1931
  • Nyugis
    szevasztok!
    megvan már valakinek magyarul a game..?
  • genory
    :)
  • Klemice
    ne írj már caps lock-al az elkorcsult mindenit
  • RAPPDAVID
    ??
  • RAPPDAVID
    VAN AZ OVERLORD HOZ CHEAT MER NEM TALÁLTAM SEHOL DE KELENE MER NEMTOM VANE VAGY NINCS
  • RAPPDAVID
    MAGYARUL NEKEMIS KÉNE DE NEM OLYAN FONTOSS
  • Nyugis
    megvan már valakinek magyarul a game?
  • RAPPDAVID
    CSAK 1 ET NEMANYIRA ÉRTEK MEG IGAZE HOGY AZT IRJA AZ ELEJÉN MIKOR A PIROSAKKAL MEGSZEREZEM AZT AMIVEL UGYE LEHET FORGÉZBI MEG UPDATÉZNI A CUCCOKAT HOGY AZT IRJA AMIKO BELEMENEK A MANOK AKOR KI EKLL LÉPNI ÉS MEGMARADNAK AZ IGAZ ÉS MINDAKETÖRE AZZ UPDATÉREIS??????????????
  • RAPPDAVID
    CSÁOSZTOK NAGYON NAGYON JO EZ AZ OLDAL NEMÉRTETEM SEMIT A JÁTÉKBA EZ SEGITETT
  • kHares
    Valaki próbálta már legendary szinten? Azon túl hogy sokkal erősebb mindenki Melvin igen gyorsan megerőszakol. Tipp?
  • sips
    Nekem is az a bajom, hogy elindítom a játékot és töltés közben egyszerűen kilép.Mi lehet a baj?
  • Zóanagyvarázsló
    Elvileg tegnap valóban megjelent.
  • bigapó
    miért fontos, hogy magyar legyen? annyira sok szöveg nincs benne, azt a pár szót ki lehet keresni, ha nem ismered, egy nyelvet meg egyébként is illik tudni a mai világba, az angol meg "világnyelv" sok helyen el tudsz vele boldogulni. nem kötözködésnek írtam, csak nem értem mire kell ennyire magyarul?
  • Nyugis
    megjkelent már magyarul..??
  • Klemice
    raising hell +7es trainer nincs valakinek amugy?
  • ZÓÓÓcsi
    Parancsolj!
  • Janmester
    sziasztok!
    valaki esetleg nem tud az 1.4es patch-hez egy crack-et szerválni?
    fent van az OVERLORD meg a RISING HELL is.
    egyébként már végig vittem párszor és nagyon fasza game.
  • Klemice
    sörfőzde?
  • xizor
    A beer kettle srácok nemtudjátok holvan?
  • caprine #1472
    Mikor lép ki amikor elinditod a játékot, vagy már beléptél tudtad konfigurálni a játékot és éppen újat kezdenél?? Talán video kodek?
  • caprine #1471
    Császtok! Overlord végigjátszása frissitve. Kiegészitve a Raising Hell leírásával. Ha valami kiegészitésétek van hozzá szóljatok.
  • adam555
    valaki segitene? letöltöttem és feltettem a játékot. elinditottam de loading után egyszerűen kilép. mit tegyek, valaki szenved rajtam kivül ilyen problémával? a gépem pedig nem olyan rossz hogy nem vinné. HELP!
  • genory
    Thanx!
  • Zóanagyvarázsló
    Várhatóan december 12-én jelenik meg magyarul.
  • Nyugis
    állitolag még meg sem jelent magyarul...
  • genory
    csaó!

Létezik már a játékhoz magyarítás?
  • Klemice
    köszönöm holnap lecsekkolom
  • hatori
  • Klemice
    valaki légyszíves
  • Klemice
    srácok! feltettem a kieget a főellen óta nem játszottam vele kiírja ugye hogy mellow hills-en gáz vagy vagy mi mennék oda a tower hearthoz de semmi nincs ott nézem erre kijött nekem hogy kill the old overlord
    tyű mondom dejó...
    nincs valakinek 100%os mentése feltuningolt 3-mas szintű cuccokkal? nagyon megköszönném
  • Zóanagyvarázsló
    Illetve pontosítok, a másik két pakk ilyen Xbox Live-os fizetős cucc, ezt mindig keverem.
  • Zóanagyvarázsló
    fFltételezem ez a törés miatt van, az extra tartalommal együtt törték fel. Én még nem próbáltam a játékot, csak figyelem egy ideje, és számomra teljesen pozitív, ha ingyenes extra tartalmakat adnak hozzá idővel, mire nekilátok a játéknak, ki tudja mekkorára duzzad :) Az pedig, hogy a releaserek milyen úton-módon oldják meg a törést, nem a kiadó vagy a fejlesztő hibája, legfeljebb furcsának tűnhet.

Egyébként összesen három ilyen ingyenes pakkot adtak ki hozzá, a Raising Hell a single-höz ad új pályákat.
  • Mester
    Hát akkor úgy fogalmazok, hogy többet vártam a dologtól nagy Raising Hell icon, egy teljes játék mérete, persze nem olvastam utána a dolognak, hogy mit tartalmaz a pack tehát részben az én hibám hogy mást vártam.
    És hiába tetszett az alapjáték azért nem egy végigjátszot 3szor szintű game. És attól még, hogy ingyen hozzáféhető a játék(akár legálisan is;p) lehet """érdekesnek""" azt, hogy a playereket akik már nagyrészt végigtolták a jól ismert tutorial avagy egyből az ölj meg 2 barit hogy idézhes még 2 lényt kép fogad.
  • Klemice
    azt mondjátok már el hogy átverősdi volt a gyerek vagy csak szivatott
  • Zóanagyvarázsló
    Akkor rosszul írják, ez egy 'premium downloadable content', egy addon, és ez esetében a hagyományos kiegészítő fordítás félreérthető. Mivel az eredeti játékhoz ingyen jár a cucc, így aligha 'lol'.
  • Mester
    Standalone kiegnek hírdetik néhány oldalon aztán tényleg annyi az egész hogy újrajátszod az alapjátékot megint és lesz egy-kettő pálya benne elszórva?;o hát az elég nagy lol;(
  • richard092
    Hello

Akinek megvan az alapjáték magyarul,
    ÍRJON E-MAILT.
    [email protected]
  • Klemice
    most a kieghez elölről kell csinálni mindent? :O
  • Zóanagyvarázsló
    Csak az alapjáték vásárlóinak ingyenes.
  • Boroskóla
    Ha ingyenes akkor minek van rajta védelem meg akkor mért nem lehet letölteni netről simán,mint anno a FEAR multiplayer részét ?