1931
-
heringer #851 Megint én vok.Sivatagba hogy kell elmenni.Mert faladat már nincsen.
Ahogy látom.
-
heringer #850 Megtaláltam már. -
gyurison #849 Hi!
Hol lehet új quest-eket kezdeni miután megöltük SIR Williamat?
(raktam minionokat a szoborba) -
#848 opsz bocsy ezt kicsit elcsesztem, de remélem azért megtalálod -
#847 Ez egy területre ható egyszerre több ellenfelet is egész komolyan sebző tűzvarázs.
Viszont sajna fogalmam sincs hol találtam, valahol a törpék környékén abban biztos vagyok bár ez így elég tág fogalom. Mintha URL=http://www.gamespot.com/xbox360/action/overlord/show_msgs.php?topic_id=m-1-36449236&pid=932853]ITT[/URL] azt írnák, hogy ugyanott van ahol az ArcaniumSmelter. -
heringer #846 Erre mondod ugye.És ha igen akkor itt merre tovább.Már cagy 2 órája keresem de semmi.
-
#845 Nem itt mesz at.A kezdo teleport helytol az elso 'utca' jobbra.Ott kell atmenned a hidon. -
heringer #844 Itt akkor átmegyek a hídon és utánna merre van az a gazmező? -
SaGa Jr #843 Tudja valaki mi a 3. fokozatú támadóvarázslat? Az első a tűzlabda, aztán jön a folyamatos lángszórás, de mi a harmadik? Illetve hol található?
A többi varázslatra ráakadtam, de erre nem. -
SaGa Jr #842 Pakoltál be barna minionokat a szoborba? Ha nem akkor ciki van, nem is fogod befejezni a játékot.
Ha bepakoltál akkor meg majd egy idő után szólnak neked, hogy van infó hová menj. Akkor visszamész a tornyodba és majd onnan teleportálsz tovább.
3 féle smelter van. Az első a legelső falu pályáján található (az erdőbe vezető út mellett kanyargó kis utacskán kell felmenni). Ez acél tárgyakat enged gyártani és fejleszteni.
A következő, erősebb smelter már a városban van, ahová az asszonypajtás jelölt küld nyomozni. Itt lenn a csatornákban a városba vezető kijárat mellett van egy lángoló barrikád. Na ezt eloltod és lemész a megnyíló új területre. Onnan megszerezheted az új smeltert. Ez már erősebb fémből engedi készíteni a fegyvereket, sisakot és vértet. Meg jobban is fejleszthetőek ezek a tárgyak.
Az utolsó meg a törpéknél van. Ez a legerősebb. Egész pofás erejű cuccokat tud már legyártani és az egekbe tudja erősíteni a tárgyak nyújtotta lehetőségeket, igaz iszonyat mennyiségű minon élete árán.
Ott lesz valahol a törpe király környékén. Úgysem tudsz sok felé menni a törpe területeken. Van a bányájuk, van az erődjük ahonnan átmehetsz a szeszfőzdébe vagy hátra a szoborhoz, meg el a királyhoz. -
#841 Mindketten tudjuk hogy be lehet :)
heringer:az erdo teleport helyetol jobb oldalra kell atmenned a hidon,ott lesz egy gazmezo,azon is tul,es el kell erned egy vizhez(es egy masik teleport ponthoz a parton),ha ott atcaplatsz a vizen,meg fogod talalni a Sacred Grove-t.
naseem:ott ha egy kek minionnal a tojassal odacsalod a kigyohoz a madarakat,az elszorakozik veluk,amig a tobbivel siman elforgatod a kereket. -
heringer #840 Nem találok sehol semmit. -
heringer #839 Ha az akkor a tisztás merre van.
