Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F4 F8 F12 melyik mire jó? a kis ikonokból nem igazán jövök rá...
meg a másik: a sivatag után, mikor a falut kell felszabadítani, a 3. nagy lebegõ szemet hogy kell kinyírni?
köszííí<#integet2>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

Kösz. :)
Sweep és átmennek. De ha megnézed a behúzott hídtól jobbra van egy nagy zöld kõhalom ami lefelé vezet. Itt is le tudnak ám menni a kékek és simán átmennek a vizen... Már ha az elfek romvárosában tartózkodsz éppen.

Simán az erdõben összesen 3-4 gyökér van csak amit kiiktathatsz. Az elsõ szemben van Oberonnal. A második a zöldeket rejtõ barlang mellett van, a harmadik meg Oberontól nem messze a romok között. Illetve egy a vízben közelíthetõ meg szintén Oberontól nem messze.

A maradék kettõ meg a romvárosból nyíló barlangban van.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Már csak 1 gyökeret kell kiiktatni de nem tudom hogy lehet eljutni hozzá. A víz felett meghy át a gyökér (vízmosás van tehát a kékek szóba se jöhetnek) és ott van egy tekerõ is amivel egy hidat lehene bekaocsolni de nem dumom a manókat sehogy se ázküldeni. A vízmosás miatt nem tudnak átmenni + a gyökeren sem tudnak átsétálni...
bigapó
nekem meg közben mûködik a dolog, tudom már használni a domination spell-t, bár nem a legjobb, akkor inkább lángszóró:)

megvan a spellek váltása is. jó kis játék ez:)

The Matrix has you...

bigapó
ha jól sejtem az a gondod, mint nekem volt, nevezetesen nincs megfelelõ célpontod. ezt most úgy mondom, hogy nem tudom mi a 3. domination spell, de talán nem mindenki ellen lehet használni.

The Matrix has you...

Köszi, kipróbáltam, de az F12-nek más is a hangja, olyan mint amikor üres a tár 1 puskában, míg a másik kettõ (F4,F8) csak nem jön létre, de teljesen más a hangja. Mindegy, legalább a Hp megvan.

A 2. kérdést sikerült megoldani(elvitettem a másik teleport helyre).

Talán nem a megfelelõ billentyûvel választottad ki a varázslatot. 3 féle erõsségû van minden varázslatból. Ha nem a hozzá tartozó billentyûvel választod ki akkor nem is fog mûködni. Meg kell érvényes célpont is. Errõl már írtam párszor, olvass vissza egy kicsit.

Az elsõ domination varázslat a faluban van.
A másodikra sajna nem emlékszem hol találtam.
A harmadik a törpéknél keresendõ a sörcsarnok bejáratától balra, a piáló törpéken túl. Ez az ami F12-vel kijelölhetõ és ha van célpont megfelelõ távon belül és arra is néz a manusod, akkor rajtuk létrejöhet. De vigyázz, mert marha gyorsan lezabálja a manádat. Plusz nem mindenki ellen fog mûködni.

Sziasztok!
Két kérdésem volna.
1. A 3. Domonation spell-t honnét kell megszerezni? (F12) Én a törpéknél elhoztam 1-t, amit vissza is tettek a minionok, de nem mûködik.
2. A sivatagba van 2db Hp-s oszlop darab. Az elsõ meg is van, de a második nincs. Pontosabban tudom hol van ki is nyírtam a védõ kukacokat, de a lények mikor cipelik megakadnak a hídon, és kész (3x próbáltam).

sikerült ezaz
a forgószélnél mit lehet csinálni?
hogy kell megölni a varázslót? lécci segitsetek
Rupicz
Nagyon köszönöm a gyors,és korrekt választ!

3 van belõlük, meg lesz még késõbb is...

A legegyszerûbb: sok zöldet viszel magaddal és gyorsan felszaladsz velük a kapu mellé, az "állványzatra". Ott letáboroztatod õket. ha a "beholder" közel jön, ráugranak és elintézik. Ezeket csak fentrõl lehet jól támadni és csak a zöldekkel, bár a pirosak bombázzák tûzlabdákkal, de nem sokat érnek el. A saját tûzvarázslatod is hasznos, bár a minion erõsítõ spell jobb tud lenni.
Te csak arra vigyázz, hogy a harcosok ne nyírják ki a zöldjeidet...

Rupicz
Eddig még nem sikerült elakadnom,de most kérnék egy kis segítséget.Átjutottam a sivatagon,és most ott tartok,h vissza kell menni a faluba,és ott kell rendet vágni a varázsló teremtményei között.Van köztük két repülõ egyszemû bogár.Az egyik villámszerû valamit szór -ez elintézve- és egy,amelyik tüzet lövell ki.Ez utóbbit hogy lehet kinyírni,mert már semmi nem jut az eszembe?

