Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A felszerelés szerzés meg csaták közben vagy lenn az arénában ha begyûjtöd velük az elejtett cuccokat amiket kipotyogtatnak az ellenfelek. Ha szarabb a felvehetõ cucc mint ami náluk van akkor ne mveszik fel.
Ugyanígy kihat a kajalerakat is a minionok teljesítményére, meg a többi lehetõség is ami a begyûjtésekkel jár. Fejlesztést viszont csak 2 miniontípuson lehet elkövetni és ezen fejlesztések komolyan erõsítik a srácokat.
A kaja, meg a sör általánosan mindegyiküket erõsíti valamelyest. Hogy ez a barnákon egy bõrpáncél képében jelenik meg az csak jó nekünk, mert láthatjuk a változást.
csak ne ment utána
szal
ha emlékeim nem csalnak, nekem a középsõ cuccok vannak meg ott pl egy sisak 1450 minion
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
upgradehez:
sisak-max 2000 minyon
páncél - 1000
fegyver max 500 minyon
valaki tesztelte már mennyit lehet?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
javítsatok ha tévedek 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
(a vége felé viszont kelleni fognak majd újra a minionok szal mindenképpen megéri felszerelni õket)
Ja és nagyon érezni a különbséget, tényleg sokkal jobban bírják a gyûrõdést és hamarabb zúzzzák be az ellent.
és akkor az overlord fejlesztése hogy néz ki?mennyi miniont kell a maxra feláldozni?vagy érdemes egyálalán?
Kicsit talán a sebzésbe is beleszól.
Emellett úgyis tonnaszám találni fegyvereket amiket felvehetnek a minionok, szóval fejlõdnek azok az égig ha nem hagyod megdögleni õket. Az arénában törpék ellen gyakorlatioztatva õket megintcsak sok cucc felszedhetõ. Nem csak a barnáknak, de a többieknek is. Csak õk nem kapják kezükbe a felvett fegyvereket, mindössze a sebzésük növekszik. Ha vértet vesznek fel akkor meg több sérülést bírnak ki. Ennyi az egész.
De a játék amúgy sem róluk szól, hanem az overlord-ról.
De ha nem akarsz velük veszõdni, akkor menj be a kocsmába és csináld végig. Ha kinyírod a végén a "fõnökasszonyt" akkor a kapu környékén már nem lesznek ilyen csajszik. Benn a kastélyban is majd csak 2 lesz.
Mondjuk amúgy is be kell menned elõbb a kocsmába, mert csak akkor nyílik le a kapu.
http://www.kepfeltolto.hu/?img=36fu[/img]
darabja 5k?
van fenn a toronyban a hálószobával szemben egy üres szoba, az majd mire lesz jó?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
a legynagyobb baj, hogy a minionok nem fejlõdnek, no de a hero igen, ezért lassan a minonok tényleg háttérbe szorulnak, és mindent a hero csinál, arról nem bezsélve, hogy minion meg annyi van mint a pelyva, ha elfogynak lemegy a hero hentelni egy új adagot az arénába
arról nem beszélve hogy a felszerelt minion ritka kincs, van 10 barnám 275%-on, no õket óvom. arról nem beszélve, hogy míg az elején a minionokat küldtem elõre, most a hero megy felderíteni, és ha felmértem az ellent, akkor jönnek pk, no meg ha vmi spec dolog van, pl. van amit a hero nem tud megcsinálni, nem tud lemenni, nem tud sebezni
és nekem még csak a közepes cuccaim vannak, mi lesz itt késõbb
rosenál elvileg ingyen van a barna és 3000 a kék én nem tudom mert velvetet választottam zöld és piros egyaránt 5-5000
fennt fejlesztheted ahol a toronyba vehetsz cuccokat
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
vki elmondaná,hogy van pontosan a fejlesztés?
egyáltalán érdemes?
úgy tudom,hogy overlordot és a minionokat is lehet fejleszteni
Az Arcanium mine és a törpe király csarnoka egyaránt a sörfõzdén túl van. Csak át kell menned és odajutsz. Viszont amíg nem fújtad meg a szeszkészletet, addig nem nyílik ki a királyhoz vezetõ nagykapu.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Másnak ebbe beleszólása úgysem lesz. Ha nem veszik majd meg elegen, akkor tuti nem lesz folytatása, mert a kiadó hülye lesz kiadni valamit, ami nem termelne neki búsás hasznot.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Köszönöm mindeki segítségét aki segített mikor elakadtam! :-) Igazából tényleg nem bonyolult csak aki nem ilyen gamákhoz szokott azok el-el kadhatnak, de szinte ezt az utólsó kérdésemt illetve mindíg késõbb jött a válasz mint ahogy megcsináltam az adott részt. :-) Mindenkinek kitartást és jó játékot ehhez a frankó gamához!
Amikor elkezdi beizzítani a pajzsot már akkor látni hogy milyen színû lesz szal már akkor kezd te is elõhívni a megfelelõ színû minionokat, küld rá õket az öregre és amikor elkezd forgószelet játszani akkor gyorsan zavard vissza a minionokat a portáljukba.
Ezt kell párszor eljátszani és kész.
Ebben a csatában több miniont vesztettem mint az egész játékban együtt <#idiota>#idiota>
A játék végén kapható videóban meg úgyis az dönt, hogy Rose vagy a tesókája van mellettünk mint mistress. A Corruption csak egy kis színezetet ad, de szerepe az nincs. Vagy legalábbis nem vettem észre semmi változást pedig eddig 4 alkalommal pörgettem ki (2x mindkét csajjal, egyszer full semlegesként egyszer meg totál gonoszságra törekedve mindegyik esetében).
Az overlord úgysem tudja sebezni amíg a végsõ döfést be nem kell vinni neki, szóval nem kell ott ácsorogni elõtte.
Idõnként vissza lehet hívni a minionokat és újra kitelepíteni. Ilyenkor többen kezdik ütni Oberont, mintha csak úgy ott állnának és õrködnének. Meg aztán így a kis segítõink sem sérülhetnek a mindenféle rondaságtól, amiket a nagy gyökérhuszár beidézget.
Pár perces bunyó az egész. Ha meg elsüti az ember a minion spell-ek közül az elsõt, léynegesen fegyorsítja a fába szorult fé... akarom mondani elf halálát.
http://www.globalgameport.com/attachment.php?s=247447d5ae1ad5d0dbd53d98a6c40343&attachmentid=522&d=1183536449
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
most éppen kidobotta gyökereken túlra, ahol mozdulni sem lehet 😞
a hülye minionok is mindig mellé szaladgálnak, ahelyett hogy õt vernék
(már ha a Wizardra gondolsz mert Melvinnél még nincsenek zöldek)