1931
-
Zóanagyvarázsló #1451 Ez egy ingyenes kiegészítő, nem kell várni óriási extra tartalmat. -
Anotino #1450 Ha van endgame mentesed valoszinuleg bejarhatok az uj palyak, de egyebkent ujra kell jatszani. De mivel kulonallo extra palyakrol van szo valoszinuleg nem varhato tul sok story sem. -
Boroskóla #1449 Úgyérted hogy semmiváltozás, uj páják ellenségek semmi ?
Ezt nemhizsem el vagy csak végig kel játszani az elsőt és onnan folytatni ezt, az nem lehetséges ?
Akkor hiába szedek le 4 GB ot :( -
Anotino #1448 utanaolvasgattam, ugy tunik a rising hell csak nehany extra palya szetszorva az eddigiek kozott.
elvezheto jatek volt az orig de nehany plusz palyaert csak ezert nem eri meg vegigjatszani az osszes eddigit, ez igy felejtos :/ -
ricsa008 #1447 a magyar cucc engem is érdekelne :( -
#1446 mevan valakinek magyarul? linkelhete valahova egy nyelvi fájlt!! -
Anotino #1445 Az eredeti tetszett igy felraktam a raising hellt, de nalam teljesen ugyanaz, mint az original volt.. (eltekintve a multiplayer featuretol) -
Boroskóla #1444 Na végre idejevolt már: Overlord Raising Hell itt a kiegészítő,remélesm lesz olyan tartalmas mit az eredeti volt. -
#1443 Császtok! FAQ, végigjátszás javítva, írtam bele még 10-15 modatot, meta adat, stb. Ha valakinek értelmesebb hozzáfüzni valója van az ír privit, és beteszem, ha jól meg van írva akér szószerint is, legyen minnél jobb. Ha valahol elírtam valamit jobb helyett bal stb azt is nyugodtan leírhatjátok. Legjobbakat. -
#1442 megvan valakinek magyarul? vagy legalább azt tudja valaki hogy a nyelvi fájlokat honnan lehet leszedni hozzá? -
#1441 trükközni kell:)
egyszerű, de csak szavakat írok le, a többire neked kellene rájönnöd. nem szemétségből, de jobb, ha magadtól jössz rá nem?
fészek, tojás, bogár, robbanás:)
ebből már össze tudod rakni, hogy mire gondoltam, ha végképp nem megy, akkor olvass vissza, párszor le lett írva.
sok sikert. -
Kinger #1440 hello emberek... a sivatagnál vagyok mindent értek csak azt szeretném megkérdezni hogy el lehet menni valahogy az óriáskukacok mellet anélkül hogy szétzúznák a seregem??? :O mert már tele van a ****om hogy mindig behalnak. meg ami ott van a nagy bordacsontoknál a +5 minionos totem... azt végig eltudják vinni... de mikor már a normális földre kéne menniük megakadnak és megdöglenek! :O jah és valaki tud adni nekem egy tanácsot hogyan tudok a leggyorsabban Lifeforce-hoz jutni??? mert folyton elfogynak mikor kovácsolgatok xD -
#1439 Meg van már valakinek magyarul?
milyen? jöhetne egy kis élmény beszámoló!! ;-)) -
#1438 Már rég feltették volna ha akarnák ,de nem akarják sajna :( -
#1437 Magyar nyelvi fájlokat nem tenné fel valaki?
Vagy,ha fenn van már valahol,dobna valaki egy linket?
Kösz! -
SaGa #1436 Nem kell velük törődni. Elmész jobbra, át azon az emelvényen, ahol z óriás halfling beszédet mondott, mögötte ott a minionkút, rlőhívsz amennyi kell. Megfordulsz, nem mész vissza egyelőre, hanem az emelvény és a sziklafal között fel a dombra, az ottani házakat lerendezed, majd ez után vissza az udvarra és rendet raksz ott is...
A házakat úgy tudod felgyújtani, hogy beküldesz pár miniont az ajtón... -
mivan80 #1435 Hali!
Van egy komoly kis problémám.. Megakadtam a Halfling parti szézúzásánál.. Az a rohadék hegedűs megbabonázza a szörnyeimet, és nem tudom lepofozni az asztalról, még tűzlabdákkal is próbálkoztam az sem sikerült...
Segítsetek már légyszi! Ha hagyom h kinyírják a manókat, elrohanok, és újabb manókkal visszajövök, akkor már nincs gond, nem babonázódnak meg, de nem tudom felgyújtani a halfling házakat, így előbb utóbb anyi halfling lesz, h legyaknak... Segítség...
