347
Storm of War: Battle of Britain
-
#147 Storm of WAR A szép időhöz szép képek illenek, Oleg Storm of War képen néhány földi egységet (lánctalpas és páncélozott gumikerekes), a levegőben pedig már a szokásos Heinkel He 111 és egy Hawker Hurricane látható. Egyre szebbek és jobbak a füst és tűzeffektek, a napfény, a horizont. Hurricane légcsavarjának fénytörése a He 111 oldallövészének ablakán? Nem semmi. Adja ég, hogy ne kelljen még hónapokat várni a megjelenésre. -
#146 Én továbbra is bízom az idei megjelenésben, de sehol egy hivatalos honlap, kiadó, gépigény. Érdekes... -
#145 Storm of War - lánctalpas és gumikerekes földi egységek, végül a szokásos He 111 és Hurricane párbaj. Egyre jobb és szebb a graf. -
Richtofen #144 Ne legyen igazam, de közel nincs kiadható állapotban szerintem. Nem láttunk még in-game mozgóképet (kivéve azt az egy spitfire kabin fény-reklámot egy évvel ezelőtt). Hangok? AI? Antialisaing egy képen se működik, stb. -
Lacusch69 #143 "Blaaa-bla-blaaa-bla-blaaa... blablba"
Al Bundy -
Solt #142 Szabadidőmben Moriatti vagyok a Kelly Hőseiből!! :D -
#141 Ne bombázz már a negatív hullámaiddal!:) Idén már játszunk vele,gondolj szépen erre a kibaszott játékra ha lehet:D -
sakkay #140 Ja ja, ez az egyetlen game amit nem törtek fel..ha jól tudom. -
Solt #139 Szerintem a RoF módszere jelenleg a legjobb! Ha én fejlesztő lennék, tuti ezt választanám... -
#138 Nem feltétlenül, ha meg tudják úgy oldani, mint a Rise of Flight esetében (login/jelszó). -
#137 A Steam az egyenlő a warezzel sajna ... -
#136 Logikusnak tűnik a steam választása, az 1C:Maddox Games már ott van egy ideje. -
Solt #135 Kizárt... még kiadó sincs! :S Mondjuk eleve nem értem minek kiadó? Akkora múltja van ennek a játéknak, hogy önmagát eladja... ( lehet naiv vagyok ) -
sakkay #134 Szerintetek megjelenik ez évben? Mintha valaki októbert mondott volna, de szerintem az már biztosan nem. -
#133 Storm of War - messzer, spitfire, Dornier, stuka, quick mission builder béta képernyője. -
#132 -
#131 áá most értem gép elé...na majd egyszer
amúgy hihetetlen jó képek, ráadásul a megjelenés után még ugyis bőven szépülni, javulni fog...mint pl a il2(remélem jó sokáig támogatják majd a BoB-ot)..csak jelenjen meg 1x -
#130 Pedig melóból jövök... :D -
#129 Storm of War - London kidolgozottsága, égő Fw 200, felszállás előtt és alatti Emilek, végül egy gépét túl későn elhagyó pilóta. -
#128 :) -
#127 Imádom! hihetetlen graf lesz..(bár szerintem még is sokaknak csúnyának tünhet, akik a semmitmondó csillivilli kamu grafikához szokotak)
Sanyo: jövőhéten megelőzlek a képek linkelésével -
#126 Storm of War - füves reptér, fák, de ami sokkal érdekesebb, az a He 111 személyzetének különböző testhelyzetei az élet és halál között. -
#125 Storm of War - radarberendezés és Ju 88-as gépét elhagyó személyzet. -
#124 -y -
#123 Mondjuk az átlag 40 fps azért megynyugtató. -
#122 Remélem azért, mert a háttérben repült még egy 1000 gépes kötelék.. :) -
Solt #121 Tudni kéne milyen gépen tesztelik... ez így nem sokat mond! :) Lehet borzalmas érték, és lehet nagyon jó is! :D -
#120 Storm of War - Bf 110 köteléket támadó Hurrik (már nem néztem el :), az egyik kép szerint 14 FPS-el futott a játék. -
#119 A Spitfire már megint Hurricane, de a látvány a lényeg. :) -
Solt #118 Kezded megutáltatni velem a péntekeket! :D -
#117 Storm of War - He 111 mögött repülő Spitfire pilótafülke, Bf 110, égő Ju 88, változatos növényzet. -
#116 He 111 és Bristol Blenheim pilótafülke, fák, házak, árnyékok. -
#115 Óriási szerencsénk van, hogy egyáltalán készül ilyesmi. -
#114 Nagyon durva!!!
off: nézzétek meg egy multiplatform konzolos és csak PC.re készülő játékok arányát..kb 500-1(konzol javára) de az az egy őrületesen minőségi...5-10évre tervezve! ilyen pl, a storm of war, rfactor2, starcraft2, egy-két mmorpg. -
#113 Storm of War - Hawker Hurricane, Bf 109 Emil, Ju 88 és He 111. -
GPx8 #112 Na akkor az még odébb lesz... -
Solt #111 Mit sírnak a grafika miatt? -
readswift #110 Viszont fórumon meg ki lett osztva mindenki hogy ne sírjanak a grafika miatt , mert gyökeresen változni fog kiadásig ;) -
#109 Storm of War - mondhatni a szokásos. Sérült Hurricane, He 111 bombázókötelék, Gloster Gladiator, Bf 108 Tájfun. -
#108 Storm of War - mondhatni a szokásos. Sérült Hurricane, He 111 bombázókötelék, Gloster Gladiator és Bf 108.