Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
Köszi<#worship>#worship>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
two worlds is menuig eljut, utanna new game v mittomen hogy van irva, karit csinalok etc, elkezd tolteni, mikor készvan akk vág ki, szal elvileg felment, physx is felment, nagynehezen...
A Two Worlds nekem is csak a 4. Installra ment fel rendesen a Physix,C++ meg a VCM9 miatt.
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
oprendszert tegnap tettem ujra, elotte is ez volt,
ultimate edition van felrakva
"buheralt" verzio
ismerosnek is ez van..
Valaki meg tudná mondani, hogy amikor rányomok New Game-re, akkor miert vag ki ezzel: overlord.exe has encountered a problem and needs to close.
2.8 proci
512 ram
ati9600
mennie kellene, foleg hogy ismerosomnel 1.8as procin 512 ram mellett, és total ezzel a kartyaval(õ gépében volt) ment, szaggatva baromira de elindult, itt meg folyamatosan ez a hiba van..
tört verzio, patch nincs felrakva, ismerosom gépén jelenleg is fut, egy lemezrol telepitettuk, semmi baja, bár a configja más...
valami ötlet?
googleben keresgelek 2 napja, de korulbelul semmit nem talaltam, csak mas programokkal/jatekokkal kapcsolatban.
probaltam más fixed cracket is.
a legnagyobb problemam h nem csak ez a game csinalja, pl two worlds is, aminek elvileg szinten el kellene indulnia, akarhogy is, de elkellene.
ja még annyi, h Overlordnal probalgattam mindenfele beallitast, levettem mindent minimumra. felhuztam amxra, hangal, hang nelkul stb, pls, valaki mondjon valamit.
Ha befelé mész a Koponyüregben akkor az elsõ tágasabb részrõl nyílik.
Ott kellett megküzdened 3 szarvas varázslóval, meg egy nagy kalpácsos vaddisznóval amikor befele jöttél, csak a kijáratot eltakarta a gyökér.Ha közelebb mész a teleport is aktiválódik.
Nem sokára odaérek a te problémádhoz is.
Megvan mind a 4 fajta minionod?
A kanyontól visszamész a sziklaösvényen a legközelebbi minion veremig, ahol barnákat lehet idézni.
Ha merõlegesen állsz az útra látni fogsz egy sivatagos részt és azon túl egy romvárost,na arra kell menni.Vigyázz a homokféregre a mendecében és a városban is.
Próbálkozz balra,mert a canyon másik oldalán vezet felfelé(balról -középre) egy feljáró,ha jól látom a shot-on.
Oberon az Elfes erdõben?Sokáig kell mászkálni mire minden gyökeret leoldasz.Sajna fejbõl én sem tudom,a helyes sorrendet.
Úgy emlékszem,hogy követtem egy gyökereket,ameddig tudtam.
Ha zsákutcába jutottam,
akkor kerestem egy másikat, amelyiket meg tudam oldani és így tovább, a végén eljutottam Oberonhoz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Elakadtam a The Ruborian Desert helyszínen. Nem tudom mit kell csinálni itt:
Meg kell ölni a férgeket vagy mi a fene?!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Evil always find the way!<#hehe>#hehe>
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243