956
-
#676 cris bosh vagy amare stoudemire esetleg steve nash? -
shuk #675 hello! Érdekel itt vkit egy Dirk Nowitzki mez 6000+postaköltségért?
ha igen akkor írjon a [email protected] megbeszéljük a részleteket...
és bocsi az OFFért...
üdv -
#674 :)
akkor jóóó:D
köszi:) -
#673 igen -
#672 váá, holnapra lejön az NBA 2k7:D
fain lesz, kiváncsi vagyok, hogy jobb-e mint a Live 07... -
#671 na ezt hülyén írtam:D amőgy mindig superstaron tolom -
#670 azon tolom mindig superstaron -
Dexantreal #669 Amúgy melyik is az alley-op gamepadon? :S Mert olyan hülye passzokat ad, ha megnyomom és soha nem tudom pontosan, hogy melyik is.... nagy ívű passz a társnak és nem be a palánkhoz, hogy betömje. -
Dexantreal #668 Azt hiszem all-staron tolom, vagy a felette lévő fokozaton - kivéve, ha az nem a legmagasabb, mert akkor eggyel alattival lévőn... nem emlékszem a fokoztokra és rég játszottam meccset, sry -, de, ha átváltja a freestyle tulajdonságokat három pontos dobóra, akkor nem lehetetlen. Szerintem Kobeval én is dobtam ennyit, de majd legközelebb figyelek rá, ha ezt se felejtem el. -
#667 te sem superstar-on nyomod úgy sejtem :P -
#666 ki menniy triplát dobott 1 meccsen?? nekem 21 a rekordom LeBronnal:P -
#665 milyen gamepad? -
#664 Dikembe Mutombo a 2. a blokkolók ranglistáján mivel a Los Angeles elleni 5 blokkal sikerült maga mögé szoritania Karrem Abbdul Jabbart. Szép volt Dikembe Hajrá Rockets -
friebertbarna #663 császtok!!!
az lenne a problémám h ha elinditom gamepaddal a játékot akkor a játékos akivel vok össze-vissza futkároz...
Ha valaki tudja a megoldást vagy lenne ötlete az irjon! -
Dexantreal #662 NBA Live 07 soundtrack - letöltés 2dik hsz aljánál lévő link
Akit érdekel. Nekem már megvan egy ideje és jó. -
Dexantreal #661 Pirateclub-n lelehet szedni normálisan is, csak most úgy néz ki szar az oldal. -
#660 visszaolvasás rulez...
MÁS:
itt egy kis program amivel át lehet konvertálni a játék zenéit wav-ba hátha jól jön valakinek :) zenekonvertálás -
#659 hello++!!!!!
van a 07-hez magyarítás ha van valami pls erre a címre vagy ide.thx
[email protected] -
Dexantreal #658 Miért nem? :S Momemtum display tehát az a piros izé felűl mecs közben, mikor a csapat nagy hajrában van épp? :S Most már megy, vagy még mindig nem megy az xfactor neked?
Nem tudom mi lehet, sry... talán a többiek majd. -
#657 most egy kicsit utánaolvastam:
azt írják, hogy a momentum display a csapat rohanását mutatja, amikor megjelenik, akkor az xfactorral dobni kell 1-2-t aztán már unlockolni is lehet.
Amit te mondasz, azzal meg az a baj, hogy nálam általában Bargnani az xfactor, többször is dobtam vele 20pont fölött meg 10 körüli lepattanó, mégsem engedte unlockolni. -
Dexantreal #656 Huhhh... így már értem, de nem tudom. Nekem simán aktiválja magát (villog az xfactor egy idő után) és, mikor menüben engedem aktiválni az xfactort, akkor már active státuszban van.... dobsz a játékossal pontokat? Mert lehet, hogy azért nem :S... -
#655 tehát alap esetben a meccs előtt kijelöl a gép 1-1 xfactor jelöltet akik zárolva (lock) vannak, ahhoz hogy "kinyissam" (unlock) mi a ménkűt csináljak? Tehát nem azt kérdezem hogyan lehet kinyitni, hanem azt, hogy hogyan jutok el oda, hogy kinyithassam
-
Dexantreal #654 Ööö... nem egészen értem, sry. Miért akarod unlockolni? Unlockolva, ha jól tudom akkor van, ha nem aktív a dolog... -
#653 nah, az megy, inkább arra lennék kiváncsi mi váltja ki azt, hogy az xfactort unlockolhassam (fúúú micsoda szó!)
Nemtom érthető e? -
Dexantreal #652 Momentum display-t nem tudom, xfactort igen. Nekem is nagy nehezen elmagyarázták hogyan megy. Xfactort egyszerűen lehet aktivűálni: menüben, amikor villog, akkor aktiválod és voálá.... máris tudod használni. -
#651 Tudja valaki mi célt szolgál a momentum display, illetve milyen módon jön létre az xfactor? Azt tudom, hogy a jobb felső sarokban villog az az izé akkor, de én kb 50 meccsel a hátam mögött sem tudom, hogy mi a folyamata. -
#650 ahha Yao:) a valóságban neki még erősödni kéne ahhoz hogy klasszis center legyen mert a játéka elég kreativ de nem elég erős -
#649 Yao? -
#648 Na de legalább a saját centeremmel jól játszok:D ez vigasztal -
#647 hát ja, nincs sok centerjáték az ellenfél oldalán -
Dexantreal #646 Ühümm, nekem változatlanul mindenféle patch és egyéb izé nélkül fut a gépen és jól :P és kezdem megszokni. Meg cserél ám a gép is :P, ha sok faltja van, vagy elején valamelyik benyakal 3 faltot. -
#645 Nem kimondottan a centerekre csak a Jimmy féle gamefix az egész csapatot javitotta de a centerek elég buták:P -
Dexantreal #644 Én azt se tudtam, hogy van ilyen. Szóval várd meg inkább a többieket. -
#643 Nemtudja valaki olyan kieg nincs ami a centerek munkáját javitaná? a Jimmy féle javitott a dolgon de még közel nem tökéletes -
Dexantreal #642 Ehh, előbb azt nem volt elérhető a lap és azt hittem nem küldte el.... már másodszor csinálja ezt és pont ebben a topicban lol. -
Dexantreal #641 Azért Team Chemistrybe jól jönne. De még ott e kell, mert olyan mondatok vannak, hogy bárki megérti őket, aki kicsit tud angolul. -
Dexantreal #640 Azért Team Chemistrybe jól jönne. De még ott e kell, mert olyan mondatok vannak, hogy bárki megérti őket, aki kicsit tud angolul. -
#639 na ez az a játék amihez szerintem nem is kell, aki nem érti miről van szó a játékban, az nem érti a kosárlabdát sem! -
Dexantreal #638 2006-hoz se volt, ehhez se lesz, mert nem kell. Jó, talán, ha ne mtudsz angolul, akkor azt mondom, kellene a Team Chemistry-ben lévő játékosok véleménye miatt, meg ilyesmi, de amúgy semmi extra. Szóval ne keress, mert nincs magyarosítás. -
boyboy #637 Help!! Nemtudjátok holtudnám leszedni a magyarosítását?