1931
  • G0j0
    esetleg magyaritas is lenne hozza ?! nehany ismeros gyereke nem igazan tudja soxor hogy mirol is van szo, ellenben nagyonis tetszik nekik a jatek..
    mondjuk en azt valaszoltam h szotarazzak ki es akkor kicsit kezsegfejleszto is h akarnak vele jatszani :D:D
  • sheva94
    a magyar nyelvi file-okat le lehet tölteni vhonnan?
  • SaGa Jr
    Ellent kell mondja a FAQ-ban leírtaknak.
    Nem a corruption (romlottság és gonoszság a jó magyarítás ebben a helyzetben, nem a korrupció) szinttől függ, hogy milyen lesz a vége filmecske.

Ha Velvet van választva, akkor mindenképpen lángolnak a falvak, ketrecekben lesznek az emberek. Velvet ugyanis a kegyetlenséget kombinálja a gonoszkodással. Kínzások, gyötrelmek mindennaposak lesznek, gyújtogatás, fosztogatás, vérengzés jellemzi ezt a befejezést.

Ha viszont Rose lett kiválasztva, akkor mindenképpen a másik gonoszság, a totális uralkodás lesz a vége filmben. Ugyanúgy megy a gonoszkodás, de nem gyilkolászás és brutalitás, hanem elnyomás és totális szabályozás, uralom útján. A minionok boldogok lesznek és szaporodnak, az alattvalók urukat istenítik és félik, stb.

Csak azért, hogy megbizonyosodjak a dolgok befolyásolhatóságáról (mert páran váltig állították, hogy már 1% esetén is a vérgőzös befejező film jön elő), átírtam a corruption százalékot mindkét nőcinél. Nem volt változás. Az össz változás, hogy a játék közben a karakter figurája sötétebb árnyalatban tündökölt és vöröses ízzó aura lengte körül mikor 100% corruption volt neki.
    0% esetében meg teljesen kivilágosodott, csillogott meg minden.
    De a befejező filmecskére nem volt kihatással semmilyen szinten, mindegy hol állt a %-os érték. Csak attól függött melyik lányzóra esett a választás.
  • caprine #1408
    Császtok, akkor itt a FAQ és a végigjátszás:
    FAQ
    végigjátszás
    A FAQ 9 oldal, a walkthrought meg 13, tehát elég részletes.

Írok a moderátoroknak, hátha belinkelik fentre is!!!
    Innentől kezdve nem szeretnék több kérdést:)))
  • G0j0
    ahh huje kerdes ismet, olvasom lejjebb a forumot kozbe..
  • G0j0
    grat :D:D ket vege van ?! a holgyektol fuggoen h jofiu vagy rosszfiu szerepet vallalok ?!:D
  • SaGa
    2x végigjátszottam, hogy lássam mindkét végét...
  • G0j0
    utolag ketszer vegigolvasva az elozo kommentet leesett :D:D reggel van meg bocs az ertetlenkedesert igy mar tiszta :D:D

ha nem vagyok indiszkret, te mar vegigjatszottad vagy a vege fele jarsz ?!:D
  • SaGa
    Nem. A tojásokat kell mozgatni, azt követik. Ha odaért a kerítéshez, menj oda, rugdald meg jól, majd szaladj el, mert nagyot robban.
    A kukacok meg megesznek mindent, ami a homokra téved. Tojást a homokra kell cepeletetni, bogár utánnamegy, kukuc megeszi, felrobban.
  • G0j0
    a bogarak a fulesek utan onmegsemmisito modba kerulnek, ugy mint anno a torpoknel a granatokat, ezeket is robbano allapotban feltudom kapni es odavinni ?! probaltam es nemnagyob akarodzott nekik.. :D bar lehet en vagyok noob :D koszi a villamgyors valaszt egyebkent!
  • SaGa
    Az arraódorgó nagy bogarak robbannak, ha kapnak pár fülest. A tojásaikat meg védik, a világ végére is elmennek utánnuk. A többit rád bízom.
    A kukucok 2 db robbanó bogár elfogyasztása után, nullára amortizálódnak...
  • G0j0
    Hali!
    sajnos nincs sok idom jatszogatni a jatekkal, pedig nagyonis megeri a penzet :D:D

