1931
-
kuks #531 Nagyon a game elején vok, hogy lehet előhívni azt a piros goblint?
-
gyuri12 #530 tudjuk -
High Voltage #529 marmint az ostoba hobitokra gondolok -
High Voltage #528 egyebkent nezd meg a lakasaikat a halflingeknek, es 100%-ig olyan ahogy az a gyuruk uraban volt. kerek ajto, hajotesthez hasonlo belso.... es milyen jo hogy oket kell irtani meheheheehe -
gyuri12 #527 a heavens peak swampbaen kell lenniük,nem az erdőben!!! -
#526 vannak
és azt merre? bejártam már a mocsárvidéket amennyire engedték a gyökerek -
#525 A kek minionok fognak Neked ott hidat csinalni ha eltekerik a tulparton levo kereket.
A bekakat lovoldozd le mielott atkuldod oket,eloszeretettel eszik meg a kekeket. -
gyuri12 #524 vannak-é ződ minionjaid?ha igen,menj,oszt keresd meg a kékek fészkét(heavens peak swampben vannak) -
#523 na a fágyökereknél merre tovább
azt mondja szükség van kék minionokra mert azok tudnak úszni
a lépcső alján meg ül egy béka
most merre tovább? -
#522 az ám, és mekkora varázsló vagyok, hogy még az xp is elindul! :D -
#521 20 % gonoszsagnal nekem mar beadta a kuldit. -
#520 Vannak a tojasai,azokat kell odacipelni arra a reszre,ahol a dune-s kukacka kirobban a homokbol.2 bogar eleg ahhoz,hogy egy ferget elintezzen.Amig nem olted le oket,addig ne nagyon mereszkedj ra. -
Hoz_Hun #519 A 10 csaj begyűjtése questhez mi kell?
Le kell gyílkolnom a falut, vagy mikor kapom meg? -
gyurison #518 Kössz!
Most Az Understreetsben vok ahol először jelenik meg az összevart szájú pap, azután csak kékeket vihetek magammal, ki kell nyitni a kaput magam előtt úgy h a tekerős izébe 12 minion kell de ott van egy viziszörny és megeszi őket, én pedig nem mehetek oda csak minionok!
Tudja vki h h kell megölni???
-
gyuri12 #517 jóvan te tudod:D
(hobbithobbithobbit) -
PunkZoli #516 egyet kiválasztasz azzal elcipeled a tojást és varázslattal kinyirod a bogarat messziről ami rárobban -
#515 márcsak azért is erőltetem a félszerzetet mert a hobbit kifejezést eddig CSAK tolkien könyvekben hallottam...míg a trollokat meg orkokat univerzálisan hívják ugyanúgy addig a hobbitokat !sztem! csak tolkien könyvekben nevezik hobbitoknak...érted-e?...ez nem gyűrűkurás játék ezért érzem idegennek a hobbit nevet rá mégha sok hasonlóság is van a két világ között....énsem hívlak téked földlakónak közbenmeg azvagy de inkább embervagy mert aztszoktuk mondani...vagy mittoménmár;) -
gyuri12 #514 kéne egy faq...vagy egy gyik:D -
#513 hülyék..
sivatagos pályán hogy csalom a bogarakat a nagy kígyóizéhez nagy hernyó :D
az összes miniont megeszi :S -
gyuri12 #512 hátdeha egyszer azok vazz:D
téged se hívunk kutyának,mert ember vagy,ezért embernek hívunk -
#511 köszi elolvastammár annakidején a kiegészítő kötetekkel együtt..mégmindig aztmondom h sztem hülyénhangzik ha hobbitoknak hívod;) -
gyuri12 #510 Hmuda barátunk jól mondja:)
(olvass gyűrűk urát,nagyon jó kis könyv;)) -
#509 Hobbit=Halfling
(Tolkien szereplői is többen félszerzetnek titulálták a Hobbitokat a könyvekben.) -
#508 hátazért hobbitoknak csaknenevezdmár őket:P...halfling=félszerzet..ha hobbitok lennének hobbits nak hívnák őket ingame:P -
gyuri12 #507 hát,vagy öld le a 3 embert,vagy pedig menj a kis kör mellé,fennt a lépcsőn,majd menj el onnan,hívd vissza a minionokat( egy reál óverlord,természetesen kinyírja a három parasztat)
és végül: AZOK NEM TÖRPÖK HANEM HOBBITOK!!!
szívesen -
viktor115 #506 Halló mindenki. nekem bejön agame de azegyik pályán konkrétan azon amikor a törpök v mik bulián vok kiírtok mindenkit aztán a manóimat ráküldöm valami nagy kajakupacra vagy mi elkezdik vinni valahováde aztán megálnak 3 ember előtt mit kell csinálni? -
#505 én is lecseréltem:)) -
Hoz_Hun #504 A szűzlány rabszolgás küldit alapból megkapom majd vagy valamit tennem kéne érte? Már vannak zöld minionjaim is, meg egy otvar mistress menyecskeszerűség.
Ja ezt a mistresst le lehet cserélni késöbb valahogy? -
#503 az arcanium bányára gondoltam -
Code92 #502 a sörfőzdét hol találom? a bánya meg ki van fosztva, tehát megvan onnan az a 4 kis tolós bányakocsi szarűség. -
gyuri12 #501 teleportolj át oda.
-
#500 nekem az kinyílt mert az elfek dumálnak valamit ha megvan a sörfőzde meg a bánya -
gyurison #499 HALI!
NEm tudja vki h hogy lehet eljutni a Heavens Peak-be Millow hillsnál???
-
Code92 #498 sikerült megcsinálni a hidat, de a túloldalon egy olyan kapu van amit cak azzal a robbanó tüskés golyókkal lehet kirobbantani, de olyan cucc meg sehol sincs a közelben pls help! -
csgj #497 jó lehet az a 2 MB ram :D xD -
haxoror #496 1000 paraszt?
Hol van annyi???
Spree-ben ha megölök mindenkit akkor újratermelődnek?
Már csak azért mert Halfway to Heaven-ben rendeztem egy vérfürdőt és azóta üres. -
kHares #495 Ez kell 100% corruption-höz: SPOILER
1. megölni az első parasztot
2. megölni 20-at
3. megölni 100-at (Harasser of Humans)
4. megölni 1000-et (Enemy of Mankind)
5. megölni 10 db. asszonyt
6. megölni 10 db. elfet
7. kifosztani minden házat Spree-ben
8. kifosztani minden házat Heaven's Peak-ben
9. uralom alá hajtani Spree-t (megölni x. mennyiségű embert)
10. megtartani a kaját (Spree)
11. zsákmányolni 10 db. csajt (Spree)
12. kocsmai verekedés kirobbantása a Halfway to Heaven nevű ivóban
13. Rose dobása, Velvet megtartása
14. A Sacred Grove leégetése
15. Csigák megetetése az elfekkel
16. Elf csajok helyett az arany választása
17. Mother Goddess szobor elrablása
18. Árulók kivégzése Spree-ben (végjáték)
-
haxoror #494 A törpéknél. -
haxoror #493 Írtani kell a varázslókat is, hiába támadnak fel egy idő után megadják magukat. -
Boroskóla #492 Hali,megfagytam az egyik helyen nemtudok tovább menni,mikor a várba beérek az alagúton keresztül,és a mások kapunál eloltom a tüze, ott mi a francot kell csinálni,mert azokat a darkos lovagokat a varázslók állandóan újra élesztik és így nemtudok bemenni ???