Overlord

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyugis
dehogynem!! majd meglátod! MINDIG felkerülnek!! ;-)
erre a legjobb példa a :
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

grebber
Ha eddig nemkerült fel akkor eztán sem fognak a nyelvi fájlok 😞

Next PC upgrade: 2022

Nyugis
igen ki! szeptember 13-tól elérhetõ a net szerint. igaz akik kiadták azok okt 10-et jelöltek meg megjelenésnek de mindegy. a lényeg az hogy már kint van és kapható!

grebber
Kiadták már egyátalán magyarul?

Next PC upgrade: 2022

Nyugis
üdv! honnan lehet leszedni a magyarítást? tudja valaki?? HELP!!

Hy!
A Retrieve The Beer Kettle küldit hogyan kell megcsinálni? Már pár dologgal utánna vok, de visszamentem h megnézzem mi a probléma. Kinyírtam megint a törpöket, leállítottam a szivattyúkat (asszem 4et) de semmi nem történi! Az brewery elején van egy törpös szökûkút, elõtte egy szivattyúval, azt is le kellene állítani? De hol?
Thx

Hali

kékeket és zöldeket,gyülytötem,de nemtudom elöcsalni,hogy a munkákat
elvégezze hogyan kel öket a dobozbol elöcslni?

A segitséget elöre is köszi.
Ez a FAQ, valamint a végigjátszás is tök jóra sikerült!
Látszik hogy végigvitted már párszor.
Szép munka! Nagyon tetszik!<#eljen>

BattleTag: zydar#2910

Nem gyújthatóak fel az épületek. Ellenben mikor betörsz egy házba a minionokkal, akkor a kifosztás után füst fog elõtörni onnan. Onnan tudni, hogy az az épület már kifosztásra került. Ez tekintehtõ akár tûznek is.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

sztem nem lehet házakat felgyújtani 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Hopsz
Hogy lehet felgyujtani a házat vagyis hány red miniom kell hozzá?

Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.

bauer15
hello bocs már biztos volt sokszor a k érdés
a játékhoz van magyarítás?
köszi elõre a választ

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

THX'
robotnyk
tegyük fel van manád. oda fordulsz a hegedûs felé, nyomod a shiftet, ezzel kijelölve tartod, és castolsz rá egy tûzlabdát.
Ezeken túl vagyok, de nem jön össze. Persze lehet, én vagyok béna.
Mondjuk blenézni a banner alatti végigjátszásba? Esetelg visszaolvasni itt a fórumban vagy használni a keresõt a lap alján? 😊

Sziasztok!
Most kezdtem el játszani, és nem tudom a zenészt elintézni a félszerzet partin.
Mit kellene csinálnom?

Ok köszi, akkor igyekszem ezt gyakorolni :-D

B.

Nincs FPS nézet, csak ez a TPS van. A lények irányításához meg ez a nézet kell, mert FPS nézetben jópá dolgot nem is látnál.

Sziasztok,

Azt tudja valaki, hogy át lehet-e ez a játékot állítani klasszikus FPS nézetre? Ez a külsõ nézet nekem nehézésget okoz az irányításban.
Nagyon köszi a segítséget,

Minden Jót,

Berci

esetleg magyaritas is lenne hozza ?! nehany ismeros gyereke nem igazan tudja soxor hogy mirol is van szo, ellenben nagyonis tetszik nekik a jatek..
mondjuk en azt valaszoltam h szotarazzak ki es akkor kicsit kezsegfejleszto is h akarnak vele jatszani 😄😄
a magyar nyelvi file-okat le lehet tölteni vhonnan?
Ellent kell mondja a FAQ-ban leírtaknak.
Nem a corruption (romlottság és gonoszság a jó magyarítás ebben a helyzetben, nem a korrupció) szinttõl függ, hogy milyen lesz a vége filmecske.

Ha Velvet van választva, akkor mindenképpen lángolnak a falvak, ketrecekben lesznek az emberek. Velvet ugyanis a kegyetlenséget kombinálja a gonoszkodással. Kínzások, gyötrelmek mindennaposak lesznek, gyújtogatás, fosztogatás, vérengzés jellemzi ezt a befejezést.

