1931
-
kutyafulu #1611 Sziaszok a Raising Hell ben az utolsó pokolban járok a labirintusban a végigjátszás azt írja hogy a falon lévő csávokat kell gyújtogatni.Jó-Jó én
az összes csávót egyszerre gyújtottam fel és nem enged továb psl valaki help! -
#1610 Elhúzódó farsangi akció van. :> -
Zóanagyvarázsló #1609 Egy ideje ez a hivatalos hazai ár minden normálisabb helyen. -
#1608 3990Ft-ba kerül a game -
david18 #1607 valakinek magyar nyelvi fájl vagy valami? -
#1606 Mondom. Az Overlord: Raising Hell egy önállóan is játszható kiegészítő, 6, azaz hat darab uj pályával. Az hogy önállóan is, az azt jelentené hogy ha nincs is meg az alapjátékod ami esetünkben az Overlord, akkor is tudsz játszani vele. Most az hogy hol milyen portál meg mittudomén azt nem tudom,de ezt írják róla. -
#1605 hát hogy hogy működhetne már a kiegészítő az alap nélkül...
a kiegészítő úgy jön be az alapba, hogy az egyik ALAP pályára kerül egy portál kapu... -
tibiszabo #1604 Teljesen egyet értek veled -
#1603 Ha megnézitek a FAQ-ot és a végigjátszást (mindkettőt én írtam) ott azt hiszem leírtam mindkét verziót elég részletesen. Ha valaki megakad valahol, rákeres a szövegben a pálya nevére vagy a feladatra és megtalálja a megoldást. Ennyi. -
#1602 Mi a gond? -
#1601 mi?
azt hogy? -
#1600 Önállóan is játszható! Nem kell hozzá az alapjáték. -
dfgdfg #1599 nekem fogalmam sincs, elvileg kiegészítő, de nagyobb mint az alapjáték...
5 új pálya, néhány ellenség, megvan, de még nem tettem fel -
#1598 Hi! ez a Overlord Raising hell ez kiegészítő? kell az alapjáték hozzá? -
#1597 Ki hisztizik egy egyszerű kérdés,kérés miatt? Napok óta senki sem ír semmit se a játékról sem semmiről ebben a topicban ráádásul a játékhoz tarozó magyar file kérése még csak nem is számít OFF-nak. Szóval szerintem nem az számít hisztizésnek hogy kérnek,kérdeznek valamit hanem hogy erre ilyen rekciókat kap valaki. -
david18 #1596 Ja.Igaz milyen trendi vagyok. Csak tudod én még sosem kértem segítséget de ha tőlem kértek neten ismeretlen emberek mindig segítettem. Azt hittem ez kölcsönös de látom ez csak az én nézőpontom. Ezért nem értettem hátha azért nem teszik fel mert warez vagy valami és nem csak azért mert le sem szarják.na mind1 -
totya4 #1595 Azért hisztizni nem kéne, ez lesz a trend? -
david18 #1594 az jó.mégsem rakja fel senki. -
#1593 Azért mert valakinek kell a magyar file ehhez a játékhoz még nem jelenti azt hogy egy warez, nem eredeti játékhoz akarja használni. -
david18 #1592 És mielőtt még valaki meggyanusítana én ezt komolyan mondom. Az egy dolog hogy mástól meg kérdem fel rakja-e attól még nem biztos hogy én le is szedem -
david18 #1591 Tényleg nincs meg senkinek magyarul aki fel tenné valamelyik torrent oldalra vagy adna egy linket, esetleg feltenné a magyar nyelvi fájlt valahova ha 1általán van benne ilyen. Vagy csak ennyire nem segítőkész senki? Vagy itt tabu a warez? De nem hiszem el hogy van köztetek olyan ember akinek csak eredeti cd-je van meg mindenből. Ne warezoljatok támogassuk a játékokat nehogy már a csak a nyugati országokban besöpört pénzt kapják meg az mire elég a játék készítőknek? csak a6os audira nem a8asra szegénykék mi meg ne játszunk 67.000 ft minimálbér mellet. Így fairpaly -
#1590 Na valami? -
joe1980 #1589 olvastam ennél a játéknál,hogy van egy olyan patch 1.4 ahol bejön az osztott képernyő mód.Nem tudom közületek kipróbálta már ezt vagy meg tudta ezt csinálni.ha vmeikötöknek sikerült kérlek titeket irjátok már le hogy kell megcsinálni köszönöm szépen. -
#1588 van egy srác atzon az oldalon amit lentebb irtam valami pia neve van! Ő nagy spiller! megkérdezem Tőle, hogy szerinte hol lehet! ha megvan a válasz elküldött az adott fájlokat, vagy felteszed valahova? -
#1587 Igazándiból én sem tudom honnan olvassa be a magyar dolgokat.... -
#1586 Elhiszem, de mit tegyek? Másoljam ki neked valamelyik fájlt? Vagy mi? Nem vagyok otthon a témában. -
#1585 Oké persze. De mondjuk azért mert valakinek kellenének a magyar fájlok még koránt sem biztos hogy "khm-khm" "módon" van meg. Szóval attól még...... -
#1584 Gyerekek! Én pl. szívesen segítenék, de nem tudok. Magyarul van meg a játék, de khm-khm... módon. Szóval vagy te is így szerzed meg vagy nem tudom. -
#1583 ez eléggé patkány dolog lássuk be! főleg, hogy ugy dobáloznak azzal hogy vedd meg mitha 1-2 ezer forintokért adnák a játékokat. az embereknek köztük nekem is egyszerüen eredetire nem tellik!!! évente ha EGYET megtudok venni akkor sokat mondtam, mert még annyit sem. max budget áron..
