Storm of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Üdv Urak!

A gépigényrõl van valamilyen információ? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Storm of War - füst, láng, kidurrant gumik, egyéb sérülések, légvédelem...

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Elõször használja ki teljesen a DX9 és 10 lehetõségeit ... aztén jöhet a 11 ... (Fõleg mert nem szeretnék VGA-t cserélni xD )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

dx11-el lehetne belerakni olyan shaderes AA-t hogy nem kerül teljesítménybe.

Sanyo
Storm of War - a gépeken látszik a másik rávetülõ árnyéka, Hawker Hurricane, He 111 és egy Fw 200 Condor, végül egy ráadás tûzoltóautó.

www.pcpilot.hu

Ha jól megírják elég lesz...max. nem kell 4x élsimítás. A négy mag még mindig nincsen kihasználva, valaki már elkezdhetné a szimulátor programozók közül is..másoknak már sikerült<#alien>

Én bizakodom... a RoF is szép, abban is van elég durván fizika, és szépen fut a jelenlegi gépemen, pedig egyáltalán nincs jól optimalizálva... ha egy picit odafigyelnek Olegék, és sikerül a többmagos támogatást rendesen leprogramozni, akkor egy 4 magos proci, plusz egy 5850-s elég lesz neki... ha nem sikerül, akkor semmi nem lesz elég neki, és olyan lesz mint az FSX.... :S

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Nem gyenge ...

VGA-ra? 3 új gépre ... 1 számolja a fizikát, 1 a grafikát intézi 1 meg besegít a másik kettõnek ha nem bírják ...

Kiváncsi leszek a minimum gépigényre ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Gyönyörû... ( elkezdtem gyûjteni vga-ra! 😄 )

www.smart-bus.hu

Sanyo
Storm of War - Avro Anson, Bristol Beaufighter, Hurricane, házak, utak, folyók...

www.pcpilot.hu

Melyik évezredben lesz is kész?<#falbav>

Sanyo
Már megtaláltam a választ, egy "mobil" léggömbzár.

www.pcpilot.hu

Olyan mint valami kalitka. Nyilván merész következtetés lenne, de olvastam hogy a világháborúban az angolok sólymokkal tartották távol a madarakat a repülõtértõl, nehogy akadályozzák a gépek fel és leszállását, vagy belekerüljenek a hajtómûvekbe.

Sanyo
Storm of War eheti - Messerschmitt Bf 110C7 repülés közben, egy valószínûleg légvédelmi feladatot ellátó teherautó, üzemanyagtöltõ teherautó, légvédelmi fényszóró és egy hangárban álló Tiger Moth kiképzõgép.

Aki ismeri az elsõ teherautó rendeltetését, ne tartsa magában. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Storm of War - ingame videó egy konvolyról, haladás közben.

www.pcpilot.hu

Bucser
NA csak lesz itt pár kéthéten belül valami végre😊

Egyre több az ingame footage 😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyo
Storm of War videó - angol Spitfire német Dornier Do 17 bombázókat támad.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Storm of War - a 3D motor képességei DirectX10 alatt és két kép a Bristol Blenheim pilótafülkéjérõl és a tetõlövész munkahelyérõl.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Storm of War eheti - DirectX9 és bekapcsolt AA. Blenheim MKIV bombázó/navigátor munkahelye, egy olasz Cr 42 kötelék, és az õket támadó Gloster Gladiator.

www.pcpilot.hu

Nesu
A 2/1_vszd_Keresztespók virtuális reülõszázad

ÚJ HAJÓZÓKAT TOBOROZ

Légy te is egy a sok Honvédõ hajózó közül !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Sanyo

www.pcpilot.hu

Sanyo
Storm of War - Ju 88 kötelék, az õket támadó Spitfire és egy Tiger Moth oktatórepülés képekben.

www.pcpilot.hu

samsung123
ja tényleg, akkor jó esteben lesz 1 évem kijátszani magam a BoB-al XD

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

2012-ben vége a világnak, tehát ne tervezz hosszú távra! 😄

www.smart-bus.hu

samsung123
most olvastam végig a kommenteket az elejétõl(mindegyiket)! és nagyokat mosolyogtam😊
Mostmár igy visszanézve és tudván hogy biztosan megjeleni, örülök hogy nem jelent meg! mert igy hihetetlen jó, kb 10 éves élettartamú játékkal lesz dolgunk!
VÁRJUK és már tényleg nemsok kell! elvileg most õszre megjelenik!(bár lehet, hogy irom télen, hogy megint nem jelent meg)

