Google: "nem leszünk a Microsoft Netscape-je"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a termékkapcsolás teljes mértékben legális, ha más kitételt nem károsít a versenytörvény szerint. Lehet akármilyen jó a Microsoft Vista keresõje, a fél világ ezek után is Google-n fog keresni, mert azt szokta meg. Ha pedig tényleg jobb lesz a keresõjük, akkor pedig azt fogom használni. Ilyen egyszerû.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
#43: A turosretest konkurencia az MS a keresoknel. A Google erosebben fejleszti a netes szolgaltatasokat, tobb szakembere van a teruleten (majdnem az osszes), mig az MS masfele szakertelemmel rendelkezoket tart. Meg sokat kell fejlodnie, mig a PageRank-ot pl. utolerik. Ha utolerik.
Live: Ez jo otlet, de nem uj. :)
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
A Google eddigi pályafutásáról pedig az alábbi mûvet tanácsos elolvasni.
én a magam részérõl nem fogom erõltetni az m$ keresõjét,amíg lesz más.
2) a google nem dolgozik linuxon, nem akar saját oprendszert.
3) hasonlítsd már össze hogy mely területeken van jelen az ms és melyeken a google.
Ja amúgy google is akar saját oprendszert(linux) szal nemondjátok hogy google nem akar mindenhol ottlenni...
egyebkent nekem az a lenagyobb bajom ezekkel, hogy eroszakosak es nem igazan irthatoak ki az oprendszerbol. (vagy epp egyaltalan nem)
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
Mellesleg a Google cuccai meg joval igenyesebbek, mint az MS-e, legalabbis netes teruleten. Es nem tudom, hogy hallottatok-e, hogy a Google projektek nagy resze a dolgozok otletein alapul (minden Google alkalmazott a munkaideje 20%-at sajat projektre hasznalhatja)?
Szoval ennyit arrol, hogy egyeduralomra hajt.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
:)
Ha mégsem, akkor felvásárolja.
#29 - eredeti, igen. Jelenleg google / Live search kombinaciot hasznalok.
mert ugye míg valami /MP/ gyárilag ott van az orrod elõtt addig e google-t neked kell "megkeresned" persze nem kötelezõ.. van más is, és nem hiszem hogy egy pisztollyal a tarkódon kényszerít a google hogy az õ keresõjüket/mail fiókjukat/mûholdas térképüket használd.. mert ha egy kicsit elvonatkoztatunk akkor az M$ azzal hogy beleépíti az OPrendszerébe a keresõt gyakorlatilag arra akar kényszeríteni hogy használd azt mert az nekik jó...
és amíg vannak olyan emberek akik nem tudnak feltelepíteni valamit a gépükre /és nagyon sokan vannak/ addig õk azt fogják használni ami van... kipróbáltam már a bátyámon a kezdeti számgépes próbálkozásainál.. volt egy windows és ami abban volt azt használta ha meg kellett valami a netrõl és nem volt meg a fellelhetõségi helye akkor jött segítséget kérni hogy keressem már meg.. ostanra ez már nem így van mert tanítgattam de akit nem tanítanak meg arra hogy mit hogy és mivel? az nem tud mást tenni csak használni az alapokat..
Mi meg innen röhögünk rajtuk. :) Kívül tágasabb és szebb mint az ablakok mögül. :)
Nem használok MS cuccokat.
A monopol helyzetbe akkor kerül egy cég, hogyha olyan szolgáltatást integrál a rendszerbe pl: mp, ami kiszorítja a többi lejátszót a piacról.
Az emberek többsége, akinek fogalma sincs arról, hogy hogyan teltepítsen fel egy másik lejátszót, vagy nem is tud róla, hogy van más is a világon, annak az a természetes, hogy mindent a mp-el játszik le.
Én pedig az M$-t rühellem alapból.
Mindent csak összelopkod.
pl.: windows, dos....
Az oprendszerrel kapcsolatban is lopkod csak billi boy. Annó a mac oprendszerét lopta el, és változtatta winfossá.
Azt nem is mondom, hogy a kedvenc gépem is azért nyekkent meg, mert billi úgy gondolta nem kell ez a piacra(AMIGA).
"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
"nem leszünk a Microsoft Netscape-je"
azaz inkább:
"google: mi akarunk lenni a Microsoft"
#11 - "a Google (egyelõre legalábbis) nem kíván minden informatikával kapcsolatos piacon minden más vetélytársat kiírtani."
Na most a "nem kivan" meg a "nem tud" kozott nagy kulonbseg van, ugyanis a google nem tudja...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
De gondolom tudod, hogyan értettem a megjegyzésem: a Microsoft az operációs rendszerek között, szoftveripar - PC-n és mobil platformon is, játékkonzol, netes szolgáltatások (MSN, hotmail, MSN Search, stb. - csupán ezen a területen is majdnem annyi szolgáltatást nyomat, mint a Google), hardware. Most ezek jutottak az eszembe így hirtelen. Ja és már az iPod konkurenciáján is dolgoznak.
Azért a Google inkább csak a netes piacon van jelen.
ÉS EZ PONTOSAN ÍGY VAN! Szal' nekik sem kéne magas lóról beszélniük.... Nagyon nem!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
ezt most irom 2006 május 1-én, majd ha kint a vista, megnézem az sg archivot :)))
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.