956
  • Attlen
    ja értem kösszi:) nekem olyan kénne ami a legutobbi és benne van az Iverson igazolás:)
  • bodesz
    soksok roster nem ilyen játékra van tervezve hanem netes ligáknak csinálták.sajnos
  • Attlen
    Illetve betöltöm előtte de nincsenek a játékosok átigazolva:)
  • Attlen
    Hello a Roster405.part1 patcóh van fent a saves mappába egy fájl azt betöltöm a fömenübe jó is de, DYNASTY modba nem tölti be valami megoldás? SEasonba igen..
  • szanics
    Sziasztok!
    Több kérdés is felmerült bennem a játékkal kapcsolatban néhány órányi játék után, de ezek rutinos NBA-játékosok számára blődségek lehetnek, úgyhogy senkit nem idegesítenék velük.
    Tudtok mondani egy bejáratott fórumot, ahol minden alapinfó részletesen le van írva?
    Köszi!
  • rushman
    meccs előtt mikor kiválasztod melyik csapattal leszel be kell állítani az elmentett saját konfigot (kattints a billentyűzetre)
  • Konti
    sziasztok! Lenne egy problémám a gamell. Beállítok egy billentyűkonfigot, és mikor elindítok egy meccset akkor ismét az alapot hozza be és azzal kell játszani. Nem tudnátok ebbe segíteni h kellene megoldani h a saját beállításommal tudjak játszani?
    Kösszi előre is!
  • Dexantreal
    Képzeld, azt tudom, d akkor se lehet kibogózni a dumáidból - legalábbis az elmúlt 5-6 hsz-ből, amit lehetett volna egybe is sűríteni -, hogy mit akarsz :P.
  • bodesz
    nemtod miaz az IRL?????
    tudnod kéne még FBL es is voltál xD
  • Dexantreal
    Mi nem magyar, miről van szó?
  • rushman
    nem magyar
  • Dexantreal
    Mivan?...
  • bodesz
    éljenek a cserék xD.csak h véletlen se legyen IRL hangulata :D ^.^
  • bodesz
    na jaj lehagytam a végéről h sry nem oltásként hoztamfel
  • bodesz
    na jaj lehagytam a végéről h sry nem oltásként hoztamfel
  • bodesz
    okoska...mvp=most valuable player.nemtök8 h potg vagy mvp?az meg levágós h 1meccsre gondol nem a PO mvp re vagy a szezon MVPjére...
  • bodesz
    nincsbenne Webber leigazolása se a GSW-IND csere :S
  • rushman
    olvass vissza
  • Hunika
    Hali.
    Új vagyok itt és lenne egy kérdésem. Hogyan lehet váltani egy játékos x-factorjai között. Pl.: Kobe Bryant Highflyer és ha azt akarom hogy outside scorer legyen mit kell tennem?
    Alap beállítású billentyűzeten játszom.
  • FrezeR
    off:
    Kwarme Brown jelenleg sérült
  • Dexantreal
    Ok, majd meglesem a linket és thanks!

Jó, mostanában nem nagyon követtem nyomon az NBA-t, szóval nem tudtam, hogy 8-kor adták. Legközelebb figyelek.
  • rushman
    Én ezt használom

a meccs valamikor este nyolc körül kezdődött
  • Dexantreal
    Thanks!

Nem szoktam frissíteni, jó ez nekem így. Amúgy hol lehet? Ha mégis a kívánsciságom rávenne, csak azért kérdem.