és igen egy kis összetartás egymás segitése elférne!! ezt megtanulhatnánk a cigányoktól!!! -
#1582 Tudom én hogy ez megy de nemcsak itt hanem más játékok topicjában is. Amit kiadtak magyarul is annak nemigen találni meg magyarosítását "hivatalos" oldalakon. Bár vannak kivételek. Sajnos ez van. Sajna vannak ilyen emberkék akik ilyenkor direkt! nem akarnak segíteni. Nekik ez okoz örömöt....... -
#1581 sajnos teljesen igazad van! ,ég itt sem találtam meg pedig ez iegy igen jo magyaritás lelőhely ám!
http://gamesmagyaritas.atw.hu/ -
#1580 Gondolja itt valaki hogy akinek megvan magyarul a játék az fog foglalkozni azzal hogy akinek nem az annak is az legyen? Uganmá. Megvetették muterral/faterral/nagymuterral a magyart aztán küldik a iqharcos tanácsot:vedd meg te is, meg nem kell ehhez magyarosítás, a Cd Project is csak viccből adta ki magyarul. :-) -
#1579 igen, tudom, erre én is rájöttem elég hamar, de tudod milyen messze van néha a fészek attól a rohadéktól? és miközben vitetem azt a hülye tojást, van hogy közel megyek a bogárhoz és szarik a tojás után menni, hanem rám támad
u.i.: nem tudtam egyébkénthogy be lett írva, direkt nem akartam mondani, nem akartam lelőni a poént :) -
#1578 ott van egy trükk, már korábban be lett írva. veszteség nélkül át tudsz kelni ezen a részen. ebből rájösz magad is: fészek,tojás,bogár. -
#1577 anyám az a sivatagi pálya, amin van az az oriás kukac ami egy harapásra kinyírja a goblinjaimat, hát az a pálya beteg, mire nagy nehezen kinyírok egy kukacot, addigra egy négyzetméternyi területen találok még 6-ot :-/ -
#1576 jah és köszi :) -
#1575 az egyszerre mozgatás az már egészen jól megy, de erről ne mtudtam hogy így lehet mozgatni a szekeret -
SaGa Jr #1574 "shiftel kijelölöd a kocsit úgy hogy fennállsz az emelvényen vagy min ráküldöd a minion mindkét gomb lenyomva és mozgatod
tanulj bele mert ezt az újdonságot hozták a játékba és fog még szívni vele ne félj" -
#1573 sziasztok, kéne egy kis help, Rising Hellnél a Mellow Peek Abyssban vagy hol, amikor melvin teke izével kell játszani, a 3. tekélésnél 4 kart kéne megszerezni egy forgató kerékhez, Melvin előtt pedig van egy szekér amit szerintem lehet mozgatni!
nah már most, nem tudom hogy ez bug vagy sem, de én átmegyek a szekéren, és ha 3 goblint odaviszek akkor semmit se csinálnak, megfogják a szekeret és állnak vele, ilyenkor nekem kell valamit csinálni vagy nekik kéne automatikusan nyomniuk? -
genory #1572 Még mindig érdekel engem is! Valaki help!