a sivatagos pajara most tevedtem el.. es lenne 2 gyors kerdesem ha valaki mar jart arra..
    az egyik az hogy a csontbarikadokat hogy tudom szetverni.. valamit gagyogott az arc h nagyobbat kene rugnom de nemvagom hogy gondolta..
    illetve a gyikot a homokban muszaj e megolnom vagy sem.. :D:D
    (az utobbi huje kerdes... mindent megkene olni, csak kedvem nem volt hozzza :D:D)

a valaszokat elore is koszonom..
    Gl Hf all
  • SaGa Jr
    Először is meg kell szerezni az emelődarut (a halfling rabszolgatáborban van).
    Aztán majd ki kell szabadítani a hölgyeményt a falu melletti erődből és akkor lesz teljesen helyreállítva a torony.
  • Gelli
    hello, az lenne a kérdésem, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy a towert renováljam, bocs ha nemrég volt de nem találtam megoldást
  • bigapó
    heaven's peak-ről van szó.
  • joci1414
    A sivatagi városban??
  • SaGa
    A városban.
  • bigapó
    Ő magától jön, talán valamit nem csináltál még meg. egyébként menj el a városba, ott lesz, ha nem akkor kimaradt valami.
  • joci1414
    HOl van KAhn a warrior??Azt a szobrot már megzereztem az elfeknek ekőtte elkaptam azt a csajt.Erre meg megtámadták a Spree-t.Most meg meg kell ölnöm a KAhn.De hol van??BEjrátam a sivatagot a mother godness temple-t meg MEh azta helyet ahl az új templomot építik??But where's Kahn the warrior??Előre is Thanks!!
  • caprine #1392
    Ja egyébként 6-7 oldal a FAQ szóval van benne anyag dögivel. Ha valakinek sürgősen kell akkor priviben jelzi és megkapja. Végigolvastam a komplett topicot 1390 hozzászólást, és az elhangzott kérdések alapján írtam. A végigjátszás kb 15 oldal lesz, de abban a FAQ részekre már nem térek ki.
  • caprine #1391
    Császtok! Írtam egy FAQ-ot ki tudná a PATCH mellé belinkelni???? Idéztem benne 1-2 embertől (például SaGa) de remélem nem baj A végigjátszás kb hétfő kedd kész. Akkor az is feltehető.
  • SaGa Jr
    Konkrétan mikor átmész a szeszfőzdén 2 irányba mehetsz. Az egyik irányban az Arcanium Mine van. A másik irány elvisz egy hídhoz, ami előtt 2 elf ácsorog. Ha minden feladat készen van eddigre, akkor a híd túloldalán kinyílik a kapu, neked meg csak át kell vezetni pár kék miniont hogy kinyissák számodra a hidat és mehetsz is befelé.

Ha nem nyílik ki a kapu, akkor valamit még kihagytál korábban szóval tessék jó alaposan körülnézni mindenhol.
  • SaGa Jr
    A corruption szinted semmi konkrétat nem befolyásol. Kipróbáltam maxos corruption (100%) és nullás (0%) mellett is, mindkét esetben ugyanaz lett a vége ugyanannál a csajnál.

A corruption egyetlen hatása, hogy full gonoszként vöröses aura vesz körül, sötétebbek a színek is, de ennyi. A vége videón semmit nem befolyásol.
  • Quventin
    ahol az elf csávó dumált ott a túl oldalt van a kar ami fölhozza a hidat a kékekkel át mész a vizen és kész
  • joci1414
    Hol találom emg a törpe királyt??:D Már voltam bewewry2ben meg a arcanium smeltert is begyűjtöttem de hol a törpe king??Sztem már mindent megcsináltam amit iylenkor kell.Meg amikor kiértem beweryből akkor dumált nekem két elf vagy nemtom mik ,hogy a toronyban van vki akit meg kell ölnöm meg a "házikedvencét".Csak nemtom h h kell doa feljutni mivel átvezető híd nincsen.Amúgy már mindent megnéztem bewery hátsóbejáratánál de semmi újat nemt találtam.Segítsen vki please!!Előre is thanks!!!!!!!!
  • Quventin
    nem tom én többröl hallotam valami olyasmit, hogy a corruption szinted is befolyásolja mind1 majd megnézem :P
  • SaGa Jr
    Igen, konkrétan 2. Attól függ melyik csajszi van melletted, ez befolyásolja a végén milyen filmet kapsz.
  • Quventin
    Nagyon jó a játék már egyszer végig vittem de most viszem végig másodszorra. Valahol hallottam, hogy több fajta befejezés van igaz ez??
  • SaGa Jr
    Törpe királyt kinyírtad már? Sörkészletet elloptad? Arcanium Smeltert begyűjtötted? A korábbi területeken minden feladat kész van?