Sajnos nem láttam. Mostanában elfáradok a kemény napok után és legkésöbb hajnali egyig szoktam lenni. Nem tudom, mikor volt a mecs :S.
  • rushman
    nah
    MVP <> POTG (player of the game)
    Reorder roster nincs dynasty módban (sajnos) helyette van player rotation (szerencsére) ahol be lehet lőni hogy ki hány százalékban kezdjen, illetve ugyanezt a pályán töltött időben.

megjegyzés:
    nem frissíted a rostert?! nem láttad tennap a LA-SA meccset (bryant eszméletlen volt megint) a sporttv-n? Már Bynum kezd Kwarme Brown helyett (illetve lehet hogy trade volt?)
  • Dexantreal
    Jah és B. Cooknak ez a második, vagy harmadik meccse és már az elsőn, vagy másodikon MVP lett és most is jól teljesített. Egyszer így a gép rakta be magától egyszerűen a muksót és néztem is, hogy hova tűnt Odom. Reorder dolgot nem találtam, mint a 2006-ban, hogy állítgassam a kezdőt és a tartalék csapatot; így mecs előtt mindig megnézegetem, hogy hogyan is néz ki a kezdő öt. Ha tudjátok, hogy merre van ilyen reorder dolog, akkor írjátok meg pls. Odomnál jobban teljesít Cook annak ellenére, hogy overálja 70 azt hiszem... de majd megnézem mégegyszer.
  • Dexantreal
    Nah íme a tegnapi meccsem, ahol Parker lett az MVP és highflyer volt az x-factorja.

• rushman
    hát pedig ott van!
  • genory
    Ott már próbáltam se sajnos nem sikerült! Esetleg ha tudnál küldeni egy linket azt nagyon megköszönném!
  • Dexantreal
    Váááá! Tegnap ismét nyomtam LA-el és az Indianát fogadtam. Simán nyertem, de az a vá, meg lol; hogy Smush Parker xfactor (ez nem lol) és a végén, mikor aktiváltam, akkor highflyer lett lol. Meglepő, ugyanis nem nagyon gondoltam volna, hogy egy irányítóra, ráadásul olyan kaliberűre, mint Parker rányomja a highflyert. Akkorákat zsákoltam a végén és MVP is lett!

Majd du-tán berakom a csapat statját.
  • rushman
    sajnos a 2007-ben nincs, de az nlsc fórumán az összes le van írva. (angol keress rá a playcall kifejezésre)
  • genory
    Igen volt! Én is emlékszek rá! És az nekem nagyon tetszet ezért kérdezem, hogy esetleg valaki nem tud valamit ebben segíteni?
  • VinylToy #685
    Asszem a 2000-ben még volt ilyen!
  • genory
    Sziasztok!
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet olyan támadási taktikákat találni, ahol rajz is van a támadáshoz! Ezt úgy értem, hogy egy bizonyos támadásnál ki adja, az elzárást vagy kipasszol kinek és kidobja a labdát!
    Remélem érthető voltam!?:)
  • rushman
    szal itt, mert hotlink nem műxik
    NLSC
  • rushman
    nah mi van? senki sem tolja?

Itt van egy fss mozgás előhívási lista:

én ezeket nem mind ismertem
  • mike0013
    :o, jah jó, köszi:)
    és valaki nem tudja, hogy a 2k7-ben lehet-e cselezni:)?
  • rushman
    én a live 07-ről beszélek
  • mike0013
    :o
    és a 2k7-be hogyan lehet ezt, mert én nem találom benne...
    amúgy, nem tudom mit szeret benne tesóm:)
    sztem is jobb a kis joystickal:)
  • rushman
    cselezni?
    freestyle superstar control! egy valag csel + drop step + pro hoop
    nyilakkal?
    mármint gamepadon nyilakkal? lehet, szokás kérdése, nekem szétnyírja a hüvelykujjam.
  • mike0013
    pff, kalap szar a 2k7:(
    nem tudom vagy én vagyok láma, vagy télleg nem lehet cselezni:S
    controlsba sehol nincs szó róla, már minden gombot megnyomtam stb...
    + maga a játékélmény is elég ratyira sikeredett...
    ezzel szemben vajh milyen a live07?:)
    lehet benne cselezni:)?
    meg tesóm kérdezi, hogy lehete a "nyilakkal" (analóggal) irányítani:)?