1931
-
#1331 na a shift gomb segített,kijelőltem célpontnak így nagynehezen megfeküdt.
lenyomtam a pufit is -
#1330 üdv all. ahol mek kéne ölni a dagadt királyt,nem bírom kinyírni a zenészt,hiába csapkodom,rugdosom,tűzzel semmi hatás - bármelyik oldalról,ez valami programhiba lehet? új patch fennvan. valszeg itt vége is a gaménak részemre... -
xem #1329 Hali volna 1 kérdésem. A törpék kezdetén van 1 szobor valami isten szerű, azzal kell valamit csinálni? Vagy a játékhoz tartozik hogy jön 1 beholder s eltünteti?
Választ előre is köszönöm. -
SaGa Jr #1328 A red minionok kellenek erre a feladatra. Őket a halflingoknál találod ott, ahol a buli is van. Ott kell majd követni a királyt és majd odabenn megtalálod a red minion hive-ot. Ha azt kihozod akkor majd lesznek neked is red minionjaid.
Ezek immunisak a tűzre és ha lángoló helyekre irányítod őket akkor azt eloltják. Távolra meg tűzlabdacsokat dobálgatnak.
Majd ezután mehetsz be a faluból nyíló úton ahol a lángok vannak, az erődbe. Amíg őket nem szerzed meg addig nem tudsz tovább menni. -
#1327 Apropó: minions
Az út el van torlaszolva tüzzel". kell keressek vmi más miniont, ami tűz álló, azt hol találnám meg?? -
#1326 A híd mellett leküldesz pár kék miniont,és azok a vizen átkelve kitudnak mászni a másik parton,s eltudják forgatni a nyitószerkezetet. -
#1325 Parancsold a Minionoknak, h nyíssák ki, vagy azt a farönköt tolják félre az utból... -
Prof William #1324 DE azért Rose jobban bejöt... :) Valahogy jobb volt a stílusa nem az a feketeözvegyes alak... :) -
Gabosh #1323 Megvan :D -
Gabosh #1322 Hi , hogykell bejutni a kapun a törpöknél?
mikor kijöttem a breveryböl , beszéltem 2 elfel , csak a hidon nemtok átjutni me nincs .:D kikéne nyitni . hogy?
vagy ha majd késöbb kell akkor hogykell bejutni a várba?
thx előre. -
#1321 Saga 1156-os hsz-ben is csak annyi van írva, hogy ha kiszabadítod Rose-t, akkor automatkusan megnyílik a Heaven's Peak-i teleport. ennyi. -
Mammee #1320 de mocsár csak heaven's peakben van, nem? Előtte nem emlékszem hogy lett volna. -
#1319 A mocsárban mellett lévő csatornarendszeren keresztül. -
Mammee #1318 Ahoj. Emlékszik még valaki, hogy Heaven's Peak-be hogy lehet eljutni? Mert én már nem és egy ismerősöm beragadt. Segíteni kéne neki, de nem vágom hogy jutottam oda. Az tuti, hogy Rose után, de hogy hogy...?! -
#1317 Oké,köszi a tanácsokat. -
#1316 nem gond, azért van a topik:)
Én már végignyomtam, innen már nincs messze a végkifejlet. nekem nagyon tetszett a játék, szerintem megcsinálom mégegyszer full gonoszra. most 48%-os lett, de nemtom hogy miért csak annyi. azért elég sok rossz fát tettem a tűzre:)
amit tudok még tanácsolni, hogy a végén, mikor Spree-t (az első falu az elején) fel kell szabadítani, akkor nagyon vigyázz a minionokra és figyeld, hogy mit mond a kis muksó. itt is többször le lett írva, hogy hogy kell kinyírni a repülő szemeket, de marha nehéz szerintem. nekem elfogyott az összes zöldem és utánna már nem tudsz az arénában gyűjteni. megszívattam magam, de végül megoldottam, mert van bogár később is, de így nehezebb volt. -
#1315 Sikerült mindent megoldani.Az volt a gond hogy nem csináltam meg Heaven's Peak küldetéseit,ezért még a Beverybe se mehettem be.Köszönök mindent és bocs a sok kérdésért. -
#1314 a trónteremben lévő kis medencénél kell spacet nyomni. ez lesz a teleport. -
#1313 Hi
én nagyon de nagyon elakadtam. Ott tartok, h a minionokkal elhurcoltam a gömböt a trónterembe... aztán valahogy kén aktiváljam a Space gombbal, de az nem megy.... egy menű jön be a minionokról.
