1931
-
#1851 ja értem,így azért jobbnak tűnik már,akkor majd elkezdek vele játszani és megnézem magamnak,köszi:) -
Pio #1850 Blue Hive megszerzése part1
Blue hive megszerzése part2 -
Vardar #1849 Valaki megcsinálná a mentésem alapján a kékek fészkének elvitelét? Mert sehogy se tudok átjutni azon a kib****** gejzíresfolyosón. -
Pio #1848 Ja és a fő változatosságot a várad csicsázása adja, lehet szőnyeget cserélni, trónt cserélni, mindenféle "optikai tuningokkal" telepakolni, zászlót cserélni, tűzhelyeket, függönyöket, satöbbi... Ha a gonosz csajt választod, akkor igazi kis szadomazovillát csinálhatsz a tornyodból ;-) -
Pio #1847 Ha ebből az jött le, hogy nincs egyediség, akkor szerintem nem érted... ;-) Itt van egy páncélset 0 és 100%os változata És van még 2 set és 8 másfajta fegyver.
Persze nem egy simses, de még csak nem is egy mmorpgs geargrindelős változatosságról van szó, de egy KALANDJÁTÉKtól ez is szép szerintem...
-
#1846 értem akkor igazából nincs egyediség,aha.. -
Pio #1845 Ahogy szerzel egyre jobb kohókat mindegyikben legyárthatsz úgy új sapkát, páncélt és mindhárom fegyvertípusból is 1-1 újat.
Ezen kívül a corruption-öd növekedésével is változik a kinézeted, persze csak ha a sötét utat választod... :) -
#1844 lehet a Lord páncélzatát kicsit variálni?mennyire van erre lehetőség? -
Vardar #1843 Megint kellene a segítség(köszi az előzőt.) A kékek fészkét viszem ki és egy gejzírekkel tarkított alagútba kellene bevinni őket az őrzőhellyel. De nekem sehogy se akarnak lejjebb menni a pallónál, én meg nem tudok átmenni rajta. -
#1842 Srácok érdeklődni szeretnék, h ha magyarosítani szeretném a játékot azt hogy tudom?
Illetve van-e a neten alapból magyar változat?! -
#1841 Shifttel fogd be célpontként a hegedűst, és utána tűzgolyó.
Tűzkegyenceket Melvin üldözése közben szerezhetsz.
Patcheknem nem tudom, van-e magyar változata már. Nekem nagyrészt magyar a játék, de itt-ott befigyel pár angol kifejezés, elég érdekes. -
Vardar #1840 Sziasztok!
Annál a résznél, hogy Melvint kell üldözni és a kegyenceim táncolni kezdenek elakadtam. Hogyan menthetem meg őket? A hegedűst nem tudom megütni vagy tűzgolyóval elkapni. Mit tegyek? És kellenének a tűzminionok, hogy a botokat visszatudjam tenni a fogaskerékbe és tudjam üldözni Melvint. De nincsenek tűzkegyenceim. Őket hol lehet beszerezni?
Most jött meg frissen a boltból a játék és a patchek, kiegészítők(ha van) felrakásának sorrendje és mikéntje érdekelne. Nem akarom elveszíteni a magyar feliratot. -
#1839 tudnál linket betenni ? köszi -
#1838 a kieg INGYEN letölthető office site-ról.. -
#1837 bizti h nincs bent a patch-ben a raising hell ?
mivel 1 boltban sem lehet kapni, és nemhinném hogy csak a simát árulnák boltba a raisinget nem... -
#1836 raising hell engem is érdekelne, mert megvan steamen a játék, de a raising hellnek nyoma sincs ott -
kiscucu #1835 hali nem akarok gyagyásnak tünni de a vért le lehet kapcsolni vagy nem is véres?:-( -
Rousty #1834 Hali!
Olyan gondom lenne, hogy a Raising Hell-ben az első pokol végén mikor Melvin gurul a konyhában és egy kajás kocsit kéne huzogatni a goblinokkal hogy kiüssön négy falat és meg legyen 4 kar amivel tovább lehet menni. De ezek az átkozott lusta goblinok lusták meg mozditani a kocsit. Már kínomba a leírást is megnéztem de minend úgy csináltam ahogy ott van. Valaki valami ötlete nincs hogy mi lehet a baj? -
#1833 Tudtommal nem. -
#1832 a raising hell, azaz a plusz 6 pálya az az 1.4-es patch-ban is benne van ? -
#1831 Nekem van egy elado magyar peldany,,1xer volt telepitve,,a licenc sincs kitoltve,,priviben dobj egy offert,,, -
Flocky #1830 Ja egyébként ha ezt nem tudjátok akkor honnan lehet beszerezni a játékot? Mert keresgéltem boltokba de nem találtam.
