Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali. hát hiába magyarázta ha nem ment akkor sem, de most sem megy ha tartom a jobb gombot visszahívja a minionokat, próbáltam már shift+jobb gomb, shift+bal, meg mindet de nem mennek sehová.....
Az elején szépen elmagyarázza, átugrottad azt a részt? Nem nagyon emlékszem de talán jobb egérgomb nyomva tartva, és az egér mozgatásával irányítod õket. Nem egyszerû 😊
Heló mindenki. Van nekem egy nagyon nagy problémám!!!! az lenne h nem tudok pc-n zászlóaljat irányítani, már minden a rákot végignyomogtam, de csak állnak. kérlek aki tud segítsen, mert a kékek kaptárát csak így tudom visszakapn, és így elakadtam... most a gejzíreken kelle végig vinni a kékeket h kinyissák a hidat, és vége a pájának de itt elakadtam, nem mennek sehová, ha valaki tudja akkor kérem irja le melyik gombal lehet vagy hogyan a zászlóaljat irányítani... nagyon szépen köszi!!
caprine
Patch nélkül mind az alap játék mind a raising hell végignyomható. Nekem vagy 5x már megvolt.

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

caprine
Császtok a FAQ és a leírás ismét elérhetõ. Volt 1 kis adminisztrativ problémám az extra-val😊))))

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

valaki le írná neke, hogy honnan tölthetem le a magyar nyelvi fájlokat és az 1.2-es patch-et? Nagyon léne a magyarítás, aki tudja honnan lehet etölteni pls írjon, és írja meg a honlap címét!
Srácok tudna valaki patch-et hogy a törpéknél a barlang ban megtalájam a negyedik rudat mert úgytudom hogy ehez patch kel

Köszi<#worship>
Maxtreme
ok, köszi 😊

Narxis
Marad.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Maxtreme
Köszi
Gondolom a magyar nyelv attól még megmarad 😊 (külön hungarise peccset nem találtam 😊 )

Narxis
Érdemes, bugfixek is vannak benne.

Maxtreme
Srácok. Az 1.4-es patchet érdemes feltenni? Van valami érdemleges változás az 1.2-höz képest? 😊 (eredetim van, az pedig 1.2-es)

Nekem a törpék bányájában nem találok egy rúdat vajon miért nem <#confused>
heloka sztetek 1,7 es procin menne? a többi cucc az okés csak ez a necces...
kastil
Szia. hangkartyadrivert feltettem, codec viszont elmaradt, kiprobalom! azert koszi
two worlds is menuig eljut, utanna new game v mittomen hogy van irva, karit csinalok etc, elkezd tolteni, mikor készvan akk vág ki, szal elvileg felment, physx is felment, nagynehezen...

Hát Vistánál semmi sem biztos. Valami fontos dolog hiányzik neki, lehet hangkodek, hangkártya driver, is vagy valami más.Tegyél fel egy K-lite-ot,de elõtte szedd le a játékokat.

A Two Worlds nekem is csak a 4. Installra ment fel rendesen a Physix,C++ meg a VCM9 miatt.

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

kastil
ja driverem 8.5 van felrakva, es juniusi dx9c
oprendszert tegnap tettem ujra, elotte is ez volt,
ultimate edition van felrakva
"buheralt" verzio
ismerosnek is ez van..

kastil
Hali!
Valaki meg tudná mondani, hogy amikor rányomok New Game-re, akkor miert vag ki ezzel: overlord.exe has encountered a problem and needs to close.
2.8 proci
512 ram
ati9600

mennie kellene, foleg hogy ismerosomnel 1.8as procin 512 ram mellett, és total ezzel a kartyaval(õ gépében volt) ment, szaggatva baromira de elindult, itt meg folyamatosan ez a hiba van..
tört verzio, patch nincs felrakva, ismerosom gépén jelenleg is fut, egy lemezrol telepitettuk, semmi baja, bár a configja más...
valami ötlet?
googleben keresgelek 2 napja, de korulbelul semmit nem talaltam, csak mas programokkal/jatekokkal kapcsolatban.
probaltam más fixed cracket is.
a legnagyobb problemam h nem csak ez a game csinalja, pl two worlds is, aminek elvileg szinten el kellene indulnia, akarhogy is, de elkellene.
ja még annyi, h Overlordnal probalgattam mindenfele beallitast, levettem mindent minimumra. felhuztam amxra, hangal, hang nelkul stb, pls, valaki mondjon valamit.

ja má ki is akasztotam<#wave><#integet2><#taps><#dumcsi>
én mér rég tul vagyok a sivatagon csak majd azt a orjás harcost kel kinyirnom<#crazya><#nevetes1><#nyes><#vigyor2><#vigyor4><#buck><#vigyor3><#circling><#wink>
Az elf erdõben a Koponyaüregben(Skull Cavern),miután elpusztítottad a gyökeret egy új kijárat válik szabaddá.
Ha befelé mész a Koponyüregben akkor az elsõ tágasabb részrõl nyílik.
Ott kellett megküzdened 3 szarvas varázslóval, meg egy nagy kalpácsos vaddisznóval amikor befele jöttél, csak a kijáratot eltakarta a gyökér.Ha közelebb mész a teleport is aktiválódik.

1758# Kongynak szólt a Ruborian Desertben.

