Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
szerezz a bárányoktól életenergiát akkor mert a tower heart elvileg ad +5 minion vagy tévedek?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Mike at home
csak a mistress után? uh

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Örm
És hogy? Mert nem enged 5-nél többet.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Klemice
idézz meg még 5öt

banyek kahn megölt 😄 rájöttem hogy a végén vannak red minionok is :s

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Örm
Hello!
Miután az elsõ pálya után vissza teleportáltam a toronyba mit kell csinálni? A tower hearth-ot visszahoztam. De ezután a toronyban nem tudok csinálini semmit csak visszateleportálni az elõzõ pályára, és lemenni egy lépcsõn, de ott nem lehet csinálni semmit. Ha visszamegyek az elõzõ pályára akkor ott van egy oszlop amihez kellene 10 minion, de nekem 5 a maximum. Ha valaki tudna segítsen mert már elég régen nem tudok itt továbbmenni. Kösz a segítséget!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

De hogy keltem életre õket?

dartonita
Heaven's Peak-es teleport lehetoseg azutan adodik ha megvan a mistress a toronybol.Ott a tabor utan,a zombikon keresztulvagva magad,es az ut vegen egy succubus-on ott lesz a mocsar,es a kek minion barlang.

Ha elso nekifutasra nem csinalsz meg egy palyat,akkor ujratermelodnek bizonyos ellenfelek.

lol! nem arra! teleportálj el heavens peakbe,ott lesz az,az uttorlaszok mögött(nem az,ami a város felé vezet)

Mike at home
az elf erdõhöz képest merre?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
de újraélednek
sõt ha késõbb arrajársz, újra húzza a talpalávalót a zenész, és malvin is ott dagadozik

Malvint elsõre én sem tudtam, ritmusosan küld rá, hívd vissza a lényeidet, és legyél türelmes

loál! ahol,vannak azok az uttorlaszok,ott lesz,szétkell verni az uttorlaszokat,és menni kell az úton(jó úton haladtok,ha ott lesz egy succubus)

Mike at home
hehe, énsetom 😊

Titan
Merre találom heavens peak swamp-et?

a piros minionokkal el kell oltatni a tüzet

á, a fene ebbe a béna mentési rendszerbe! Melvin királyt nem bírtam kinyírni, aztán az overlordot is kinyírta... és így kezdhetem majd elõrõl, a toronyból... qrva jó 😮 Még jó, hogy a hobbitok nem élednek újra 😛
Csõ! Kéne egy kis help. nagyon az elején vok, slawerbe mit kell csinálni?
és az égõ várnál vmi nõt kell kiszabadítani? ott a tûznél nem tok továbbjutni!

ja, ok thx...
dartonita
Shift-el jelold ki,utana csapd kupan

nem lehet leütni, és a tûz sem ér el hozzá... ott áll egy asztalon... hozzá se lehet érni 😮
jaja 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

az igaz...

dartonita
Az nem is faq lenne,ha osszeszednenk ami levan ide irva mar siman walkthrough.Hajra hozzaertok!

ezért kéne egy jó vastag,húsos faq:\

dartonita
folyamatosan spoilerezunk :/

megbocsáltok^^😄

Igaz. Sorry.
az elf erdõbe,kutassál összevissza,de ha az elf erdõt nem találod,akkor a parasztok falujában, a balra vezetõ út.

dartonita
Ha picit figyelsz a kommentarra,kiderul hogy csak barnat pakolj bele.Ha bemaszott mind,folytatodik a story...

beleraktam 1 barnát 1 pirosat 1 zölkdet és 2 kéket, több nem nagyon akar belemenni, de nem vágom h. ezután mit lehet vele csinálni...

dartonita
Pakolj bele 5-6barnat

545 re pls v.ki

dartonita
#319-320

Super Saiyan
ennek a játéknak mi a gépigénye?

>:C

Másnál is mûvelt olyat a Relodead verzió, hogy miután felûl lett írva crackel - csak olvasható a cucc -, grafika felbontásának beállítása és hibát észlel és leáll, az adatok elvesztek, amelyekkel éppen dolgozott.
Erre belépek és megy simán.
Amúgy eléggé hasonlít a Heroes V-re 😛.
Van valami más is a multin és a new game-n kívûl? Mert sztem a kampány az eléggé uncsi :S.
Heroes V-ben ugye lehetett saját magam is ellen játszani több csapattal és várat éípteni, de itt ezt még nem találtam meg, de gondolom nincs.
Mindegy, azért jó géjm.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

A muzsikást le kell ütni vagy lefújod ennyi.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

megvan a sörfõzde, már csak a mother godness szoborral kéne v.mit csinálni csak nem tom h. mit, nem toik semmit csináni vele pls help

hali, mit kell csinálni, amikor a hobbit falu partiján elkezdenek táncolni a goblinjaim? Csak simán nekem kell lecsapnom vhogy a hobbitokat?
Azt merre találom.Bocsi

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Kössz!
Most Az Understreetsben vok ahol elõször jelenik meg az összevart szájú pap, azután csak kékeket vihetek magammal, ki kell nyitni a kaput magam elõtt úgy h a tekerõs izébe 12 minion kell de ott van egy viziszörny és megeszi õket, én pedig nem mehetek oda csak minionok!
Tudja vki h h kell megölni???
menj az elf erdõbe a zöld minionokért

Itt mit kell csinálni.

Hy.A zöld minionokat hol találom meg.Gondolom azokkal kell megkeresni a kékek barlangját.Azt már megtaláltam de valami zöld füst van elõtte.

ezt spoilerbe kellett volna:C

Na nekem sikerült végigvinni. Bár a végén szívtam kicsit, mire rájöttem, hogyan kell az old overlord-ot kinyírni. 😄
abból a bányából megvan már az a kondér, benn is van a torojnyban, de nem az a sörfõzde.

Klemice
nah jewel elfogva spree felszabaditva ha les zmég erõm megölöm kahnt is
ez már a vége? az baj hogy a szobrot nem hoztam el jeweltõl?

Mike
aha

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

szinte mindenki így van ezzel😉

Bocs hogy offtopic de en mar joideje nemtudok keresest hasznalni az sg-n.
??