Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lehet. AMit legyártottál az úgy is marad. Ha lecseréled valami újra, akkor ott fog porosodni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

bigapó
az az elsõ lenne? az acélkohó? az megvan, de még csak 3 életcsíkom van, azt meg seperc alatt lenyomja az a 30 tûzbogár. hogy lehet majd az életerõt növelni? a manna az már nõtt egyet, de nemtom hogy értem el.

The Matrix has you...

Nem lehet valahogy eladni vagy beolvasztani vagy cserélni a sok steel cuccot??
Idegesit hogy ott porosodik a polcon, és soha többet nem fogom használni full felesleges már....
Mike
ha megvan a középsõ smelter, akkor lemehetsz egyedül is bogarakat gyakn9

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ja télleg 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

jah ok, értem,húú szal beholdernek híjják azokat a b..........tt szemeket amik miatt annyit anyáztam, mindig bekerültem alájuk 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

bigapó
hali!

nekem az lennne a kérdésem, hogy mivel lehet leggyorsabban az egyes minionokat "toborozni"?

már lementem az arénába és pirosakat gyûjtögettem, de erre elfogyott az összes barnám. jó, én is béna voltam, de még elõször csináltam, nem tudtam mi a jó taktika a tûzbogarak ellen.

szóval ki hogy tápol? mindegyik érdekelne.
kékek még nincsenek, de szerintem hamarosan meglesznek, mert az elf-erdõben már volt rájuk utalás. õk tudnak úszni is, igaz?

The Matrix has you...

És én mit írtam? <#nezze>

Mike at home
ez marhaság
szerintem a regenráció mindig jól jön

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
illetve

el is mondja

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
"elmondásra is kerül általa" ilyen szörnyetegeket hogy tudsz megszülni? te így is beszélsz? 😊

elmondásra is kerül általa = elmondja

A páncélba rakjál csak zöldeket a fegyverbe meg csak barnákat, kipróbáltam a többi variációt is de nekem igazán csak ez jött be.

Már többször leírásra került, így érdemes visszaolvasni, ha az angol nyelvel esetleg gondjaid lennének.

Egyébként ahogy Lemming is írta, minden esetben az adott minion során tartva a curzort kiírja mit befolyásol a tárgynál a minion.

Fegyvernél a barna például alap sebzést növel. A vörös tûz sebzést ad. A zöld és a kék másban jeleskednek.
Sisakba totál mindegy milyen színût ölsz bele csak egyféle effekt van. Növekszik a maximálisan irányítható minion létszám.

Vértnél meg van Hp növekedés, regeneráció, mana növekedés meg még valami.

Nem egészen. Velvet esetében például a lehetõ legtöbb aranyat kell felhalmozni és arany tárgyakat vinni neki (ez ha emlékezetem nem csal elmondásra is kerül általa, meg a köpenyes minion által is). Akkor jön a kis ágytorna a zárt ajtók mögött.

Alapvetõen pedig Rose esetében sem jelent semmit a toronydíszítés, csak miután végleg mellette döntöttél, az azt követõ upgrade-ek közül a már említett megvételére indul be a hölgyike.

Vinsanity15
szasztok nemtudtok vmi megoldást arra ha leszedtem a reloadedes verziót és nem akarja kicsomagolni . 99 % után kiirja hogy a fájl korruppt,torrentrõl van szal nem szabadna hibásnak lennie

Vinsanity is back!!

Upgradenél leírja sávonként és színenként, hogy melyik minion mit ad.

Hogy mennyit kell beletenni az már nem ilyen egyszerû. Én 100asával szoktam aztán meglátom mi lesz. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

xDxDxD
És ha megjutalmaz az ad valami pluszt, vagy csak flash?

Amit még nem vágok: Upgrédnél mennyi miniont és miylen szinüt érdemes beleölni az üstbe? meg hogytom kontrolálni hogy pl a Defense nöljön az armornál és ne másvalami?
Van. Ha megveszed a hölgyeménynek a megfelelõ berendzési tárgyat, megjutalmaz a hálószobában. Rose a "télikertre" vadult be, Velvetnél nem sikerült rájönnöm, melyik, talán a gyertyás csillár indította be a hormonjait...

Dísz. Más szerepük nincs.

