Storm of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Storm of War - megvilágítás és árnyékok, valamint az Igromir 2010. technikai videója.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Tom kigyûjtötte a repülhetõ gépeket, amelyek az altípusokkal együtt 31-et számlálnak.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Igromir 2010 - harmadik nap. Amint elkészül a SimHQ interjú Oleggel, azonnal nekiállok a fordításának.

A kiállításnak ma van az utolsó napja, remélem látunk még érdekes dolgokat. 😊

www.pcpilot.hu

Nohab
Sanyo, és Pogi bõvítette a #292-ben lévõ linket.

Meddig tart ez a kiállítás? Remélem dátumot közölnek már.
samsung123
Szerintem ez a bemutató áttörés..SoW történetében..sok konkrét infó, kép..meg, hogy mûködõképes változat fõleg publikum elött. A trailerre kiváncsi vagyok fõleg hogy elvileg full ingame jelenetek😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Sanyo
Igromir 2010 - második nap, egyelõre semmi újdonság, remélem, hogy valamikor a hivatalos trailer is felkerül a netre.

www.pcpilot.hu

Nohab
A videókat nézve egész korrekt már. Csak azokat a diavetítéseket kéne még megoldaniuk. Azaz remélem, hogy már csak azt.

Viszont nekem az plusz pont, hogy az angol felségjelû bf 110 teljesen olyan mint egy megkaparintott példány. A jelzések az angol normáknak felel meg. Nem úgy mint az il-2-ben, hogy csak a vaskereszt változik.
Sanyo
Összeszedtem õket egy helyre: Igromir 2010 kiállítás, elsõ nap.

www.pcpilot.hu

samsung123
Ngyon állat lesz!! szerintem 2011 tavasza-nyara megjelenés..de reménykedek egy mostani karácsonyiban😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Nohab
Hogyaza...

Csak, hogy az itteniek is tudják.[/url]
Nohab
Csak, hogy az itteniek is tudják.[/url]

Szerintem itt kapunk megjelenési dátumot.

Ui.: A link legalsó képe is megér egy görgetést.
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
<#eljen><#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
Storm of War - editor, londoni térkép, leszálláskor megsérült Hurricane és az elsõ hanggal együtt készült videó, amin egy Hurricane Heinkel He 111 köteléket támad.

www.pcpilot.hu

Papa01
<#worship><#worship>

Sanyo
Storm of War - Messerschmitt Bf 109 és Hurricane pilótafülkék.

www.pcpilot.hu

Papa01
Mit nem adnék, ha tudnám a HW igényt.. 😊 Szerintetek a város szebb mint a ROF-ban?

Sanyo
Storm of War - terep és partvonal részletesség, párás levegõ, az AI rádióforgalmazása.

www.pcpilot.hu

DummyBoy

Ezeken a képeken nincs AA?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
A hurri ami áll a hangár elõtt ,az kb olyan mint egy fémfûrész lap😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Erre lehetne rásütni *talán* valami AA címkét,de ennél a JPEG tömörítés is hangsúlyosabb. Számomra nem derült ki belõle semmi. Az tuti hogy a többin még csak 2x MSAA sincs.

Hát ez rohadtul nem AA, ugyanaz a dx9 renderer mint eddig.

Sanyo
Nem is tûnt fel. 😊

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Figyelitek? Van AA!!!

Papa01
Azért, itt van fû a szimulátorban.. durva. De kíváncsi lennék a HW igényére.

Sanyo
Storm of War - pilóta testhelyzeteinek változása, gyakorló céltáblák, radarállomás, vonatok.

www.pcpilot.hu

Papa01
<#eljen><#vigyor0>

Ne viccelj, nincs miért bocsánatot kérned! 😉

www.smart-bus.hu

Papa01
Bocsánatot kérek, természetesen magamra értettem! 😄 😄 Nagyon kíváncsi vagyok a multira, én is csak offline repültem az il2-t mindig.. 😊

Sanyo
Storm of War - Fiat G.50 vadászok, BR.20 bombázók, Vickers Wellington és Hawker Hurricane (szinkronizálatlan géppuskákkal).

www.pcpilot.hu

Na ezt megkaptam! 😄 Egyébként így lesz valahogy, IL2-t csak offline toltam... RoF-ot is csak kétszer online... szóval onlány agyaggalamb leszek! 😄 De Laca jó mester! 😊

www.smart-bus.hu

Papa01
Vagyis úgy értem, hogy nem leszek egyedül, amikor égek... 😄

Papa01
Szupi, legalább nem egyedül fogok égni.. 😊 Akkor a jövõhét pénteki ROF repülésen is leszel már?? 😊

Hú, ehhez én is csatlakoznék! 😊 Elvileg jövõhét csütörtökön kötik be a netet... 😊

www.smart-bus.hu

Papa01
<#eljen>

Her Laca
Jaja😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Szuper, köszönöm szépen még egyszer! Ezek fent vannak, a Korea mod is.. Ezt csak azért mondom, mert ha az mûködik, akkor ugye minden oké? 😊

Her Laca
Részemrõl ok.
Kell az 1946
Majd innen a patch ek.

Papa01
Húú, köszönöm szépen a lehetõséget! 😊 Jövõ hétvége neked jó esetleg? Tegnap baromi jót repültünk a ROF-al, nincs kedved ma csatlakozni?

Her Laca
Lévén a kabin zárt így kevésbé mint a rof ban.
Ha ki akarod próbálni szólj segítek.

