956
  • rushman
    természetesen a játéknak ment...

A cseréhez tényleg nincs patch, illetve ami van az xart se ér

Most vegyek egy x360-at nba 2k7-el (má ha lenne ami nincs: 120e peso) hogy játszani tudjak egy épkézláb kosaras játékkal?
  • Dexantreal
    Kikérem magamnak ezt a szmájlit.... ha nekem szántad :P. Ha a játékra ment, hát ez van. Valóban, ha elkezdek vele jobban foglalkozni... még csak kóstolgatom úgymond. Mi az a tweak? Csere tényleg nincs az tény, de létezik már pl patch hozzá, ha annyira fontos... másrészt azt tedd még hozzá, hogy oldalról általában a saját térfélről olyan hülyén dobja be, hogy a játékos előtt (a bedobó előtt) lepattan és kigurul a pályáról a labda... lol hát ilyet se láttam. Nem egyszer, hanem arról a helyről 10-ből mondjuk 8-szor, vagy 7-szer...
  • rushman
    majd ha elkezdesz játszani...ah

-gép nem cserél (eredeti játéknál is tweakelni kell a fáradságot, hogy valamennyire játszható legyen)
    -beragadó mozgások még mindig megvannak és IDEGESÍTŐEK
    -transitionnél a játékosok veszettül támadják a palánkot, még akkor is, ha négy játékossal védem le
    -az esetlen ziccerek az ellenfélnél mindig bemennek (nem lehet állítani a gameplay settingsnél)
    -alacsony framerate (tweakkel is)
    -mágneskezű defensive rebounders
    -beragadó játékosok miatti 3sec violation (IDÉTLEN)

ennyit első nekifutásra

• mike0013
    :DD jah:DDD
    lehetséges:)
  • Dexantreal
    .... vagy mindkettő. Picit ott, picit itt.
  • mike0013
    köszi szépen
    megpróbálom aztán vagy fel a polcra vagy be a ps2 meghajtójába:D
  • Dexantreal
    NBA Live 07 cikik pl, de biztos van máshol is. Én, amikor megjelent és warezon is volt már, leszedtem, játszottam vele és pár nap múlva uninstall lett belőle, olyan rossznak találtam. Azonban most megint kedvem szottyant rá, mert szeretem ezt a sportot és próbálok megbarátkozni az NBA Live 07-tel... és talán sikerül is valamennyire... szóval annyira véleményt nem tudok mondani, de azért megpróbálom:

- sokat változott. Hogy előre, vagy hátra? Majd te eldöntöd, de szerintem sokat ment előre és vissza is hátra a hibái miatt.
    - "megszülettek ezek a freestyle dolgok, amik szerintem barók
    - sokkal jobban közelít a valósághoz a játék: látszik a játékosok mozgásán, meg úgy mindenen
    - hátránynak nevezhetjük, hogy még mindig a nézők ugyanolyan papírszerűek, s a grafika is olyan, mint az előző résznél kb.

Nagyjából ennyi így elsőre, aztán, mint írtam: te is meglátod és én is kitapasztalom még.
  • mike0013
    de beteszem
    szeretem az NBA-t mint játék és a valóságban is nagyon ott van:)
    a 06-hoz képest sokat változott a játék? ha igen akkor előre vagy hátra:D?
  • Dexantreal
    Jaaa..... lol.... mert láttam rakat topiknál, hogy elején sokan +fav-t írnak, aztán gondoltam, hogy esetleg a faq-ra értették, mivel nincs és kellene. Akkor tévedtem és sry.... és hát, aki szereti az NBA-t, az ja... tegye be a kedvencek közé. Bár nem kötelező.
  • mike0013
    fav = favorite (tehát felvettem a Kedvencek közé:) )
  • Dexantreal
    Úgy értem, hogy sikerült menüben aktiválni az x-factort, de az amit írtál arra nincs szükség, mert, ha lenyomom, akkor nekem bal oldalt a kis nyilakkal menne és az szar... így jó analoggal, csak tök izé az egész.... nehéz és szokatlan, de majd belejövök.
  • Dexantreal
    Nem gond...fav=faq akart lenni? :P Minek kéne? A warez verziók simán indulnak, minden oké, csak picit el lett szúrva az NA Live 07. A játékban megtalálsz a what's new részben minden értékes és új információt, szóval nem kell faq.
  • mike0013
    köszi^^
    +fav a topic, ugyanis hamarosan én is elkezdem a játékot és mondok véleményt ha nem gond
  • Dexantreal
    Aha, thanks! Már rájöttem tegnap.
  • rushman
    Gamepad: freestyle control (jobb oldali analog stick) lenyomod + freestyle gombot megnyomod. De csak akkor lehetséges, ha a momentum display pirosan villog, illetve az x factor villog a játékos alatt.
  • Dexantreal
    Nincs mit és sok sikert.
  • mike0013
    köszi szépen:)
    de asszem inkább PS2-n fogom tolni, mert korlátolt netem van (30 giga egy hónapban) és PS2-re csak 2 giga, míg PC-re 3 körül
    de köszi még1×:)
  • Dexantreal
    Nem tudom milyen PS2-n, viszont PC-ről tudok nyilatkozni:

