1931
  • richard092
    Jól van na két hónap után válaszol neki?
    Amúgy nagyon elvan baszva ez a fórum az egész sg egy szar.
    Ide csak akkor jövök ha máshol már biztos nem találom a választ de attól még fos az oldal.
  • Seth
    Jobb oldalt, Válasz 'kastil' üzenetére (#1764) ???
  • richard092
    Ezt most kinek mondod?
  • Kongy
    Hát nem akarok belepofázni,de a géped egy nagy trágya. 512 MB rammal meg a videokártyáddal úgy fog szaggatni mint az állat,minimumon is.
  • richard092
    Letöltöttem a Raising Hell.
    Betöltöttem a régi mentést az (alapjátékból) legutolsó főellenfélnél járok, amikor ő beszél már ott sem lehet hallani a beszédet. A beszéden kívül mindennek van hangja. Ha a cd project magyarul jelentette meg az alapjátékot akkor ezt is magyaríthatták volna.
    Nem tud róla valaki, hogy csinálnak-e ehez magyarítást vagy valamit?
    Mert úgy a jó ha érthető a szöveg.
  • dopki88
    hy nekem az a bajom má végig nyomtam a játékot de pár varázslatom hiányzik a tűz varázslatok közül az ucso 2 nincsmeg auralom v közül az ucso nincs meg a védelem v köz az ucso ninmeg és a kegyenc v koö a utolso 2 nincs meg hol vanak a varászlatok?
  • wednes
    Ennél jobban nem tudom leírni.
    1.2-es patch-re tettem a magyarítást az elvileg fontos, az engedi a multi nyelv beállításokat.
    Ne a mappákat írd felül közvetlenül. Inkább szöszölve az összes filet szépen berakosgatni sorjában. Ha valami kimarad már gubanc jelentkezik. Fagyás, nincs felirat, vagy nem magyar.
    Talán a Maps könyvtárba lévő file-okat nem kell cserélni.
    A Language mappában lévő English mappát átnevezi Hungarian-ra, és belemásolni azt a 3db betükészletfilet-t.
    Resources mappába is mindent lecserélni, belerakni.
    Az Overlord mappába(fő mappa)lévő összes file-t kicserélni kivéve az exe-t.
  • genory
    Átmásoltam mindent az overlord mappába, de még mindig nem magyar sajnos a játék! Mit kell csinálni, hogy magyar legyen?
  • grebber
    Na nálam emiatt volt szar a hang meg csak félig jelentek meg a feliratok.
    Ezzel már tökéletes.Köszönöm!!!
  • wednes
    Lehet szerezni az angol verzióhoz magyar nyelvű fileokat.

errre felé, remélem még jó.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szórakozni kell vele azért, nekem 4. nekifutásra lett jó. Ha nem jól csinálja az ember, eltűnnek a feliratok stb.
    1.2 patchre kell tenni. (elvileg magyarítás után lehet tovább patchelni)
    Magyar file-okat MINDENT átmásolni a helyére, kivéve az indító exe-t.
    Az ENGLISH mappát nem törölni, hanem átnevezni Hungarian-ra és úgy beletenni a dolgokat.

• warriorGula
    amúgy örömhír bejelentették az overlord kettőt ahol már a minionoknak nagyobb a funkcionalitásuk és kiadtak már 3 képet rola az egyiken a minionok lovagolnak egy farkast XD (ez akkor lenne a legkiralyabb ha tenyleg lovagolnanak rajtuk....de a legvaloszinubb hoyg csak raugrottak azért hogy onnan kaszaboljak ahogy a baranyokat is anno, vagy a zöldekkel akármilyen ellenséget)
    jah és akinek ien nintendo ds meg wii meg ienek van arra is bejelentettek valamit ...megmondom őszintén ez utóbbi nálam nem sok vizet zavart úgyhogy nem jártam utánna, de biztos sokan vannak akiket ez is érdekel...kép alapján wii hez képest zsir a graf
  • warriorGula
    grebber: nem emlékszek olyanra, hogy akárhol is csak tátogott volna az egyik karakter

dopki88: a sörös cuccos (én is nehezen találtam meg) az egy törp bányában van ahol összekellett gyűjteni ahoz a nagy tekerőhöz a karokat azért hogy kinyits egy viszonylag nagy ajtót(ennek a helynek a neve a the brewery) az ajton ne menjunk be hanem mellette balra van egy nagy fabol rakott izé ami lift akar lenni és ha belemegyünk akkor egyből átrak a the brewery 2 re ahol van egy csomo törp és többek közt a sörös cuccos

jah és sztem a legtöbb torrent oldalon fennt van, de ha letöltöd a utorent akárhányat akkorabba startbol bennevan egy pár torrentoldal ezekből a legjobb a piratebay.org ott tuti megvan (legalábbis én onnan szedtem le)
  • grebber
    Most kezdtem el tolni a game-el.
    1.2 fenntvan.