-
Smitiz #838 Hmm, ez a képbeszúrás nem az erősségem....
http://schmiedt.uw.hu/OverlordHiba1.JPG
http://schmiedt.uw.hu/OverlordHiba2.JPG
Ja, és más játékoknál nem csinl ilyesmit, az utóbbi 3 napban futott nálam WOW, CS:S, UFO:Afterlight, Infernal, ezért gyanakodtam arra hogy grafikai bug van csak ajátékjban....
Azért ide az aljára megpróbálom valahogy beszúrni hogys ne kelljen copy+pastelni a képeket ha meg akarja valaki nézni....
Overlord Hiba 1
Overlord Hiba 2 -
haxoror #837 Az életnövelő hengert kell a tisztás végéből elcipeltetned a minionokkal a portálig (közben meg vagy felgyújtod a Szent Fát, vagy nem... ) -
Smitiz #836 -
Smitiz #835 Na azért most kicvsit megijszettetek, úgyhogy inkább csináltam pár screenshotot hogy szemléletesebb legyen: :)
Először csak ilyet csinál:
Aztán hamar idáig fajul:
De a képkészítés közben észrevettem hogy akármennyire is el van bugolva a kép, ha alt+tabbal átlépek vissza win-be és visszalépek a játékba akkor kb 5 percig megint simáb és szépen fut, majd megint szépen lassan elkezdi.... -
heringer #834 Hy ismét én vok még ez az 1 hiányzik Retrieve The Health Disk From The Sacred Grove.Valamui olyat jelent Behozni a veszteséget egészség korongból szent....
Evernight és Evernight - Swamp-nál irja ki már csak ez hiányzik a többi megvan. -
haxoror #833 A különböző pályákon egyre jobb cuccok vannak, az utolsó pályán már 400%-ra lehet felhozni a minionokat, hatalmas a különbség, sokkal erősebbek és sokkal tovább túlélnek ha jól fel vannak szerelve.
A mistress upgrade asszem alapból 200%-al spawnolja őket és a brevery is ad meg ehhez. -
Rennadant #832 Megjelent hozzá az első patch.
Állitólag enélkül nem lehet befejezni a játékot.. :) -
heringer #831 Megvan köszi szépen. -
szurop #830 Ha bejutsz az első városba, ott a rét mellett, akkor a bal szélen levő kaput kell kinyitni, és onnan kell felfele menni jobbra. Remélem érthető.
Előtte van egy olyan hely bent a városban, ahol ég a ház, és van benne egy piros minion kút. -
heringer #829 Hy.Lenne egy kérdésem az 1 pályán még ez hiányzik ezt merre találom.
Retrieve The First Tower Smelter.Valami olyat jelent hogy Behozni az első torony... -
#828 Ha nem tuningoltad, akkor is próbáld meg visszább venni egy kicsit a sebességét, talán így még menthető.. -
SaGa #827 Tipikusan videokárya ram hiba. Egy idő után már normál képnél is elő fog jönni... -
Lemming #826 Nézd meg más, hasonlóan kártya terhelő játékoknál. Nekem WoW volt ilyen még réges rég. Meghalt a memória a vidkártyán, és az szemetelt.
Uezt produkálta a benti kártyám is ugyanezen hibából. -
Smitiz #825 Sziasztok!
Sajnos valami furcsa oknál fogva nem működik a fórumon belüli kereső, még olyan szavakra sem ad ki semmit amit a fórumról copy+pasteltem be a keresőbe :(
Hatalmas grafikai hibákkal fut nálam a játék, először csak kis fehér csíkok jelennek meg elszórtam a kép köpepéből kiindulva, aztán kicsit később már alig látni valamit a játékból :( Ha kikapcsolom a bloom effektet akkor egy valamivel tovább bírja, de így is behal :(:(:(:
Radeon X700as kártyám van. -
Naseem55 #824 Azt hittem, hogy a kerék előtt le tudtál menni a kígyóhoz a faszival. Köszi, majd megpróbálom! -
Lemming #823 "Brute force" kb annyit tesz, nyers erő.
Arra utaltam, hogy addig küldöd a kékeket a kerékre míg meglesz.
