1931
-
gyuri12 #451 a szüzek közül már megvan 8(asszem) de 2 még nincs,ők hol vannak, csak a mittomén milyen hilleknél vannak a kurvák,vagy a campben is? -
#450 1. aha, az a százalék
2. azt nem tudom hol van
-
haxoror #449 Dungeon -> láva bogarak -> 75 piros életerő egy menet alatt -
haxoror #448 Én csak 2 miniont vesztettem Malvinnál talán azért mert 240% körül volt a felszerelésük, a hátsókon legalább kétszer átgurult de túlélték! -
#447 hol tudok fireminionokat verbuválni? kiürült a - minek hívjam - buckájuk -
#446 gold miatt ne aggódj annyira mire a törpéknél megszerzed az arcanium smelter ami a legjobb cuccokat adja előtte ki kell pucolnod egy aranybányás és lesz pénzed felszerelésre -
#445 vagy D-pad a gamepad-en -
#444 azóta sikerült
amikor elkezdett gurulgatni, 3 maradt
a gáz az, hogy később visszamentem arra, megint ott táncoltak, és Marvin is megvolt újra -
#443 előbb írtam le - új fegyó, ruha stb. -
#442 meg 1 kerdes, gold mirejo ? :) mar van egy tonna de nemtalaltam eddig lehetoseget elszorni -
#441 tudja valaki , hol/merre talaloma torpeket ? :) mar ezen jojozom 9oraja ... ;) atfesultem az oregerdot 3 gyoker mar lement de torpeket veszettul nem lelem -
#440 billentyűvel mozogsz. lehet benne benne öltözködni, fegyót venni. -
matti12 #439 lehet benne fegyot venni öltözködni meg ien valósághü dolgokat csinálni???ja és van benne VÉR??? -
matti12 #438 szal kattintani kell hogy mozogj -
matti12 #437 szóval kattintagós -
#436 olvass -
matti12 #435 pls #432 -
#434 F1, F2, F3 stb. -
gyurison #433 HOL találhatók a kék minionok?
kérem mondja meg vki mert nekem fogalmam sincs
(én is ugyanott járok mint lent a képen)
-
matti12 #432 hi all. majd letöltöm a gamet... addig vki mondja el milyen. hogy kell irányitani??? oda kell egérrel kattintani ahova menni szeretnél?vagy oan hogy nyilakkal mész pl balegérgombbal támadsz iesmi??,ugye lehet szabadon menni??? válaszokat elöre is thx -
#431 és azt merre talalom?:D:D -
Ghoster #430 Nekem egy nagyon alap és buta kérdésem lenne, hogy lehet varázslatot váltani? :P Láttam hogy csomó objectet begyüjtöttem, némelyik uj shield varit adott ilyeneket, gondolom azokat lehet használni és nem csak tüzlabda van, vagy ha tévedek javitsatok ki. Én nemtom, hogy kell váltani. -
gyuri12 #429 Heavens Peek swamp-ban vannak,egy kis méreg van körülöttük. -
itt vok vki segitsen h merre?kek Minionok kellenek de nem talalom oket -
#427 A minionokat kinyirja,mivel nemigen van ott hely futkosni.Amikor gurul,keruld ki,utana pedig mikor szuszog,csapkodd amig meg nem fordul.Utana megint kis szaladgalas,es ismet ugyanez.
Melvin a legegyszerubb foellenfel :)
Kek minionokat lehet megszerezni legutoljara.
Piros,zold,kek.Ez a sorrend.Addig nem erdemes vizes palyara menni,van boven masik quest is. -
#426 nekem kinyírta az összes minionomat egy híján:D aztán végiggurult Malvin a teremben és beragadt a fal mellett vmi tárgyba:D ráuszítottam azt az egy szörnyet és megvártam szép lassan, míg kinyírja xD -
#425 kék Minionokat h tudom megszerezni, az erdoben vok de sehol sem talalom oket, -
#424 azonnal visszagyógyul
visszahíívom, ráküldöm, és újra szinte 100%-on van
ilyen szuperellenfél minek bele
csak arra jó, hogy unistalláljam a programot
egyébként is nekem túl lineáris -
#423 az elején a gojoval mit kell csinálni???? -
alex73 #422 Segitség a portal azt mutatja hogy van red minionom
De nem tudom elöhozni öket.
Mit kell csinálni csak Sárgát tudok elöhozni ????? -
Code92 #421 annál az arany szobornál mit kéne csinálni? mert már raktam bele 1 barna 1piros 1zöld és 2 kék miniont többet nem enged, és nem vágom h. mit kell ezzel csinálni... -
PunkZoli #420 mikor csapna ,hívd vissza a minyonokat! majd ugrik és utána uszítsd őket -
#419 Malvint hogy a haragba kell kinyirni? -
PunkZoli #418 átmegy a minionokon! :S:S:S bármennyit teszek le bárhovaarragondoltam mikor középen van jo bekergetem a portálomba... de ez egy ribanc átmegya minionokon akik rá se bagóznak -
#417 Well ott en is szoptam mire rajottem hogy NEM Neked kell kergetni,hanem a minionoknak.Ergo tegyel le a nyilasokba parat,es a maradekkal kergesd be a portalba.
Bon:Mindig a voroset probald meg kinyirni eloszor,magaslatrol a zoldekkel ugorj a hatara-rohadt eros ijaszokat rak le-.
A sima-ra eleg a voros minion is.(ha nem kerul ala)
Sivatagi palya rox :) -
Rennadant #416 Az összes ilyen lebegőre a zöldek a jók. -
#415 apropó ha már választottam mistresst akkor az már nem változtatható meg ugye -
#414 a törpe után jön majd a tolvaj kiscsaj utána meg kahn vagy ki ugye
a törpe királyt hol találhatom meg? -
gyuri12 #413 nemtom,csak tipp volt,még nem tartok ott:D -
#412 A kékek ellen hatásosak voltak, de a piros ellen nem vettem észre, hogy használtak volna, igaz mire a piroshoz jutottam csak 5db volt. Lehet, hogy kevésen voltak és azért nem látszodott a hatása?