Megvan a 10csaj a faluból.De ezek csak ténferegnek a trón körül?

Semmilyen varázslatot nem vettél te a kékekhez. Egy sima fejlesztést vettél nekik, amivel jobb lesz a harci használhatóságuk. Ez minden.
Varázslatot nem tudsz venni.

De ez is, mint a bogarasdi, már le lett írva párszor az elmúlt 1-2 hétben. Olvass vissza bátran, nem lehet belõle baj. <#vigyor>

a bogarasra rájöttem :)
Csõ!
Sivatagba vagyok, a robbano bogarakat hogy lehet elcsalni a csont közelébe h kirobantsa?
És vettem valami varázslást ak ékekhez azt hogylehet használni?
grebber
Magyaritasok.hu-n olvastam megjelenési dátum sajnos nincs!

Next PC upgrade: 2022

Igen??Na az nagyon állat! Mikorra várható kb?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

grebber
Na királyság megfog jelenni magyar felirattal is a game!!!

Next PC upgrade: 2022

Az elsõ az a slow. Egyetlen ellenfelet marára lelassít. Minden mozdulata és támadása is lelassul. Élvezet nézni, ahogy például egy troll felugrik és iszonyat lassan hullik alá. :-)

Mindjárt a falu mellett található meg, amint átmegy az ember a halflingok uralta területre a falu kapuján keresztül. CSak jobbra kell fordulni az "õrtornyuk" (ahonnan pár halfling dobálódzik) mellett és lemenni a híd fel. Itt jobbra lesz egy kis domb rajta egy rommal. Na a romon belül van ez a spell.

bigapó
akkor a domination-bõl az elsõ, azaz alap típus lesz amirõl karattyoltam:)

ez mire jó? tömeges pusztítás? néha nem ártana...

The Matrix has you...

Majd nézd meg miként vannak leosztva a gamepad gombjai. Szerintem lesz ott valami ami megmondja miként válthatsz a fejlettebb varázslatokra. Elõször én is úgy vittem végig a játékot, hogy nem néztem meg miként csalható elõ a fejlettebb varázslat ugyanabból a típusból. Így alapokkal mentem végig, illetve minden új pályán alapból a legfejlettebb támadó varázslatot adta mindig a gép, de amint váltottam természetesen nem azt adta már vissza. Egy kis billentyûzet böngészés viszont sokat segített. <#idiota><#vigyor>

A felsõ mindig a támadó varázslat lesz a kis négyes leosztásban. A bal oldali mindig a minion spell, a jobb oldali a domination, az alsó pedig a védekezõ.

A domination varázslat csak akkor használható ha amerre nézel arra bizonyos távon belül található ellenfél akire alkalmazhatod. Ha nincs érvényes célpont vagy a manusod nem arra néz amerre a célpont lenne, akkor nem fog létrejönni a varázslat. Ugyanígy nem jön létre, ha nem mûködne az adott varázslat a célponton.

Thx. majd betesztelem
Namost a gyökerekbõl 3 db van azon a pályán, ahol Oberon is van, 2 pedig egy barlangban lesz ami errõl a pályáról nyílik.

Az elsõ gyökér kinyírása pofonegyszerû, mert ott van mindjárt Oberonnal szemben egy kis betörésre váró kapu mögött.

A következõhöz már kellenek a zöld minionok, mert mérgezõ növények veszik körbe.

A harmadikhoz már kellenek biza a kékek. Megszerzi õket az ember és mehet is kiiktatni a gyökeret ami még itt található. Csak pancsolni kel legy kicsit hozzá.

A negyedik és ötödik gyökér megsemmisítéséhez pedig el kell menni az erdõben lévõ romokhoz (itt már járt egyszer az ember mire ide jut) és át kell menni a vizes részen pár minionnal és kinyitni a hidat. Odalenn a vízben brekik vannak. Ha átment az ember a hídon akkor bejut abba a barlangba, amelyikben 2 további gyökér várja a halálát. Ha ezek el vannak intézve, lehet is visszamenni és leverni Oberont. Hosszú menet lesz.

Sweep a megoldás. Irányítsad oda õket a tekerõhöz. Ha jól sejtem ez az a hely, ahol gejzírek csapnak fel a talajból. A megoldás pofonegyszerû:
Sweep segítségével manuálisan mozgatod a minionokat.

Van. :-) Két külön személyrõl van szó, de ez szerintem az adatlapokból is kiderül.

Hi all!