SEgít, ha 1-2 addig elszórakoztatja a kígyót közelharcban.
Ha megvan a kerék, nyílik az ajtó.
Próbáld meg a toját odavinni, hátha a madarak elterelik a figyelmét.
De az is működik amit írtam, csak legyen elég kék bogyód. :) -
Naseem55 #822 Mi az a brute force taktika? Overlorddal nem is jutok le a kígyóhoz! -
Lemming #821 Nos... roham sok-sok kékkel és előbb utóbb meglesz a kerék.
Van is kék spawn mögötted meg bogarak.
Ha jól veszem ki hogy melyik helyen lehetsz.
A madár tetemekből arra következtetek, hogy a tojással kéne a kígyó felé terelni őket és majd lesz vmi, de itt brute force taktikával mentem.
Aztán a gyíkot levertem személyesen. -
Naseem55 #820 Bár már láttam korábban ezt a problémát, de nem világos számomra a megoldás. A csatornában vagyok a vizikígyónál. Ha szembe állok vele, akkor tőlem jobbra van egy fészek tojással és madarakkal. Ezekre a madarakra rá tudok állítani piros minionokat, de újra termelődnek. Ezzel nincs is probléma, mert a tojást el tudom hozni, csak azt nem tudom hová kéne rakni. A kigyónál van egy kerék, 12 minionnal kéne elforgatni, de megeszi őket egyből. Más miniont nem tudok a közelébe vinni, csak kéket.
Mi az francot kell it csinálni? -
Lemming #819 Az ellenből kiesett fegyvereket szedesd fel velük. Elküldöd őket arrafelé, és ha az egyiknek hasznos, felveszi.
Aztán ildomos vigyázni is rájuk, én már attól ideges vagyok ha 5 meghal.
Nem szeretem ha 200% alatt van a hatékonyságuk. :P
Igaz 260% fölé nem igen tudtam vinni.
És eszméletlen a különbség... egy bunkós meztelen barna belehal egy 'bogár' spec támadásba, míg egy páncélozott nem igen. -
szurop #818 Jah és még valami, valami olyat olvastam többőtöktőll, hogy egész jól fel vannak szerelve minionjai. Azt hogy kell? Hogy kell tuningolni a minionokat? Vagy valamit rosszul értettem? -
szurop #817 A törpék királyához hogy lehet bejutni? Jól értelmeztem hogy csak a Haven's Peak után tudok bemenni? -
Code92 #816 khan the warriornál heaven's peak-ben mikor már lekaptam a fél életét és elmegfy egy másik részre, ott az a tekerős kar mire jó??? -
Boroskóla #815 Hát a törpéknél voltam meg ugye a szobrot is vissza teleportálta az az egyszemű de semmi uj quest nincsen :( Mi is az az hiányzó smelter pontosan?
Hátha tényleg ez maradt ki. -
SaGa Jr #814 Naná, hiszen a bogarak nem csak tűzzel, hanem fizikmailag is támadnak. Tűzzel akkor támadnak, mikor felröppennek majd kiengedik magukból a lángokat. Addig simán csípnek, rúgnak, harapnak. Ezt meg legjobban a barna minionok viselik el. A piroskák hamar belepusztulnak. -
SaGa Jr #813 Ja és persze a törpéknél van a hiányzó smelter is. Azt a király környékén találod meg valahol. -
SaGa Jr #812 A sivatag majd a törpék után jön.
Emellett ha már jártál a törpéknél és megtaláltad a szobrot (amivel ugye külön akciózást is végezned kellett) idővel kapsz egy üzenetet, hogy menjél vissza a főhadiszállásodra, mert megtudták a kémeid, hol is tartózkodik a neked fontos delikvens aki után nyomoztál. Na ekkor majd átmehetsz a sivatagba.
Ha nem akcióztál a szoborral, akkor szívás van, tessék visszamenni érte és megtenni amiről karattyol a segítőd.