956
-
Attlen #716 ja értem kösszi:) nekem olyan kénne ami a legutobbi és benne van az Iverson igazolás:) -
#715 soksok roster nem ilyen játékra van tervezve hanem netes ligáknak csinálták.sajnos -
Attlen #714 Illetve betöltöm előtte de nincsenek a játékosok átigazolva:) -
Attlen #713 Hello a Roster405.part1 patcóh van fent a saves mappába egy fájl azt betöltöm a fömenübe jó is de, DYNASTY modba nem tölti be valami megoldás? SEasonba igen.. -
#712 Sziasztok!
Több kérdés is felmerült bennem a játékkal kapcsolatban néhány órányi játék után, de ezek rutinos NBA-játékosok számára blődségek lehetnek, úgyhogy senkit nem idegesítenék velük.
Tudtok mondani egy bejáratott fórumot, ahol minden alapinfó részletesen le van írva?
Köszi! -
#711 meccs előtt mikor kiválasztod melyik csapattal leszel be kell állítani az elmentett saját konfigot (kattints a billentyűzetre) -
Konti #710 sziasztok! Lenne egy problémám a gamell. Beállítok egy billentyűkonfigot, és mikor elindítok egy meccset akkor ismét az alapot hozza be és azzal kell játszani. Nem tudnátok ebbe segíteni h kellene megoldani h a saját beállításommal tudjak játszani?
Kösszi előre is! -
Dexantreal #709 Képzeld, azt tudom, d akkor se lehet kibogózni a dumáidból - legalábbis az elmúlt 5-6 hsz-ből, amit lehetett volna egybe is sűríteni -, hogy mit akarsz :P. -
#708 nemtod miaz az IRL?????
tudnod kéne még FBL es is voltál xD -
Dexantreal #707 Mi nem magyar, miről van szó? -
#706 nem magyar -
Dexantreal #705 Mivan?... -
#704 éljenek a cserék xD.csak h véletlen se legyen IRL hangulata :D ^.^ -
#703 na jaj lehagytam a végéről h sry nem oltásként hoztamfel -
#702 na jaj lehagytam a végéről h sry nem oltásként hoztamfel -
#701 okoska...mvp=most valuable player.nemtök8 h potg vagy mvp?az meg levágós h 1meccsre gondol nem a PO mvp re vagy a szezon MVPjére... -
#700 nincsbenne Webber leigazolása se a GSW-IND csere :S -
#699 olvass vissza -
Hunika #698 Hali.
Új vagyok itt és lenne egy kérdésem. Hogyan lehet váltani egy játékos x-factorjai között. Pl.: Kobe Bryant Highflyer és ha azt akarom hogy outside scorer legyen mit kell tennem?
Alap beállítású billentyűzeten játszom. -
#697 off:
Kwarme Brown jelenleg sérült -
Dexantreal #696 Ok, majd meglesem a linket és thanks!
Jó, mostanában nem nagyon követtem nyomon az NBA-t, szóval nem tudtam, hogy 8-kor adták. Legközelebb figyelek. -
#695 Én ezt használom
a meccs valamikor este nyolc körül kezdődött -
Dexantreal #694 Thanks!
Nem szoktam frissíteni, jó ez nekem így. Amúgy hol lehet? Ha mégis a kívánsciságom rávenne, csak azért kérdem.
Sajnos nem láttam. Mostanában elfáradok a kemény napok után és legkésöbb hajnali egyig szoktam lenni. Nem tudom, mikor volt a mecs :S. -
#693 nah
MVP <> POTG (player of the game)
Reorder roster nincs dynasty módban (sajnos) helyette van player rotation (szerencsére) ahol be lehet lőni hogy ki hány százalékban kezdjen, illetve ugyanezt a pályán töltött időben.
megjegyzés:
nem frissíted a rostert?! nem láttad tennap a LA-SA meccset (bryant eszméletlen volt megint) a sporttv-n? Már Bynum kezd Kwarme Brown helyett (illetve lehet hogy trade volt?) -
Dexantreal #692 Jah és B. Cooknak ez a második, vagy harmadik meccse és már az elsőn, vagy másodikon MVP lett és most is jól teljesített. Egyszer így a gép rakta be magától egyszerűen a muksót és néztem is, hogy hova tűnt Odom. Reorder dolgot nem találtam, mint a 2006-ban, hogy állítgassam a kezdőt és a tartalék csapatot; így mecs előtt mindig megnézegetem, hogy hogyan is néz ki a kezdő öt. Ha tudjátok, hogy merre van ilyen reorder dolog, akkor írjátok meg pls. Odomnál jobban teljesít Cook annak ellenére, hogy overálja 70 azt hiszem... de majd megnézem mégegyszer. -
Dexantreal #691 Nah íme a tegnapi meccsem, ahol Parker lett az MVP és highflyer volt az x-factorja.
-
#690 hát pedig ott van! -
genory #689 Ott már próbáltam se sajnos nem sikerült! Esetleg ha tudnál küldeni egy linket azt nagyon megköszönném! -
Dexantreal #688 Váááá! Tegnap ismét nyomtam LA-el és az Indianát fogadtam. Simán nyertem, de az a vá, meg lol; hogy Smush Parker xfactor (ez nem lol) és a végén, mikor aktiváltam, akkor highflyer lett lol. Meglepő, ugyanis nem nagyon gondoltam volna, hogy egy irányítóra, ráadásul olyan kaliberűre, mint Parker rányomja a highflyert. Akkorákat zsákoltam a végén és MVP is lett!
Majd du-tán berakom a csapat statját. -
#687 sajnos a 2007-ben nincs, de az nlsc fórumán az összes le van írva. (angol keress rá a playcall kifejezésre) -
genory #686 Igen volt! Én is emlékszek rá! És az nekem nagyon tetszet ezért kérdezem, hogy esetleg valaki nem tud valamit ebben segíteni? -
#685 Asszem a 2000-ben még volt ilyen! -
genory #684 Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet olyan támadási taktikákat találni, ahol rajz is van a támadáshoz! Ezt úgy értem, hogy egy bizonyos támadásnál ki adja, az elzárást vagy kipasszol kinek és kidobja a labdát!
Remélem érthető voltam!?:) -
#683 szal itt, mert hotlink nem műxik
NLSC -
#682 nah mi van? senki sem tolja?
Itt van egy fss mozgás előhívási lista:
én ezeket nem mind ismertem -
#681 :o, jah jó, köszi:)
és valaki nem tudja, hogy a 2k7-ben lehet-e cselezni:)? -
#680 én a live 07-ről beszélek -
#679 :o
és a 2k7-be hogyan lehet ezt, mert én nem találom benne...
amúgy, nem tudom mit szeret benne tesóm:)
sztem is jobb a kis joystickal:) -
#678 cselezni?
freestyle superstar control! egy valag csel + drop step + pro hoop
nyilakkal?
mármint gamepadon nyilakkal? lehet, szokás kérdése, nekem szétnyírja a hüvelykujjam. -
#677 pff, kalap szar a 2k7:(
nem tudom vagy én vagyok láma, vagy télleg nem lehet cselezni:S
controlsba sehol nincs szó róla, már minden gombot megnyomtam stb...
+ maga a játékélmény is elég ratyira sikeredett...
ezzel szemben vajh milyen a live07?:)
lehet benne cselezni:)?
meg tesóm kérdezi, hogy lehete a "nyilakkal" (analóggal) irányítani:)?