1931
-
#1491 szevasztok!
megvan már valakinek magyarul a game..? -
genory #1490 :) -
#1489 ne írj már caps lock-al az elkorcsult mindenit -
RAPPDAVID #1488 ?? -
RAPPDAVID #1487 VAN AZ OVERLORD HOZ CHEAT MER NEM TALÁLTAM SEHOL DE KELENE MER NEMTOM VANE VAGY NINCS -
RAPPDAVID #1486 MAGYARUL NEKEMIS KÉNE DE NEM OLYAN FONTOSS -
#1485 megvan már valakinek magyarul a game? -
RAPPDAVID #1484 CSAK 1 ET NEMANYIRA ÉRTEK MEG IGAZE HOGY AZT IRJA AZ ELEJÉN MIKOR A PIROSAKKAL MEGSZEREZEM AZT AMIVEL UGYE LEHET FORGÉZBI MEG UPDATÉZNI A CUCCOKAT HOGY AZT IRJA AMIKO BELEMENEK A MANOK AKOR KI EKLL LÉPNI ÉS MEGMARADNAK AZ IGAZ ÉS MINDAKETÖRE AZZ UPDATÉREIS?????????????? -
RAPPDAVID #1483 CSÁOSZTOK NAGYON NAGYON JO EZ AZ OLDAL NEMÉRTETEM SEMIT A JÁTÉKBA EZ SEGITETT -
kHares #1482 Valaki próbálta már legendary szinten? Azon túl hogy sokkal erősebb mindenki Melvin igen gyorsan megerőszakol. Tipp? -
sips #1481 Nekem is az a bajom, hogy elindítom a játékot és töltés közben egyszerűen kilép.Mi lehet a baj? -
Zóanagyvarázsló #1480 Elvileg tegnap valóban megjelent. -
#1479 miért fontos, hogy magyar legyen? annyira sok szöveg nincs benne, azt a pár szót ki lehet keresni, ha nem ismered, egy nyelvet meg egyébként is illik tudni a mai világba, az angol meg "világnyelv" sok helyen el tudsz vele boldogulni. nem kötözködésnek írtam, csak nem értem mire kell ennyire magyarul? -
#1478 megjkelent már magyarul..?? -
#1477 raising hell +7es trainer nincs valakinek amugy? -
ZÓÓÓcsi #1476 Parancsolj! -
Janmester #1475 sziasztok!
valaki esetleg nem tud az 1.4es patch-hez egy crack-et szerválni?
fent van az OVERLORD meg a RISING HELL is.
egyébként már végig vittem párszor és nagyon fasza game. -
#1474 sörfőzde? -
xizor #1473 A beer kettle srácok nemtudjátok holvan? -
#1472 Mikor lép ki amikor elinditod a játékot, vagy már beléptél tudtad konfigurálni a játékot és éppen újat kezdenél?? Talán video kodek? -
#1471 Császtok! Overlord végigjátszása frissitve. Kiegészitve a Raising Hell leírásával. Ha valami kiegészitésétek van hozzá szóljatok. -
adam555 #1470 valaki segitene? letöltöttem és feltettem a játékot. elinditottam de loading után egyszerűen kilép. mit tegyek, valaki szenved rajtam kivül ilyen problémával? a gépem pedig nem olyan rossz hogy nem vinné. HELP! -
genory #1469 Thanx! -
Zóanagyvarázsló #1468 Várhatóan december 12-én jelenik meg magyarul. -
#1467 állitolag még meg sem jelent magyarul... -
genory #1466 csaó!
Létezik már a játékhoz magyarítás? -
#1465 köszönöm holnap lecsekkolom -
hatori #1464 -
#1463 valaki légyszíves -
#1462 srácok! feltettem a kieget a főellen óta nem játszottam vele kiírja ugye hogy mellow hills-en gáz vagy vagy mi mennék oda a tower hearthoz de semmi nincs ott nézem erre kijött nekem hogy kill the old overlord
tyű mondom dejó...
nincs valakinek 100%os mentése feltuningolt 3-mas szintű cuccokkal? nagyon megköszönném -
Zóanagyvarázsló #1461 Illetve pontosítok, a másik két pakk ilyen Xbox Live-os fizetős cucc, ezt mindig keverem. -
Zóanagyvarázsló #1460 fFltételezem ez a törés miatt van, az extra tartalommal együtt törték fel. Én még nem próbáltam a játékot, csak figyelem egy ideje, és számomra teljesen pozitív, ha ingyenes extra tartalmakat adnak hozzá idővel, mire nekilátok a játéknak, ki tudja mekkorára duzzad :) Az pedig, hogy a releaserek milyen úton-módon oldják meg a törést, nem a kiadó vagy a fejlesztő hibája, legfeljebb furcsának tűnhet.
Egyébként összesen három ilyen ingyenes pakkot adtak ki hozzá, a Raising Hell a single-höz ad új pályákat. -
Mester #1459 Hát akkor úgy fogalmazok, hogy többet vártam a dologtól nagy Raising Hell icon, egy teljes játék mérete, persze nem olvastam utána a dolognak, hogy mit tartalmaz a pack tehát részben az én hibám hogy mást vártam.
És hiába tetszett az alapjáték azért nem egy végigjátszot 3szor szintű game. És attól még, hogy ingyen hozzáféhető a játék(akár legálisan is;p) lehet """érdekesnek""" azt, hogy a playereket akik már nagyrészt végigtolták a jól ismert tutorial avagy egyből az ölj meg 2 barit hogy idézhes még 2 lényt kép fogad. -
#1458 azt mondjátok már el hogy átverősdi volt a gyerek vagy csak szivatott -
Zóanagyvarázsló #1457 Akkor rosszul írják, ez egy 'premium downloadable content', egy addon, és ez esetében a hagyományos kiegészítő fordítás félreérthető. Mivel az eredeti játékhoz ingyen jár a cucc, így aligha 'lol'. -
Mester #1456 Standalone kiegnek hírdetik néhány oldalon aztán tényleg annyi az egész hogy újrajátszod az alapjátékot megint és lesz egy-kettő pálya benne elszórva?;o hát az elég nagy lol;( -
richard092 #1455 Hello
Akinek megvan az alapjáték magyarul,
ÍRJON E-MAILT.
[email protected] -
#1454 most a kieghez elölről kell csinálni mindent? :O -
Zóanagyvarázsló #1453 Csak az alapjáték vásárlóinak ingyenes. -
Boroskóla #1452 Ha ingyenes akkor minek van rajta védelem meg akkor mért nem lehet letölteni netről simán,mint anno a FEAR multiplayer részét ?