1931
  • Vardar
    Itt én is szenvedtem. Megpróbálom vázolni. Őrhelyre leraksz mindenkit, kivéve egy kéket. Bal egér gomb katt(vagy a jobbal egyszerre?) és próbáld meg az egér elég nagy mozgatásával irányítani. Vagy 30szor próbáltam, mikor ráéreztem a titkára. Bonyolult egér mozgás kell hozzá az igaz, de megoldható. Előre kell nyomni, picit oldalra és kell jönni vele.... Igazából nem lehet leírni, hogy mit kell csinálni vele. Elég kuszán írtam le, mert kuszán kell csinálni:) Érezz rá, próbálkozz, mást nem tudok mondani.
  • Scharnhorst
    üdv!
    Hiába olvastam el a végigjátszást akkor sem értem , és nem tudom megoldani ezt a csodálatos helyzetet ami a képen látszik
  • Calver
    ja, arra gondoltam h úgy globálba van-e tapasztalat Rising Hell-el, mármint hogy milyen. nem magyar verzióval toltam.
  • Vardar
    Eredeti magyarra felment? Honnan szedted le?
  • Calver
    nem sok, de ami van (első fejezet pokla), az nem volt túl izgalmas. bár lehet későbbiek viccesebbek.
  • Vardar
    Van valakinek tapasztalata a Raising Hellel?
  • Vardar
    Ezzz, azzz. Gondolom a magyar nyelvű verziómmal összeakasztja a bajszát:D
  • Zóanagyvarázsló
    Nem ingyenes, és boltban csak Németországban kapható PC-re.

Amúgy innen.
  • Vardar
    Nem akar valaki neten játszani? Kiegészítőt honnan lehet megszerezni, mert én nem találom.:(
  • Vardar
    Kiegészítőt honnan tölthetem le? Mert a Codemasters oldalán nem találom.
  • Vardar
    Végigjátszásból kimaradt 2 object a Heaven's Peakes pályán.
  • SG
    Overloord !

Nézegetem az oldaladat, de sajna kifolyik tőle a szemem, nem tudnál egy kicsit csiszolni az átlátszóságon, esetleg a betűk színével lehetne variálni valamit. Valami szembarátabb megoldás kéne. Egyébként jópofa és tetszetős. Jó munkát kívánok hozzá és sok látogatót.
  • mate88
    Amikor vesszünk be a falunkat és már ott vagyunk hogy öld meg borist......ott mit kell csinálni.....azután hogy kiiktattam a második katapultot. Márt látom hogy a boris szobra de valamiért a kis genyák oda nem hajlandók átmenni....Valaki tudna nekem segíteni? Vagy ez csak bug hogy enm mennek oda? És ha igen valaki meg tudná mondnai hogy javítsam ki vagy oldjam meg? Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • Calver
    üdv mindenki. komoly kérdés:
    fegyverre/páncélra miket érdemes upgrade-elni? gondolom páncélra nem árt valamennyi health regeneration, de damage resistance mennyire éri meg? valamint fegyverre mi a jobb, sima sebzés, tűz sebzés, esetleg crit - ebben tanácstalan vagyok?
  • Overloord
    természetesen :)
  • Vardar
    2-t is támogatod majd ugye?
  • Overloord
    Srácok.. mindenki hú.. sok munka árán de befejeztem igaz , hogy még overlord 2 leírások nincsennek mivel még ki se jött a gamma de majd lesz az is :O

Íme a webcím:
    www.overlord-hungary.errornet.us

vagy elérheted innen is:
    www.overlordgame.try.hu
  • Narxis
    Ez egy jó hír!
  • Overloord
    Hi all!! Hamarosan megfogom nyitni az Overlord Hungary-t^^

Ma vagy holnap vagy holnapután... megnyílik szinte már minden kész.

Hogy mi is ez miből is áll mondok pár részletet:
    -Lehet chatelni (Van üzenőfal)
    -Van Fórum
    -Van erre speciálozódott képgaléria lehet feltölteni,értékelni,kommentelni
    -Aktív admin
    -Szép dizájn
    -Rengeteg letöltés... direkt letöltésekkel (pl: overlord magyarosítás,össz háttérkép,össz patch,demo(1,2),magyarosítás(OV)játékban megjelenő zenék letölthetők ,stb..

