1931
-
gyuri12 #411 piros szörnyekkel próbáltad? -
#410 Segítség kellene, elakadtam a játék végefelé amikor a falut megtámadja 3 db lebegő szem. Két kék és egy piros színű, a kékeket kitudom nyirni, de a piros nem sérül sehogy se, mi a megoldás? Segítséget előre is köszi -
heringer #409 Köszi szépen. -
gyuri12 #408 :D -
#407 Én azt sajnáltam rá :D -
gyuri12 #406 tűzlabdákkal:) -
#405 Ott hegedül egy faszi, azt kell szétcsapkodni... -
#404 nagyon pöpecül néz ki az arcanium pácélzat és balta :D
a törpe király sem nehéz gondolom mert az eddigi 3 sem volt az -
#403 Melvin's kitchen pályán mit kell csinálni, miután a red minionok lepakolták a portálnál azt a tűzes cuccot, mert ott tudok visszafelé menni, meg van a portáltól jobbra egy lépcső, csak az ég és nem tok átmenni rajta, a red minionok meg nem látom hogy csinálnának vmit. plz segítsetek :D -
gyuri12 #402 lol -
#401 sörfőzde megszerezve milyen bónust ad a lényeknek?
még van a forge meg a király hö hö -
PunkZoli #400 feladom gecy...nemtommegcsinálni a kurvás részt -
#399 ezen bőven :)
Nekem amd athlon 64 3100+ van 512mbrammal és nvidia geforce 7600 GS 256mb rammal :) és szinte minden highon van :)asszem az árnyék egyedül nem :)
És nem akadozik :) bár néha picit belassul de az nem zavaró, csak az overlord mozgásán lehet látni:) -
Code92 #398 sztem ezen még igen -
csgj #397 nem nagy a vasigénye? ezen elfutna? celeron 2,8 Ghz 1024 mb ram, Sapphire radeon 9600 atlantis 256 mb -
vassyg #396 táncolj te is!!! jupiié!!!
(shifttel jelöld ki a muzsikást, aztán löjj bele egy fireball-t) -
heringer #395 Itt ha bemegyek a minionok elkezdenek táncolni mit kell csinálnom.
-
csgj #394 ok, hát akkor lehet, hogy kipróbálom... :) csak az a baj, hogy közben azon is gondolkodtam, hogy a Psychonauts-ot töltsem le... már rég ki akartam próbálni.. Majd aztán döntök vhogy estig :D -
#393 Igen, én is így vagyok, hogy jókkal szeretek lenni CSAK! De ezt a játékot próbáld ki megéri!!
Lehetsz jó is benne :) -
gyuri12 #392 lehet jóként is játszani benne,nekem a corruptionom most 1%:P -
csgj #391 Ha csak a jókat szeretem akkor ugye jól sejtem, hogy ezt a játékot nem nekem találták ki? :D -
PunkZoli #390 na ezaz kvára átfut közöttük:S -
hapi #389 Mindig olvastam itt hogy nehéz a zombis rész a csatornában és nem értettem miért hiszen ugyan úgy ott vannak barnák még az első harc előtt. Aztán ma rájöttem hogy talán azoknak nem jutott eszébe hogy a barna kút mellé leparkoltassa a kékeket (Q) és amikor kihívos a barnákat azok megfulladnak de az ott parkoló kékek szépen kiviszik őket a partra és felélesztik őket. Még a fegyverzet sem veszik el. Onnantól kezdve már csak dara! Gondolom a Konzolosok itt egyedül csapkodtak meg hullottak a kékek. Mi Pc-sek azért gondolkodunk is nem? -
hapi #388 Nem oda hanem annak a bejárata mellett kinyílt 1 kapu. Ott ahol táncolni kezdenek a lényeid és nem csinálják amit mondassz.
-
kHares #387 Én ötösével leraktam minionokat a nyílásokba meg háztetőkre(mert ott is ugrál) aztán néha átfutott a kis goblinok között de egy idő után sikerült elterelnem. Megütni nem lehet -
PunkZoli #386 a csajt hogyan kell blokkolni a minionokkal? mert lezárom az útját ugye a zászlós megoldással de mikor a csaj felémfut nemtommegütni..?! -
#385 a konyhában??? ahol a szakácsok voltak ??
-
vassyg #384 vissza kellene menni oda ahol a hobbitok voltak, a hobbit király konyhájában lehet megszerezni a pirosakat, aztán tovább lehet majd menni a vár felé. -
hapi #383 Ha megcsináltad a kajás küldit akkor megnyílik az a kapu ami mögött buliznak a halflingok.(közvetlen a kajás küldi bejárata mellett)
Oda kell mmenned és aztán lesznek tűzlényeid amivel más irányba is mehetsz majd. -
kHares #382 No, befejeztem 67% corruption mellett. Hogy a fenébe lehet kimaxolni? Nem egy dungeon keeper, de miután ezt földolgoztam magamban sikerült élvezni. Azért milyen jó lenne ha valami gondolkodósabb dologra is lenne igény.
Viszont nem jöttem rá mire jó a szobor amit a succubus queen helyiségéből zsákmányolunk. Pár spell is hiányzik, összeségében kellemes volt -
#381 van vhol végigjátszás?(angol) -
PunkZoli #380 a sivatagban a csontokat hogy tom feltörni? -
heringer #379 Köszi szépen erre nem jöttem volna rá. -
#378 VAlaki erre lécci segítsen :) -
PunkZoli #377 pirosvalami egyelőre nemkell..ölj embereket vagy bárányokat hogy legyen lelked amit felhasználsz a minionokra -
heringer #376 Ez a pirosvalami mire jó.És honnan tudok ilyen kisszörnyeket szerezni mert mindenhol 0-át mutat.Egyedül meg meghalok.
-
#375 skacok kés van a paladin is jöhetnek a törpék és az arcanium forge :)) -
#374 légyszi segítsetek! Picit elakadtam :) Két hely is van, Ott tartok, hogy visszaszereztem Spreenek az ételt :)
És elvileg van egy küldi ahová a várhoz kell menni,
meg van egy tornyos! Mindkettőnél tűz van az utamban... itt azt mondja keressek piros démonkát! //Honnan tudok ilyet szerezni?//
Meg találnom kell valamit a tornyomnak/ez nem tom, nem tom hol van//
Szóval aki tud kérem segítsen! :)
A játék gyönyörű és elképesztően egyedi, és szórakoztató!
Nekem nagyon tetszik :) Minimum 9es:) -
obligatos #373 oké, megvan. skull den. :) -
obligatos #372 a balszélső 2 gyökér nem megy sehogyse. a lépcsős-varangyos, meg amelyik alatt át lehet menni. ötlet?