Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végigcsinálod a teljes terület megpucolását és akkor majd eltûnik a quest. Majd ha kipurcant a paladin és választhattál a nõcik közül, akkor lesz megszûntetve a betegség.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nem. A Minion fejlesztés pénzért egyszeri alkalommal a torony felsõ részében történik.
A felszerelés szerzés meg csaták közben vagy lenn az arénában ha begyûjtöd velük az elejtett cuccokat amiket kipotyogtatnak az ellenfelek. Ha szarabb a felvehetõ cucc mint ami náluk van akkor ne mveszik fel.

Jaja. De az nem Velvet, hanem a Brevery okán volt. :-)
Ugyanígy kihat a kajalerakat is a minionok teljesítményére, meg a többi lehetõség is ami a begyûjtésekkel jár. Fejlesztést viszont csak 2 miniontípuson lehet elkövetni és ezen fejlesztések komolyan erõsítik a srácokat.

A kaja, meg a sör általánosan mindegyiküket erõsíti valamelyest. Hogy ez a barnákon egy bõrpáncél képében jelenik meg az csak jó nekünk, mert láthatjuk a változást.

Mike at home
ha van elég pénzed meg tudod nézni
csak ne ment utána
szal
ha emlékeim nem csalnak, nekem a középsõ cuccok vannak meg ott pl egy sisak 1450 minion

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

egy youtube-os video kommentjei közt olvastam:
upgradehez:
sisak-max 2000 minyon
páncél - 1000
fegyver max 500 minyon
valaki tesztelte már mennyit lehet?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

asszem a csatornába kell mászkálni ( a kékekkel)
javítsatok ha tévedek 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

ThugEdge
na de akkor ez a felszerelés a váramban történik nem? ott a forgenél

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Én 10 barnával mászkáltam a többi mind piros volt, nem küldtem õket rá az ellenre hanem én mentem elöl a baltával, ha bekeményedett a helyzet és kezdtek a genyák bekeríteni akkor a mögöttem lévõ barnák automatikusan beszálltak a harcba a pirosak meg automatikusan gyújtogattak mindenkit, nekem ez így bejött, átjön hogy az Overlord egyre erõteljesebb lesz.

(a vége felé viszont kelleni fognak majd újra a minionok szal mindenképpen megéri felszerelni õket)

400% a plafon de azt csak az utolsó pályán lehet összeszedni, pályánként egyre jobb cuccokat fognak találni.

Ja és nagyon érezni a különbséget, tényleg sokkal jobban bírják a gyûrõdést és hamarabb zúzzzák be az ellent.

Ehhez még hozzátenném hogy én Velvetet választottam de a brevery megszerzése után a barnák is páncéllal születtek szal az is számít.

Érdemes és pár ezret kell beleáldozni.

Find the source of plague in heaven's peek: valami forrást kell kereni de hol van megmondaná valaki pls?
ThugEdge
igen de azért nagy segítséget adnak a kis ganék😊
és akkor az overlord fejlesztése hogy néz ki?mennyi miniont kell a maxra feláldozni?vagy érdemes egyálalán?

A minion fejlesztés amit veszel csak annyit tesz, hogy többet bír ki az a két típus amelyiknek vehetsz. A barnák még jobbá válnak, emrt többet bírnak, a kékek detto. Már ha Rose a nõd. Velvet esetén a zöldek és vörösök erõsödnek.

Kicsit talán a sebzésbe is beleszól.

Emellett úgyis tonnaszám találni fegyvereket amiket felvehetnek a minionok, szóval fejlõdnek azok az égig ha nem hagyod megdögleni õket. Az arénában törpék ellen gyakorlatioztatva õket megintcsak sok cucc felszedhetõ. Nem csak a barnáknak, de a többieknek is. Csak õk nem kapják kezükbe a felvett fegyvereket, mindössze a sebzésük növekszik. Ha vértet vesznek fel akkor meg több sérülést bírnak ki. Ennyi az egész.

De a játék amúgy sem róluk szól, hanem az overlord-ról.

Nos azok a repülõ "szarok" azok succubus-ok. Simán agyon lehet verni õket vagy mágiával, netán minionok segítségével lenyomod õket.
De ha nem akarsz velük veszõdni, akkor menj be a kocsmába és csináld végig. Ha kinyírod a végén a "fõnökasszonyt" akkor a kapu környékén már nem lesznek ilyen csajszik. Benn a kastélyban is majd csak 2 lesz.

