347
Storm of War: Battle of Britain
-
#307 A motor modell képekben. -
#306 A motor működésének modellezése videón. -
#305 Storm of War - sokkal részletesebb és nagyon jól finomhangolható FMB, gépenként egyedi lőszerkészlet, elhasználódás, hívójel. -
#304 Powerpoint.. :) -
sakkay #303 Tudjátok, arra leszek kíváncsi mi van akkor ha, ha London fölött látótávon belül 250 gép nyomul, a város ég, és a légvédelem tüzel(+léggömbzár etc...
Remélem tényleg sikerül...mondjuk az időt megkapták rá. -
#302 Így van. :) -
Kurfürst #301 Emlékszem még amikor Il-2 béta volt akkor is ez volt a para, hogy menni fog-e... szakított :) Olegék jól programoznak, és nem adnak ki fél munkát.. -
sakkay #300 Gyerekek az a talaj , fű , és törött gép pilótával hihetetlen...szinte hihetetlen , hogy a in game. Nemtom' , hogyan fut egy átlag gépen, közepes grafikán.. -
#299 Storm of War - menü hátterek, égő He 111 és egy kényszerleszállt, darabokra szakadt Hurri. -
#298 A pénteki Storm of War hírek. Config képernyő, Boulton Paul Defiantot szétlövő Emil, He 111 és Hurri. -
#297 Storm of War - megvilágítás és árnyékok, valamint az Igromir 2010. technikai videója. -
#296 Tom kigyűjtötte a repülhető gépeket, amelyek az altípusokkal együtt 31-et számlálnak. -
#295 Igromir 2010 - harmadik nap. Amint elkészül a SimHQ interjú Oleggel, azonnal nekiállok a fordításának.
A kiállításnak ma van az utolsó napja, remélem látunk még érdekes dolgokat. :) -
#294 Sanyo, és Pogi bővítette a #292-ben lévő linket.
Meddig tart ez a kiállítás? Remélem dátumot közölnek már. -
#293 Szerintem ez a bemutató áttörés..SoW történetében..sok konkrét infó, kép..meg, hogy működőképes változat főleg publikum elött. A trailerre kiváncsi vagyok főleg hogy elvileg full ingame jelenetek:) -
#292 Igromir 2010 - második nap, egyelőre semmi újdonság, remélem, hogy valamikor a hivatalos trailer is felkerül a netre. -
#291 A videókat nézve egész korrekt már. Csak azokat a diavetítéseket kéne még megoldaniuk. Azaz remélem, hogy már csak azt.
Viszont nekem az plusz pont, hogy az angol felségjelű bf 110 teljesen olyan mint egy megkaparintott példány. A jelzések az angol normáknak felel meg. Nem úgy mint az il-2-ben, hogy csak a vaskereszt változik. -
#290 Összeszedtem őket egy helyre: Igromir 2010 kiállítás, első nap. -
#289 Ngyon állat lesz!! szerintem 2011 tavasza-nyara megjelenés..de reménykedek egy mostani karácsonyiban:) -
#288 Ha törik, ha szakad...
-
#287 Hogyaza...
[http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=31992]Csak, hogy az itteniek is tudják.[/url] -
#286 [http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=31992]Csak, hogy az itteniek is tudják.[/url]
Szerintem itt kapunk megjelenési dátumot.
Ui.: A link legalsó képe is megér egy görgetést. -
#285 Képek. -
#284 -
#283 Storm of War - editor, londoni térkép, leszálláskor megsérült Hurricane és az első hanggal együtt készült videó, amin egy Hurricane Heinkel He 111 köteléket támad. -
#282 -
#281 Storm of War - Messerschmitt Bf 109 és Hurricane pilótafülkék. -
#280 Mit nem adnék, ha tudnám a HW igényt.. :) Szerintetek a város szebb mint a ROF-ban? -
#279 Storm of War - terep és partvonal részletesség, párás levegő, az AI rádióforgalmazása. -
Ezeken a képeken nincs AA? -
#277 A hurri ami áll a hangár előtt ,az kb olyan mint egy fémfűrész lap:)
-
readswift #276 Erre lehetne rásütni *talán* valami AA címkét,de ennél a JPEG tömörítés is hangsúlyosabb. Számomra nem derült ki belőle semmi. Az tuti hogy a többin még csak 2x MSAA sincs. -
readswift #275 Hát ez rohadtul nem AA, ugyanaz a dx9 renderer mint eddig. -
#274 Nem is tűnt fel. :) -
#273 Figyelitek? Van AA!!! -
#272 Azért, itt van fű a szimulátorban.. durva. De kíváncsi lennék a HW igényére. -
#271 Storm of War - pilóta testhelyzeteinek változása, gyakorló céltáblák, radarállomás, vonatok. -
#270 -
Solt #269 Ne viccelj, nincs miért bocsánatot kérned! ;) -
#268 Bocsánatot kérek, természetesen magamra értettem! :D :D Nagyon kíváncsi vagyok a multira, én is csak offline repültem az il2-t mindig.. :)