Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
ez a legyünk kicsit jók vagy mi legyünk a megtestesült Sátán verzió mennyire lényeges? úgy értem, ha full gonoszak vagyunk akkor mindenki aki szembejön nekünk támad? - ami nem baj, mert csak gyûlik a pont, de viszont lassabb a haladás. én például nem adtam vissza a kaját a falusiaknak az elsõ valamelyik küldiben, erre azt írja, hogy most már nem szeretnek annyira, de mikor bementem a faluba, akkor nem volt változás, csak egy-két beszólást hallottam, de ennyi.

The Matrix has you...

genRob
Nos, az elsõ fele lemegy szépen. Mikor zöldelni kezd ráküldöm a zöldeket azok szétcsapják félig. De uez nem mûxik a 2. fázisban. Vki help pls.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

elmegy az😊
( a memo miatt,minimumon sztem,több kéne neki,hogy rendesen menjen,de nekem is megy)

genRob
Srácok mi a fene van ezzel a melvinnel? Félig lenyomtam de nem tudom tovább sebezni. Elkezd forgószél lenni akkor azért nem tudom, ha meg idéz akkor meg azért nem lehet sebezni.

Mike at home
a tündetemplomban a tündéket is le kell verni? és ha leverem a többiek is haragudni fognak onnantól?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Épp én írtam néhány hozzászólással. (ok, van az pár száz is már talán)

A megoldás: Vagy minionokkal vereted, míg kékekkel támasztgatsz, vagy türelmes vagy, és kijátszod az overlorddal.

Azaz: Lemész, mior harap hátra mész, és amíg ott tartja a buksiját ütögeted. Ezt ismételgeted. FElszereléstõl függõen max 5 perec és elhalálozik.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

genRob
Szóval a vén szakállas genyó! Na most lettem csak igazán gonopsz. A sok áruló minion csak úgy hullik!<#mf1>

wantonly
Nekem is 9600pro van, elfut vele, de le kell venni a grafot. A memória viszont kevés lesz neki szerintem.
genRob
Meghalt :-)

genRob
Ez a warrior az idegeimre megy. Van vmi taktik? Folyamatosan hívom a minionakat de szart se vernek le.

Nekem az aláírásomban látható géppel megyeget, kicsit magasabb beállításokon mint minimum.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Super Saiyan
mivel nicns faq megkérdezem:
meg a gépemen:
ASRock Intel Pentium 3ghz
512 ram
Ati Radeon 9600XT 256mb

>:C

Super Saiyan
én msot a demot szedem :S az is 1gb

>:C

lol "kigyün egy vizi sárkány"

ThugEdge
hali
nemtom kérdezték e már
amikor a kékeket begyüjtöm és vinnénk át a vizen a hive-ot kigyün egy vizi sárkány,na azt hogy kõ legyakni?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Majd ha megtalálod az asszonypajtást (benn van abban a lángoló erõdben, amirõl az alább írtam hogyan lehet bejutni; egyébként meg a faluból nyílik oda közvetlen út az egyik kapuján ahogy átérsz ide jutsz).
Addig javítgatják az aprónépek. Majd õ lesz az aki kicsit rendezkedik és helyreteszi az egészet. Aztán a fenti szobák egyikében aktivál számodra egy kis állványt amin a tornyod pontos mása van. Itt majd el tudod szórni a pénzed.

Illetve majd az alagsorban ha már megszerezted az elsõ smeltert, akkor ott is költheted a zsetont. Bár az elsõ esetében még felesleges, mert úgyis acél cuccokkal szaladgálsz, így felesleges abból újat kovácsoltatni. Esetleg ha nem tetszik a balta, akkor kreálsz majd kardot vagy buzogányt.
Upgrade-hez meg úgyis minion sokaság kell, nem pénz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

bigapó
mikortól lesz pofásabb a vár? jelenleg tele van állványokkal és még mindig elég romos szegényke.

The Matrix has you...

Ha jól sejtem, akkor most mentél át a faluból a kérdéses területre. Na ha eljutottál a kapuig (ami ugye zárva van) akkor kell legyen pár vörös minion is nálad.Ha nem lenne el sem jutottál volna ide, mert meghalsz amint áthaladnál a tûzön.

A lényeg, menj egy picit viszább. Az ide vezetõ útról van egy leágazás jobbra, majdnem a kapunál. Kis sziklaperem az egész, de egy beszakadt falszakaszhoz visz. Te nem tudsz átmenni, de a kis alárendeltjeid igen. Zavard át õket mert ott van a a kaput kinyitó berendezés. Persze elõbb a vörösökkel el kell oltani a tüzet ami az átjáróban lángol, csak után küldd át a srácokat. Jó sokat, mert ütni fogják õket odabenn.

Ha kinyílt a kapu akkor hívd vissza õket és már mehetsz is befelé.