Az a kérdésem hogy amikor az az öreg ember beszél hozzánk annak valóban nincsen hangja és csak tátog vagy nekem van valami gond a hanggal?
  • dopki88
    ja és hol találom a sörös üstöt
  • dopki88
    VAGY HONAN LEHET LETÖLTEN INKÁB
  • dopki88
    bár mej torrent oldalrol le lehet tölteni?
  • Zóanagyvarázsló
    Azért nem kapható a boltokban, mivel online letölthető, fizetős tartalomról van szó. Egyedül Németországban jelent meg PC-re bolti verzióban is PC-re (mely tartalmazza az alapjátékot is).

Emellett Xbox 360-on ingyen letölthető, PS3-on pedig a későbbi megjelenés miatt már eleve a Raising Hell került a boltokba.
  • warriorGula
    helo ami azt illeti boltokban nem leltem ígyhát más megoldás nem lévén letöltöttem vala siman a utorrentben fellelhető egyik (mindenféle regisztrácio és stb nélküli) torrentoldalrol ami a klienshez jár
    ha a kiadó ennyire nem törődött azzal hoyg mindenhova eljuttassa a gammát megérdemli hogy letöltsék
  • Narxis
    raising hell van má pc-n
  • dopki88
    mi van?
  • Narxis
    hi van
  • sutofer
    Hali köszi szépen, ez volt a bibi , én csak az egyiket tartottam :D Na mégegyszer thx
  • dopki88
    hy a raising hell van má pc-n
    mert én sehol sem látam pc re

• warriorGula
    helo ez a kedvenc játékom 15 percig siman elvagyok a missziók nélkül is az Overlord világában...
    a legelején magyarázta neked a "házitanácsadód"...így kellett megpüföltetni az udvaribolondot.... na mind1 annyi a lényeg hogy mind a két klikket lenyomva tartod és amerre mozgatod az egeret arra megy a csorda( megjegyeznem hogy sokkal szerencsésebb ennél a gejzíres résznél ha egyszerre csak egy minionnal probálkozol...ezt ugy érheted el ha a q lenyomasaval letelepited oket valahova és ha rajtatartod a jobbklikken akkor az egesz csordat ismet iranyitod, ha csak egyszer nyomod meg a jobb klikket akkor csak egyet iranyitassz akár manuálisan is mig a többi figyel
  • dopki88
    hy találtam hozá trainer-t ja és eszt nézétek meg http://www.youtube.com/watch?v=v-Dq4m2r0Z0
  • grievous00
    Hello!

És a Raising Hellhez van magyarítás? Mert már mindenhol kerestem, de nem találtam.
  • genory
    Sziasztok!

VAn már a gamhez tölthető magyarítás? Vagy esetleg valakinek nincs meg aki odaadná?:) Köszi
  • dani8814
    valaki tudna segiteni elakadtam a kék minionoknál a gleccsereknél nem tudom beküldeni a minionokat a hogy nyissák ki a hidat.
    már 2 hete ezzel szenvedek.:(
  • Istencsászár
    kézikönyvbe biztosan levan írva...
  • totya4
    Enélkül pedig nem jutsz messzire. De én már elfelejtettem :)
  • sutofer
    Hali. hát hiába magyarázta ha nem ment akkor sem, de most sem megy ha tartom a jobb gombot visszahívja a minionokat, próbáltam már shift+jobb gomb, shift+bal, meg mindet de nem mennek sehová.....
  • totya4
    Az elején szépen elmagyarázza, átugrottad azt a részt? Nem nagyon emlékszem de talán jobb egérgomb nyomva tartva, és az egér mozgatásával irányítod őket. Nem egyszerű :)
  • sutofer
    Heló mindenki. Van nekem egy nagyon nagy problémám!!!! az lenne h nem tudok pc-n zászlóaljat irányítani, már minden a rákot végignyomogtam, de csak állnak. kérlek aki tud segítsen, mert a kékek kaptárát csak így tudom visszakapn, és így elakadtam... most a gejzíreken kelle végig vinni a kékeket h kinyissák a hidat, és vége a pájának de itt elakadtam, nem mennek sehová, ha valaki tudja akkor kérem irja le melyik gombal lehet vagy hogyan a zászlóaljat irányítani... nagyon szépen köszi!!
  • caprine #1778
    Patch nélkül mind az alap játék mind a raising hell végignyomható. Nekem vagy 5x már megvolt.
  • caprine #1777
    Császtok a FAQ és a leírás ismét elérhető. Volt 1 kis adminisztrativ problémám az extra-val:)))))
  • Dark Magican
    valaki le írná neke, hogy honnan tölthetem le a magyar nyelvi fájlokat és az 1.2-es patch-et? Nagyon léne a magyarítás, aki tudja honnan lehet etölteni pls írjon, és írja meg a honlap címét!
  • Klima Alex
    Srácok tudna valaki patch-et hogy a törpéknél a barlang ban megtalájam a negyedik rudat mert úgytudom hogy ehez patch kel

Köszi
  • Maxtreme
    ok, köszi :)
  • Narxis
    Marad.
  • Maxtreme
    Köszi
    Gondolom a magyar nyelv attól még megmarad :) (külön hungarise peccset nem találtam :) )