Mondjuk amúgy is be kell menned elõbb a kocsmába, mert csak akkor nyílik le a kapu.

nah továbbmentem a repülö szarokon de aztán h lehuzni a kaput ami mögöttük volt?
vannak azok a hárpiának kinézõ repülö izék heaven's peek ben amik elcsábitják a minionokat és megölik öket azokat h lehet megölni???
patch fennvan de egy heavon speek es küldi nincs meg megnézem...
wantonly
Patch fentvan? Hátha segít. Jobb ötletem nincs, annak tényleg nem kellene zárva lennie. Vagy lehet nincs kész valami korábbi küldetés, jobbat nem tudok.
wantonly
Nálam ott semmi nincs csak virágok meg kút, lehetett vásárolni. De, hogy a minionokat hol fejlesztem azt nemtom. 😮
Itt van...nincs kinyitva a kapu egyszerûen nem értem h mi lehet a baj.
http://www.kepfeltolto.hu/?img=36fu[/img]
Mike
lehet fejleszteni a minionokat is? hány százalékra lehet felnyomni?
darabja 5k?
van fenn a toronyban a hálószobával szemben egy üres szoba, az majd mire lesz jó?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
rájöttem a program hibájára
a legynagyobb baj, hogy a minionok nem fejlõdnek, no de a hero igen, ezért lassan a minonok tényleg háttérbe szorulnak, és mindent a hero csinál, arról nem bezsélve, hogy minion meg annyi van mint a pelyva, ha elfogynak lemegy a hero hentelni egy új adagot az arénába
arról nem beszélve hogy a felszerelt minion ritka kincs, van 10 barnám 275%-on, no õket óvom. arról nem beszélve, hogy míg az elején a minionokat küldtem elõre, most a hero megy felderíteni, és ha felmértem az ellent, akkor jönnek pk, no meg ha vmi spec dolog van, pl. van amit a hero nem tud megcsinálni, nem tud lemenni, nem tud sebezni
és nekem még csak a közepes cuccaim vannak, mi lesz itt késõbb

wantonly
Ja, sry. De nálam fent nincs ilyen.
Klemice
pont hogy minion upgradet is lehet venni :\
rosenál elvileg ingyen van a barna és 3000 a kék én nem tudom mert velvetet választottam zöld és piros egyaránt 5-5000
fennt fejlesztheted ahol a toronyba vehetsz cuccokat

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

wantonly
Az Overlordot lehet csak feleszteni: fegyver, páncél, sisak.
wantonly
Fraps- ezzel csinálsz képet.

Képfeltöltõ - ide meg feltöltöd és beilleszted az url-t amit kiad.
ThugEdge
hali
vki elmondaná,hogy van pontosan a fejlesztés?
egyáltalán érdemes?
úgy tudom,hogy overlordot és a minionokat is lehet fejleszteni

képet meg nemtok feltölteni nemtom h kell ha elmondjátok akkor teszek képet is.
figyelj haverom adott mentést ugyanott vok ahol õ mindenki azt mondja h nyitva van a kapu nekem zárva van vanegy nagyon rövid kis átjáró ahol van 1 elf meg egy láda és utána van a kapu ami nekem zárva van szerintem bug lehet...
wantonly
A híd után van az átjáró a sörfõzdébe, ott nincs is kapu; akkor, hogy lehet zárva? 😮 Biztos ott vagy, nem még elõtte? Mert ott ki kell robbantani a kaput.
értem a híd ki van nyitva csak ott a bibi h mondom a kapu egyszerûen be van zárva nekem nem értem mi lehet...
Az a kapu sosincs zárva. A híd van elõtte behúzva. Az oldalt ki tudod nyitni, csak valahogy verdd le/lángszórózd le a törpe lövészeket. Aztán csak átmész a hídon és be is jutottál.

Az Arcanium mine és a törpe király csarnoka egyaránt a sörfõzdén túl van. Csak át kell menned és odajutsz. Viszont amíg nem fújtad meg a szeszkészletet, addig nem nyílik ki a királyhoz vezetõ nagykapu.

na nagyon pls segitsetek ott vagyok ahol a sörfõzdébe kellene bejutnom de nem tudok mert a kapu ami od vezetne be van zárva és nem tudok átmenni rajta nem tudjátok h kéne pls segítsetek.az arcanium kohó hol van???
Sehogy. Nem dobhatod. Majd lesz egy pont ahol választhatsz, hogy vele folytatod a gonoszkodást vagy a tesójával. Ekkor lecserélheted ha nem vele akarsz maradni.

hogy lehet dobni Rose-t?
Mike
unalmas

MaxPayne
Valaki leírja részletekben hogy milyen a játékmenet és lehet játszani a játékkal vagy unalmas?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

