Overlord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt sztném kédezni, h van benne szabadság? vagy telejesen lineáris.
csak a szex-jelenetrõl maradtam le, mert csöngettek, ki kellett mennem ajtót nyitni, a pause-t, meg nem nyomtam le😞(
mindegy, majd mégegyszer végigviszem, most full rossz-ként. ja, még nem értem a végére ennek sem😊
The Matrix has you...
De a törpéktõl ne menj majd el úgy, hogy meg nem szerzed az Arcanium Smelter-t. Nagyon angy szükség lesz arra a plusz ütõerõre és túlélési kapacitásra amit a legjobb fegyverzet és páncélzat nyújthat.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
The Matrix has you...
Namost a szoborhoz történõ bejutás még a szeszfõzdébe történõ bemenetel elõtt van. Az elsõ nagy várfalnál, ahol kívül a törpék téged dobálnak. Itt berobbantod a kaput. Mehetsz egyenesen a szeszfõzdébe vagy át a kis pallón a másik kapuhoz ami a fõbejárattal szemben volt. Ez vezet az építkezésre.
Ha bementél az építkezésre, akkor látsz egy hatalmas lávagólem jelelgû akármit amint járõrözik a szobor elõtt. Na oda kell eljutnod.
Ehhez végig kell menend az egész területen, mindent bejárva.
Végül egy jókora kerülõvel ezen a pályán eljutsz a kérdéses helyre. A nagy dög kinyírásához ki kell szabadítsad a "kis" guruló kõdögöket, amik eddigre már a könyöködön jönnek ki. Ezek fogják kinyírni a nagy lényt. Utána már csak azt kell tenned amit a segítõd mond (barna minionokat beletenni a szoborba) végül elhagyni a területet.
Eztán már szabad lesz az út a király leveréséhez (be a stronghold-ba).
Két küldim van, az egyik keressem meg a Statue of Mother of Godess (vagy ilyesmi), a másik pedig ezt a szobrot vigyem el mielõtt a tolvajok tennék azt.
Egy bizonyos Stronghold elõtt állok, a hidat már megcsináltam, de a kapun nemtok bemenni. van a közelben egy bomba, de nemtom odavinni, mert nem elég gyors a minion, felrobban hamarabb. a törpéknél így kellett kinyitni a kaput, de ha tévedek írjátok le. vagy hol kell keresnem azt a szobrot?
The Matrix has you...
[E6300(3ghz 24/7)][Asus P5B][Gigabyte 8800GTX][2GB Kingmax][Samsung 205BW][Chieftec 450W][Razer DeathAdder]
Egész pontosan itt passzolom 😞, és sajna nem jövök rá, hogyan is kellene átjutnom.
A képtõl balra látni lehet, hogy lent van egy út, de nem tudok arra menni, mert csontvázzal el van barikádozva, és nincsen robbanósbogár sem, amit odavezetve fel tudnék robbantani 😞
Valaki vmi ötlet?
[E6300(3ghz 24/7)][Asus P5B][Gigabyte 8800GTX][2GB Kingmax][Samsung 205BW][Chieftec 450W][Razer DeathAdder]
Beérkezel arra a hosszú útra, ahonnan a 6 kis utca nyílik. Mindegyik utcácska elejére odapakolsz majd 4-6 db miniont egy kivételével (ahol éppen Jewel dekkol, oda nem teszel és nem is mész be ott, hanem másik úton, hátulról közelíted emg a csajt).
Elõtte bejárhatod az egész területet teljes nyugalommal, kinyírva minden ellenséget, aztán kezdd meg a minion telepítést. Így biztos nem nyírják ki õket. A lényeg az, hogy a kis beugrók elejére telepítsd õket úgy, hogy ne legyen hely mellettük. Ahol lépcsõ van, ott a lépcsõ tetejére rakd õket.
Illetve mikor megkezded a telepítgetést csak a hosszú utcán közlekedj. Jewel pedig legyen azon a helyen, ahol csontfal van (ez azon két utcácska közül az egyik ami közvetlenül a teleporter elõtt van). Ha nem ott van, akkor kergessed oda.
Ha 5-öt már betömtél, akkor menj vissza a legelejére, menj fel a szoborhoz és hátulról, tehát ne az út felõl, közelítsed meg Jewel-t. Ekkor ki fog szaladni az útra, de mivel minden utcabejáratban ott állnak a srácaid már nem fog tovább szaladni, hanem elindul a teleporter felé és el is kaptad. Ja persze ekkor is legyen veled még pár minion.
TSW: Tunderke
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
TSW: Tunderke
nekem úgy rémlik, hogy ezt megcsináltam, de mégis mutatta utánna. ma mikor játszottam már nem láttam az aktívak között. törpöknél járok, most takarítom a bányát.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Köszönöm még1x
a híd elõtt, és hogyan tovább? pls help
Az elfek végzete is ott lesz...
Ezek a feladatok maradtak még meg, amiket nem találltam, vagy csak nagyon lámán elkerültem õket 😞
Az utolsót már megcsináltam..
Ha van magyarítás, akkor hol tudom leszedni?
Remélem nem online játék, tudjátok az az OOmprg vagy mi a szösz.
Szinglije remélem van, mert ma lesz meg, 1 órán belül.
Egyébként ha voltál az Arcanium Mine-ban, akkor ott lesz nem messze tõle a továbbvezetõ út. (behúzott híd kis vízfelület felett, elõtte 2 elf).
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
akar vki multizni?😊 most próbáltam online game-t és simán ment, csak akkora volt a lag, hogy kidobott...
asszem kis pihi és végigjátszom újra, nagyon tetszett a játék 😊<#integet2>#integet2>
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Kérdés:Merlin bement a várba, minionok táncikálnak.Meg lehet õket menteni, vagy mindenképp el kell hogy pusztuljanak?
http://flickr.com/photos/zolika90/
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Összesen 2 minionom veszett el.
azér kössz a helpet 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
The Matrix has you...
Az elsõ egy sima slow varázslat, 1 célpontra hat és lassítja.
A második már több célpontra hat egy ideig és megzavarja õket, így nem támadnak amíg te nem támadod meg õket vagy a varázslat ki nem merül.
A harmadik meg "birkává" teszi az éldozatokat. Simán tûrik hogy agyonverd õket. EGyszerre több célpontra hat, de gyorsan meírti lefelé a mana pontokat.
A faluba ahogy beérkezel és utána mindvégig errõl karattyol amúgy a toronyban maradt segítõd. Hallod végig mikor mondja mit csinálj. Felülrõl sebezhetõek csak ezek a lények. Menj magasra és onnan támadd a beholdereket. Majd akkor kinyúlnak. Ja és megfelelõ minionokat használj erre a célra.