1931
  • Prince23
    Hua
    Remélem nem online játék, tudjátok az az OOmprg vagy mi a szösz.
    Szinglije remélem van, mert ma lesz meg, 1 órán belül.
  • robotnyk
    iszonyatos a netkódja sajnos. haverral próbáltuk (volna) lanon, de játszhatatlan volt.
  • SaGa Jr
    Olvass vissza kicsinykét.
    Egyébként ha voltál az Arcanium Mine-ban, akkor ott lesz nem messze tőle a továbbvezető út. (behúzott híd kis vízfelület felett, előtte 2 elf).
  • Tutilevi
    Heavens Peakben vannak, mocsárban
  • Caligo
    Hali. Segítsetek légyszi, a blue minionokat hogy kell megszerezni, a zöldek már meg vannak, de nem találom a kékeket sehol.
  • Tutilevi
    kérdésem lenne. törpöknél megvan a Beer Kettle meg az Arcanium kohó is: de merre tovább?
  • Rage47
    hm fura vége van:)) nagyon állat game!!
    akar vki multizni?:) most próbáltam online game-t és simán ment, csak akkora volt a lag, hogy kidobott...
  • gettobuxa
    kössz a válaszokat, nem voltam gép előtt, de elég egyértelmű volt (a gömb színe h változik) csak elsőre nem jöttem rá :)
    asszem kis pihi és végigjátszom újra, nagyon tetszett a játék :)
  • SaGa Jr
    Verd le a zenészt. Ennyi az egész. Persze te magad is agyonverhetsz minden támadót ha nagyon akarod. :)
  • zolo
    Hali

Kérdés:Merlin bement a várba, minionok táncikálnak.Meg lehet őket menteni, vagy mindenképp el kell hogy pusztuljanak?
  • Code92
    általában küld 1 csomó miniont rád, azoknál csak ütögeted a space-t eközben, az ő burka mindig más színűre változik, barna,piros,zöld kékre nem szokott. amilyen színű a burok olyan színű mininonokat kell ráküldj azok tudják sebezni. ha félig lekaptad az életét elkezd a külső köríven gyorsan körbe körbe menni, akkor kell a kiugrókba állni, ha megáll el kel menni onnan mert odamegy, így is el kell vele játszani ezt a színes minionos dolgot párszor, mikor néhány pillanatig megszűnik a pajzsa akkor kaszsabolhatod te is, a végén hagyni fogja h. beadd az utolsó ütést és happy end.
  • SaGa
    Két rohammal lenyomható az öreg. Bemész, letáboroztatod a minionokat, majd amilyen a mágust körülvevő gömb színe, olyan minionokat küldesz rá, és rájuk nyomod az F4 varázslatot. Nekem kétszer tudott begombócolódni (második nekifutásr, elsőre nagyon sok kis dögöt vesztettem), a vihargömbre már nem jutott ereje...
    Összesen 2 minionom veszett el.
  • gettobuxa
    áhh, mára feladtam, már nemtom hányszor kicsinált :)
    azér kössz a helpet :)
  • Code92
    könnyű az is, rá kell jönni h. hogy kell csinálni aztán jókor jót kell küldeni, és csépelni kell a space-t nah meg mikor jön mint állat ilyen gömbben akkor a kiugrókba kell beállni.
  • gettobuxa
    uhh, a legvége jó nehéz lett :)
  • bigapó
    ilyesmi előfordulhat, nálam is volt hasonló. de akkor csak nem jöttek vissza a minionok. érdemes őket elkísérni, mert találnak valami alternatív útvonalat, az meg lehet tele van ellenfelekkel.
  • Laczy
    Nos tuti, hogy vmi bug folytán a minionok elvitték ugyan a 3. domination spellt, de a játék nem mentette el. (talán azért mert nem kisértem el őket a teleport helyre). Tuti nincs meg, mert még az ikon sem vált át (balra fent), ha megnyomom az F12-t. Nem baj annyira nem is hiányzott a végigjátszásnál. :D .
  • SaGa Jr
    Talán eleve ne a pirosakkal próbálkozz, hanem a szörnygyilkosokkal (zöldek). Ők valók erre a feladatra.
  • gettobuxa
    2 izét ki tudok nyírni a pirosakkal, de a harmadikat (tüzes) nem tudom...
  • SaGa Jr
    Talán olvasd el miről szövegel a kis manus amikor leteszik a lényeid a teleportra az adott varázslatot és akkor meglesz mire jó.

Az első egy sima slow varázslat, 1 célpontra hat és lassítja.

A második már több célpontra hat egy ideig és megzavarja őket, így nem támadnak amíg te nem támadod meg őket vagy a varázslat ki nem merül.

A harmadik meg "birkává" teszi az éldozatokat. Simán tűrik hogy agyonverd őket. EGyszerre több célpontra hat, de gyorsan meírti lefelé a mana pontokat.

A faluba ahogy beérkezel és utána mindvégig erről karattyol amúgy a toronyban maradt segítőd. Hallod végig mikor mondja mit csinálj. Felülről sebezhetőek csak ezek a lények. Menj magasra és onnan támadd a beholdereket. Majd akkor kinyúlnak. Ja és megfelelő minionokat használj erre a célra.
  • gettobuxa
    F4 F8 F12 melyik mire jó? a kis ikonokból nem igazán jövök rá...
    meg a másik: a sivatag után, mikor a falut kell felszabadítani, a 3. nagy lebegő szemet hogy kell kinyírni?
    köszííí
  • Prof William
    Kösz. :)
  • SaGa Jr
    Sweep és átmennek. De ha megnézed a behúzott hídtól jobbra van egy nagy zöld kőhalom ami lefelé vezet. Itt is le tudnak ám menni a kékek és simán átmennek a vizen... Már ha az elfek romvárosában tartózkodsz éppen.