Nem sokára odaérek a te problémádhoz is.
Megvan mind a 4 fajta minionod?

te miröl beszélsz én obronnál tartok van az utso gyökér aszt követem avégén zsák utca mert a tul oldalon van a tekerö oda hogy lehet át vezetni a kegyenceket<#confused>
Na szerencsére megvan a régi mentésem.
A kanyontól visszamész a sziklaösvényen a legközelebbi minion veremig, ahol barnákat lehet idézni.
Ha merõlegesen állsz az útra látni fogsz egy sivatagos részt és azon túl egy romvárost,na arra kell menni.Vigyázz a homokféregre a mendecében és a városban is.

de hol kudjem át öket mert mér próbáltam<#shakehead>
A minionokat körbe átküldöd a tekerõhöz,ami hídat a kezeli,hogy te is átjuthass.

de nekem már csak egy van hátra és mikor követem a tul oldalon van a tekerÕ<#szomoru1><#kerdes>
Asszem valamerre körbe, lefele kell küldeni a minionokat a másik oldalt lévõ tekerõhöz.
Próbálkozz balra,mert a canyon másik oldalán vezet felfelé(balról -középre) egy feljáró,ha jól látom a shot-on.

Oberon az Elfes erdõben?Sokáig kell mászkálni mire minden gyökeret leoldasz.Sajna fejbõl én sem tudom,a helyes sorrendet.
Úgy emlékszem,hogy követtem egy gyökereket,ameddig tudtam.
Ha zsákutcába jutottam,
akkor kerestem egy másikat, amelyiket meg tudam oldani és így tovább, a végén eljutottam Oberonhoz.

hy oberon nál vagy kinél holvan az a gyökér amej kapu alaku hogy lehet odáig eljutni<#szomoru1><#kerdes>
Kongy
bocs,itt a normális kép:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Üdv!
Elakadtam a The Ruborian Desert helyszínen. Nem tudom mit kell csinálni itt:

Meg kell ölni a férgeket vagy mi a fene?!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Akkor nyomd végig újra szerintem megéri a poénok miatt.
Evil always find the way!<#hehe>

Narxis
:S

Sajnos nincs 😞
Igen, viszont ha megvan a régi mentésed, akkor csak a végsõ csatát kell újra megvívnod.

Most jött le a Raising Hell, de mindig az alapjátékkal akarja kezdeni 😞 Ezek szerint újból végig kellene vinnem az egész alap gamet?
JackSparrow88
Jól van, most már ki is nyomtam. A Raising Hell méretét sokallom ahhoz képest h milyen rövid. Ezért még letölteni sem naon akarnám de amúgy biztos h van olyan jó mint alap Overlord. Mindenesetre néha bosszankodtam egy pár résznél de összeségében jó game volt.

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Ha járkálsz elõbb-utóbb belebotlassz egy fejlettebb kohóba. Nekem legalábbis szépen sorban bukkantak fel. Egyébként a meglévõ fegyvereket is fejlesztheted nagy mennyiségû kegyencbõl, dehát végülis mire való az aréna 😊 Nem tudom hol jársz de általában a kegyencek harcolnak inkább míg te a lábad lógatod, tehát fejlessz hogy abból minnél több legyen, és törekedj a megfelelõ arányra, teszem azt legyen kék hogy gyógyítsa a többit.
JackSparrow88
A Wizard megküzdése elõtt vok amikor minionokat küld rám de csak a fegyverrel tom õket sebezni. Sajnos az a fegyverem van ami talán még a játék legelején is volt és ezzel itt már nem mek sokra, de viszont egy videóba láttam egy naqy kardot amivel talán nagyobb sikerrel járhatnék. Azt h tom beszerezni??

JackSparrow88
Ok, most már nem kell a help, megoldottam...

JackSparrow88
Hy, vki lécci segítsen nekem: ez a rész már a játék végefele van, amikor bent vok a faluban és ki kell nyírni 3 õrszemet. A 2 kéket még csak ki lehet de a pirosat az semmiképp sem tom. Próbáltam már mindenfajta minionnal de a pirosokon kívül mindenegyik meghalt mihelyt rátámadtak a szemre. A pirosak meg nem visznek le egy deka energiát sem neki, sõt még a tûz varázslatom is hatástalan rá. Naon hálás lennék egy trükknek...

Raising Hell nem egy kiegészítõ,hanem egy bõvített kiadás ami tartalmaz pár új alpályát és néhány multiplayer modot,ha jól tudom mo-n csak az alap Overlordot lehet megvenni CD Projekt-nél.

Hol lehet megvenni/letölteni? a kiegészítõt
Mi van a magyarításal? Sikerül megoldani?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Nem jártál be mindent alaposan, és vagy új teleportálási lehetõség jelent meg, ahol még nem voltál. Ha megfizetsz végigjátszom helyetted újra 😊
de h. csináljam mikor 1db küldim sincsen? 😄
JackSparrow88
Ajánlom figyelmedbe a magyar nyelvû végigjátszást, melybe ha beleolvasol, valszeg megtalálod h hol lehetsz kb. és h melyik küldit kéne csinálnod...

Sziasztok! anyi lenne a problémám h kitartottam ROSE mellett és hát beszéltem vele a toronyba és utánna semmien questet nem adott... nem tok mit csinálni.... mit kéne tennem légyszives segítsetek!!! elölre is köszönöm!
dave10000
Már megoldódott.

dave10000
Hello

Én letöltötem egy crack-ot de nem tudom beileszteni mert azt írja ki hogy hiba.Az egyik részét beilesztetem utána töröltem és a játék menüjében nem az írja ki hogy elehet indítani a játékot hanem hogy telepítés. Ha tud valaki segiteni elõre is kössz.