-Lehetséges Privát üzeneteket kezelni
    -Rengeteg leírás
    -2 Fajta végigjátszás(PC,XBOX 360)
    -Online zene hallgató
    -Taglista

stb... ez egy kis bevezető..

H a m a r o s a n

Ma vagy holnap megnyitom de akár ma is!! :)
  • NiGhTM4R3
    Ja értem, ezt nem tudtam köszi.

Mellesleg látom többen elakadtak a magyarításban, ha gondoljátok csinálok egy rövid leírást hogy örüljenek a 'warez'osok :D
  • Pio
    Ölj birkákat, azokból kapsz fénygömböket és a fénygömbök száma határozza meg, hogy mennyi barnát hívhatsz elő. Ezen kívül van egy maximum, amit egyszerre irányítani tudsz, de ez 10 akkor, amikor oda jutsz.
  • NiGhTM4R3
    Hali
    Már az elején van egy kis problémám, szóval mikor a darut kell szereznem, a pálya elején 10 kegyenc kell hogy arrébb toljanak egy úttorlaszt, de nekem csak 9 jön elő a fészekből
    Végigjátszásban is írjátok, hogy 10-nek kellene jönnie
  • Vardar
    Velvettel vagyok, megvettem a privát lakosztályomban a zöldek és a vörösök fejlesztéseit, de semmi látható vizuális változás. Kell még valamit csinálnom? A kohóban?
  • Pio
    A befejezés az több kis videó egymásutánja. Elvileg más kisvideót kapsz Rose-nál és Velvetnél, illetve más kisvideót kapsz ha minden igaz 0-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-50, 50+ romlottságnál. LEgalábbis a youtube alapján. De ezek csak 5-10 másodperces videó bejátszások, szöveg nincs is bennük.
  • Vardar
    Akkor újrakezdem. Mit meg nem teszek a nőkért:D(és persze a 100%-os romlottságért)
    Egyébként hány különböző befejezése van a játéknak?
  • Pio
    Szerintem azon csak az újrajátszás segíthet :(
    Amúgy talán nem nagy spoiler, ha összeírom a különbségeket:
    - a feketével a zöld és a piros gremlinjeid erősödnek, a feketével a másik kettő (ott fejleszthetsz, ahol a várat is fejlesztheted)
    - teljesen más dizájnú várat tudsz összerakni. A vörössel amolyan palota fíling, a feketével szadómazó kastély
    - menet közben ugyebár nem csak Gnarl, hanem a csajod is beszél hozzád. Itt értelemszerűen más szövegeket kapsz. Az erkölcsi dilemák esetében is Velvet nyilván a rosszra sarkall a vöri meg a jóra.
    - a játék legvégén más videókat kapsz. Az összes befejező videórészletet (van vagy 10 és mindegyik lejátszásához valamilyen kritériumnak kell megfelelni) meg lehet szerintem találni a jutúbon
    - a játék végkifejlete szerintem elég hülyén jön ki Velvettel, de ezt nem spoilerezem inkább :)

Ennyi, végül is szerintem annyira nem jelentős különbségek, de ha ezekért megéri újra nekifutni, akkor hajrá.