Nagyon köszi.
-
#1434 Én nem kritiláltam.Sok okosság hm privibe megirhatnád komolyan érdekelne miket találtűl mert én nemsokmindent!Pl nekem az alant leirtak kellenének de az seholsincs :( -
#1433 és? az, hogy ott nem beszélgetnek és nem szopkorásszák a készitőket nekem kifejezetten tetszik! nincs az a nyálas benyalás, mint sok más helyen! hnekem szimpatikus az az oldal, azért adtam meg a cimét mert ÉN sok okosságot találtam ott. Az hogy kinek tetszik kinek nem lényegtelen. Lehet kritizálni, de lehett jobbat is csinálni! ŐK legalább valamit tesznek!! -
#1432 Az az oldal pont nem példa mivel alig irogatnak oda.És ha fenntlesz bárhol máshol fentlesz nemcsak ott!
(Paraworld,Anno1701,Tortuga: Two Treasures,Port Royale2 csak pár példa amik a mai napig nemkerültek fel) -
#1431 dehogynem!! majd meglátod! MINDIG felkerülnek!! ;-)
erre a legjobb példa a :
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu -
#1430 Ha eddig nemkerült fel akkor eztán sem fognak a nyelvi fájlok :( -
#1429 igen ki! szeptember 13-tól elérhető a net szerint. igaz akik kiadták azok okt 10-et jelöltek meg megjelenésnek de mindegy. a lényeg az hogy már kint van és kapható! -
#1428 Kiadták már egyátalán magyarul? -
#1427 üdv! honnan lehet leszedni a magyarítást? tudja valaki?? HELP!! -
Cyrus666 #1426 Hy!
A Retrieve The Beer Kettle küldit hogyan kell megcsinálni? Már pár dologgal utánna vok, de visszamentem h megnézzem mi a probléma. Kinyírtam megint a törpöket, leállítottam a szivattyúkat (asszem 4et) de semmi nem történi! Az brewery elején van egy törpös szökűkút, előtte egy szivattyúval, azt is le kellene állítani? De hol?
Thx -
ATX1 #1425 Hali
kékeket és zöldeket,gyülytötem,de nemtudom elöcsalni,hogy a munkákat
elvégezze hogyan kel öket a dobozbol elöcslni?
A segitséget elöre is köszi.
-
ZÓÓÓcsi #1424 Ez a FAQ, valamint a végigjátszás is tök jóra sikerült!
Látszik hogy végigvitted már párszor.
Szép munka! Nagyon tetszik! -
SaGa Jr #1423 Nem gyújthatóak fel az épületek. Ellenben mikor betörsz egy házba a minionokkal, akkor a kifosztás után füst fog előtörni onnan. Onnan tudni, hogy az az épület már kifosztásra került. Ez tekintehtő akár tűznek is. -
gettobuxa #1422 sztem nem lehet házakat felgyújtani :) -
#1421 Hogy lehet felgyujtani a házat vagyis hány red miniom kell hozzá? -
#1420 hello bocs már biztos volt sokszor a k érdés
a játékhoz van magyarítás?
köszi előre a választ -
sfbukfenc #1419 THX' -
#1418 tegyük fel van manád. oda fordulsz a hegedűs felé, nyomod a shiftet, ezzel kijelölve tartod, és castolsz rá egy tűzlabdát. -
sfbukfenc #1417 Ezeken túl vagyok, de nem jön össze. Persze lehet, én vagyok béna. -
SaGa Jr #1416 Mondjuk blenézni a banner alatti végigjátszásba? Esetelg visszaolvasni itt a fórumban vagy használni a keresőt a lap alján? :) -
sfbukfenc #1415 Sziasztok!
Most kezdtem el játszani, és nem tudom a zenészt elintézni a félszerzet partin.
Mit kellene csinálnom?
-
Berciking #1414 Ok köszi, akkor igyekszem ezt gyakorolni :-D
B.
-
SaGa Jr #1413 Nincs FPS nézet, csak ez a TPS van. A lények irányításához meg ez a nézet kell, mert FPS nézetben jópá dolgot nem is látnál. -
Berciking #1412 Sziasztok,
Azt tudja valaki, hogy át lehet-e ez a játékot állítani klasszikus FPS nézetre? Ez a külső nézet nekem nehézésget okoz az irányításban.
Nagyon köszi a segítséget,
Minden Jót,
Berci