belegondoltam abba hogyha ez kijön akkor, várhatunk kb megint 10 évet egy jó simes repjátéra és az már 2020 amikor már 5 éve repülõ autók lesznek(VaJ2)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Mert az IL-2 topikban tárgyaljuk... 😊 Ha megjelenik átjövünk ide... de ez még arrébb van... 😊

www.smart-bus.hu

Kicsit kihalt ez a fórum, pedig jelennek meg új képek, hirek a szimulátorral kapcsolatban, legutóbb egy interjú jelent meg a fejlesztõkkel ami magyarul itt olvasható, és amibõl kiderül hogy kapcsolgatható pilótafülke is lessz, aminek én borzasztóan örülök, a korábbi hirektõl amiben azt mondták hogy nem lessz teljesen letörtem.

Én a gépigény miatt nem félek, mire kiadják a mai számítógépek már muzeumi darabok lesznek.

Falcon87
Ennek is lesz gépigénye, jócskán.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Láttátok a legújabb képeket, nagyon jól néznek ki, lassan csak haladnan a gémmel, lassan 😞

Én reménykedem, hogy még idén megjelenik, de legkésõbb jövõre ígérték az angliai csata 70-ik évfordulójára.

Hello, nincs semmi hír a játékkal kapcsolatba? Én már nagyon várom, mindig nézem a fórumot mert nem tudok angolul csak innen értesültem eddig a hirekrõl, de már hónapok óta senki nem irt semmi, ha tudtok valamit irjatok.

Áááááááááá, mégisvannak. Olyan is lesz ám, hogy Rise of Flight! <#vigyor3>

Tehát mégse lez szimulátor ínség.

http://althir.org

Egyszerûbb kiadni egy kaptafára készülõ tucat rts-eket, amik amúgy csak az egerünk és az idegeink tönkretételére jók, másra nem. <#rolleyes>

Az igényes játékstílusok meg szép lassan kihalnak <#violent><#confused>

http://althir.org

Szerintem is sajnálatos hogy ennyire megbizhatatlanok, inkább mondták volna meg az elején hogy 4-5 év a fejlesztés, nem értem mirt kell hitegetni az embereket. Viszont a képek alapján elg szpnek tünik, s a hosszú fejlesztési idõ is arra utal hogy egy valószinüleg jó szimet fogunk kapni, ha egyszer végre megjelenik.

Néhány kép:
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Az oroszok soha nem tartanak be semmit amit megígérnek... sokszor már õk maguk sem tudják mit hazudoznak össze! 😄 Biztos van ellen példa is, de a nagy átlag...

www.smart-bus.hu

Oroszok fejlesztik. Az orosz fejlesztõk sosem tartják be a saját megjelenési dátumaikat, nem lehet hinni a szavuknak.

két hétre szavazok.
Willenbrock
Már csak 1 évet kell várni...vagy két hetet?

Bucser
Akkor ne várd. Vedd ki fav-ból a topicot és kész.

majd ha megjelenik megjelenik.

De ezt a nyavajgást hallgatni, hogy mikor jön már ki uncsi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Willenbrock
Kb. évente kiadnak 1-2 új képet meg leírást aztán bejelentik hogy a következõ évben megjelenik valószínûleg.És ez már évek óta így megy.Szépek ezek a képek és jól hangzik a leírás de nagy kérdés lesz-e ebbõl valaha kiadott játék.Ha mégis egyszer kiadják kíváncsi leszek a rendszerkövetelményre.Azt hiszem a mai legerõsebb gépeken is csak döcögni fog.Lehet majd fejleszteni erõsen.

www.smart-bus.hu

Willenbrock
Na ez is bedöglött.Már 3 éve szkeptikus vagyok és már megint November és megint semmi.Asszem le is teszek róla.Szerintem mindenki temetheti ezt a szimet-sajnos.

honnan származik az infó? 😊

www.smart-bus.hu

Release Date: Nov 1, 2009
hoppá...
panther112
Lehet már arról biztosat tudni, hogy fogja-e támogatni a widescreen monitorokat hor+ módon? Talán ennek hiánya il-2 legidegesítõbb gyengesége, reméljük, itt már megoldott lesz.

gamekapocs megerõsitései..., hát izé..., szeirntem várjunk azért a hivatalos verziora 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Willenbrock
Ez a legfrissebb hír,a Gamekapcson olvastam.Mivel megerõsített gondoltam mást is érdekel.