Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
én most téleg barátkozásiból:
tavaly decemberben gyorsan utána számoltam mibe fájna egy pc tuning,mondom ehhh
utána néztem mi a felhozatal 360-ra,mondom ejjj
na 105-be megvolt egy okos zsír új premium pack,mondom nem rossz
na tavaly dec óta egyáltalán nem toltam pc-n kiv:resi4-amit meguntam (mert egy gears of war,cod3 után,háááát:)ettõl persze még jó játék)
szal mindig ide lukadtam ki én is:ez nem megy,az nem megy
nem vagyok a microfos házalója,de nagyon ajánlom a dobozt az ilyen bosszúságok elkerülése érdekében
FPS-kontroller???-nagyon fajin,sõt tán még kihívás is
és soha nem volt semmilyen konzolom,és továbbra is fontos mûszuki cikkem a pc-m,de játszani:360
sztem gondolja meg aki nem akar fél évente bosszankodni
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Overlord.exe hibát észlelt.. -.-
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A game amugy frankó szép is most uszitottam a csatlosaimat a birkákra :D
Most csak belenéztem nemsokat játszottam vele majd holnap végigjátszom a demót!
Next PC upgrade: 2022
Minimum rendszerkövetelmények:
Windows XP vagy Vista
DirectX 9.0c
Pentium 4 @ 2.4 GHz vagy Athlon 2400+
512 MB RAM
Videókártya: GeForce FX5700 / Radeon 9500 vagy felette
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
2x DVD-ROM Drive
4.5 GB Hard Drive hely
Ajánlott rendszerkövetelmények:
Pentium 4 Core 2 Duo vagy Athlon X2
1 GB RAM
Videókártya: GeForce 7800 vagy Radeon X1800
Hangkártya: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card
Támogatott videókártyák:
ATi Radeon 9500, 9600, 9700, 9800, X300, X600, X700, X800, x1300, x1600, x1800, x1900, x1950
nVidia Geforce FX5700, FX5950, 6600, 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
pentium 3.0GHz
1gbb ram
radeon 9600XT 256mb
menne, nem?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
6600GT,2500+ ,512MB ram!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ez 1 qrwayo game lesz szentem, és itt a leghosszabb ingame video, bár ez xbox-os, de pc-n is iyen lesz :p
http://www.nl-team.nl/nuke/modules.php?name=News&file=article&sid=3485
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
A GS-tv ben volt róla videó...nagyon
bejön...
Csak nem fog menni a gépemen:P
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Sogun, 15:45 - PC X360 - Játék: Akció-RPG
(Gamespot) Codemasters standján díszelgett az új, szatirikus humorral megtömött és szuper grafikás fantasy "dungeon-keeper", az Overlord. Fura univerzumában az unikorniszok befüveztek és megvadultak. Az Overlord birodalmának hét volt mesterlövész hõse engedett a korrupciónak és csaknem oly mélyre züllött, mint a gonosz, melytõl annak idején megszabadították a világot. Ráadásul alig éledünk fel évszázados álmunkból a kastélyunkban - mint tápos varázsló - körbevesznek rengeteg kis gonosz manók és kikiáltanak istenüknek.
Segítségükkel lecsaphatjuk a hét korrupt hõst és miénk lehet a birodalom! Fõhõsünk a próbaverzió elején karddal integet fanatikus szolgálóinak. Fegyvertelenül azonban még a manók se hajlandók harcolászni, így szorgalmas sáskarajként mindent szétfosztogatnak elhagyott cuccok után. Ami páncélt, fegyvert találnak, azt magukra öltik. Így keletkezik a legszedett-vedetteb, hulladékpáncélos, vasvellával, vajazókésekkel, mángorlóval, húskloffolóval felszerelkezett csürhe, azaz a mi rettentõ hadseregünk. Az egyik manó talált valahol egy fehér szakácsfejfedõt, ami nulla védelmet adott neki, viszont roppant feltûnõvé tette a tömegben..
Felszedett tárgyakat, amikkel nem tudnak mit kezdeni, hûségesen odahozzák nekünk, mint vadászvizsla a vadkacsát. Az E3 demóban tûzmanók alkották seregünket, akik védelmet élveztek a lángok ellen és kicsiny tûzlövedékeket tudtak az ellenségre lövöldözni. Méregmanóink immunisak voltak a méregre és szokásukhoz hûen az ellenfél nyakába ugrottak, mielõtt jól megmérgezték volna a szerencsétleneket. Manókákból rendelkezésre álló választékunk emlékeztet a Nintendo Game Cube konzolon megjelentetett pikmines játékban látottakra. A kontrolleres irányítás pedig nagyban hasonlít.
Manóink harci képzettsége kitûnõ, azonban könnyen elvonja figyelmüket akármi, így gyakran a saját hentelõ varázshatalmunkra kell támaszkodnunk. A csatatéren hegedülõ harci zenész hatására például mindegyik manó táncolni kezdett. Csak a muzsikus széttépése után hagyták abba, mikor elhalt a zene. Lesznek szituációk, mikor sokkal inkább megéri bevetni pusztító mágiánkat, mintsem szolgálóinkat hajtani fölöslegesen életveszélybe. Jó példa erre a magas fûvel benõtt mezõ felgyújtása egy tûzvarázslattal, hogy kifüstöljük az ott rejtõzõ ellenséget.
Az Overlord grafikája kitûnõ. Látványtervezése üdítõen új. Hangulata nonplusz-ultra.
info: Hardwired
Abban volt egy hülye humor :D
De érdekesnek tûnik. Jövõre visszanézek...
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
?
<#idiota>#idiota>
(amugy joaknak nez ki ;))
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Freak, 16:09 - PC X360 - Játék: Akció-RPG
(HW Insider) Új ígéretes kaland/akció játék van készülõben az Age of Wonders-t is jegyzõ Triumph stúdió gondozásában. A játékban egy misztikus, ismeretlen, sötét figurát alakítunk, aki az egykori világot rettegésben tartó de már rég halott Overlord tornyában veszi át a hatalmat. Csak rajtunk és a minden parancsunkat teljesítõ kis imp szörnyecskékbõl álló seregünkön múlik, hogy méltóak leszünk-e a rettegett Overlord cimére. A játékban a humorra sem lesz panasz hisz egy egyedi klasszikus fantasy világok és karaktereket kifigurázó fekete humor fogja jellemezni. A játék 2007 nyarán érkezik PC és Xbox 360-ra.
Képek
3 új kép
info: Hardwired