Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piros repülö szörnynek mi a trükje a faluban? a két kék már megvan...
Prince23
Most meg van a gamma, de nincs fenn a gépen...
Azt sztném kédezni, h van benne szabadság? vagy telejesen lineáris.

bigapó
törpéktõl már minden megvan, csak ez a szobros dolog hiányzott. maxra tuningoltam minden cuccom, tök jól néz ki a csávó😊)
csak a szex-jelenetrõl maradtam le, mert csöngettek, ki kellett mennem ajtót nyitni, a pause-t, meg nem nyomtam le😞(
mindegy, majd mégegyszer végigviszem, most full rossz-ként. ja, még nem értem a végére ennek sem😊

The Matrix has you...

Nos az csukva is van amíg elég közel nem mész hozzá. Majd akkor kinyílik és kijön onnan néhány sörissza miniatür agresszor, akiket le kell verni és lehet bemenni. 😊

De a törpéktõl ne menj majd el úgy, hogy meg nem szerzed az Arcanium Smelter-t. Nagyon angy szükség lesz arra a plusz ütõerõre és túlélési kapacitásra amit a legjobb fegyverzet és páncélzat nyújthat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

bigapó
megvan, sikerült tovább jutni. az a fránya szembelévõ kapu nem verte ki a szemem. vagyis korábban az még zárva volt, de most, hogy mondtad visszamentem és be tudtam jutni. már a sivatagban járok, nem egyszerû helyszín. ez a homokféreg elég alattomos jószág😊

The Matrix has you...

A Statue of Mother Godess feladatot meg kell csinálnod, különben a kapu nem fog kinyílni (illetve a kinyitáshoz még az is kell, hogy meglovasítsd a sörlerakatot a szeszfõzde alsó szintjérõl).

Namost a szoborhoz történõ bejutás még a szeszfõzdébe történõ bemenetel elõtt van. Az elsõ nagy várfalnál, ahol kívül a törpék téged dobálnak. Itt berobbantod a kaput. Mehetsz egyenesen a szeszfõzdébe vagy át a kis pallón a másik kapuhoz ami a fõbejárattal szemben volt. Ez vezet az építkezésre.

Ha bementél az építkezésre, akkor látsz egy hatalmas lávagólem jelelgû akármit amint járõrözik a szobor elõtt. Na oda kell eljutnod.
Ehhez végig kell menend az egész területen, mindent bejárva.

Végül egy jókora kerülõvel ezen a pályán eljutsz a kérdéses helyre. A nagy dög kinyírásához ki kell szabadítsad a "kis" guruló kõdögöket, amik eddigre már a könyöködön jönnek ki. Ezek fogják kinyírni a nagy lényt. Utána már csak azt kell tenned amit a segítõd mond (barna minionokat beletenni a szoborba) végül elhagyni a területet.

Eztán már szabad lesz az út a király leveréséhez (be a stronghold-ba).

bigapó
sziasztok!

Két küldim van, az egyik keressem meg a Statue of Mother of Godess (vagy ilyesmi), a másik pedig ezt a szobrot vigyem el mielõtt a tolvajok tennék azt.

Egy bizonyos Stronghold elõtt állok, a hidat már megcsináltam, de a kapun nemtok bemenni. van a közelben egy bomba, de nemtom odavinni, mert nem elég gyors a minion, felrobban hamarabb. a törpéknél így kellett kinyitni a kaput, de ha tévedek írjátok le. vagy hol kell keresnem azt a szobrot?

The Matrix has you...

Én nem errõl mentem be a faluba. Ha visszamész az úton, egy ponton viszonylag közel lesz jobbra egy másik út. Igaz, homokon kell átmenni hozzá, de át lehet jutni. Így megkerülöd a szakadékot...

megoldottam szerencsére 😊

[E6300(3ghz 24/7)][Asus P5B][Gigabyte 8800GTX][2GB Kingmax][Samsung 205BW][Chieftec 450W][Razer DeathAdder]

Sajna megint elakadtam 😞
Egész pontosan itt passzolom 😞, és sajna nem jövök rá, hogyan is kellene átjutnom.
A képtõl balra látni lehet, hogy lent van egy út, de nem tudok arra menni, mert csontvázzal el van barikádozva, és nincsen robbanósbogár sem, amit odavezetve fel tudnék robbantani 😞
Valaki vmi ötlet?

[E6300(3ghz 24/7)][Asus P5B][Gigabyte 8800GTX][2GB Kingmax][Samsung 205BW][Chieftec 450W][Razer DeathAdder]

Csináld a következõ módon:
Beérkezel arra a hosszú útra, ahonnan a 6 kis utca nyílik. Mindegyik utcácska elejére odapakolsz majd 4-6 db miniont egy kivételével (ahol éppen Jewel dekkol, oda nem teszel és nem is mész be ott, hanem másik úton, hátulról közelíted emg a csajt).