Amúgy tök ari játék, ahhoz képest, h gonosz vaok:DD -
#1312 Köszi szépen,megnézem. -
#1311 egyébként nagyon állat a játék. a sivatag valami űberbrutál jóra sikerült. rég találkoztam már ennyire összetett és szórakoztató játékkal. ez nem csak agyatlan hentelés emberkék:))) -
#1310 igen, még nem vagy bent a brewery-ben:)
én is itt akadtam el, Saga segített, mert Én vak nem láttam, hogy hova kell menni, de elég egyértelmű... :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amit berobbantottál nagy vaskapu, azzal szemben lesz egy másik, de oda csak egy kis kerülőúton tudsz menni, jobbra. Mikor arra mész, akkor pont szembe lesz egy nagy barlangszáj-szerűség, de vaskapuval lezárva. na ez lesz a brewery.
ha szembeállsz ezzel, akkor jobbra hátul lesz az a rész ahonnan dobálták rád az aknákat, amivel ki tudtad nyitni az első vaskaput. előre a brewery, balra előre lefelé is tudsz menni, a híd mellé itt már nemtom mi van és ha balra mész, lesz egy kicsi fahíd, ott is aknás csávó lesz. Ha átmész a hídon, akkor balra eljutsz a második nagy vaskapuig, ami először asszem nincs is nyitva, mert meg kell csinálni előtte pár küldit (ez nem biztos). Ide kell menni az Anyaisten szobráért, de előtte szerintem menj el a szeszfőzdébe és a bányákba a kohóért meg a kincsekért. -
SaGa Jr #1309 Ember, nem is kinn van az az átkozott lift, hanem benn lesz a brevery-n belül. De ezt már írtam.
Ott ahogy bemész, végigmész tök egyenesen, nem forogsz semerre csak mész egyenesen, és beleütközöl egy bazinagy kapuba majd. Ettől balra lesz egy vörös karos forgatómechanizmus aminek legalább 2 darabja hiányzik. Ezeket összeszeded idelenn, majd ha teljes az egész akkor elforgatod. Ekkor kinyílik az ott lévő kapu, jönnek onnan törtpék de azon túl hogy kinyírod őket, más dolgod nem lesz velük.
A forgatás után hallani lehet hogy valami jön fölfelé. Na itt közvetlenül a forgatómechanizmus mellett van a lift. Ha feljött rásétálsz és már lenn is vagy. -
Daroth #1308 Jah oké értem még én se csináltam meg a heaven peak's-es quest-t.Akkor ez lehet a baja.
Köszi! -
#1307 Aha,akkor ez a gond.Nekem nincs elvégezve minden feladat.Heaven Peak's-nél nincs kész minden! -
#1306 Ahan ez a nyitómechanizmust én el is forgattam,megnyílt a híd, ott szemben van a lezárt kapu.Ám semmi féle lift nem jött föl vele, s a kaput sem tudom berobbantani,mivel a minionjaim nem érnek el odáig a bombával,mert felrobbannak... -
SaGa Jr #1305 Hol itt? Meg milyen kapu? Kicsit konkrétabban ha lehet.
A szeszfőzdébe csak azután juthatsz be, ha addigra minden mást már megcsináltál a korábbi területeken. Ebbe beletartozik az is, hogy az építkezésen szépen elvégzed a szobornál amit kell és visszajössz onnan.
Ezután kinyitod a hidat (mondjuk előtte is nyugodtan kinyithatod bármikor, csak a két puskás törpét kell elintézni hozzá), levered a két őrt aki ott ácsorog a szeszfőzde bejáratánál és ahogy közeledsz kinyílik a kapu magától. Találsz ott pár ládát amit kifoszthatsz majd szépen bemész. De nyírj ki a környéken mindenkit és végezz el minden feladatot.