Egyébként ki írta a F.A.Q.-ot? Lenne néhány kérdésem de nem találok elérhetőséget ott. -
Flocky #1829 Sziasztok!
A F.A.Q.-ban olvastam hogy akinek megvan eredetibe az Overlord az a Codemasters oldalán inygen letöltheti a kiegészítőjét (Rising Hell). Ebbe kérnék segítséget. Már végignéztem az oldalt de sehol sem találok erre lehetőséget. Regisztráltam is de semmi.....
Előre is köszi a segítséget! -
benyhopp #1828 Hello mindenkinek!
Már kiakasztottam a játékot 2x-is
de sosem volt meg mind a 10 csík élet :S
Valaki nem tudja leirni nekem hogy hol van az összes??? Kéréekl segitsetek és minél többen irjatok! kösz -
KaiotEch #1827 Hali! Vki help pls ezt a Jewel kergetős q-t egyszerűen nem tudom megcsinálni! Össze vissza pakolgatom a minionokat, de nem fut be!
MSN: [email protected]
Köszi előre is! -
totya4 #1826 Vannak egyszerűbb játékok is, nem muszáj rögtön rpg-vel nyitnod... -
midian #1825 Hát a játék vége egy nagy rakás ...
Azt a h lye lovagot kinyírni nem semmi
Amenyire tetszett az egész most anyira vagyok kiábrándulva belőle kb 15x álltam neki már nagyo nelegem van + ha kinyírnak engem és a szörnyeimet még ráadásként őket is össze kell gyűjtögetnem nagyon gáz .. -
Don Cortach #1824 Valaki eltudná küldeni nekem a magyarosító fájlokat?Lécci nagyon kéne!!
Előre is kössz
[email protected] -
runner78 #1823 már megvan...Q betű a zászlóalj. -
runner78 #1822 Help!
A Jewel királylányt nem birom beterelni.
Tudom, hogy a kegyencekkel kéne elállni az utját, de a FAQ azt irja, hogy posztoljak le 3-4-et különbözö helyekre.
Na de, odairányitom, és nem maradnak ott.
Lehet külön megadni, hogy odaálljanak, és ottmaradjanak??? -
#1821 Tegnap kezdtem el a játékot. Marha jó eddi, bár még nagyon az elején vagyok. -
#1820 olvasd el az aláírásomat... -
bejja77 #1819 Sziasztok!!!Tudnátok segiteni?Magyarositás kellene,hol tudom letölteni?
-
#1818 nem tudok menteni....ez gáz igy...:( -
dregonose #1817 Jó sok időmbe telt de megoldottan. De lenne egy probálémém. Amikor felraktam a maygíarítást és beléptem a játékba akkor semmi szöveget nem jelenetített meg. Kattingattam és töltött is valamit de kidobott. (Valószínűleg a kilépésre mentem rá) -
dregonose #1816 Bocs vissza olvastam 4 üzenetet...
De van fontosabb bajom. Nekekm nem eredeti van és fel crackeltem de még kéri az eredeti cdt... Valaki tud segíteni??? -
dregonose #1815 Hello hol lehet letölteni a magyarítást?
Előre is köszi a választ... -
#1814 Sziasztok.
Nem tudnátok aban segíteni hogy hol találok élet és mana növelőt mert mindenhol keresem de nem találok. Előre is köszönöm. -
warriorGula #1813 hát nekem semmi bajom nem volt meg a frummal sőtt szerintem elég szapora.......de ha tudsz ennél is jobbat akkor sorolj parat, nagyon orulnek neki -
totya4 #1812 Azért mert a játék kifutotta magát, kevesen játszanak vele, ezért az oldal fos? :) Nekem semmi gondom vele azon kívül hogy a kereső elég ritkán működik, illetve hogy a többnyire erősen kiskorú topikgazdák előszeretettel törölnek kritikus hangvételű hozzászólásokat.