Elõtte bejárhatod az egész területet teljes nyugalommal, kinyírva minden ellenséget, aztán kezdd meg a minion telepítést. Így biztos nem nyírják ki õket. A lényeg az, hogy a kis beugrók elejére telepítsd õket úgy, hogy ne legyen hely mellettük. Ahol lépcsõ van, ott a lépcsõ tetejére rakd õket.

Illetve mikor megkezded a telepítgetést csak a hosszú utcán közlekedj. Jewel pedig legyen azon a helyen, ahol csontfal van (ez azon két utcácska közül az egyik ami közvetlenül a teleporter elõtt van). Ha nem ott van, akkor kergessed oda.

Ha 5-öt már betömtél, akkor menj vissza a legelejére, menj fel a szoborhoz és hátulról, tehát ne az út felõl, közelítsed meg Jewel-t. Ekkor ki fog szaladni az útra, de mivel minden utcabejáratban ott állnak a srácaid már nem fog tovább szaladni, hanem elindul a teleporter felé és el is kaptad. Ja persze ekkor is legyen veled még pár minion.

Köszi, így már ment😊 Éppen most bántam meg, hogy nem Velvetet választottam, de már mind1, elmentette😞

TSW: Tunderke

hy, hogy kell jewel útját szakszerûen blokkolni? akárhogy osztom el a minionjaim, mindig elsiklik közöttük

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Vannak, hacsak nem ahgytad az összeset kihalni, akik végigvezettek a barlangon. Ott a kék forrás, hívd elõ õket...

Sziasztok, Moist hollowban vagyok, ott állok a kék hive elõtt, de víz veszi körül, hogyan lehetne megszerezni?😊 Bejártam a barlangot, de nem igazán jövök rá a megoldásra. Találtam egy questet is, madárleverés, de ott is víz van mindenhol, nekem meg nincsenek kék minionjaim. Elõre is köszi!

TSW: Tunderke

bigapó
kösz mindkettõtöknek😊

nekem úgy rémlik, hogy ezt megcsináltam, de mégis mutatta utánna. ma mikor játszottam már nem láttam az aktívak között. törpöknél járok, most takarítom a bányát.

The Matrix has you...

A kék minionok barlangjában van egy hely, ahol 2x4 kék minon beszorult néhány madár közé. Na ezeket a csõrösöket kell leabálni és akkor a megmentett kékek beállnak hozzád. Ennyi az egész lényege.

robotnyk
a barlangban, miután a kék hiveot felveszik a minionok, és elindulnak, jobbra egy elágazásban van a quest (meg is állnak, mert elõre nem tudnak továbbmenni a gombáktól, csak ha szétcsapod azokat) ... igazából asszem 8 kék miniont kapsz akkor pluszban, nem fontos quest.
bigapó
ezen a képen látszik, hogy nálad is megvan még a "save the Blues from the Boombo birds". ez mi a franc? bónusz küldi? és hogy kell megcsinálni? már régóta megvan nekem, de nemtom mit kell csinálni.

The Matrix has you...

behalok, nehari hogy nem jöttem rá, pedig már lenéztem én is mégsem vettem észre :$
Köszönöm még1x

Sweeppel átküldesz 4 kéket... A híd mellett, mindkét oldalon le tudod küldeni õket és a jobb oldalon fel...

megszereztem a BeerKettlet, (hülye voltam, nem vettem észre a felvonót), de mikor kijöttem a Brewery-bõl, ez a "lerombolt" híd mindíg íy volt, pedig azt hittem, hogy ez már addigra átkelhetõvé válik.. mondjuk egyértelmû, hogy nem errõl az oldaláról kell bemenni, de nem tudom, hogy akkor melyik felõl?? küldök képet, remélem tudod mirõl beszélek :$
a híd elõtt, és hogyan tovább? pls help

istencsászár vagy 😊 Köszönöm

Goldo a törpe király, a beer cetle meg a sörfõzõ üst. Elõször megszerzed az üstöt a brewery-bõl, ekkor megnyílik az út a király felé...
Az elfek végzete is ott lesz...

uppsz, véletlenül a kép beszúrására mentem, sorry

tehát: Feladatok

Hali all!

Ezek a feladatok maradtak még meg, amiket nem találltam, vagy csak nagyon lámán elkerültem õket 😞
Az utolsót már megcsináltam..

Prince23
No akkor mirõl maradtam le? angolul, meg a 4 nagy nemzetnyelvén jelent meg, + magyar felirattal adták ki, nem?
Ha van magyarítás, akkor hol tudom leszedni?

robotnyk
rosszul tudod.
Prince23
Tudom, h magyarul jelent meg, szal nekem kéne magyarítás hozzá. Hol tudnám letölteni? (a magyarítás.hu-n nincs fenn)

Rage47
Singe is van meg multi is, de nagyon tuti, biztos tetszik majd😊
Prince23
Hua
Remélem nem online játék, tudjátok az az OOmprg vagy mi a szösz.
Szinglije remélem van, mert ma lesz meg, 1 órán belül.

robotnyk
iszonyatos a netkódja sajnos. haverral próbáltuk (volna) lanon, de játszhatatlan volt.
Olvass vissza kicsinykét.
Egyébként ha voltál az Arcanium Mine-ban, akkor ott lesz nem messze tõle a továbbvezetõ út. (behúzott híd kis vízfelület felett, elõtte 2 elf).

