347
Storm of War: Battle of Britain
  • Sanyo
    A motor modell képekben.
  • Sanyo
    A motor működésének modellezése videón.
  • Sanyo
    Storm of War - sokkal részletesebb és nagyon jól finomhangolható FMB, gépenként egyedi lőszerkészlet, elhasználódás, hívójel.
  • Papa01 #304
    Powerpoint.. :)
  • sakkay
    Tudjátok, arra leszek kíváncsi mi van akkor ha, ha London fölött látótávon belül 250 gép nyomul, a város ég, és a légvédelem tüzel(+léggömbzár etc...
    Remélem tényleg sikerül...mondjuk az időt megkapták rá.
  • Sanyo
    Így van. :)
  • Kurfürst
    Emlékszem még amikor Il-2 béta volt akkor is ez volt a para, hogy menni fog-e... szakított :) Olegék jól programoznak, és nem adnak ki fél munkát..
  • sakkay
    Gyerekek az a talaj , fű , és törött gép pilótával hihetetlen...szinte hihetetlen , hogy a in game. Nemtom' , hogyan fut egy átlag gépen, közepes grafikán..
  • Sanyo
    Storm of War - menü hátterek, égő He 111 és egy kényszerleszállt, darabokra szakadt Hurri.
  • Sanyo
    A pénteki Storm of War hírek. Config képernyő, Boulton Paul Defiantot szétlövő Emil, He 111 és Hurri.
  • Sanyo
    Storm of War - megvilágítás és árnyékok, valamint az Igromir 2010. technikai videója.
  • Sanyo
    Tom kigyűjtötte a repülhető gépeket, amelyek az altípusokkal együtt 31-et számlálnak.
  • Sanyo
    Igromir 2010 - harmadik nap. Amint elkészül a SimHQ interjú Oleggel, azonnal nekiállok a fordításának.

A kiállításnak ma van az utolsó napja, remélem látunk még érdekes dolgokat. :)
  • Nohab
    Sanyo, és Pogi bővítette a #292-ben lévő linket.

Meddig tart ez a kiállítás? Remélem dátumot közölnek már.
  • samsung123
    Szerintem ez a bemutató áttörés..SoW történetében..sok konkrét infó, kép..meg, hogy működőképes változat főleg publikum elött. A trailerre kiváncsi vagyok főleg hogy elvileg full ingame jelenetek:)
  • Sanyo
    Igromir 2010 - második nap, egyelőre semmi újdonság, remélem, hogy valamikor a hivatalos trailer is felkerül a netre.
  • Nohab
    A videókat nézve egész korrekt már. Csak azokat a diavetítéseket kéne még megoldaniuk. Azaz remélem, hogy már csak azt.

Viszont nekem az plusz pont, hogy az angol felségjelű bf 110 teljesen olyan mint egy megkaparintott példány. A jelzések az angol normáknak felel meg. Nem úgy mint az il-2-ben, hogy csak a vaskereszt változik.
  • Sanyo
    Összeszedtem őket egy helyre: Igromir 2010 kiállítás, első nap.
  • samsung123
    Ngyon állat lesz!! szerintem 2011 tavasza-nyara megjelenés..de reménykedek egy mostani karácsonyiban:)
  • Nohab
    Ha törik, ha szakad...

• Nohab
    Hogyaza...

[http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=31992]Csak, hogy az itteniek is tudják.[/url]
  • Nohab
    [http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=31992]Csak, hogy az itteniek is tudják.[/url]

Szerintem itt kapunk megjelenési dátumot.

Ui.: A link legalsó képe is megér egy görgetést.
  • Papa01 #285
    Képek.
  • Papa01 #284
  • Sanyo
    Storm of War - editor, londoni térkép, leszálláskor megsérült Hurricane és az első hanggal együtt készült videó, amin egy Hurricane Heinkel He 111 köteléket támad.
  • Papa01 #282
  • Sanyo
    Storm of War - Messerschmitt Bf 109 és Hurricane pilótafülkék.
  • Papa01 #280
    Mit nem adnék, ha tudnám a HW igényt.. :) Szerintetek a város szebb mint a ROF-ban?
  • Sanyo
    Storm of War - terep és partvonal részletesség, párás levegő, az AI rádióforgalmazása.
  • DummyBoy

Ezeken a képeken nincs AA?
  • Her Laca
    A hurri ami áll a hangár előtt ,az kb olyan mint egy fémfűrész lap:)
  • readswift
    Erre lehetne rásütni *talán* valami AA címkét,de ennél a JPEG tömörítés is hangsúlyosabb. Számomra nem derült ki belőle semmi. Az tuti hogy a többin még csak 2x MSAA sincs.
  • readswift
    Hát ez rohadtul nem AA, ugyanaz a dx9 renderer mint eddig.
  • Sanyo
    Nem is tűnt fel. :)
  • DummyBoy
    Figyelitek? Van AA!!!
  • Papa01 #272
    Azért, itt van fű a szimulátorban.. durva. De kíváncsi lennék a HW igényére.
  • Sanyo
    Storm of War - pilóta testhelyzeteinek változása, gyakorló céltáblák, radarállomás, vonatok.
  • Papa01 #270
  • Solt
    Ne viccelj, nincs miért bocsánatot kérned! ;)
  • Papa01 #268
    Bocsánatot kérek, természetesen magamra értettem! :D :D Nagyon kíváncsi vagyok a multira, én is csak offline repültem az il2-t mindig.. :)