könnyű lenne, ha nem lennénk benne azok a flancos freestyle bonyolítások.... bár lehet, hogy csak nekem bonyolult. Gamepadom van és könnyű kezelni a játékot, szóval szerintem akár PC-n is kipróbálhatod.... bár billen is biztos játszható, csak NBA Live 2006 óta gamepadon tolom a játékot.
  • mike0013
    csoki all:)
    PC-n vagy PS2-n könnyebb a játék irányíthatósága (tudom, hogy ez csak egy PC-s totyic, de azért megkérdezem hátha valaki...)
  • Dexantreal
    Yup, sure....but hey, I love this game and T-Mac too...so some night he is the show man on the court.

nah, viccet félre téve - és nem tudom mennyire lett pontos angolúl a dolog, mert nem tudok jól angolul - néha, mikor nagyon elegem van az NBA Live 07 hibáiból, akkor egy emberrel viszem végig. Egyik haverom msn-n segített valamelyest, valami olyasmit mondott.... hogy menüben kell aktiválni az x-factort, miután mondjuk 10 pontot szórtam az illetővel... de nekem sehogy se sikerül aktiválni, csak kétszer a véletlennek köszönhetően :S....

Gamepaddal tolod? Mert akkor segíthetnél.
  • KeKKSZike
    One man show...
  • Dexantreal
    Íme T-Mac teljesítménye, meg a többieké, plusz végre beugrott, hogy Memphis ellen toltam

• Dexantreal
    Ja meg azon is buktam utolsó pillanatokba, hogy bedobtam és megint az az elgurulós effektus dolog, hogy egyszerűen a labda nem találja meg a játékos kezét, pedig normálisan passzoltam... ehh.
  • Dexantreal
    Jááááájjj, ez a jáátéééék!/

Mindegyik szmájli igaz rá.

What's newv-ban ugye vannak azok a dolgok, amik újak a 07-ben. X-Faxtor, total player control (vagy total freestyle player control nem tudom), meg az ilyenek.

Ott mindegyiknél akármit mond, azt szajkózza, hogy gamepadon bal oldal legfelső gombocskát kéretik megnyomni és, ha freestyleozni akarunk, hát bátran tekergessük hozzá a jobb analog kart és amilyen irányba megy, amolyan lesz a dobás, zsák satöbbi nyalánkság. A freestyle varriácok - a kívülről dobó, belűlről dobó, vagy a három pontos mester, szal ti is tudjátok - ott csak annyiban tér el, hogy tartsam lenyomva azt a gombot és analog karral, ami megint a jobb oldali, klikkeljek rá.... lol.... hogy lehet analog karral klikkelni mégis?? Ráütök középen, vagy mi? Nekem sehogyan se vált, ugyanez freestyle-nál. Míg a gépé vidáman villog és szórja a pontokat, addig én meg inaktív freestyle-os vagyok és csá így vigyem a csapatot előre.

Nagyjából ezek a hatalmas gondjaim. Ám ebből kifolyóloag vannak ugyebár pici gondocskák is.

Ma hajnalban végig szenvedtem két meccset.... öhh... izé.... egyik a Hornetes ellen volt, a másik hát :S... passz, már nem emlékszem rá. Na, a lényeg, hogy meguntam a szenvedésem és player lockra váltottam, small forward és irányT-Mac-kel előre. Houstonnal vagyok. Első picinyke problémám, hogy míg mindenkit én irányítottam, akkor meglódult az ellen irányítója és én meg csak oldalról tudtam lefogni és simán elhúzott, bárhogy tapadtam a sprint gombra....

Elhúztak 2-12-re all-star-on rögtöön. T-Mac, rohaaaam! Kiadva a parancs. Elkértem a labdát és hátamra vettem a csapatot, szépen szórtam a mezőnybelieket, meg zsákolgattam is, bár nagyon freestyle-os nem volt... csak egy-kettő, mivel gőzöm sincs, hogyan kell... ha esetleg egy gamepaddal bűvészkedő ember segítene rajtam a közeljövőben, azt megköszönném. Na, az ellen se rest, mer az kétszer fárad ugyebár és ők nagyon nem akartak, ezért szépen mindenkinek a seggére csaptak, hogy "Fiúk mozgás, mer túloldalon az a T-Mac srác nem vacakol és a végén egyedül megnyeri! Nem kaptok vacsit a mecs után ám!" Erre ők hajrá és elindultak. Fej-fej melletti mecs volt javarészt, csak 4-5 pontocskával mentek, néha a bénáskodásom miatt, amikor T-Mac nem talált be, akkor több.