Lenne egy kis gondom ott vok ahol a kékek viszik a cuccukat és kéne nekik egy híd de a kar egy labirintus végén van hogy vezessem be oda a kékeket mert nekem az istenért nem akar sikerülni.<#help>
bigapó
szerintem neked is a kékek kellenek - már ha nincsenek még meg. Saga elõzõ vmelyik hsz-ében leírta mi a sorrend. menj máshová és majd késõbb gyere vissza megcsinálni az itteni dolgokat.

ui: Saga és Saga Jr. -nek van köze egymáshoz? :))

The Matrix has you...

"Hi, amikor azt az elfet kell kiszabaditani , ott az utso elötti "kötél" végét hogylehet elérni?(a vár meletti melettit)"

:D arra jozan paraszti ésszel rájöttem h követni kell. csak h ez vami viz felett megy át .:D és nemtok átjutni tuloldalra.(ez az utso amit szétkell verni , többi megvan.
bigapó
holnap vagyok otthon, akkor megpróbálom belinkelni a képét. alapvetõen a varázslatok között jobb oldalt helyezkedik el. a tûzlabda elõször volt meg, ez van fent, balra az egyik minionokat erõsítõ spell van, lent pedig az alap pajzs.

nem tudom, hogy melyik bill-hez kapcsolódik, mert gamepaddal játszom. azt se tudom, hogy lehet a többi varázslatot elõhozni az egy félébõl. gondolom többször kell abba az irányba nyomni a kart. elõször még voltak irányítási gondok is, meg nem tudtam hogy kell a különbözõ fajtákat külön-külön használni, de ezt hamar megtaláltam:) szerencsére...

The Matrix has you...

Mindegyikbõl 3 variáns van, erõ és hatás szerint.

És mindegyiknek más gombja asszem. F1-F12-ig, de ua hlyen. TEhát ha F4 fireball, akkor F8 lángszóró. (Talán lehet léptetni is, de nem igen varázsolgatok max lángszórót meg a minion hergelõt...)

És ahogy olvastam a gonosz-o-meter %-ától függõen az utolsó szintû spell minden típusból különbözõ. Gonosz, illetve nem annyira gonosz. :)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Úgy tünik, hogy némelyik varázslatot variálja a program. Azt nem tudom, mitõl függ. A harmadik támadó varázslat nálam kifejezetten épületromboló volt. Azaz pl a dwarf királyi csarnokot rárobbantotta a lángszórósokra (összedöntötte a közeli oszlopokat), de lényekre hatástalan volt. Az ikonja egy lángoló házhoz hasonlít. Neked meg egy területre ható tzvarázs volt ugyanott, más ikonnal...
Kalapács ikonra én sem emlékszem...

Bármely miniont fel tudják támasztani. A kékeket is. Egyszerûen tedd õket guard üzemmódba, vagy használd a sweepet és mozgassad oda õket az elesettekhez. Ekkor felkapják õket és elrohannak velük egy biztonságos helyre hogy feltámasszák. Ha ezután is van még a környékükön feltámasztandó minion (csak guard üzemmódban) akkor azért is odamennek. Ha nem mennének, akkor sweep vagy csak egyszerûen odaküldöd õket.

Kalapács forma? Kicsit jobban le tudnád írni, mert így nem ugrik be melyik lehet?
Egyébként meg vannak varázslatok amikhez érvényes célpontnak lennie kell hatótávon belül. Ilyen gyakorlatilag az összes domination varázslat (F4, F8, F12 billentyûk). Ha nincs hatótávon és adott irányban ellenfél, akkor nem jön létre.

A minion spellek mindig mûködnek, ha van melletted minion. Ezek õket erõsítik. De ezeknél egy minion fej van.

Vannak még a védõ varázslatok, amik pajzsok. Ezek csak rád hatnak. Az alap egy sima pajzs, A második már villámmal sebzi a rád támadókat, illetve körülötted álló ellenségeket (pajzson villám jel ha jól emlékszem), az utolsó meg a totálisan megvéd a károsodástól, de te sem tudsz károsítani senkit míg rajtad van (pajzson Ankh kereszt talán?).

Maradnak a támadó varázslatok, amik ugye pirosak. Az alap a tûzlaszti, aztán jön a lángszóró, végül a területen ható robbantgatás ami csak ellenségekre hat. De egyiknél sem rémlik, hogy kalapács formája lenne.

Melyik billentyûre van konfigurálva?

Ha szembe állsz a városkapuval (kivül), akkor balra lesznek a papok, középen a citadella és az alsóváros kijárata, jobbra, fent a kocsma.

A kékek minde fajta miniont feltámasztanak, ha oda küldöd õket. Külön varázslat nincs...