A bogarakat meg verd le és gyûjtsd be a belõlük kipotyogó gömböcöket. Ezek határozzák meg mennyi minionod van az idézõ kutakban.

Ha meg netán a nagyvárosban (azután elérhetõ hogy már veled van az asszonypajtás) vagy, ahol akad kocsma, meg rengeteg paraszt is szaladgál, õrök mászkálnak, stb, akkor persze más a helyzet. Ez a kapu csak akkor fog kinyílni, ha a város kocsmájában már lerendezted a sok vörös köpenyes õrültet és legyilkoltad a legyilkolásra kiszemelt delikvenst, majd elszállítottad a szobrot amit el kell vigyél. Utána gyere vissza ehhez a felhúzott kapuhoz.

Annyira azért nem nagy, de egész szépen elnyel egyszerre akár 15-20 miniont is. <#nyes>
Plusz nem mászkálgat, csak elõtör a homok alól.

bigapó
szasztok!
pár napja van meg a játék, de nagyon bejövõs. most szereztem meg a "pirosszkákat"😊

holnapra meglesz az új videókarim, remélem azon jobban fog futni.

Örülök neki, hogy Saga Jr itt is tevékenykedik, "jó munkás ember" 😊)

The Matrix has you...

Mike
homokkukac? mekkora? mint a Shai-Hulud? (Dune homokférge)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sziasztok.

Valaki tudna segiteni annál a részenél vagyok megakadva mikor az égõ kapot mutatja és a várost,de nem tudom azokkal a bogarakkal mit kell csinálni.
Valaki privibe le tudná irni nekem nagyon köszi elõre is!!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

genRob
Ahh köszi nem olvastam vissza :-()

dartonita
#1053.

robotnyk
a bogarak tojásait odaviszed a kerítéshez egy minionnal, egy bogár követni fogja, és ott ütöd amíg el nem kezd sisteregni, akkor futás el, nem fog követni, hanem a kerítés mellett robban fel, és ennyi. a nagy kukacot is velük lehet kinyírni, ott csak le kell vinni a tojást a homokra, két bogár, és fekszik a féreg.
genRob
A sivatagban vagyok ott az a nagy kukac meg a robbanó bogarak. Azt mondja a kis hülye, hogy több kell egy egyszerû ütésnél a csonti-akadályoknak. Mit kell tennem?

Klemice
pont hogy 2000 a sisak

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

A Arcanium sisakba 1800 jószág fér, a ruhába meg 600. Amikor az öntödében kiválasztod a ruhát, mutatja, hogy mennyit tudsz maximum belepakolni.

SHIFT-tel kijelölöd a tojást és odaküldesz egy zöldet. Felkapja. Még mindig nyomva tartod a SHIFT-et, és a két egérgpmb együttes nyomvatartása mellett odairányítod (egér tologatás) a csonthoz. Ha elengeded a SHIFT-et vagy az egérgombokat, eldobja és elszalad.
Ha a bogár ott van a helyén, odamész és levered, de közben figyelni kell, hogy ne robbanjon fel. Idõben kell abbahagyni a püfölést és elfutni. A minionokat Guard-oltatni kell közben valahol távolabb...

A nõt úgy tudod elfogni, hogy az út két oldalán lévõ "átjárókba" beállítasz Guard zászlóval 5-6 miniont. Egyet szabadon hagysz, azon keresztül kizavarod az útra, majd ezt is lezárod. Nem lesz más választása, mint belegyalogolni a teleportba. Ezután összeszeded a minionokat, felrobbantod a teleport melleti csontkupacot, majd elhozod a szobrot. Sok kék legyen veled, mert a megjelenõ Ghost Elfeket csak azok tudják leverni...

Mike at home
no eljutottam oda, hogy a Lord egyedül bemegy az arénába és pihenés nélkül legyak egy adag zöld vagy kék bogarat

sajnos a vértnél még nem tünt fel, hogy mennyi minion áldozható be, de a kardom már tudatos tervezés eredménye 😊 (50% kritikus sebzés, 34% földre lökés, +44 sebzés, +16 tûz sebzés)
most termelem a sisakba az 1445? miniont, még kell vagy 600, 4 kör az arénában

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

köszönjük! 😄
Én problémámra megoldást nem tud senke?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

wantonly
És tényleg, pedig már próbálkoztam vele nemtudom miért nem sikerült átzavarni õket. 😮

Kösz. 😊
A kékek a híd jobb oldalán átmennek ha sweep-et nyomsz és átzavarod õket.

http://silkiehun.atw.hu/

wantonly
Nekem is sikerült elakadnom (nem gondoltam volna 😄).