Oké köszi!
Poont ott hagytam abba hogy kiszabaditottam a csajt és még nem figyeltem a teleportot..
De vicces hogy odakerült a csaj és teljesen felujult a váram, ö takaritott ki ? xD
Ja és amiket lehet venni a várhoz, zászlok meg oroszlánszobrok, meg torony, azok jok valamire vagy csak Disz?
Stimmel. Írtamis: a teremtményeitõl elõször a falut, majd a várost kell megtisztítani. Khan is egy ilyen Teremtmény, a városban tobzódik, pár "beholder" kiséretében...

A városba majd teleport lesz, ha az égõ kastélyból kimentetted a nõt. Õ adja meg a kordinátákat. Gyalog nem lehet átmenni...

Thx a segitséget...
saGa melyik városrol beszélsz ahova nem lehet bemenni?

Van a parasztok faluja onnan 3 ut vezet ki : 1-Elfek redeje , 2-Törpék háza, 3-Az égö vár ,
De hol a város??
Khan the warriort még a varázsló elõtt le kell nyírni, ha jól emléxxem.

Bocs mindenkitõl, elírtam az elsõ spoiler-t. Aki maga akarja felfedezni, ne olvassa el...

Rövid végigjátszás, akit nem érdekel, ne olvassa...

Falu egy van, a legelsõ terep. Mellette Halflingek lakhelye és bulizó területe és konyhája, innen lehet kiszabadítani a vörös minionokat. Amíg ezek nincsenek meg, nem tudsz tovább menni sem a kastélyba a Mistressért, sem az elfek erdejébe a zöldekért.

Az elferdõben kell Oberon gyökereit elpusztítani, majd magát Oberont is, de ez még odébb van. Elõször csak annyi gyökérrel kell foglalkozni (2), hogy a zöldeket ki tudd szabadítani.
Vissza a faluba, onnan meg a lángoló kastélyba (ehhez a vörösek kellenek), hozd el a mistress csaomagját, meg a csajt. Õ megnyitja az utat a városba (Heaven's Peek). Az elsõ smelter (acélöntõ) a falu mellett van, vörösek kellenek az elhozásához. Kicsit még kötekszenek a halflingek, de nem sokáig. Ha megvan a kohó, lehet fegyvert és páncélt tunningolni. Az elsõnél csak tunning, pénz nem kell, mert eleve acél a cuccod, azaz nem kell újat venni. Az Armoury a pincében van, a minion keltetõ melletti lejáratnál. A keltetõ lejáratával szemben az aréna, mellette a feljárat a toronyba, ahol többek között a torony is tunningolható, de csak ha asszony is van a háznál...

A városba még nem tudsz bemenni, irány a mellete lévõ mocsaras rész. Itt kiszabadítod a kékeket. Innen kezdve teljes a csapat és szabad a sorrend, hogy a hátralévõ feladatokat hogyan is csinálod meg.

A városba alulról, a mocsár felõl tudsz bejutni. Amikor kijutsz a városba, ki kell nyitni a szemközti kaput, meg odafigyelni, hogy mit mondanak a járókelõk: lent, ahonnan kijöttél van egy másik smelter, érdemes hazavinni. Ott van rögtön a bejárat mellett balra, ahova vörös minionok hiányában nem tudtál bemenni. Fent szerzel ilyeneket, visszamész elhozod. Lehet jobb fegyvereket venni, meg tunningolni...

Ezután elõször a kocsmában érdemes rendet vágni, lecsapni a Succubus Queen-t. Ha ez megvan, a citadella kapuja kinyílik, meg nem fog 3-4 succubus repkedni, könnyebb a bejutás. Bent lenyomod aki szembe jön és eldöntöd hogy az eredeti asszony maradjon, vagy a hugicája. A döntésedtõl függõen kicsit más lesz a vége, illetve más színû minionjaid lesznek erõsebbek kicsivel.

Még mindig a városban, a túlvégen leverheted a fehér papokat (feltámadnak, de mindet le kell egyszer nyomni), és megválasztanak a város istenének. itt is egy kaput kell még kinyitni, illetve kitakaríthatod a város melletti temetõt a zombiktól.

