1931
  • gyurmi91
    Engem is érdekelne a megyar felirat fáljl, ha valakinek van ilyen a birtokába írjon.
  • dfgdfg
    Sziasztok! Van valakinek magyar feliratos verziója?
    Akinek van az elküldhetné a felirat fájlt, nagyon hálás lennék! Előre is köszönöm.
    Szép napot!
  • kutyafulu
    Sziaszotok!
    Valaki küldene nekem 100%mentést mert a rising hell-t akarom folytatni de ehhez újra kéne játszania gmaet ehhez meg smmi kedve már 1x végignyomtam pls valaki a sima overlord ból küldene ide nekem egy 100%kos mentést nem a rising hellesből erre a címre [email protected] előre köszi
  • tonyr #1568
    nvidia.com oldalárol szedd le, nemérdemes beta-kal foglalkozni
  • Narxis
    Azok általában régik, az újakat mindig netről kell levadászni.Úgyhogy Google-re fel!
  • ricsa008
    Nvidia -ból a 169.09 -es van fenn (ha jól tudom nem a legújjabb) a többi az az alaplap cd-ről lett fel rakva
  • Narxis
    Halvány lila gőzöm sincs.Talán driver hiba.Mindegyik drivered a legújabb?
  • ricsa008
    felraktam a javításokat szépen akadás nélkül megy a játék de pár perc után kilép az asztalra se hiba se semmi
  • Narxis
    Nem értem.
  • ricsa008
    Na még1 próba aztán nem erőlködök
    1560 ?
  • ricsa008
    Senki?
  • ricsa008
    mért van az hogy párperc játék után kidob?
  • G0j0
    hali all!

mar ledaraltam az egesz vilagot, golden hills detto, mindenhokl vegigrohantam de mar nem emlexem merre talalom ott a beer keetle, sorfozo okossagot..
    ha valaki tudna infozni egy kicsit azt megkoszonnem :D

egyebkent sztem el lett talalva a kieg, csak ez meg mindig edes keves, ennel kicsit nagyobbat kellett volna alakitaniuk, ha mar van egy nagyoreg a WoW.. ambar Overlordban a szellemesseg a legszembetunobb :D:D sepruvel harcolo minion, melltartoval a fejen :DD
  • Klemice
    jé akkor igazam volt...
  • Rolka
    Lenézőbb választ már nem is tudtál volna adni! Am igen játszok a játékkal és egyszer csak jé megtaláltam a pirosokat
  • Narxis
    Ohh, ezer köszi.Régen gaméltem ezzel a játékkal, aztán ráhagytam, de most kezdtem újra, aztán elfelejtettem ezeket.
  • Klemice
    nézd felnézel a toronyba hp mana feltöltődik
  • Narxis
    De nem jó mert fél hp-n vagyok, a nagy dagadékot már nem mertem betámadni.A másik meg, hogy végigjátszás szerint először a kaját kell visszaszereznem a falunak, menjek keleti irányba és ennyi.Aztán meg fontosabb a kovácsműhely felépítése.A falu kajáját azok a barbárok rejtegetik?
  • Klemice
    wazz nem gondolod hogy az ellenség felé kellett volna menni?
    nem csak a minionok harcolhatnak arra van a space hogy segíts nekik néha..
  • Narxis
    Az első faluban vagyok, végigjátszás szerint először induljak a keleti kap fele, de nem igazán vágom, hogy hol nézhetem meg a térképet.Másrészt megnéztem mindhárom kapun, de egyiken túl rűz volt, nem tudtam keresztül menni.Másiknál meg a kovácsműhelyemhez szükséges cucc vízbe volt, nem tudtam kiszedni a tóból.Harmadiknál meg jó nagy kövér valami várt rám, csomó barbárral, nem mertem nekik menni a 10 minionommal.Olvastam a végigjátszást, de így se jutok 1-ről a 2-re.
  • Cash23
    Hello biztos volt már ez a kérdés, de míg visszaolvastam nem találtam meg, az lenne a kérdésem, hogy honnan tudom meg szerezni a nyelvi fájlokat vagy valami magyarosítást?
  • Klemice
    ha játszol a játékkal (eléggé lineális játékmenet..) akkor te is felfedezed majd egyszercsak hogy jé itt vannak a pirosak...
    melvin konyhája..
  • Rolka
    Lehet, hogy már volt ilyen kérdés, de most nincs kedvem az összes hszt elolvasni!
    A piros minionokat,hogy kell előhozni? Még csak most keezdtem a játékot.
    Vlki segithetne!
  • Klemice
    tehát shift+jobb+balklikk és mozgatod az egeret
  • Klemice
    muki: shiftel kijelölöd a kocsit úgy ogy fennállsz az emelvényen vagy min ráküldöd a minion mindkét gomb lenyomva és mozgatod
    tanulj bele mert ezt az újdonságot hozták a játékba és fog még szívni vele ne félj
  • Ratmusic
    hát mukievil az a sanda gyanúm van h ez bug. nálam is ez a probléma azért yo h végigolvasod a kommenteket
  • mukievil
    Szia Kelemics lenne egyproblémám az overlord kiegjével. Elakadtam Melvinnél a nagy kövérnél a pokolban. a konyhában ahol ki kéne tőrni 4 falat és megszerezni az ajtó nyitó szerkezet 4 karját. Van Melvinnel szemben egy szekér amire 3 impet kell ráküdeni viszont ezek az impek nem csinálnak semmit vele. Elakadtam nem tom eltéríteni melvint a gurulásából. PLs írj vmit , ti hogyan csináltátok meg esetleg van e benne vmi rükközés. Szia
  • Klemice
    mi már rég a kieget toljuk te meg még az alapjátékra vársz magyarul? wááá
    bocs a dupláért
  • Klemice
    toljad az angolt...
  • genory
    Télleg nincs meg ez senkinek magyarul? Pedig én is nagyon szivesen tolnék vele már!
  • Klemice
    wazz :D
  • Nyugis
    karira valaki megkapta magyyarul? ha igen irjon privit légyszives!! ,-)
  • Klemice
    probléma megoldva
    a füvet hogy kell levágni ?
  • Klemice
    raising hell golden abyss
    megvan a csigás arany de az út visszafelé le van zárva megoldás valaki?
    plz
  • Ratmusic
    ha naon kell töltsd le vmeik warezről. vmelyiken fönn lesz előbb-utóbb
  • Ratmusic
    hali
    kiegészítővel nyomom a játékot és Mellows Hills Abyss-ben van egy oan rész amikor melvinnel már harmadjára játszok billiárdosdit és be kéne törnie 4 falt ahol 4 kar van és azokkal tudnám kinyitni az ajtót. na itt az lenne a feladat h egy kajás kocsit kéne tologatnom jelzi is a játék h 3 minion kell hozzá, de nem megy. próbáltam mind a 4 fajtával és még fönt is vannak a patchek de semmi. gondolom bug, de reménykedek h fasz vok és benéztem vmit.
  • genory
    Valaki lökjön már egy nyelvi fájlt,légyszi a gamhez!Thanx
  • Klemice
    nemtudom
  • genory
    de valami lightos kis pack nem létezik?
  • Klemice
    ehhez...
    nem tök mindegy hogy van-e? nyomogatod a gombokat és mész előre semmi olyan dolog nincs benne amihez hűdenagy nyelvtudás kellene