Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
( a memo miatt,minimumon sztem,több kéne neki,hogy rendesen menjen,de nekem is megy)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A megoldás: Vagy minionokkal vereted, míg kékekkel támasztgatsz, vagy türelmes vagy, és kijátszod az overlorddal.
Azaz: Lemész, mior harap hátra mész, és amíg ott tartja a buksiját ütögeted. Ezt ismételgeted. FElszereléstõl függõen max 5 perec és elhalálozik.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
meg a gépemen:
ASRock Intel Pentium 3ghz
512 ram
Ati Radeon 9600XT 256mb
>:C
nemtom kérdezték e már
amikor a kékeket begyüjtöm és vinnénk át a vizen a hive-ot kigyün egy vizi sárkány,na azt hogy kõ legyakni?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Addig javítgatják az aprónépek. Majd õ lesz az aki kicsit rendezkedik és helyreteszi az egészet. Aztán a fenti szobák egyikében aktivál számodra egy kis állványt amin a tornyod pontos mása van. Itt majd el tudod szórni a pénzed.
Illetve majd az alagsorban ha már megszerezted az elsõ smeltert, akkor ott is költheted a zsetont. Bár az elsõ esetében még felesleges, mert úgyis acél cuccokkal szaladgálsz, így felesleges abból újat kovácsoltatni. Esetleg ha nem tetszik a balta, akkor kreálsz majd kardot vagy buzogányt.
Upgrade-hez meg úgyis minion sokaság kell, nem pénz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
The Matrix has you...
A lényeg, menj egy picit viszább. Az ide vezetõ útról van egy leágazás jobbra, majdnem a kapunál. Kis sziklaperem az egész, de egy beszakadt falszakaszhoz visz. Te nem tudsz átmenni, de a kis alárendeltjeid igen. Zavard át õket mert ott van a a kaput kinyitó berendezés. Persze elõbb a vörösökkel el kell oltani a tüzet ami az átjáróban lángol, csak után küldd át a srácokat. Jó sokat, mert ütni fogják õket odabenn.
Ha kinyílt a kapu akkor hívd vissza õket és már mehetsz is befelé.
A bogarakat meg verd le és gyûjtsd be a belõlük kipotyogó gömböcöket. Ezek határozzák meg mennyi minionod van az idézõ kutakban.
Ha meg netán a nagyvárosban (azután elérhetõ hogy már veled van az asszonypajtás) vagy, ahol akad kocsma, meg rengeteg paraszt is szaladgál, õrök mászkálnak, stb, akkor persze más a helyzet. Ez a kapu csak akkor fog kinyílni, ha a város kocsmájában már lerendezted a sok vörös köpenyes õrültet és legyilkoltad a legyilkolásra kiszemelt delikvenst, majd elszállítottad a szobrot amit el kell vigyél. Utána gyere vissza ehhez a felhúzott kapuhoz.
Plusz nem mászkálgat, csak elõtör a homok alól.
pár napja van meg a játék, de nagyon bejövõs. most szereztem meg a "pirosszkákat"😊
holnapra meglesz az új videókarim, remélem azon jobban fog futni.
Örülök neki, hogy Saga Jr itt is tevékenykedik, "jó munkás ember" 😊)
The Matrix has you...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Valaki tudna segiteni annál a részenél vagyok megakadva mikor az égõ kapot mutatja és a várost,de nem tudom azokkal a bogarakkal mit kell csinálni.
Valaki privibe le tudná irni nekem nagyon köszi elõre is!!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ha a bogár ott van a helyén, odamész és levered, de közben figyelni kell, hogy ne robbanjon fel. Idõben kell abbahagyni a püfölést és elfutni. A minionokat Guard-oltatni kell közben valahol távolabb...
A nõt úgy tudod elfogni, hogy az út két oldalán lévõ "átjárókba" beállítasz Guard zászlóval 5-6 miniont. Egyet szabadon hagysz, azon keresztül kizavarod az útra, majd ezt is lezárod. Nem lesz más választása, mint belegyalogolni a teleportba. Ezután összeszeded a minionokat, felrobbantod a teleport melleti csontkupacot, majd elhozod a szobrot. Sok kék legyen veled, mert a megjelenõ Ghost Elfeket csak azok tudják leverni...
sajnos a vértnél még nem tünt fel, hogy mennyi minion áldozható be, de a kardom már tudatos tervezés eredménye 😊 (50% kritikus sebzés, 34% földre lökés, +44 sebzés, +16 tûz sebzés)
most termelem a sisakba az 1445? miniont, még kell vagy 600, 4 kör az arénában
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
http://silkiehun.atw.hu/
Golden Hills (Stronghold) teleportnál vagyok egy hídnál, a túloldalon van a tekerõ, de a minionokat nem lehet átküldeni én meg sehogysem tudok átjutni. 😞 Már mindent bejártam szerintem, balra az Arcanium van meg oda lehet visszajutni ahonnan jöttem. Ott áll két fazon, de már nemtudom mit mondtak nem figyeltem akkor annyira...
Nos, hogyan tovább?
Elõre is köszi!
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
a halfling kaja is oda került volna? nomeg a vasszüzet sem találom amit a sucubus dobott :S:S
szóval vannak érdekes dolgok
a törpe király aranya meg lófingot se adott csak corruptiont
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ha itt még nem voltál, akkor van még mit tenned, hisz a királyhoz vezetõ kapu is csak azután nyílik ki, hogy a szeszkazánok kedvenc sörlerakatát meglovasítottad.
Ha már jó a páncélod, egyedül is simán lenyomsz egy komplett hora bogarat. Addig meg a nekem legjoban bevált technológia:
Barna, zöld és kék bogarak ellen 5 kék, a többi zöld. A kékeket guardolni a kaputól pár lépésnyire, a zöldeket meg eléjük nem sokkal. Az overlord beballag a bogarak felé, addig, míg 1-3 db elindul felé. Elcsalja õket a zöldek elé és hagyja, hogy leverjék. Ha 2-nél több jön egyszerre, akkor be kell segíteni nekik...
A piros bogarak ellen ugyanez, csak kék és piros kombóval. Felállás hasonló. Így a kékek folyamatosan felélesztik az elhullott zöldeket vagy pirosakat. Figyelj, mert a kékek által élesztettek a kékek zászlaja alatt ácsorognak. Ha sok volt a feéléesztendõ, lehet, hogy érdemes begyüjteni mindet és újra rendezni a guard posztokat.
ha már van jó sok barna, akkor velük érdemes eleinte halfling wordsman nay spearman-eket veretni, emrt elszedik tõlük a fegyvereket és erõsödnek. A taktika hasonló az elõzõhöz. Késõbb meg dwarf warriorok ellen kell edzeni a barnákat...
Egy bogárcsapat 60+ megfelelõ színû életerõ pöttyöt ad.