Elferfõbe vissza, kiiktatni Oberon maradék gyökereit, majd magát Oberont. Mögötte az átjáró a törpékhez.

Itt van aranybánya csigákkal, kiüríteni. Van Arcanium bánya (beomlott, mondja az egyik elf), elhozhatod a legerõsebb kohót. Be kell menni a sörfözdébe, elhozni a fõzõüstöt. Ettõl erpsebbek lesznek a minionok, gyengébbek a törpék. Ha ez is megvan (eddigre, ha mindent körbejártál alaposan, megvan az összes varázslat is), kinyílik az út a királyhoz (leverendõ), illetve bemehetsz az épülõ templom területre az Anyaistennõ szobrához. Ebbe be kell ültetni 4 barna miniont, majd gyorsan elmenni onnan. A környéket még ki lehet takarítani.
Egy idõ mûlva szól a sámánod, hogy a barnák meglelték az utat a sivatagba.

Bemenni, szétnézni, takarítani. A robbanó bogarak segítenek az akadályok és a kukucok ellen (tojáslopás trükk). El kell fogni Jewelt (fiatal nõ, több videoban is látható volt), meg hazavinnai az Anyaistennõ szobrát. Vagy odaadni az elfeknek, de akkor nem leszel elég "gonosz"...

Az elfogott hölgyemény a toronyban elmondja, hogy egy Varázsló az igazi ellenfeled. A teremtményeitõl elõször a alut, majd a várost kell megtisztítani. Nem egyszerû, de ekkorra már teljes felszerelésben és max minionhordával kódorghatsz, így nem is lehetetlen...

Vissza a toronyba, ahol kiderül: elõkerült a Varázsló, aki a korábbi Overlord, és a feleségeid apja. Elveszi a varázslataid és a minionjaidat. Elõször ezeket kell szép sorban visszaszerezni, majd lenyomni az öreget is.

The end...[/spoiler]

Jó hosszú lett...

Rage47
a smelter az kohó. Kékek elõtt meg kell szerezned a zöldeket, ugyanis a kékeket csak velük tudod kiszabadítani a zöld színû gázból. A falu nevében nem vagyok biztos, hülyeséget nem akarok írni.
Mi az a smelter? Bejártam szinte mindent de nemtalálm a kékeket...
Holvannak pontosan?
Mike at home
de ha elmész a kékekért, akkor menj el az újabb smelterért, az fontosabb mindennél

Mike at home
olvasgass vissza
el kell egyébként menni a kékekért, ezt addig hagyd félbe

pff majd lesz, ilyen katona ruhába feszerelt minion áll majd ott, (nem ahol harcolni lehet, hanem egy másik lépcsõnél)

rage:fúú hát elkezdek írogatni, de segítened kéne, szal annyira mindenre már nem emléxxem, hardvere problémákkal meg nem nagyon foglalkoztam a játék kapcsán, de ha gondolod nekieshetünk FAQ-ot csinálni.

Klemice
külföldi oldalak tele vannak faqal érdekes hogy miután végigtoltam és kerestem dolgokat amiket nem találtam meg ott megtaláltam na mindegy haggyuk csináljatok amit akartok leléptem

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Code: De helyileg hol? hol van a Shop?
Rage47
megírod?😊
többit megcsinálom én
nem azért, de ez a visszaolvasás dolog már uncsi, min. 20 oldallal ezelõtt volt csinálhatna már v.ki egy FAQ-ot, ha klell akkor még segítenék is, de ez az olvass vissza 20 oldalt ez már kissé fárasztó.
nem túl lényeges most, de pont én írtam le még régebben h.mire jó a pénz.<#idiota>

ReMeK: pénzbõl torony tuningot, páncélt, sisakot, fegyvert lehet venni.

Klemice
visszaolvasás könyörgöm

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Ja és a pénz mire jo mire lehet elkölteni nem jöttem még rá...
Srácok segitsetek pls...
Most az elfeknél vagyok átkéne kelni egy vizesmedencén de nincs kék koboldom!