Heavens Peakben vannak, mocsárban

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Caligo
Hali. Segítsetek légyszi, a blue minionokat hogy kell megszerezni, a zöldek már meg vannak, de nem találom a kékeket sehol.

kérdésem lenne. törpöknél megvan a Beer Kettle meg az Arcanium kohó is: de merre tovább?

Rage47
hm fura vége van😊) nagyon állat game!!
akar vki multizni?😊 most próbáltam online game-t és simán ment, csak akkora volt a lag, hogy kidobott...
kössz a válaszokat, nem voltam gép elõtt, de elég egyértelmû volt (a gömb színe h változik) csak elsõre nem jöttem rá 😊
asszem kis pihi és végigjátszom újra, nagyon tetszett a játék 😊<#integet2>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Verd le a zenészt. Ennyi az egész. Persze te magad is agyonverhetsz minden támadót ha nagyon akarod. 😊

zolo
Hali

Kérdés:Merlin bement a várba, minionok táncikálnak.Meg lehet õket menteni, vagy mindenképp el kell hogy pusztuljanak?

http://flickr.com/photos/zolika90/

általában küld 1 csomó miniont rád, azoknál csak ütögeted a space-t eközben, az õ burka mindig más színûre változik, barna,piros,zöld kékre nem szokott. amilyen színû a burok olyan színû mininonokat kell ráküldj azok tudják sebezni. ha félig lekaptad az életét elkezd a külsõ köríven gyorsan körbe körbe menni, akkor kell a kiugrókba állni, ha megáll el kel menni onnan mert odamegy, így is el kell vele játszani ezt a színes minionos dolgot párszor, mikor néhány pillanatig megszûnik a pajzsa akkor kaszsabolhatod te is, a végén hagyni fogja h. beadd az utolsó ütést és happy end.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Két rohammal lenyomható az öreg. Bemész, letáboroztatod a minionokat, majd amilyen a mágust körülvevõ gömb színe, olyan minionokat küldesz rá, és rájuk nyomod az F4 varázslatot. Nekem kétszer tudott begombócolódni (második nekifutásr, elsõre nagyon sok kis dögöt vesztettem), a vihargömbre már nem jutott ereje...
Összesen 2 minionom veszett el.

áhh, mára feladtam, már nemtom hányszor kicsinált 😊
azér kössz a helpet 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

könnyû az is, rá kell jönni h. hogy kell csinálni aztán jókor jót kell küldeni, és csépelni kell a space-t nah meg mikor jön mint állat ilyen gömbben akkor a kiugrókba kell beállni.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

uhh, a legvége jó nehéz lett 😊

bigapó
ilyesmi elõfordulhat, nálam is volt hasonló. de akkor csak nem jöttek vissza a minionok. érdemes õket elkísérni, mert találnak valami alternatív útvonalat, az meg lehet tele van ellenfelekkel.

The Matrix has you...

Nos tuti, hogy vmi bug folytán a minionok elvitték ugyan a 3. domination spellt, de a játék nem mentette el. (talán azért mert nem kisértem el õket a teleport helyre). Tuti nincs meg, mert még az ikon sem vált át (balra fent), ha megnyomom az F12-t. Nem baj annyira nem is hiányzott a végigjátszásnál. 😄 .

Talán eleve ne a pirosakkal próbálkozz, hanem a szörnygyilkosokkal (zöldek). Õk valók erre a feladatra.

2 izét ki tudok nyírni a pirosakkal, de a harmadikat (tüzes) nem tudom...

Talán olvasd el mirõl szövegel a kis manus amikor leteszik a lényeid a teleportra az adott varázslatot és akkor meglesz mire jó.

Az elsõ egy sima slow varázslat, 1 célpontra hat és lassítja.

A második már több célpontra hat egy ideig és megzavarja õket, így nem támadnak amíg te nem támadod meg õket vagy a varázslat ki nem merül.

A harmadik meg "birkává" teszi az éldozatokat. Simán tûrik hogy agyonverd õket. EGyszerre több célpontra hat, de gyorsan meírti lefelé a mana pontokat.

A faluba ahogy beérkezel és utána mindvégig errõl karattyol amúgy a toronyban maradt segítõd. Hallod végig mikor mondja mit csinálj. Felülrõl sebezhetõek csak ezek a lények. Menj magasra és onnan támadd a beholdereket. Majd akkor kinyúlnak. Ja és megfelelõ minionokat használj erre a célra.