Ezután még egy pont lesz ahol megakadhatsz, ez pedig a törpe királyhoz vezető kapu. Itt is van egy behúzott híd, annak túloldalán a kapu és a kapu előtt a hídnyitó szerkezet. Itt van a híd előtt két elf aki elmondja mikor nyílik majd ki a kapu (ha meglovasítottad a törpék bányájából az aranyat, megvan a szobor és megvan a szeszlerakat is). Addig felesleges is a kék minionokkal kinyittatni a hidat, mert a kapu úgysem fog kinyílni míg a feltételeket nem teljesíted. -
Daroth #1304 Helló én is itt járok és nem tok továbmenni vagyis mikor lenyitom a hidat és átmek ott van egy nagy kapu azt hogyan lehet kinyitni?
-
SaGa Jr #1303 Oda majd a túloldalról érkezel.
A Brevery meg ugyanott van, ahol például el tudsz menni az építkezéshez. Ide érkezel közvetlenül azután, hogy az aranybánya melletti kaput felrobbantottad és átjöttél rajta.
Ez az a hely, ahol van egy zárt kapu, előtte/mellette egy ácsolaton törpe álldogál és dobálózik robbanó vacakokkal. Na ha bemész ezen a kapun akkor szemben ott lesz az építkezésre vezető ajtó (persze ehhez majd át kell menni egy fából készült kis hídon, de ebben semmi nem akadályoz meg).
Ha jobbra mész akkor mehetsz előre de találsz majd egy behúzott hidat, a túloldalán meg egy kaput ami előtt ott strázsál két törpe harcos.
Tőle jobbra ott a nyitómechanizmus csak a szakadék túloldalán meg ott van 2 törpe lövész akik nehezményezik a nyitási munkásságodat.
Na ha ezt a hidat kinyitod akkor bemehetsz a szeszfőzdébe. Ennek az alsó szintjén lesz a sörlerakat amit el kell csórni. -
#1302 De várj.Lehet az a gond,hogy én még a brewery-t sem találtam meg.Mondjuk nem tudom merre lehetne,mert mindent átnéztem,ám van egy hely,ahol nem tudok átmenni,mégpedig egy "leszakadt" híd,melynek a túloldalán bárányok legelésznek,és bal oldalt van egy kisebb méretű kar(gondolom a hidat építi újjá).Lehet erre kéne továbbmennem?Dehogyan?A minionjaim nem tudnak lemászni a szakadékba. -
#1301 pedig egyszerű. menj vissza a tower-ba, majd teleportálj el megint a brewery-be. ha egyenesen mész akkor találni fogsz egy Nagy Kaput. ha szembe állsz vele, akkor balra tőle ott lesz egy forgató-szerkezet, aminek ha megvan a hiányzó darabja, akkor elforgatva feljön a lift. balra lesz a forgató és szemben veled feljön a lift. a lényeg, hogy figyeld meg mi hol van és ha új dolog kerül elő, akkor az lesz a lift:)) -
#1300 Nem hiszem el...Egyszerűen nem találom azt a helyet...Pedig vagy 5x átnéztem mindent!Tudnál csinálni egy screenshot-ot a lift helyéről vagy a körzetéből?Bocs hogy ilyen sokszor kérem de már megőrít,hogy nem találom. -
haxoror #1299 Majd ha lesz időd keress rá a "spoiler" szó jelentésére idióta... -
SaGa Jr #1298 Benn a brevery-ben. Hol máshol tudnál lemenni a második szintjére ha nem ott? -
#1297 szadista kéjelgés ftw \o/ -
#1296 És ez a lift a melyik részen van?Az építkezésen vagy a Golden Hill-Pass résznél? -
SaGa Jr #1295 Nincs benne jó csaj. Rose és a nővérkéje is ugyanúgy gonosz. Csak mindkettőnek más a módszere. Az egyik totalitárius és zsarnoki a másik meg szadista és kéjelgő. :) -
deathstarh #1294 A jó csajt -
SaGa Jr #1293 Végülis a feladatoknak igen, itt a vége. De a játék vége és hogy mi is történik a jövőben még odébb van a videóban. Attól függ milyen filmet fogsz látni, hogy melyik csajt választottad a testvérek közül -
SaGa Jr #1292 Van egy nagy méretű forgatható emelőszerűség a zárt kapu előtt, közvetlenül szemben a bejárattal. Na innen hiányzik pár rúd. Ezeket visszahozod és beteteted a minionokkal. Ha teljes a forgattyú, akkor használod. Ekkor szépen kinyílik majd a kapu de nem mész ki rajta, hanem a kar mellett időközben feljött liftre állsz rá. Akkor lejutsz az alsó szintre.