Ha viszont Rose lett kiválasztva, akkor mindenképpen a másik gonoszság, a totális uralkodás lesz a vége filmben. Ugyanúgy megy a gonoszkodás, de nem gyilkolászás és brutalitás, hanem elnyomás és totális szabályozás, uralom útján. A minionok boldogok lesznek és szaporodnak, az alattvalók urukat istenítik és félik, stb.

Csak azért, hogy megbizonyosodjak a dolgok befolyásolhatóságáról (mert páran váltig állították, hogy már 1% esetén is a vérgõzös befejezõ film jön elõ), átírtam a corruption százalékot mindkét nõcinél. Nem volt változás. Az össz változás, hogy a játék közben a karakter figurája sötétebb árnyalatban tündökölt és vöröses ízzó aura lengte körül mikor 100% corruption volt neki.
0% esetében meg teljesen kivilágosodott, csillogott meg minden.
De a befejezõ filmecskére nem volt kihatással semmilyen szinten, mindegy hol állt a %-os érték. Csak attól függött melyik lányzóra esett a választás.

caprine
Császtok, akkor itt a FAQ és a végigjátszás:
FAQ
végigjátszás
A FAQ 9 oldal, a walkthrought meg 13, tehát elég részletes.

Írok a moderátoroknak, hátha belinkelik fentre is!!!
Innentõl kezdve nem szeretnék több kérdést😊))

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

ahh huje kerdes ismet, olvasom lejjebb a forumot kozbe..
grat 😄😄 ket vege van ?! a holgyektol fuggoen h jofiu vagy rosszfiu szerepet vallalok ?!😄
2x végigjátszottam, hogy lássam mindkét végét...

utolag ketszer vegigolvasva az elozo kommentet leesett 😄😄 reggel van meg bocs az ertetlenkedesert igy mar tiszta 😄😄

ha nem vagyok indiszkret, te mar vegigjatszottad vagy a vege fele jarsz ?!😄
Nem. A tojásokat kell mozgatni, azt követik. Ha odaért a kerítéshez, menj oda, rugdald meg jól, majd szaladj el, mert nagyot robban.
A kukacok meg megesznek mindent, ami a homokra téved. Tojást a homokra kell cepeletetni, bogár utánnamegy, kukuc megeszi, felrobban.

a bogarak a fulesek utan onmegsemmisito modba kerulnek, ugy mint anno a torpoknel a granatokat, ezeket is robbano allapotban feltudom kapni es odavinni ?! probaltam es nemnagyob akarodzott nekik.. 😄 bar lehet en vagyok noob 😄 koszi a villamgyors valaszt egyebkent!
Az arraódorgó nagy bogarak robbannak, ha kapnak pár fülest. A tojásaikat meg védik, a világ végére is elmennek utánnuk. A többit rád bízom.
A kukucok 2 db robbanó bogár elfogyasztása után, nullára amortizálódnak...

Hali!
sajnos nincs sok idom jatszogatni a jatekkal, pedig nagyonis megeri a penzet 😄😄

a sivatagos pajara most tevedtem el.. es lenne 2 gyors kerdesem ha valaki mar jart arra..
az egyik az hogy a csontbarikadokat hogy tudom szetverni.. valamit gagyogott az arc h nagyobbat kene rugnom de nemvagom hogy gondolta..
illetve a gyikot a homokban muszaj e megolnom vagy sem.. 😄😄
(az utobbi huje kerdes... mindent megkene olni, csak kedvem nem volt hozzza 😄😄)

a valaszokat elore is koszonom..
Gl Hf all
Elõször is meg kell szerezni az emelõdarut (a halfling rabszolgatáborban van).
Aztán majd ki kell szabadítani a hölgyeményt a falu melletti erõdbõl és akkor lesz teljesen helyreállítva a torony.

hello, az lenne a kérdésem, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy a towert renováljam, bocs ha nemrég volt de nem találtam megoldást

bigapó
heaven's peak-rõl van szó.