Simán az erdőben összesen 3-4 gyökér van csak amit kiiktathatsz. Az első szemben van Oberonnal. A második a zöldeket rejtő barlang mellett van, a harmadik meg Oberontól nem messze a romok között. Illetve egy a vízben közelíthető meg szintén Oberontól nem messze.

A maradék kettő meg a romvárosból nyíló barlangban van.
  • Prof William
    Már csak 1 gyökeret kell kiiktatni de nem tudom hogy lehet eljutni hozzá. A víz felett meghy át a gyökér (vízmosás van tehát a kékek szóba se jöhetnek) és ott van egy tekerő is amivel egy hidat lehene bekaocsolni de nem dumom a manókat sehogy se ázküldeni. A vízmosás miatt nem tudnak átmenni + a gyökeren sem tudnak átsétálni...
  • bigapó
    nekem meg közben működik a dolog, tudom már használni a domination spell-t, bár nem a legjobb, akkor inkább lángszóró:)

megvan a spellek váltása is. jó kis játék ez:)
  • bigapó
    ha jól sejtem az a gondod, mint nekem volt, nevezetesen nincs megfelelő célpontod. ezt most úgy mondom, hogy nem tudom mi a 3. domination spell, de talán nem mindenki ellen lehet használni.
  • Laczy
    Köszi, kipróbáltam, de az F12-nek más is a hangja, olyan mint amikor üres a tár 1 puskában, míg a másik kettő (F4,F8) csak nem jön létre, de teljesen más a hangja. Mindegy, legalább a Hp megvan.
  • Laczy
    A 2. kérdést sikerült megoldani(elvitettem a másik teleport helyre).
  • SaGa Jr
    Talán nem a megfelelő billentyűvel választottad ki a varázslatot. 3 féle erősségű van minden varázslatból. Ha nem a hozzá tartozó billentyűvel választod ki akkor nem is fog működni. Meg kell érvényes célpont is. Erről már írtam párszor, olvass vissza egy kicsit.

Az első domination varázslat a faluban van.
    A másodikra sajna nem emlékszem hol találtam.
    A harmadik a törpéknél keresendő a sörcsarnok bejáratától balra, a piáló törpéken túl. Ez az ami F12-vel kijelölhető és ha van célpont megfelelő távon belül és arra is néz a manusod, akkor rajtuk létrejöhet. De vigyázz, mert marha gyorsan lezabálja a manádat. Plusz nem mindenki ellen fog működni.
  • Laczy
    Sziasztok!
    Két kérdésem volna.
    1. A 3. Domonation spell-t honnét kell megszerezni? (F12) Én a törpéknél elhoztam 1-t, amit vissza is tettek a minionok, de nem működik.
    2. A sivatagba van 2db Hp-s oszlop darab. Az első meg is van, de a második nincs. Pontosabban tudom hol van ki is nyírtam a védő kukacokat, de a lények mikor cipelik megakadnak a hídon, és kész (3x próbáltam).
  • konigstiger666
    sikerült ezaz
  • konigstiger666
    a forgószélnél mit lehet csinálni?
  • konigstiger666
    hogy kell megölni a varázslót? lécci segitsetek
  • Rupicz
    Nagyon köszönöm a gyors,és korrekt választ!
  • SaGa
    3 van belőlük, meg lesz még később is...

A legegyszerűbb: sok zöldet viszel magaddal és gyorsan felszaladsz velük a kapu mellé, az "állványzatra". Ott letáboroztatod őket. ha a "beholder" közel jön, ráugranak és elintézik. Ezeket csak fentről lehet jól támadni és csak a zöldekkel, bár a pirosak bombázzák tűzlabdákkal, de nem sokat érnek el. A saját tűzvarázslatod is hasznos, bár a minion erősítő spell jobb tud lenni.
    Te csak arra vigyázz, hogy a harcosok ne nyírják ki a zöldjeidet...
  • Rupicz
    Eddig még nem sikerült elakadnom,de most kérnék egy kis segítséget.Átjutottam a sivatagon,és most ott tartok,h vissza kell menni a faluba,és ott kell rendet vágni a varázsló teremtményei között.Van köztük két repülő egyszemű bogár.Az egyik villámszerű valamit szór -ez elintézve- és egy,amelyik tüzet lövell ki.Ez utóbbit hogy lehet kinyírni,mert már semmi nem jut az eszembe?
  • Madmano
    Megvan a 10csaj a faluból.De ezek csak ténferegnek a trón körül?
  • SaGa Jr
    Semmilyen varázslatot nem vettél te a kékekhez. Egy sima fejlesztést vettél nekik, amivel jobb lesz a harci használhatóságuk. Ez minden.
    Varázslatot nem tudsz venni.

De ez is, mint a bogarasdi, már le lett írva párszor az elmúlt 1-2 hétben. Olvass vissza bátran, nem lehet belőle baj.
  • ReMeK
    a bogarasra rájöttem :)
  • ReMeK
    Cső!
    Sivatagba vagyok, a robbano bogarakat hogy lehet elcsalni a csont közelébe h kirobantsa?
    És vettem valami varázslást ak ékekhez azt hogylehet használni?