24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Frosty01
    na küldessetek nekem gyorsan abból amit az a csávó szív aki ezt az 1. pontban foglaltat leírta
  • StarFist
    Ha a Pvp-t favorizálod sok játékossal, akkor a Perentora ne gyere. Időnként már néhány PvE instára is problémás lehet játékost találni.
  • cece
    Hagyd, csak mi tudjuk hol lehet átállítani ezek szerint.
  • Csori96
    1.
    Ha nincs komoly anyagi gondod, akkor ne add el a zöld cuccokat amik nem kellenek. A general vendornál lehet venni minden városban „disenchanter izét” amivel lehet ezekből a cuccokból disenchant port szerezni (már ha nem failel). Ezekkel a porokkal bármilyen itemnek lehet növelni az itemlvl-jét és a statjait.

Ez mit jelent és mik azok a zöld cuccok?

2. A kisállatok csak érméket adnak?
  • Vicodine
    Azt, h a rank legyen-e kiirva a feje folott, vagy mas, azt az optionsban lehet beallitani
  • atinq
    Biztos hogy csak a szövetségesre mert én sem látok soha asmo feje felett rankot?!
  • Shaenis
    ami ugyebár csak a szövetséges játékosokra vonatkozik, az ellenségre nem, ott mindig az abyss rank van
  • cece
    De mint az köztudott ezt a beállítások menüben tudja állítani mit szeretne látni, rangot, titlét avagy semmit.
  • Shaenis
    ezek szerint te még soha nem találkoztál személyesen ellenséges játékossal :D az ellenségeknek a sima title helyett a rangja van kiirva a neve előtt.
    Ezenkívül bármikor megnézheted az abyss rank menüben a ranglista első 300 játékosát
  • BrandonLee
    Hogyan tudom megnézni hogy az ellenséges frakcióból valaki milyen rank-ban van? Sokan linkelik például hogy asmo star officer 4-es. Honnan lehet ezt tudni?
  • Gő
    Ezt már jó páran megkérdezték, csak picit kell visszaolvasni vagy keresni fórumban.
    EU vagy NA szervereken fogsz játszani?
    EU-n én az Anuhartot és Nexust javaslom, ahol sok (nem csak magyar) aktív játékos van. Szerintem minden szerveren van magyar játékos.
    Én az Anuharton tolom, de mindenki azt javasolja, ahol ő maga is játszik.
    NA-n meg a Sielt láttam, hogy többen írták.
  • andorr1984
    Sziasztok!
    Új vagyok a játékban.
    Valaki meg tudja mondani, hogy melyik szerverre érdemes menni, ahol sok magyar játékos van ? Olyasmit keresek, mint a WoW-ban az Arathor.

köszi
  • Belton
    Ugyan ezek Amcsi serveren meg néztem.
  • Belton
    Eu serveren merre van most " Aktívabb" Légió ?
    Asmo Ely mind1 , van még élet ? Kb Fél éve be se logoltam , habár semmi változás azóta :D ahogy nézem . Persze a store az gyarapodik hogy szakadnának meg.
  • Bigblind
    Összegyűlt a colosseum fegyóra az insigniám. Érdemes kivenni az 55-ös fegyót, vagy inkább majd ha jön a 3.0 akkor a 60-ast? Egyáltalán ugyanezek az insigniák fognak majd kelleni a 60-as gearekhez vagy teljesen más?
  • Cukojka
    Heló!

Eredeti Aion szerveren játszok (North American) azon belül pedig az Israphel szerveren. Ha valaki még játszik itt akkor létszi írjon. :)
  • Shaenis
    Gladiátorok polearmot részesítik előnyben a sokkal nagyobb sebzés miatt. Dual wieldes gladiátorok pedig mace+dagger, de profik ezt csak pve-ben használják, mert jobb a dps viszont nincs aoe.
  • Csori96
    Melyiket érdemes használni: Polearm vagy Greatsword?
  • xerb
    + Face Smash is knocbkackel
  • Frosty01
    + shieldburst is knocbkackel
  • Shaenis
    persze hogy tud. minden kétkezes melee fegyverrel megvan az esély a knockdownra, templarnak ott a greatsword
  • Félx
    A templar tud knock back-elni (felborítani) ???
  • xerb
    Trade Broker vagy más player .
  • Csori96
    Kinél, esetleg hol lehet olyat venni, amitől gyorsabban futhatok, ha jól tudom, akkor ez a neve: Greater Running Scroll?
  • xerb
    Telemachus . És az első closed beta óta toltam tehát kb 3+ éve, de ilyennel még én sem találkoztam.
    Most igen .Ennyi
  • Vicodine
    Ilyen jellegu problemmel en sem taliztam meg a 3 ev alatt, de nemmondom h kizart h megtortenjen...
  • atinq
    Te melyik szerveren játszol mert én a kezdetektől nyomom és még eggyetlen hibával vagy buggal sem találkoztam. Lehet én vagyok a szerencsés?:)
  • Shaenis
    Igen, még az is kell hogy a ranglistán elég magas helyen legyél.

A "next rank" részen a "points needed" mellett ki van írva a szükséges rank is. Felette pedig az aktuális abyss point mellett ki van írva az aktuális rankod is.
  • Félx
    Mi kell ahhoz hogy elérjem a star oficer 1 rangot? Az abyss pontom megvan hozzá, de továbbra is rank 1-ben vagyok. Gondolom valami még kell hozzá!?
  • xerb
    Na mondom ma kb majd egy ev utan benezek aionba . mi fogad ?
    Server becrashel hogy a mobok nem mozognak , nem utnek vissza , dredben nincsenek mobok , nincsen boss Npck sehol sem mukodnek , teleport nem mukodik . az ellenseges frakcio nem ad pontot , apt . ja es ez mar 2 oraja igy megy . Es nincs egy balfasz gm aki restartolja a szethullott szervert.
    Nagyon ottvan f2p aion valóban :)
  • QRob
    köszi a segítséget :D
  • StarFist
    A faszi neve akinél a szárnyak vehetők Idomeneus, a térképen a Sky Canal felírat "l" betűje alatt levő téren található. A gold lvl30-as szárny 9,5 millába, a lvl40-es 29,7 millába, a lvl50-es pedig 71,3 millába kerül. Ahogy írtam elmebeteg árakba kerülnek, szóval várd meg szépen a FoM3 questes reward szárnyat.

A zöld és kék szárnyakra nem érdemes pénzt vesztegetni.
  • QRob
    köszi :D
  • StarFist
    A Fragment of Memory 3 és a Theolab main quest ad szárnyat rewardként. Ezekből paradox módon a FoM3 a jobb(arany szárny), a Theolabos szárny csak kék. Sanctumban is tudsz venni szárnyat, ha elérted a lvl30-at kapsz is egy mailt, hogy keresd fel a fickót Sanctumban, de ahogy írták, elég elmebeteg áraik vannak. Black Cloud-os szárnyakat pedig tudsz venni real moneyért az item shopban. A StormWing szárn vagy kiesik instából, vagy megveheted real moneyért az item shopban azt is.

Lucky Winget (narancsszínű eternal PvP stattal) valamelyik pet "szarhat" neked, ha eteted, de az esélye miatt erre ne építsd a karriered, illetve ez veteran rewardként járt az NCWestes idők vége felé (amiket már a veteran reward miatt szvsz páran visszasírnak).

Neked a legjobb választás a FoM3 questes szárny lesz, amit relatíve hamar el lehet érni és jól használható, amíg meglesz a Storm Wing, de ezek csak strike fortitude-ot adnak.

A Radiant ops agentnél tudsz venni coinért kifejezetten PvP statos (strike resist) szárnyt.
  • QRob
    köszi, :D (nem tudsz amúgy mondani egy nevet hogy kitől?)
  • Frosty01
    fővárosban tudsz venni elég húzós összegekért, quest ad 1et, meg stormwingből is szerezhetsz egyet, meg a daily tokenes dolgokért is vehetsz
  • QRob
    Igen azt tudom :D, viszont látom, hogy másnak másmilyen szárnya van és azt is tudom, hogy lehet venni. Az a gond, hogy nem tudom hogy hol.
    A lényeg az, hogy másmilyen kinézetű szárnyat szerettem volna venni. :D
  • xerb
    Ha 10-es vagy akkor már meg is kaptad a basic szarnyad :)
  • QRob
    Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy hol tudok a játékban szárnyat venni?
    (10. szinten vagyok, ha ez számít)
    Előre is köszönöm.
  • xerb
    Okok . En endgame pvpre gondoltam :)