956
-
#516 nekem cserél!!!és csak a peccs meg a krekk van fenn -
#515 beszarás....
milyen negyedeket játszol? használsz valamilyen mod-ot? -
#514 jelentem a gép nálam cserél szépen a patch után. -
Dexantreal #513 Miért van az, hogy oldalról nekem egyszerűen beejti bedobásnál a labdát, mikor rendesen nyomom a paszt? Kigurul és az ellenfélé a labda... rohadt idegesítő.... Rockets-al nyomulok és Bulls-al... Rockets rendszeresen csinálja, Bulls nagy ritkán. -
Dexantreal #512 Nem tudom... talán... :S... mindegy. Nekem csak azért lenne a jó, mert ha megválasztanának valahol, akkor látnám, hogy megbíznak bennem és ez jól esik. Plusz végre kipróbálhatnám, hogy mit csinál egy házigazda. Meg amúgy is biztos jó dolog és nem menőjenő miatt, bár tény, hogy esetleg egy iciripicirit az is benne van... de a fentebb leírtak miatt lenne jó. -
#511 Miért olyan lényeges dolog ez a házigazdaság? Tényleg nem régóta vagytok itt, azt gondoljátok ez valami kiváltság, akinek több van Ő a menőjenő? -
#510 1 kis off: Tegnap volt az első meccsünk a csapatommal és nyertünk Eger ellen 86-77 re:) Rohadt jó volt -
#509 Ok megpróbálom -
Dexantreal #508 Detto.... bruttó. -
#507 én szivesen kipróbálnám, de még nem lehetek:( -
Dexantreal #506 Jajj tényleg... az az egy év. Akkor valaki más vállalja el nyugodtan, csak jelentkezzetek... és kell egy e-mail nekik, aztán meg is van. -
#505 te pl lehetnél:) -
#504 én mindjárt 2 :D -
#503 szerintem legyen, de te még nem lehetsz:S
még nem vagy itt egy éve... mondjuk én se:S:) -
Dexantreal #502 Enbiéj lájv tútázönd szevön :P. A lájv kimaradt...
Legyen a topiknak házigazdája? Csak úgy eszembe jutott, mert a minimum hsz elérte azt a szintet, ahol már házigazdát felkérni lehet a topikba.
Mondjuk kipróbálnám szívesen,de ha van ekdve másnak, akkor hadd csinálja ő. Mondjuk... nem annyira esemény dús topik, szóval nem is lenne munka sok itt. -
#501 ennbiéj tútázönd szevönnel -
#500 ték:D -
#499 várom a fejleményeket, nevezetesen, hogy cserél-e a gép
fókameister: nálam sem, viszont műkszik a last man back functionality, próbáld ki! -
#498 mivel? tamagocsival? -
#497 oké igy már megy ezzel, köszi!
kis off: a banner már itt sem aktuális mert AI Denverbe költözött :P -
#496 a Direct internet connection nekem miért nem megy? Hamachival hogy kell játszani vele? -
#495 nekem nem kell PS3:)
vagy PS2 vagy X360:PP -
#494 butafiú, akkor inkább várnál a ps3-ra! :) -
#493 az biztos, hogy qrva jó Karácsonyom lesz:DDDD
azonban, tesóm mondta, hogy kérjek PS2-t és belegondoltam, hogy télleg mien jó lesz:)
így végülis azt kértem és majd 3-4 év múlva kérek egy Xbox360-at:D -
#492 Nekem igy se cserél pedig a patchet felrakja:( Nem értem. Na mind1 annak ellenére szerintem egész jó a gém.T-mac 4ever:) -
Dexantreal #491 Akkor jó Karácsonyod lesz. Azonban... miért nem várod meg már inkább a PS3-t? Csak, mert inkább azt kéne venni... bár gondolom az jóval drágább lesz, mint a PS2. -
#490 ha a "LETÖLTÖTT" verzió van meg a játékból, akkor ezt kell letöltened, de előtte vissza kell másolni az eredeti exe-t. Aztán patch, majd végül ezt használd -
#489 még nincs:DDDD
csak szinte 100% hogy azt kapok Karácsonyra^^ -
#488 én nem tudom feltenni a patch-ot. nem tudjátok miért?
az eredet exe-re próbáltam de hibát ir ki..:/ ötletek? -
Dexantreal #487 Kint van PS2-n, PS3-n, Xboxon, Xbox 360-n... csak a lap alján a linknél legalúl el kell olvasni a platform részt.
Mike téged meg irigyellek, hogy van ps2-d :P.... kipróbálnám azért ezt a K27-t... csak franc se érti, hogy miért k27 a neve a géjmenk... -
Dexantreal #486 Nem semmi ez a cucc, jó lenne ilyennel is tolni, de grafikailag pl ugyanaz és a felépítése is meg minden a játéknak, csak annyi a különbség, hogy sokkal kifinomultabb... és ez nagy különbség. -
Dexantreal #485 Ja, akkor elnézést kérek.... tévedni emberi dolog. A patchet meg nem néztem meg, mivel ugye pont abba az időszakba jött ki, amikor nem votl a gépen a játék, de gondoltam, hogy bevállik a patch nektek, meg webibebi is írta msn-n és most is itt a fórumon... szóval nem tudom... leszedjem én is, ne szedjem, érdemes egyáltalán a patch a játékra? -
#484 Szerintem ps2 re ki se jött a 2k7 vagyigen? Szertintem csak új generációs konzolokra de nem bizt -
#483 letöltöm mindkettőt ps2-re aztán kész:) -
#482 mivel én sem, de több fórumon jobbnak tartják konzolon, mint az nbalive-ot. -
#481 mivel nem játszottam a 2007-el ezért nem tudok véleméynt mondani, hogy meik jobb...
szerintetek?:)
NBA 07 vagy 2K7 -
#480 nini -
#479 télleg, mer nálam nem -
#478 amúgy mi a különbség az NBA2007 és az NBA 2k7 között? -
#477 már működik a csere!!!leszeded a peccset és letöltöd a krekket amit már ide belinkeltek és voálá működik