53
-
jzombi #13 Ok, a netes szolgáltatások terén valóban próbál több helyen is élmezőnyben lenni.
De gondolom tudod, hogyan értettem a megjegyzésem: a Microsoft az operációs rendszerek között, szoftveripar - PC-n és mobil platformon is, játékkonzol, netes szolgáltatások (MSN, hotmail, MSN Search, stb. - csupán ezen a területen is majdnem annyi szolgáltatást nyomat, mint a Google), hardware. Most ezek jutottak az eszembe így hirtelen. Ja és már az iPod konkurenciáján is dolgoznak.
Azért a Google inkább csak a netes piacon van jelen. -
#12 Biztos ez...? Google, Gmail, Picasa, Google Earth, stb, stb... -
jzombi #11 Azzal a különbséggel, hogy a Google (egyelőre legalábbis) nem kíván minden informatikával kapcsolatos piacon minden más vetélytársat kiírtani. -
#10 Igy van, de attol meg o fog nyerni ebben, bar engem igazan nem erdekel, mert abban az esetben orulok neki, ha jobb keresot csinal mint a google. (ha ez megvalosul) -
#9 "az a gond hogy nemcsak a microsoft hanem a google is egyeduralomra akar törni:)"
ÉS EZ PONTOSAN ÍGY VAN! Szal' nekik sem kéne magas lóról beszélniük.... Nagyon nem! -
#8 tisztességtelenség jellemzi a mikrofost, bizony :-c -
echo #6 Nem tudom, de szerintem azért nem fer egy lapon emlegetni a google-t az ms-sel. Eddig a google-től nem nagyon láttunk inkorrekt, dolgokat, az ms-től meg bőven. Attól hogy óriás céggé volt nem kéne leírni egyből. Hátha hosszú távon is ellent bírnak állni a kísértésnek, és maradnak akik voltak. -
#5 Ez semmi mas, mint hogy a google azert fel, mert ha az MS beepiti a sajat keresojet, egyertelmuen ők fognak nyerni. Meg szep, hogy mind2 hatalomra akar torni, de evvel a keresovel nagy valoszinuseggel MS fog kijonni gyoztesen. -
roliika #4 A Zamcsik ilyenek. Megalomániás hatalom éhes marhák! A szó szoros értelmében. -
irkab1rka #3 Megoldás: a vista keresőlye tudja majd a google-t (is) használni, de a reklámokat már a vista rakja be, és módositja a találtai listán a sorrendet is.
ezt most irom 2006 május 1-én, majd ha kint a vista, megnézem az sg archivot :))) -
#2 Inkább hajtok a google malmára mint az MS-ére... a google legalább igényes dolgokat ad ki a kezéből. Amit felvásárol azt felvirágoztatja. Neki van helye a piacon. -
adam012 #1 "Eric Schmidt, a Google vezérigazgatója úgy vélte, hogy egyik oldalnak sem kell feltétlenül egyeduralomra törnie, hiszen többen is megférnek a területen."
az a gond hogy nemcsak a microsoft hanem a google is egyeduralomra akar törni:)
"igyekezvén eloszlatni azon vádakat, miszerint a Google éppen saját uralmának kialakítására tör."
Persze nemakar piacvezető lenni,inkább senki nemhasználja termékeit... még széphogy uralomra akar törni