A varázslatok ikonjai akkor is ott vannak, amikor magát a megfelelõ varázstárgyat még nem találtad meg. Azaz, valószinû ezt még nem tudod használni.
Ha kiválsztod és nem kerül oda a jele a képernyõ bal felsõ sarkába, akkor ez a helyzet...

Pedig pofonegyszerû. Bemész a városba és elkezdesz bóklászni. Észre fogod venni a kocsmát, mert mászkál elõtte pár emberke és ki is van táblázva.

bigapó
csáó!

ezek a kékek saját fajtájukat nem tudják feltámasztani? nekem legalábbis úgy tûnt, hogy nem nagyon. vagy ehhez valami varázslatnak kell aktiválva lennie?

apropó, van egy olyan varázslat, amit nem tudok használni. nekem a jobb oldali slotban mutatja, kalapács formája van, kék színû. mikor használnám, akkor olyan hangot ad ki, mint amikor már nincs elég manna, hogy végrehajthatnám. persze fullon vagyok, de ez neki nem számít. így meg minek van?

The Matrix has you...

Hali volna 1 kérdésem: a Haven résznél vagyok, a kocsmát merre találom? A csatornából már megvan a 2. kohom. a papok is megvannak, a temetõ is tiszta, de a kocsmát nem találom sehol. HELP.
Hm...
Nem kiszabadítani kell, hanem megölni. Nem kötél, hanem gyökér...
Egyébként meg nem nagyon lehet eltévedni. Mész a gyökér mellett és elõbb-utóbb eljutsz a végére. Ott a gömb...

Hi, amikor azt az elfet kell kiszabaditani , ott az utso elötti "kötél" végét hogylehet elérni?(a vár meletti melettit)
bigapó
te milyen arányban viszed magaddal a minion-okat?

nekem most max 20 van, abból 10 barna, 5 piros, 5 zöld amit viszek. a barnák a keménylegények, de ha a többibõl kevesebb is elég, akkor változtatok.

The Matrix has you...

Nem zsákutca az a kapu. Be kell robbantani. Robbanószer meg ott van a kapu elõtt. Felkapod egy minionnal és odaviteted a kapuhoz. Lesz még ilyenre példa nem is egy.

A csaj megnyitott számodra egy új helyet a teleportálásnál. Ez a város lesz. Ide elmész és majd itt leled meg a kékeket. A kiszabadításukhoz kell pár zöld, mert mérgezõ felhõ veszi körbe a barlangjukat. Ha megvannak a kékek, akkor ne rohanj velük vissza az erdõbe, hanem inkább csináld végig a városi feladatokat, szerezd meg a második smeltert és csak ezután menj vissza az erdõbe.

Kösz az eddigi segitségeket!

Elakadtam megint xD
Megöltem at Elf királyt, megnyilt a törpék felé az ut...
Ott bementem az aranybányába kiszabaditottam mindenkit, a másik irányba meg zsákutcába futottam , merre lehet továbbmenni?
bigapó
tegnap elakadtam az elf erdõben, ma reggel is próbáltam megtalálni a megoldást, de nem jöttem rá, illetve csak arra, hogy majd kékek kellenek, mert azok tudnak úszni is. ezért visszamentem a faluba és találtam egy új utat, rögtön ki is szabadítottam a mistress-t:))

a várfejlesztések folyamatosan jönnek majd? amik eddig voltak azokat mind meg tudtam venni, volt egy csomó pénzem, meg még maradt is bõven.

kösz a tippeket.

The Matrix has you...

Az elsõ az acélkohó valóban. Az a falu mellett van.
A második a városi csatornarendszer alsó szintjén lesz.
A harmadik meg a törpéknél az arcanium mine-ban.

Mana és életerõ csík növelésének legegyszerûbb módja, hogy begyûjtöd a mini kõoszlopokat/hengereket amik szerte a játékban megtalálhatóak. A vöröses színû 1 egész HP csíkot ad. A kék 1 mana csíkot.

A páncélban meg van módod arra, hogy HP-t növelj (protection néven fut, barna minion kell ha jól emlékszem). De tehetsz bele regenerációt is. Mindkettõ hasznos segítség.

Bármilyen bogarak ellen a jó taktika lenn az arénában, hogy egyszerûen letelepíted a srácaidat, majd magad után csalsz 1-2-3 bogarat és nekikmész, miközben a minionokat is nekik ugrasztod. Ez a taktika tökéletesen mûködik.

Majd ha lesznek zöld és kék minionok is, akkor õket már küldözgetni sem kell. A kékek begyûjtik a hullákat és feltámasztják õket. A zöldek meg ha közel ér az ellenfél rávetik magukat.