Golden Hills (Stronghold) teleportnál vagyok egy hídnál, a túloldalon van a tekerõ, de a minionokat nem lehet átküldeni én meg sehogysem tudok átjutni. 😞 Már mindent bejártam szerintem, balra az Arcanium van meg oda lehet visszajutni ahonnan jöttem. Ott áll két fazon, de már nemtudom mit mondtak nem figyeltem akkor annyira...

saxicola
Cool a játék! Õszinte elismerésem a készítõknek!!!

www.gportal.hu/bioshock

Help! Sivatagos rész,egy szobrot kellene visszavinni a toronyba de csonváz zárja el az utat. Van ott egy bogár ami robban de sehogy nem tudom bevinni egy miniont sem a tojáshoz, hogy odacsalizzam a bogarat. Van egy nõ is az épületek között azt meg kergetem orrba szájba de nem tudom elkapni.
Nos, hogyan tovább?
Elõre is köszi!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Mekkorát röhögtem ma törp bánya után!<#nevetes1>Kibõvítettem a tornyot a pénzbõl és hálából a mistress a hálószobába invitált,a kis minionok meg lestek a kulcslyukon közben,és még a torony is beleremegett az akcióba<#vigyor3>Hogy mik vannak ebben a játékban<#beka3>
Klemice
egy kérdés én a minionok barlangjában csak a felvett sörfõzdét találtam meg vizuálisan
a halfling kaja is oda került volna? nomeg a vasszüzet sem találom amit a sucubus dobott :S:S
szóval vannak érdekes dolgok
a törpe király aranya meg lófingot se adott csak corruptiont

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

genRob
Igen ez még csak a 2es üst volt. Üst MKII :-D

Az az építkezés ahol a szobor volt nem bánya. A bányát csak azért említettem meg, mert azt írtad, visszavitted az újfajta üstöt. Namost a törpéknél lévõ a legújabb amit visszavihettél volna, az Arcanium smelter. Ahhoz viszont elõbb át kellett volna jutnod a Brewery-n, ezért nem értettem miként lehet, hogy mindenhol jártál és minden megvan...

robotnyk
kivégeztem én is \o/
genRob
Na ez jó kis összevisszaságra sikeredett. Közben dolgozom és egy-egy szót írok egyszerre csak :-) Remélem azért vmennyire érthetõ?

genRob
Voltam nem tudom milyen mineról beszélsz. Ott voltam amit mondtam. Egy szoborba kellettek barna minionok. Azt teliraktam, vmi tervrõl beszét a kicsi. Most pedig szétvágoma törpéket :-)

Na ácsi. Ha ott nem voltál, akkor a királynál sem járhattál még vagy az arcanium mine-ban sem, hiszen ahhoz át kell menni a sörfõzdén. Szóval sok mindent kihagytál.
Ha itt még nem voltál, akkor van még mit tenned, hisz a királyhoz vezetõ kapu is csak azután nyílik ki, hogy a szeszkazánok kedvenc sörlerakatát meglovasítottad.

genRob
Na, megvan! nem mentem be sörfõzdébe :-)

genRob
Hm. Nincs új helyszínem és questem sem. Érdekes...

genRob
Nincs már egy questem sem zóval megnézem a tornyot. A múltkor is pont ezt felejtettem el :-)

Hali volna 1 aprócska kérdésem elakadtam a kék minyonok barlangjába, ahol felszedem a kékek fészkét, s el kell vinni a teleporthoz. A bibi ott van hogy van 1 szakadék aminek a másik végén van a tekerõ, de nem tudom oda vinni a minyonokat hogy a hídszerûséget letekerjék HELP.
Aréna:

Ha már jó a páncélod, egyedül is simán lenyomsz egy komplett hora bogarat. Addig meg a nekem legjoban bevált technológia:

Barna, zöld és kék bogarak ellen 5 kék, a többi zöld. A kékeket guardolni a kaputól pár lépésnyire, a zöldeket meg eléjük nem sokkal. Az overlord beballag a bogarak felé, addig, míg 1-3 db elindul felé. Elcsalja õket a zöldek elé és hagyja, hogy leverjék. Ha 2-nél több jön egyszerre, akkor be kell segíteni nekik...

A piros bogarak ellen ugyanez, csak kék és piros kombóval. Felállás hasonló. Így a kékek folyamatosan felélesztik az elhullott zöldeket vagy pirosakat. Figyelj, mert a kékek által élesztettek a kékek zászlaja alatt ácsorognak. Ha sok volt a feéléesztendõ, lehet, hogy érdemes begyüjteni mindet és újra rendezni a guard posztokat.

ha már van jó sok barna, akkor velük érdemes eleinte halfling wordsman nay spearman-eket veretni, emrt elszedik tõlük a fegyvereket és erõsödnek. A taktika hasonló az elõzõhöz. Késõbb meg dwarf warriorok ellen kell edzeni a barnákat...

Egy bogárcsapat 60+ megfelelõ színû életerõ pöttyöt ad.