Amúgy még tegnap sikerült raising hell kompatibilis mentéseket szereznem és végig is vittem 3 új helyszínt az 5ből és szerintem zseniális. Tele van minijátékokkal és sokkal összetettebb "feladványokból" áll, mint előtte bármelyik világ. Remélem egy evolúció része volt és a kettő legalább olyan szintű lesz, mint a raising hell és nem arról van szó, hogy egy rövidke DLChez sikerült összeszedniük ennyi zseniális ötletet de egy fullos új részhez már nem fog, mert azért aki játszott a 2 demóval az látta, hogy olyan eget rengető különbségek nincsenek a játékmenetben, szóval a sztorin múlik az új rész sorsa.
    Ja és még az is nagyon tetszett benne, hogy úgy éreztem, hogy itt már teljesen elszabadult a készítők fantáziája, nagyon agyament dolgok vannak benne.
    Szóval melegen ajánlom mindenkinek a Raising Hellt is. Aki végig tudta vinni az alapjátékot annak nem hinném, hogy nehézséget okozna, szerintem egy délután alatt végigvihető, csak nekem ma nem volt sok időm rá, de ha véletlenül a maradék két világ (a törpös és a sivatag vannak hátra) sz*r lenne és lerontaná az összképet azt jelzem majd itt... :)
  • Vardar
    Próbálok variálni a profilomban lévő 3 fájllal, de sehogy sem megy.
  • Vardar
    Van egy Angelis-torony mentésem, de nem engedi betölteni. Mit tegyek? Velvetet akarom:D
  • Vardar
    Na sikerült túljutni. Az lenne a kérdésem, hogy valahogy újra lehet e csinálni a szinteket? Ha már van automentés. Mert én a fekete csajt akartam volna választani, nem a hülye vöröset.
  • offkorzreg
    nincs gond ezzel szeretem az ilyet
  • zokni1211
    sikerült megolndanom :D
  • Pio
    Tisza hercegnője? Heee? Rossz topik? :)
  • ricsa008
    jajj ez a Tisza hercegnője de nem paszol ide
  • Vardar
    Kontrollerre, a konzolok kitalálóinak a *********. Van itt valaki vállalkozó kedvű aki PC-n megcsinálná nekem azt az egy részt?
  • Pio
    Spórolj össze egy kontrollerre :D
    Nekem sajna már nincs meg a játék, bár tervezem levadászni, mert a Raising hell pályáit még nem játszottam végig. Bár ha jól tudom végig kell hozzá játszani az alap pályákat is, ami becslésem szerint úgy, hogy tudom, hogy mikor, hol, merre... is minimálisan 15, de inkább több óra, annyi időm meg mostanában úgy sincs rá, pláne hogy mindjárt itt a kettő.

Ha valaki végigjátszotta a Raising hell pályákat meg tudná mondani, hogy mennyire jók...?
  • Vardar
    Már néztem a neten videókat, nem segítettél, de köszi:D Az a jobb+bal klikkes irányítás nem megy se hogysem. Ha elküldöm neked, megcsinálod azt az egy részt?
    Jobbra kell menni Oberontól, az a lényeg, hogy te áttudsz menni a vízen (én ekkor akadtam el, hiszen addig nem szembesültem eme csodás képességemmel:D) A kegyencek majd követnek. És nézd a végigjátszást itt, tényleg érdemes.
  • Pio
    szerk.: közben elbizonytalanodtam, nem tudom, hogy balra vagy jobbra kell menni Oberontól. Arra, amerre lehet :) A másik irány úgy emlékszem el van gázosítva.
    Amúgy most egymás után szedd össze a zöldeket meg a kékeket, ez legyen az első, mert amíg nincs meg mindegyik addig egy csomó helyre nem tudsz eljutni.
  • Pio
    Csak akkor vágj bele ha szereted a felfedezős játékokat. Néha idegesítően nehéz kitalálni, hogy merre, hogyan tovább. Legalábbis nekem így rémlik. De azért egyszer sem lehetetlen. A fő baj igazából az, hogy nem adnak precíz instrukciókat a kvesztlogban pedig semmi érdemi infó nincs arról, hogy mit merre keressünk, csak a főhelyszínt jelöli meg. Emiatt sokat kell néha bolyongani.
    Én igazából a második résztől egy hasonlóan jópofa történetet várok hasonlóan elmebeteg ellenségekkel és egy ójragondolt, tényleg használható kvesztlogot plusz térképet... Ez a két dolog nagyon hiányzott nekem ebből.
  • Pio
    A zöldeket máshol keresd, az elf erdőben vannak. Amikor megtalálod Oberont (a nagy fába nőzz izé akit 6 gyökér véd) ha balra elindulsz akkor előbb utóbb látni fogsz néhány zöldet, őket kell megpróbálni követni, így eljutsz a barlangjukhoz onnan pedig elég egyértelmű.

Amúgy mindenkinek ajánlom a Végigjátszás linket itt a bannerban, én nem az alapján játszottam, de gondolom minden benne van. Ha jár valaki erre, aki azt követte írja be, hogy végig jól használható-e a cucc.
  • zokni1211
    üdv, ott tartok, hogy kénének a kék manók, de ilyen zöld bizé miatt nem tudom megszerezni őket, mondták hogy először a zöld manókat kel megszerezni de sehol sem találom, valaki segítsen! (anál a küldinél vagyok amikor be kell meni a várba a csatornán keresztül) előre is thx