Rejtély számomra egy-két dolgocska. Pl, mégis mit csinál egy kosár után bedobáskor a gép - ha nem én dobom be épp T-Mac-kel -, mikor megnyomom a paszt és az csak szó szerint kiejti a kezéből??? Talán a játékos épp elbambult egy szexi csajszin a közönség sorainál, vagy elfáradt egyszerűen a karja a sok dobálástól?? Mert puff, labda száll egy centit és kigurul balra és bedobás az ellennek. Azok meg vigyorogva hátba verik a bedobót és felveszik a pozíciójukat, hogy jól megbüntessék eme hibát, ami persze a késöbbiekben is visszatér.... nagyon meleg helyzetben. Azonban ne rohanjunk előre. Ennyi az első félidő történése hibákban, eseményekben

Második félidőnél 23 pont és 3 lepattanó valamint egy asziszt volt T-Mac statja, a többiek közül azt hiszem Sura dobott kettő pontot, más senki semmit. Berohanok a palánk alá T-Mac-kel, dobó csel, szeva pajtás, mit ugrálsz te ott, rugót tettek a csukád alá? Aztán felugrok és paff, gyűrű és leveszi az ellen, eliramodik. Normálisan megnyomtam a dobó gombót és full közelről gyűrű.... azt mondom, hogy még egy öreg nénike is bedobja onnan, ha a dobó cselt beveszi valaki... de a gép persze máshogy gondolta ezt és T-Mac hoppon maradt.

Néha előfordul az is, hogy bedobáskor hiába futok le az alap vonalra, nem kapja kézbe és a labda vígan kigurul. Ugrunk az időben.... mérkőzés utolsó másodpercei, ellennél a labda és bedobja, a muksó szét ordítja magát, hogy "This for the win!" vagy hasonló és 71-69 nekik. Még gyorsan utolsó időkérés, felsorakoznak a három pontosnál, full egymás hegyén hátán, de csakis T-Mac-nek hajlandó adni a drágalátos társ és én odaverekszem magam, beállok a hármashoz, de már nincs mit tenni, mer többiek továbbra is ott tömörülnek és így esélyem sincs... dudaszó után dobom be a kettest, T-Mac és az ellen örül, de késöbb már csak az ellen. Szóval gőzöm sincs hogyan lehetne ezt a játékot rendesen játszani... T-Mac-kel utolsó percekben dobtam hármast, kettest, mindent, hogy életben tartsam a győzelmi esélyeket... ja és a végén rakat hármast hagyott ki, mert itt gőzöm sincs hogyan kell dobni a kosárt... ugyanis erő szintje full maxon volt, de olyan béna ívekben dobta a triplákat...

Szóval, aki tud, az segítsen pls.

Csak azért próbálok szenvedni ezzel a játékkal, mert szeretem az NBA-t... ja és T-Mac-kel 65 pontot dobtam egyébként... előző meccsen 45-t.
  • Dexantreal
    Mondasz valamit... próbálgattam és kezdek rájönni, de így már oké a dolog. Thanks!
  • N1ggA
    szerintem csak a le vagy a fel gombokat kell nyomni, és amikor fej fölé ér a labda, akkor kell dobni
  • Dexantreal
    Most próbálom megszokni ezt az NBA Live 2007-t, mert írtam ugye, hogy anno pár nap után töröltem, mivel nem tetszett. Büntetőnél hol a fenébe van mégis az a csík? Mert, ha jól veszem ki, azt írják, hogy bal analogot forgassam el balra, vagy jobbra, a vízszintes vonal beállításához, s a bal analogot a függőleges vonal beállításához pedig le, vagy fel... és próbáljam belőni, hogy normális legyen... de én nem tudom hogyan kell és T-Mac-kel most hagytam ki kettő, de szerencsére Battier a lepattanót megszerezte és bedobta.
  • rushman
    ja cserél, de idétlenül, megint fenthagyja a fáradt játékosait
  • rushman
    remélem, mert már végleges törlésen gondolkoztam
  • webibebi
    ha leszeditek a krekket akkor fog cserélni a gép:D:D:D
  • gabesz1983
    Sziasztok! végre kinyomták a patchhez a cracket. nekem műxik. letölthetitekitt
  • Vinsanity15
    Szasztok nemtudja valaki h mér nemtom letölteni a patchot a hivatalos oldaról??egyszerüen nemakarja kicsomagolni és már naon megy az agyamra.már minimum 10 szer szedtem le az összes verziót és nem megy.esetleg nemtudtok egy másik helyet ahonnét letölthetném?
  • Pethy23
    Vki mnegtudja mondani hogy lehet olyat zsákolni hogy rádobja palánkra majdmég a levegőbe bezsákolja McGrady csinál ilyet még az Orlandoban
  • DjCooll
    nem baj van az is!!!
  • Dexantreal
    Thanks a válaszokat egyébként! Szerintem nem teszem fel, megvárom mi fog kisülni a 2008-ból.
  • Pethy23
    De az sajna csak konzolra van:(
  • N1ggA
    igen. a 2k7 jobb
  • Pethy23
    Nekem most kurvára bejön patch után, gamepaddal.

1ébként lehet direkt ip-vel tolni?
  • Rexor
    Szerintem szar játék!
  • Dexantreal
    Fejlődött valamit a játék emberek a patchekkel? Mert pár nap után én töröltem... pedig kedvem lenne NBA-ezni... lehet, hogy visszateszem :S.