Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ki írta a F.A.Q.-ot? Lenne néhány kérdésem de nem találok elérhetõséget ott.
A F.A.Q.-ban olvastam hogy akinek megvan eredetibe az Overlord az a Codemasters oldalán inygen letöltheti a kiegészítõjét (Rising Hell). Ebbe kérnék segítséget. Már végignéztem az oldalt de sehol sem találok erre lehetõséget. Regisztráltam is de semmi.....<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Elõre is köszi a segítséget!
Már kiakasztottam a játékot 2x-is
de sosem volt meg mind a 10 csík élet :S
Valaki nem tudja leirni nekem hogy hol van az összes??? Kéréekl segitsetek és minél többen irjatok! kösz
MSN: [email protected]
Köszi elõre is!
TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ
Azt a h lye lovagot kinyírni nem semmi
Amenyire tetszett az egész most anyira vagyok kiábrándulva belõle kb 15x álltam neki már nagyo nelegem van + ha kinyírnak engem és a szörnyeimet még ráadásként õket is össze kell gyûjtögetnem <#falbav>#falbav> nagyon gáz ..
Elõre is kössz<#wink>#wink>
[email protected]
A Jewel királylányt nem birom beterelni.
Tudom, hogy a kegyencekkel kéne elállni az utját, de a FAQ azt irja, hogy posztoljak le 3-4-et különbözö helyekre.
Na de, odairányitom, és nem maradnak ott.
Lehet külön megadni, hogy odaálljanak, és ottmaradjanak???
www.gportal.hu/bioshock
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
De van fontosabb bajom. Nekekm nem eredeti van és fel crackeltem de még kéri az eredeti cdt... Valaki tud segíteni???
Elõre is köszi a választ...
Nem tudnátok aban segíteni hogy hol találok élet és mana növelõt mert mindenhol keresem de nem találok. Elõre is köszönöm.
Amúgy nagyon elvan baszva ez a fórum az egész sg egy szar.
Ide csak akkor jövök ha máshol már biztos nem találom a választ de attól még fos az oldal.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Betöltöttem a régi mentést az (alapjátékból) legutolsó fõellenfélnél járok, amikor õ beszél már ott sem lehet hallani a beszédet. A beszéden kívül mindennek van hangja. Ha a cd project magyarul jelentette meg az alapjátékot akkor ezt is magyaríthatták volna.
Nem tud róla valaki, hogy csinálnak-e ehez magyarítást vagy valamit?
Mert úgy a jó ha érthetõ a szöveg.
1.2-es patch-re tettem a magyarítást az elvileg fontos, az engedi a multi nyelv beállításokat.
Ne a mappákat írd felül közvetlenül. Inkább szöszölve az összes filet szépen berakosgatni sorjában. Ha valami kimarad már gubanc jelentkezik. Fagyás, nincs felirat, vagy nem magyar.
Talán a Maps könyvtárba lévõ file-okat nem kell cserélni.
A Language mappában lévõ English mappát átnevezi Hungarian-ra, és belemásolni azt a 3db betükészletfilet-t.
Resources mappába is mindent lecserélni, belerakni.
Az Overlord mappába(fõ mappa)lévõ összes file-t kicserélni kivéve az exe-t.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Ezzel már tökéletes.Köszönöm!!!
Next PC upgrade: 2022
errre felé, remélem még jó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.2 patchre kell tenni. (elvileg magyarítás után lehet tovább patchelni)
Magyar file-okat MINDENT átmásolni a helyére, kivéve az indító exe-t.
Az ENGLISH mappát nem törölni, hanem átnevezni Hungarian-ra és úgy beletenni a dolgokat.
jah és akinek ien nintendo ds meg wii meg ienek van arra is bejelentettek valamit ...megmondom õszintén ez utóbbi nálam nem sok vizet zavart úgyhogy nem jártam utánna, de biztos sokan vannak akiket ez is érdekel...kép alapján wii hez képest zsir a graf
dopki88: a sörös cuccos (én is nehezen találtam meg) az egy törp bányában van ahol összekellett gyûjteni ahoz a nagy tekerõhöz a karokat azért hogy kinyits egy viszonylag nagy ajtót(ennek a helynek a neve a the brewery) az ajton ne menjunk be hanem mellette balra van egy nagy fabol rakott izé ami lift akar lenni és ha belemegyünk akkor egybõl átrak a the brewery 2 re ahol van egy csomo törp és többek közt a sörös cuccos
jah és sztem a legtöbb torrent oldalon fennt van, de ha letöltöd a utorent akárhányat akkorabba startbol bennevan egy pár torrentoldal ezekbõl a legjobb a piratebay.org ott tuti megvan (legalábbis én onnan szedtem le)
1.2 fenntvan.
Az a kérdésem hogy amikor az az öreg ember beszél hozzánk annak valóban nincsen hangja és csak tátog vagy nekem van valami gond a hanggal?
Next PC upgrade: 2022
Emellett Xbox 360-on ingyen letölthetõ, PS3-on pedig a késõbbi megjelenés miatt már eleve a Raising Hell került a boltokba.
ha a kiadó ennyire nem törõdött azzal hoyg mindenhova eljuttassa a gammát megérdemli hogy letöltsék
<#wow3>#wow3>
mert én sehol sem látam pc re
a legelején magyarázta neked a "házitanácsadód"...így kellett megpüföltetni az udvaribolondot.... na mind1 annyi a lényeg hogy mind a két klikket lenyomva tartod és amerre mozgatod az egeret arra megy a csorda( megjegyeznem hogy sokkal szerencsésebb ennél a gejzíres résznél ha egyszerre csak egy minionnal probálkozol...ezt ugy érheted el ha a q lenyomasaval letelepited oket valahova és ha rajtatartod a jobbklikken akkor az egesz csordat ismet iranyitod, ha csak egyszer nyomod meg a jobb klikket akkor csak egyet iranyitassz akár manuálisan is mig a többi figyel
És a Raising Hellhez van magyarítás?<#finom>#finom> Mert már mindenhol kerestem, de nem találtam.
VAn már a gamhez tölthetõ magyarítás? Vagy esetleg valakinek nincs meg aki odaadná?😊 Köszi
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
már 2 hete ezzel szenvedek.😞
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES