Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alyr én ezt szorit másképp ismerem, az low level elyk folyamatosan sírnak hogy a shardon magasabb szintû asmo twinkek farmolják õket

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

amcsi szerverröl jut eszembe,beakarok logolni h meglessek pár dolgot, de az elmult 1 hétben nemtudok, mert azonnal kivág send logal,vmi tipp?
Üdv!
Melyik Amcsi szerveren vannak magyarok? Lehetõleg aktívak.
Valaki próbálta már?:
AionAutoCraft
torrente111
hát legalább a hunlegiot tisztelhetnék )))

Elyos oldalon tenyleg ennyi gyoker van a Spataloson? Western shardon minden nap 2-3 star offik genkelik a lvl 35-45 karikat...ha meg odamegyek megbaszni oket es sikerul akkor irkaljak hogy noob...gratulalok...

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Halik

Érdeklõdnék, hogy NCSoftos NA Aion-on melyik szerveren érdemes indulni, ha aktív magyarsággal szeretnék játszani?

Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

crit/attack lesz akkor.Thanks!

★ 汤姆 李

Frosty01
crit / atk dps ágon ill. hibrid ágon

vagy ha support akkor mr/hp

practitioner of the forbidden arts of death

Manastone armor-ba milyet és fegyverbe(daeva szettbe).
Sry kicsit fáradt vagyok😊

★ 汤姆 李

Frosty01
mire gondolsz?

practitioner of the forbidden arts of death

Chanter Chain Daeva szettbe mit ajánlotok upgrade-t?Pvp

★ 汤姆 李

Godstone-al egyetertek, hibanak latom a letezeset. SM-el kapcsolatban azert vannak fenntartasaim (SM a fokarim): SM-et jelen pillanatban (2.7) temp-el nehez legyurni. Az osszes tobbi class siman letolja (sorci/cler/ranger rohogve). Es most felejtsd el a feart. Foleg a glide resist miatt. Felreertesek elkerulese vegett, egyetertek a fear idejenek felezesevel (ne legyen fear chain gyilok), de akkor ne legyen glide resist. Vegre nem noob-nak leszek kikialtva ha hasznalom a 2 (3) fo cc skillemet😛 Meddo vitat kezdunk sajnos amig nem probaltam ki lv60-on AION-t, lehet neked lesz igazad. Bar sorci OP szerintem marad, csak becsuszik melle chanti es temp (rajuk fert az erosites, de lehet tul sok lesz). Es most megyek sorozni egyet😊 Joszorakozast mindenkinek pentek estere😊

mi a problémád a balanceal?Vannak olyan classok, amiket egy masik classal nehez megolni illetve amit konnyu, de alltalanossagban veve azert 3.0-ban majdnem minden classal lesz esely mindegyik ellen, csak ugyesen kell tolni.sorci is pl mekkora op class, de assaval is meg templarral is vagy clericcel vagy gladival is belehet azert kurni, talán az sm ami kakukktojas, azt 1v1ben assan kivul csak makkal lehet bekurni vagy ha bena az enemy.nem is a balanceal hanem inkabb az rngvel van a baj meg a godstoneokkal h szopjanak le minek kellett betenni...
Lattam a skilleket (ujakat es valtozasokat is). Ez meg mindig nem balance. Nem hinnem h lehetne, de akkor SEM balance 😊 Sokat lehetne beszelgetni/vitazni rola, ehez a forum (nekem legalabbis) keves. Elso es legfontosabb okom erre: nem tudok es utalok gepelni 😛 😄
Hát csak példaként írtam , de minen kasztot erõsítettek és volt amit nerfeltek pl UD 1000-rõl 800-ra meg a glad nem aoe,dps skilleket kapott hanem sok self healt.

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Elozo postban a "mentseget talalni" "mentseget keresni" akart lenni. Sose irjatok postot mikor felszemmel azt kell lesni jon-e a fonok... <#ticking> Egyeb elgepelesre is ervenyes <#mf1>
1. Gondolom a visszamondtakra irtad. Egyetertek veled, nagy szegyen, erre nem is erdemes mentseget talalni.
2. Totally free esetben is el kell tartani a szerokat. Lehet h amcsik megteszik azzal is amit most tudnak venni, de mar lattam ilyen megoldasokat nagyon csunyan eszkalalodni. A GF rendszerben ettol kevesbe felek (de nem vagyok itt sem teljesen nyugodt).
3. Ide talan meg nem, de legioba mar irtam: nagyon kell mar 3.0. Rengeteg ujitas van benne, a 2.7-et sokan unjak. Nem jarnak csak max dg-re/eso-ba mert x millio AP-t osszegyujtottek uj cumokra, nincs kedvuk elveszteni. Uncsik az instak nagyoknak (BT-t lassan becsukott szemmel vegig tudom csinalni, ami laptop eseteben gyakorlatilag igaz, akkora lagom van). Balaur matikat osszekaparni szinte lehetetlen (uj teruleten ha jol emlekszem PvE reszen is vannak balaurok farmolasra). Es ez csak a jeghegy csucsa, szal igen, NAGYON kell mar 3.0
4. AION es BALANCE tagadas nelkul egy mondatban mokas. Az h chanti es sin OP lett az NEM balance. De ez mar egy masik tortenet.
Last Stand légióba tudok meghívót küldeni neked. Én sok karakterrel játszom, úgyhogy nem könnyû megtalálni, ami biztos hogy az este 8 órás siege elõtt Prana néven vagyok fent. Keresd nyugodtan bármelyik officert, pl: Soulsista / Soulbrotha

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

jaja, jó választás volt chantert indítani, mindig is élveztem vele a játékot 😊

az elmúlt 3 napban zsinórban 3 kis dredet nyertünk úgy, hogy csak én healeltem chanterrel, mondjuk kaptam is respectet érte rendesen

Hát az még nagyobb epic fail.. Gamefail.
Múlz hónap oké ,de totál free ,nincs paytowin, gyors fejlõdés mivel 3.0-ba könnyû nagyon. Már rág rájöhettek volna NA modell jobb és nem ismétlem semmi paytowin nincs. De Prana is megmondhatja. 55-ös twink már használhatatlan meg 50-es is 60-asok egy új szinten állnak erõben. Sõt 55-tõl 59-ig simán lever egy 60-as. a BALANCE IS JOBB SZÓVAL NAGYON NEED LENNE MÁR A 3.0 EU-ban is. Chanter pl vmi gyilkos lett 60-on +még ha gearje is van. De a sin az is op ,mint állat.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Elõveszem a ferengi énemet és ismét broker "király" leszek mint régen. 😊 A leggagyibb cuccokat is el tudtam sózni. XD Nem lesz akadálya a "könnyed" haladásnak. Mint mindenben csak a kezdet nehéz.
Ha megvan a GP-d mar hamar megvan a kovi ara. Megvettem, beraktam az osszes addig osszegyujtott manastone-t, par stigmat, egy-ket kek cuccot es meg is volt a kovi GP ara. Persze nem arra koltom hanem majd cuccra, mert az most nagyon gagyi 😊 BTW, hogy mit erdemes megtartani (manastone es stigmak) azt menet kozben is megnezheted. AH-ban bongeszhetsz, csak venni es eladni nem tudsz.
3.0 mult honapban jott ki NA-n. Ott is nagy volt a keses. Nem mutatjak be, visszamondtak.
@Shaenis: sose mondtak h majus vege. Tavaszt igertek (tavasz veget) ami barmilyen meglepo, nem feltetlen majus 31-vel er veget. Ugye van csillagaszati es meteorologiai tavasz. Mi a meteorologiait hasznaljuk altalanosan, ok (nemetek) nem. A juni 21 sem tunik tarthatonak nekem, de akkor sem majus veget igertek.
Valahogy így tervezem én is, azért is kérdeztem hogy melyik légióhoz csatlakozhatok a Spataloson ahol normális emberek vannak az elyknél (persze oda-vissza alapon). Ha nagyon nem változik az ár akkor gondolom hamar megvan a kinah a következõ 30 napos GP-ra!?! Ma délután lesz idõm, betámadom Spa szerot. 😊
Mire eljutsz lv38-40 ig meglesz a penzed ingame megvenni a gold pack-et. Nekem kb 1,5 honapomba kerult napi max 2 ora jatekkal, lv38-on vettem meg GP-t (direkt ki akartam probalni). Ha legioban vagy akkor a tobbiek segiteni is tudnak (mentor kuldik coinert, Temporal stone/matik kuldikhez, stigmak, stb). En soloban nyomtam vegig, stigmak elvittek 2 millat, szal lv36 korul meglett volna GP.
3.0 már 6+ hónapos nem is számolom már de kb 7 pontosan. Ez azért elég gáz és még nem nyögtek semmit csak bemutatják májusba vmi játék rendezvényen..
Mondjuk ez is 1-2 hónapja volt már azóta némák..

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Azt azért nem várhatod el, hogy amint Koreában van újabb rész, azonnal meglegyen EU-ban is. Persze nem is ekkora késésekkel kellene, max 1-2 hónappal szerintem a 90% kiegyezne.
Sokat morfondíroztam én is mire újra leszedtem....de jó újra azt a fííílinget érezni mint anno 2010-ben. 😊....csak ez a starter cucc valami halál, annyit lehet áldozok rá hogy veteran legyek.
Ez volt az elsõ gondolatom. 😊 Kit keressek, mert akkor szívesen csapódnék hozzátok?! Igaz napi 1-2 óránál többet nem hiszem hogy tudnék kockulni (anno ezért is hagytam abba)....ja és kineveznélek mentoromnak XD. Igazság szerint olyan légiót keresnék ahol 1-2 party könnyen össze lehet hozni, nem pedig max 3-n kínlódni a bossoknál/instákban míg fel nem fejlõdik az ember.
Addigra már 3.5 vagy 4.0 lesz Koreába és Tiamat is le lesz verve a story szerint.. Nagyon gáz volna.. De ezek a németek...
Rakom föl ezt a szutykot megint ,de csak ,mert hiányoznak a karijaim és gyûjteni kell a 3.0 gearre. márha jön.. 😛

spatalos

Átmennék másik szerora mert a Welhallan nem találkoztam még egy magyar emberrel sem ely oldalon. Melyik inglish szerverre lenne érdemes menni galambokhoz? Ahol normális magyar playák vannak és nem a felmenõiket szidalmazó -nem segítek mert nincs kedvem, -szarok rá hogy tied lenne a drop... és még sok hasonló volumenü, kulturálisan megáldott tizenéves játszik.
Ely oldalon persze. Chanter lennék ott is.
Érdekes haverjaid vannak 😊 Amerikában már van 3.0, ha még nem jöttél volna rá a hozzászólásokból. Európában elvileg május végére igérték, de tuti késni fognak. Szerintem szeptemberben lesz majd, ahogy azt elõre megjósoltam már februárban. 😊

torrente111
köszönöm.így már sikerült

Hyder
Ha leszedted az NCSoftos launchert akkor ott állítsd be a játék tulajdonságoknál, hogy Amerikai rendszer és nem Európai. az NC-s csak NA szerverre enged be

Steam: [HUN]Feriggno

Még elõször le kell butítani a 3.0-t a starterre és utána jön. 😄 ...de hogy mikor azt speciel én nem tudom. Valszeg még GF-se. XD
nem lehet tudni mikor jön ki a 3.0? mert írta egyik haver hogy holnap lesz, ez igaz?
Az az NA Aion (NCSoftos). Oda kell regisztralnod es menni fog (gondolom). Ha megvan oda a reged akkor nemtom, talan aki ott jatszik tud neked segiteni.
...és még Xerb posztját kiegészítve:

http://aion.mmorpg-life.com/category/quest/

Talán ez a leghasznosabb oldal a küldetéseket nézve.
Lesz még ilyen küldetés nem is 1. Arra figyelj majd hogy a küldi itemeket ne dobd ki csak majd akkor ha leadtad.
torrente111
sziasztok.eddig eu szerveren játszottam.de szeretném kipróbálni ezt a 3.0 át.szal hol kell ezért regelni,hogyan lehet átállítani a játékot us-ra.vagy mit tegyek,hogy ott játszhassak.kösz

van aktivitás, hemzsegnek a játékosok minden eu szerveren.

én csak pvpzni járok fel, cdred és aréna, de folyamatosan hívnak mindenhova, mert cleric még mindig hiánycikk

xerb
Kutyu . ha elakadnál még :

http://www.aionarmory.com/
http://www.aiondatabase.com/

I am so awesome [Keeper The Tank]

Bahhh. nem rakta be a kép-linket

szal itt:
http://kephost.hu/share-3215_4FA2DAD8.html

Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

Halik.
Egy kis segítség kéne.
Mostig EQ2-t és L2-t toltam és gondoltam meglesem Aion-t is, de loggolás kor nem enged be.<#conf>

Ha vki tud segíteni<#help> akkor azt elõre is köcce.

Igen és sejtem gamefos miért szarakszik a 3.0 egy lék a szopatós modelljükön ,mert minden könnyebb gondolom azt hegesztik ,hogy milyen szívatást tegyenek be ellene,hogy kellene korlátozni vagy bezárni a kiskaput jelenleg úgy teszik ,hogy ki se adják ,hát lol. Prana az EU még mindig gány? Nem csak technikailag hanem aktivitásba,lehet visszanézek ,most hogy meg van a hatvan amcsin a gearelõdés mellett. Csak a korlátozdi meg a 3.0 "soon=soha" visszatart..

israphel/elyos oldalon vagyok, szerintem az elég jó

Köszi a gyors választ akkor inkább ott nézek szét valami ajánlott server ?
amcsi aionban nincs semmilyen korlátozás, regisztráció után rögtön teljes értékû accountod van 8 karakterhellyel, hozzáférsz mindenhez, nincs instance cooldown növelés vagy más szopatás.

sõt, a 3.0 verzióban csomó alacsonyabb szintû instance cdje csökkentve lett a 2.7-hez képes, jobb az egész, pl az egyszemélyes SR mid nagyon fun

Hali

Nemrég gondoltam kipróbálom én is a játékot de khm elég megcsonkítottnak érzem még egy ftp modelhez képest is fõleg a trade kizárása meg egyébb ilyen "alap" dolgok miatt. A kérdésem az lenne hogy az us változat is ilyen? Olvasgattam a neten de nem találtam konkrét utalásokat arra hogy ott is ilyen " starter" megkötések lennék vagy ott is vannak ?