A folytatás meg kieg kérdésében majd az fog dönteni, hogy mennyien veszik a programot. Nem vehetõ biztosra semmi sem. :-)
Másnak ebbe beleszólása úgysem lesz. Ha nem veszik majd meg elegen, akkor tuti nem lesz folytatása, mert a kiadó hülye lesz kiadni valamit, ami nem termelne neki búsás hasznot.

genRob
A játékban folyamatosan lesznek. De nem feltétlen kell megtalálni mindet. Nekem is hiányzott pár.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
Vége. Nagyon jó volt! :-) A folytatás ,kieg vagy OL2-ben szinte biztosra vehetõ. Az utolsó kis szösszenetbõl kiindúlva :-)
Köszönöm mindeki segítségét aki segített mikor elakadtam! :-) Igazából tényleg nem bonyolult csak aki nem ilyen gamákhoz szokott azok el-el kadhatnak, de szinte ezt az utólsó kérdésemt illetve mindíg késõbb jött a válasz mint ahogy megcsináltam az adott részt. :-) Mindenkinek kitartást és jó játékot ehhez a frankó gamához!

a varázslatokat holtalálom?
Nem, nyugodtan mehetnek rá a minionok amikor a pajzs már fent van, a lényeg hogy a színük az legyen mint a pajzsé.

Amikor elkezdi beizzítani a pajzsot már akkor látni hogy milyen színû lesz szal már akkor kezd te is elõhívni a megfelelõ színû minionokat, küld rá õket az öregre és amikor elkezd forgószelet játszani akkor gyorsan zavard vissza a minionokat a portáljukba.

Ezt kell párszor eljátszani és kész.
Ebben a csatában több miniont vesztettem mint az egész játékban együtt <#idiota>

genRob
igen a végé nagy szakállas srác. Még akkor kell elkezdeni támadni mielõtt feljön a gömbje (pajzs?) igaz? Egyébként én is így próbáltam de csak az elsõ fázisban mûködött. Viszont célszerû lent az arénában farmolni egy kicsit:-)

Azt velem is eljátszotta, kilökött a gyökereken túlra aztán én visszateleportálódtam valahogy de a minionok kintmaradtak szal tölthettem újra az állást

Gyakoraltilag totálisan mindegy úgyis mennyire vagy gonosz. Maximum ha nincs corruption, akkor világosabb a manus. Ha full 100-as akkor meg vöröses aura lengi körül. A végjátékba semmi beleszólása nincs.

A játék végén kapható videóban meg úgyis az dönt, hogy Rose vagy a tesókája van mellettünk mint mistress. A Corruption csak egy kis színezetet ad, de szerepe az nincs. Vagy legalábbis nem vettem észre semmi változást pedig eddig 4 alkalommal pörgettem ki (2x mindkét csajjal, egyszer full semlegesként egyszer meg totál gonoszságra törekedve mindegyik esetében).

Nos Oberon leverésének egyik jó taktikája, hogy az ember egyszerûen letáboroztatja a minionjait az arcában. Sweep segedelmével ameddig tudja felviszi õket majd guard üzemmód. Ha vannak zöldek úgyis elkezdik verni a fejét. Addig meg lenn ki kell húzni a mindenféle lényekkel szemben.
Az overlord úgysem tudja sebezni amíg a végsõ döfést be nem kell vinni neki, szóval nem kell ott ácsorogni elõtte.

Idõnként vissza lehet hívni a minionokat és újra kitelepíteni. Ilyenkor többen kezdik ütni Oberont, mintha csak úgy ott állnának és õrködnének. Meg aztán így a kis segítõink sem sérülhetnek a mindenféle rondaságtól, amiket a nagy gyökérhuszár beidézget.

Pár perces bunyó az egész. Ha meg elsüti az ember a minion spell-ek közül az elsõt, léynegesen fegyorsítja a fába szorult fé... akarom mondani elf halálát.

cs, ha valaki esetleg eltévedne , vagy ilyesmi, csöppnyi help! :punk:

http://www.globalgameport.com/attachment.php?s=247447d5ae1ad5d0dbd53d98a6c40343&attachmentid=522&d=1183536449

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Mike
ahogy elnézem Oberont nem lesz gyerekjáték megölni
most éppen kidobotta gyökereken túlra, ahol mozdulni sem lehet 😞
a hülye minionok is mindig mellé szaladgálnak, ahelyett hogy õt vernék

Éppen amilyen színû az aurája olyan színû minionnal kell támadni.

(már ha a Wizardra gondolsz mert Melvinnél még nincsenek zöldek)