Ha valóban mindent megcsináltál, akkor azonnal kapod az üzenetet, hogy új terüeltre lehet menni, menj vissza a tornyodba.
  • paragraf
    köcce, egy csomót haladtam utánna :) Beküldtem a kis mocskokat a szoborba és a nagy szem eltüntete a őketa szoborral együtt, most nincs aktív questem. Ha jól olvastam várnom kell amíg kinyílik az új teleport.
  • haxoror
    shift-el ki kell jelölni a bombát
  • paragraf
    A törpék földjénél járok, az aranybányát kitakarítottam és eljutottam egy kapuhoz ami ki van támasztva 2 deszkával (előtte nem sokkal volt az első lángszórós törp akivel valaha találkoztam). Elvileg van mellette egy tüskés ömb, gondolom bomba, de a minionok nem kapják fel. Hiába küldöm oda az eész hóbelebancot, csak simán lsétálnak mellete, szóval a kaput nem tom berobbantani. Hogyan tovább, mi a teendő? Ja az 1.2es patch van feltéve a HARTED féle crackel egyetemben.
  • SaGa Jr
    Gyík abszolút nincs. Amiről te beszélsz az egy féregszerű akármi, nem gyík. Emellett nem csak 1 van belőle hanem több. De majd rájössz magadtól is.

A csontfal meg csak a bogarak kinyírásakor bekövetkező robbanással iktatható ki. Felkap egy minion egy tojást, odaviszi a falhoz, odamegy a bogár, te meg kinyírod a bogarat és nincs többé fal. Ezt majd többször is el kell játszanod.
  • Daroth
    Ja tehát ha a csonthoz odacsalogatom és felrobban akkor berobban a csont is?És azon a terulten csak az az egy gyík van?
  • SaGa
    Nézz körül, talász rovartojásokat. A bogarak meg felrobbannak, ha jól elvered őket. A trükk hasonló az eddigi méreg illetve robbanó bombák használatához, illetve a bamboo bird-ök tojásaihoz...
    A bogarakból 2 a kukucokat is kuvégzi...
  • Daroth
    Sziasztok!

A sivatag legelején van egy homokbol kijovo gyik arra mar rajottem h h kell lekotni de utanna atmek a homok tuloldalara es ott vannak ilyen üregek amikbol bogarak jonnek ki es ahol tovabb lehet menni az ilyen csontbarikaddal van elzarva és a ezeket nem tudom h lehet széttörni.(tudom az elejen elmondja de nem tudok angolul)
    Hogyan lehet ott továbbmenni?

Köszi!
  • tibiszabo
    Sziasztok
    Magyarositás van??? lesz hozzá??
    tudom magyarul jelenik meg de nekem angol de a Fable stb is lett utolag feltobva honositás
    Ha van valami infotok kérlek irjatok
    köszi!!
  • bigapó
    akkor arra nem lehet menni:)

van egy ilyen rész és gondolom, hogy erről beszélsz. szembe tovább tudsz menni, ez meg balra van. elmész odaáig amíg tudsz, összeszedsz mindent amit tudsz és visszajössz. sokszor lesz még ilyen, hogy 5-ször is elmész ugyanarra, aztán nagy nehezen megtalálod a következő lépést vagy éépenséggel azért kell visszajönnöd, mert máshol nyitod ki a kaput/bejáratot. szóval próbálkozz többfelé.
  • robotnyk
    bal oldalra a kis erkélyszerű részre küldj pirosakat, és Q val tegyél le nekik markert hogy ott maradjanak. a többi pirosat meg küld le a tekerőhöz.
  • sweet11
    de nem oltják el