Storm of War

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondoltam , hogy valami fennforgás van...<#nevetes1>

DummyBoy
Leginkább az IL-2 topikban :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Na mi van? Vagy máshol folyik már a téma???<#nemtudom><#nemtudom>

1c -re remélhetõleg a third party (külsõs) fejlesztés lesz jellemzõ, nem pedig a DLC-zés.

Köszi. Pedig itt is néztem, csak nem találtam.

Az idõintervallum itt sem szerepel. Kár, hogy a Fw. 190 nincs benne, mert az már 1941 nyara (A1).

De lehet itt is megjelennek késõbb a fizetõs DLC-kben... :(
itt megtalálod õket..
A repülhetõ típusokról, miért nem találni semmit? Csak 1940.-ben tevékenykedhetünk?
Én pont emiatt felhúztam a C2D8400-ast 3.0GHz-rõl 3.6-ra.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nohab
Csak az aktiválás miatt kell net. Játékot majd nyúzhatod net mentes idõben is.
Willenbrock
Szóval elõrendeléssel 10%-al olcsóbb akkor érdemes lehet elõrendeléssel venni?Már számolom vissza a napokat,de a 2 gigás memóriát 4-re kell bõvítenem,a kétmagos intel proci és a GF 9800GT remélem elegendõ lesz a normális futáshoz.

Papa01
Nem az aktiválás miatt szükséges? :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Furcsa azt írják, hogy : Egyéb jellemzõk: internet szükséges

Nem arról volt szó, hogy nem kell net...?
Ezt a Storm of War: Battle of Britain címet nem kellene lecserélni?

Itt is rendelhetõ:
http://cdgalaxis.hu/

Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (Megjelenés elõtt)
8 990 Ft
A játék várható magyarországi megjelenése: 2011. március 25.
<#vigyor3>

Ok.

Nohab
Lesz.
De ugye lesz német kampány is? Mert valahol olvastam, ott csak angol kampányt írtak. Máshol azt írták, hogy a német még nem lett tesztelve...nem ugyanaz.

Sanyo
Köszi, frissítem vele a cikket.

www.pcpilot.hu

Her Laca
http://www.youtube.com/v/YUx3MU9iM6c&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Na akkor hallgassuk meg a hozzá illõ zeneszámot is.
Lacibácsi elintézi:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem kéne a fórum címét átírni???

http://www.amazon.de/

IL-2 Sturmovic: Cliffs of Dover Collectors Edition
EUR 69,99
Erscheinungsdatum: 31. März 2011

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Valaki kiderítette ,hogy egy lengyel vebshopban 11000 hufnágelért elõrendelhetõ.
Bár én ebben nem hiszek,szerintem a sima lesz annyi. De legyen úgy:)) nagy duzzogva elfogadom azt is.

20-25????Mármint ezer forint???<#fejvakaras>
Megfogölnicsaládom...<#vigyor>

ÁÁÁÁÁÁÁááááá<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>végre!

Her Laca
No ide is :)))

Ára szerintem olyan 20000-25000 körül lehet
A gépigénye az Il2 megjelenésébõl kiindulva egyszerû ,otthonitól a NASA által használtig
Biztos NV:))))
Ezáltal SLI természetesen:))
Ha eladsz minden értékedet (lakás ,kocsi stb ) akkor akár most is.

De ha a viccet félreteszem akkor kb mint a Rof ,szerintem.

DummyBoy
Kirááály! Kérdések:

Ára: Digital Download / gyûjtõi :)
Gépigény: ?
Melyik VGA-t szereti jobban? Ati vagy nVidia?
Crossfire-t vagy SLI-t szereti jobban? (Elviseli õket?)
És hány év múlva lehet olyan gépet kapni majd amin szépen fut?

Sanyo
Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover, a várakozásnak vége. :)

www.pcpilot.hu

Sanyo
Klikkelhetõ lesz és még sok más egyéb finomság. Az indítási eljárás egyelõre kimerül egy gomb lenyomásában, de késõbb még belekerülhet. Szépen lehet majd modokkal bõvíteni.

www.pcpilot.hu

Nohab
Klikkelhetõ lesz, és ha jól emlékszem az indítás se csak az i betûvel fog mûködni. Régebben be lett linkelve egy interjú, ott beszélnek róla.
Arról van valami info hogy klikkelhetõ fülke lessz benne és rendes inditási eljárás? Engem mindig zavart az IL2-ben az i betüs inditás, egy jó szimulátor arcados inditással kicsit furcsa volt.

Nohab
Erõsen meglepõdnék, ha nem lenne. Oleg bandája lassú, de nem hülye :D
Her Laca
A hadjárat hidegen hagy:) Online az lesz e? ez itt a kérdés.

Sanyo
Mostani képek - a jövõ hétre várható a kiadó bejelentése. Remélem, hogy megjelenési dátummal is szolgálnak, ami nem jövõ ilyenkor lesz...

www.pcpilot.hu

Sanyo
Itt azt mondja guod, hogy a név már véglegesen Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover. Készen van a SimHQ interjú Oleggel, de még pár extra kérdés miatt ki fogja bõvíteni, várhatóan február elejétõl lehet majd elolvasni.

Ezen kívül még annyit tudni, hogy egyszeri netes aktiválás lesz és egyelõre csak a Spitfire hadjárat van kész (offline mód), a németen még dolgoznak.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Jáááááj ... ugye nem lesz COD belõlle? <#idiota><#hehe>

Nohab
Véleményem szerint ez egy(ik?) gyûjtõi kiadása a SoW-nak. Nem tudom elképzelni azt, hogy egymás után kiad két angliai légicsatás szimet.
Sanyo
Igen, oroszéknál egy kicsit késõbb van az ünnep. :)

Tegnap megjelent pár dobozkép, Il-2 Sturmovik - Cliffs of Dover... Szerintem fake, de képtelen vagyok eldönteni.

www.pcpilot.hu

Nohab
No, karácsony miatt elmaradt a heti betevõ?
Sanyo
BUÉK by Storm of War - bétatesztelnek...

www.pcpilot.hu

Sanyo
Sanyo
Sanyo
Storm of War - sokkal részletesebb és nagyon jól finomhangolható FMB, gépenként egyedi lõszerkészlet, elhasználódás, hívójel.

www.pcpilot.hu

Papa01
Powerpoint.. :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Tudjátok, arra leszek kíváncsi mi van akkor ha, ha London fölött látótávon belül 250 gép nyomul, a város ég, és a légvédelem tüzel(+léggömbzár etc...<#csodalk>
Remélem tényleg sikerül...mondjuk az idõt megkapták rá.<#vigyor3>

Sanyo
Így van. :)

www.pcpilot.hu

Emlékszem még amikor Il-2 béta volt akkor is ez volt a para, hogy menni fog-e... szakított :) Olegék jól programoznak, és nem adnak ki fél munkát..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Gyerekek az a talaj , fû , és törött gép pilótával hihetetlen...szinte hihetetlen , hogy a in game. Nemtom' , hogyan fut egy átlag gépen, közepes grafikán..

Sanyo
Storm of War - menü hátterek, égõ He 111 és egy kényszerleszállt, darabokra szakadt Hurri.

www.pcpilot.hu

Sanyo
A pénteki Storm of War hírek. Config képernyõ, Boulton Paul Defiantot szétlövõ Emil, He 111 és Hurri.

www.pcpilot.hu

Oldal 1 / 7Következő →