Papa01
Richtofen,Laca, köszi a válaszokat! 😊 A szél hangja ott mennyire segít a vezetésben, mennyire jön át? Kár, hogy nem vagyok fiatalabb, szívesen belemélyedtem volna az IL-2-be is.. 😊

Her Laca
Természetesen.

readswift

A megjelenítéshez ,még egy szösszenet.
Van a padláson egy 19" ViewSonic professzionális grafikus monitorom.
Kérlek szépen annó az ára 190.000 huf volt! Jelzem nincs az az LCD,Plazma,Led monitor ami csak megközelítené is a képminõségét. 200HZ ig lehet a frissítését állítani! Magas felbontáson is! Mégis egy samu lcd van az asztalomon ,egyszerûen azért mert jobb a helykihasználása.
Bár õt sosem fogom eladni,vagy kidobni ezt megfogadtam.
Szóval ha tû képet akarsz látni ,akkor bátran tudom ajánlani a megtekintését!
Evvel csak azt akartam érzékeltetni,hogy az embernek néha kompromisszumot kell vállalnia .
Én sem vagyok elájulva az LCD technológiától különben,de azért el van vele az ember.

Persze kikapcsolni lehet magunknak, ha nehezíteni akarunk 😊

Nem vagyok nagyon profi, de azért annyit el tudok mondani, hogy akik virtuális században kapnak kiképzést, azoknak úgy tudom tananyag a full real beállításokkal repülés, tájékozódás, stb néhány géptípuson. Az online war-ok is leginkább ilyen beállítással mennek. A dogfight szerverek között csak 1-2 akad ami semmilyen segédletet nem enged, a legtöbb helyen minimum a speedbar be van kapcsolva.

Papa01
Nekem is IL-2-ben egy driver frissítés oldotta meg a különbözõ maszatolások eltüntetését.. (Solt-nak ezúton is köszi!)
Tényleg Laca, meg aki nagyon profi az IL-2-ben be van kapcsolva a sebesség, magasság, stb kijelzése, vagy csak szigorúan mûszereket használtok?

Egyébként én a hivatalos nvidia fórumon is ezt nyomom (LCD...). Még nem raktak ki, meg általában utólag jönnek emberkék meg a privik hogy fú és tényleg <#nevetes1>.

DummyBoy
Az Ati vs nVidia nálunk (szimulátoros körökben) régi dilemma.

Itt nem azért van Ati vs. nVidia mert sok a fanboj, hanem mert valamihez az egyik a jobb, valamihez a másik ... és nem pár FPS-nyi elõnyrõl beszélünk, hanem lényeges különbségekrõl ...

Azt próbáltuk megtippelni, vajon mivel járnák majd jobban ha kijön ez a Sim ...

Jelenleg pl: egy nvidia VGA jobb a ROF-hoz mint egy ATI (Vagy felsõkategóriás ATI kell ...), viszont Falcon-hoz pont az ATI a jobb, nvidián egész egyszerûen pár szerencsés kiveteltõl eltekintve nem is megy ... FSX esetén megoszlanak a vélemények, IL2-nél asszem megint az nVidia a nyerõ ...

Akik itt vitatoznak errõl azok legalább 3 másik topikból már régóta ismerik egymást ... A vita egészséges, és mindenki tiszteli a másik véleményét, még akkor is ha az nem egyezik az övével ...

Ok oké oké.

Azt viszont elismerheted hogy ez is haladás a tegnapi ATI vs nV -hoz képest . <#nevetes1>

Én szeretek a tényekre ill a témára szorítkozni. Igazándiból olyan szinten hímestojás lett a felbontás téma hogy minden másról hajlamosak az emberek elfeljtkezni, arról is hogy a CRT -nek milyne képminõsége van/volt. Aztán gyakorlatilag minden mást beáldozunk felbontás miatt. Én ettõl akarok óvni mindenkit, mert a 720p*2 nemhogy sokkal jobb, 1000* jobb.

DummyBoy
Csak azért mert csúcskategóriát emlegetünk lowend áron ...

135k? Ez egy 24"-os Dell LCD ára ...

Arra akarok rávilágítani, ha kicsit lecsendesedtek már a kedélyek, hogy ugyanezt a vitát már nagyon sok mindennel (többekközött pl: monitorral) is eljátszottuk.

Érthetõ, hogy jó cucc, el is hiszem neked ... De vedd észre, hogy vannak olyan emberek akinek ennyit ez egész egyszerûen nem ér még akkor sem ha olyan qrvajó.

Elég sok felsõkategóriás kütyüvel találkozom nap mint nap ... Nekem mégis megfelelt a 40 ropis "szamszungmoncsi", egész egyszerûen azért, mert tudom hogy van jobb, de nem annyival jobb mint amivel többe kerül ...

Tudom, hogy jobb a projektor, mint a monitor, de egész egyszerûen nem tudnám hová tenni ...

Lehet kapni olyan curved monitort ami 4db beépített projektort tartalmaz, na egy olyat el tudnék képzelni, de a maga 5-6k USD-s árával "kiesik" a keretbõl ...

Érted?

Jelenleg amit mûvelsz, az fanboyság ...

HA mutattál volna egy képet, hogy neked mire sikerült összepórolnod, vagy mit sikerült megépítened, elmondtad volna hogy mekkora élményt nyújt ,stb ... akkor most vaslzeg sokan, köztük én is irigykedve ismerném el a dolgot és gratulálnék ...

De amit az alábbi pár hozzászólásban írtál, az faboyság ... Az senkit sem érdekel, és a legtöbb ember utálja.

Ezen gondolkozz el egy kicsit ...

Esetleg kezd el az egészet más hangnemmel, figyelembe véve amit itt írtam.