent minimumra. felhuztam amxra, hangal, hang nelkul stb, pls, valaki mondjon valamit. -
dopki88 #1763 ja má ki is akasztotam -
dopki88 #1762 én mér rég tul vagyok a sivatagon csak majd azt a orjás harcost kel kinyirnom -
Brother Caine #1761 Az elf erdőben a Koponyaüregben(Skull Cavern),miután elpusztítottad a gyökeret egy új kijárat válik szabaddá.
Ha befelé mész a Koponyüregben akkor az első tágasabb részről nyílik.
Ott kellett megküzdened 3 szarvas varázslóval, meg egy nagy kalpácsos vaddisznóval amikor befele jöttél, csak a kijáratot eltakarta a gyökér.Ha közelebb mész a teleport is aktiválódik. -
Brother Caine #1760 1758# Kongynak szólt a Ruborian Desertben.
Nem sokára odaérek a te problémádhoz is.
Megvan mind a 4 fajta minionod? -
dopki88 #1759 te miröl beszélsz én obronnál tartok van az utso gyökér aszt követem avégén zsák utca mert a tul oldalon van a tekerö oda hogy lehet át vezetni a kegyenceket -
Brother Caine #1758 Na szerencsére megvan a régi mentésem.
A kanyontól visszamész a sziklaösvényen a legközelebbi minion veremig, ahol barnákat lehet idézni.
Ha merőlegesen állsz az útra látni fogsz egy sivatagos részt és azon túl egy romvárost,na arra kell menni.Vigyázz a homokféregre a mendecében és a városban is. -
dopki88 #1757 de hol kudjem át öket mert mér próbáltam -
Brother Caine #1756 A minionokat körbe átküldöd a tekerőhöz,ami hídat a kezeli,hogy te is átjuthass. -
dopki88 #1755 de nekem már csak egy van hátra és mikor követem a tul oldalon van a tekerŐ -
Brother Caine #1754 Asszem valamerre körbe, lefele kell küldeni a minionokat a másik oldalt lévő tekerőhöz.
Próbálkozz balra,mert a canyon másik oldalán vezet felfelé(balról -középre) egy feljáró,ha jól látom a shot-on.
Oberon az Elfes erdőben?Sokáig kell mászkálni mire minden gyökeret leoldasz.Sajna fejből én sem tudom,a helyes sorrendet.
Úgy emlékszem,hogy követtem egy gyökereket,ameddig tudtam.
Ha zsákutcába jutottam,
akkor kerestem egy másikat, amelyiket meg tudam oldani és így tovább, a végén eljutottam Oberonhoz. -
dopki88 #1753 hy oberon nál vagy kinél holvan az a gyökér amej kapu alaku hogy lehet odáig eljutni -
#1752 bocs,itt a normális kép:
-
#1751 Üdv!
Elakadtam a The Ruborian Desert helyszínen. Nem tudom mit kell csinálni itt:
Meg kell ölni a férgeket vagy mi a fene?! -
Brother Caine #1750 Akkor nyomd végig újra szerintem megéri a poénok miatt.
Evil always find the way! -
#1749 :S -
Invest #1748 Sajnos nincs :( -
Brother Caine #1747 Igen, viszont ha megvan a régi mentésed, akkor csak a végső csatát kell újra megvívnod. -
Invest #1746 Most jött le a Raising Hell, de mindig az alapjátékkal akarja kezdeni :( Ezek szerint újból végig kellene vinnem az egész alap gamet? -
#1745 Jól van, most már ki is nyomtam. A Raising Hell méretét sokallom ahhoz képest h milyen rövid. Ezért még letölteni sem naon akarnám de amúgy biztos h van olyan jó mint alap Overlord. Mindenesetre néha bosszankodtam egy pár résznél de összeségében jó game volt. -
totya4 #1744 Ha járkálsz előbb-utóbb belebotlassz egy fejlettebb kohóba. Nekem legalábbis szépen sorban bukkantak fel. Egyébként a meglévő fegyvereket is fejlesztheted nagy mennyiségű kegyencből, dehát végülis mire való az aréna :) Nem tudom hol jársz de általában a kegyencek harcolnak inkább míg te a lábad lógatod, tehát fejlessz hogy abból minnél több legyen, és törekedj a megfelelő arányra, teszem azt legyen kék hogy gyógyítsa a többit. -
#1743 A Wizard megküzdése előtt vok amikor minionokat küld rám de csak a fegyverrel tom őket sebezni. Sajnos az a fegyverem van ami talán még a játék legelején is volt és ezzel itt már nem mek sokra, de viszont egy videóba láttam egy naqy kardot amivel talán nagyobb sikerrel járhatnék. Azt h tom beszerezni?? -
#1742 Ok, most már nem kell a help, megoldottam... -
#1741 Hy, vki lécci segítsen nekem: ez a rész már a játék végefele van, amikor bent vok a faluban és ki kell nyírni 3 őrszemet. A 2 kéket még csak ki lehet de a pirosat az semmiképp sem tom. Próbáltam már mindenfajta minionnal de a pirosokon kívül mindenegyik meghalt mihelyt rátámadtak a szemre. A pirosak meg nem visznek le egy deka energiát sem neki, sőt még a tűz varázslatom is hatástalan rá. Naon hálás lennék egy trükknek... -
Brother Caine #1740 Raising Hell nem egy kiegészítő,hanem egy bővített kiadás ami tartalmaz pár új alpályát és néhány multiplayer modot,ha jól tudom mo-n csak az alap Overlordot lehet megvenni CD Projekt-nél. -
pumi6 #1739 Hol lehet megvenni/letölteni? a kiegészítőt -
genory #1738 Mi van a magyarításal? Sikerül megoldani? -
totya4 #1737 Nem jártál be mindent alaposan, és vagy új teleportálási lehetőség jelent meg, ahol még nem voltál. Ha megfizetsz végigjátszom helyetted újra :) -
Geri88 #1736 de h. csináljam mikor 1db küldim sincsen? :D -
#1735 Ajánlom figyelmedbe a magyar nyelvű végigjátszást, melybe ha beleolvasol, valszeg megtalálod h hol lehetsz kb. és h melyik küldit kéne csinálnod... -
Geri88 #1734 Sziasztok! anyi lenne a problémám h kitartottam ROSE mellett és hát beszéltem vele a toronyba és utánna semmien questet nem adott... nem tok mit csinálni.... mit kéne tennem légyszives segítsetek!!! elölre is köszönöm! -
#1733 Már megoldódott. -
#1732 Hello
Én letöltötem egy crack-ot de nem tudom beileszteni mert azt írja ki hogy hiba.Az egyik részét beilesztetem utána töröltem és a játék menüjében nem az írja ki hogy elehet indítani a játékot hanem hogy telepítés. Ha tud valaki segiteni előre is kössz.