The Matrix has you...

A sivatagi városban??
A városban.

bigapó
Õ magától jön, talán valamit nem csináltál még meg. egyébként menj el a városba, ott lesz, ha nem akkor kimaradt valami.

The Matrix has you...

HOl van KAhn a warrior??Azt a szobrot már megzereztem az elfeknek ekõtte elkaptam azt a csajt.Erre meg megtámadták a Spree-t.Most meg meg kell ölnöm a KAhn.De hol van??BEjrátam a sivatagot a mother godness temple-t meg MEh azta helyet ahl az új templomot építik??But where's Kahn the warrior??Elõre is Thanks!!
caprine
Ja egyébként 6-7 oldal a FAQ szóval van benne anyag dögivel. Ha valakinek sürgõsen kell akkor priviben jelzi és megkapja. Végigolvastam a komplett topicot 1390 hozzászólást, és az elhangzott kérdések alapján írtam. A végigjátszás kb 15 oldal lesz, de abban a FAQ részekre már nem térek ki.

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

caprine
Császtok! Írtam egy FAQ-ot ki tudná a PATCH mellé belinkelni???? Idéztem benne 1-2 embertõl (például SaGa) de remélem nem baj <#nyes> A végigjátszás kb hétfõ kedd kész. <#email>Akkor az is feltehetõ.

Konkrétan mikor átmész a szeszfõzdén 2 irányba mehetsz. Az egyik irányban az Arcanium Mine van. A másik irány elvisz egy hídhoz, ami elõtt 2 elf ácsorog. Ha minden feladat készen van eddigre, akkor a híd túloldalán kinyílik a kapu, neked meg csak át kell vezetni pár kék miniont hogy kinyissák számodra a hidat és mehetsz is befelé.

Ha nem nyílik ki a kapu, akkor valamit még kihagytál korábban szóval tessék jó alaposan körülnézni mindenhol.

A corruption szinted semmi konkrétat nem befolyásol. Kipróbáltam maxos corruption (100%) és nullás (0%) mellett is, mindkét esetben ugyanaz lett a vége ugyanannál a csajnál.

A corruption egyetlen hatása, hogy full gonoszként vöröses aura vesz körül, sötétebbek a színek is, de ennyi. A vége videón semmit nem befolyásol.

ahol az elf csávó dumált ott a túl oldalt van a kar ami fölhozza a hidat a kékekkel át mész a vizen és kész
Hol találom emg a törpe királyt??😄 Már voltam bewewry2ben meg a arcanium smeltert is begyûjtöttem de hol a törpe king??Sztem már mindent megcsináltam amit iylenkor kell.Meg amikor kiértem bewerybõl akkor dumált nekem két elf vagy nemtom mik ,hogy a toronyban van vki akit meg kell ölnöm meg a "házikedvencét".Csak nemtom h h kell doa feljutni mivel átvezetõ híd nincsen.Amúgy már mindent megnéztem bewery hátsóbejáratánál de semmi újat nemt találtam.Segítsen vki please!!Elõre is thanks!!!!!!!!
nem tom én többröl hallotam valami olyasmit, hogy a corruption szinted is befolyásolja mind1 majd megnézem 😛
Igen, konkrétan 2. Attól függ melyik csajszi van melletted, ez befolyásolja a végén milyen filmet kapsz.

Nagyon jó a játék már egyszer végig vittem de most viszem végig másodszorra. Valahol hallottam, hogy több fajta befejezés van igaz ez??
Törpe királyt kinyírtad már? Sörkészletet elloptad? Arcanium Smeltert begyûjtötted? A korábbi területeken minden feladat kész van?

Ha valóban mindent megcsináltál, akkor azonnal kapod az üzenetet, hogy új terüeltre lehet menni, menj vissza a tornyodba.

köcce, egy csomót haladtam utánna 😊 Beküldtem a kis mocskokat a szoborba és a nagy szem eltüntete a õketa szoborral együtt, most nincs aktív questem. Ha jól olvastam várnom kell amíg kinyílik az új teleport.