Hol tudok kék miniont szerezni??
Thy
Értelemszerûen illik mindent elvégezni mire ideérsz. Úgyis úgy jön minden sorban ahogyan csinálni kell.
Falu, halflingok hülyeségei, red minion, égõ vár, Rose, Elfek erdeje, green minion, Heaven's Peak, blue minion, Heaven's Peak teljes befejezése új asszony kijelölésével, vissza az elf erdõbe és kinyírni Oberont. Aztán törpicsekek aranybányája, majd építkezés (szobor miatt), sõrfõzde (lerakat meglovasítás) törpe király meggyilkolása (itt van az az ominózus kapu elõtte a híddal meg a nyavajgó elfekkel).

Ha valamit kihagytál a sorból úgyis szólnak miatta az elfek.

Végül jön a sivatag, aztán vissza a faluba, majd Heaven's Peak területén jöhet a rendrakás és végül a saját toronyban jöhet a rendrakás. The End két külön befejezési lehetõséggel attól függõen ki a torony úrnõje.

Nemtom, nekem az a kapu akkor nyílt ki, mikor elvégeztem Haven's Peakben a tetndõket. Megcsináltam mindent a törpéknél, de a királyhoz nem engedett be. Elmentem Haven's Peakbe megcsinálni a küldiket, és egybõl beengedett a Törpekirályhoz is. Ott a kapu elõtt az öreg emlegeti is Haven's Peaket.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Látom érdekesen értelmezed a leírtakat. Talán olvasd el az elõzményeket is.
Az a kapu csak akkor fog kinyílni (mellesleg ez vezet a királyhoz), ha már megszerezted a szeszlerakatot a szeszfõzdébõl. Utána majd kinyílik a kapu, de addig nem.
De mintegy mellesleg ezt elmondja neked az a két picsogó elf is aki ott siránkozik a híd elõtt. A hidat persze ki tudod nyitni simán de bemenni nem fogsz.

Az arcanium smelterhez vezetõ út (konkrétan az arcanium mine) is ezen a területen van. Nem lehet eltéveszteni. Összesen 4 irányba tudsz ugyanis menni. Vagy visszamész a szeszfõzdébe, vagy elmész a bányához, vagy elmész visszafelé az elsõ területhez vagy pedig bemész a királyhoz.

Nézz körül, mert egyenesen oda visz az út.

nah szerencsére kinyitottam a kaput😄végre..😄meg tudná valaki mondani az arcanium kohó pontos helyét lécci?
help pls még mindig nem nyitódott ki a kapu de tudom h nem azért mert bugos hanem valamit még csinálni kell... kicsit visszaolvastam és találtam pár hozzászólást ami ehez kapcsolódik: #500 ban irja a választ h akkor nyilik ki ha megvan a sörfözde meg az arcanium bánya nem az ameikben a 4 aranyat kellett kiszedni hanem az arcanium akkor mondja már meg pls valaki h hol van az a bizonyos aracanium bánya a sörfözdéröl meg annyit h az elvileg az a kapu mögött lenne ameiket próbálom kinyitni mother szobor megvan már pls help!!
A kajalerakat csak egyszeri alkalomra ad egy rakás sárga életerõt de nem befolyásolja a minionok erejét, a mistress upgrade (asszem) 100%-al erõsít 2 fajta miniont, a beer kettle meg szintén 100%-al erõsíti az össze miniont szal pl Velvetnél a pirosakat és a zöldeket még tovább erõsíti és a kékek és a barnák is megkapják így az alap upgradet.

A számokban nem vagyok biztos mert már régen játszottam de az fix hogy a beer kettle egy "ingyen" upgrade az összes minionnak.

Pedig van nekik. Mindössze az elsõ támadásuk után "kerül elõ". Onnantól mindig rajtuk lesz. Nem kell ehhez semmit sem begyûjteniük.

Nem úgy láttam...

A zöldek kezein eleve van penge. <#wink>

A "fertõzés forrását" kell megkeresned. Azaz, azt az okot (okozót), amitõl a város lakói zombivá válnak. A kocsmában megtalálod...

A zöldek felszedik a fegyvereket és mancsra csatolt karmokká alakítják.
Ha vigyázunk a felszerelt minionokra, jól fel lehet õket tunningolni. A városban, a Succubus Qeen leverése körül már 220-240%-osak...
A törpe fegyverekkel 300 fölé lehet vinni õket.

Egyszerûen menj oda a kapuhoz, kinyílik...