Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Witcher
Hol van jó magyar közösség a Nexus vagy Telemachuson? A Spatalos katasztrófa! Olyan szintû Elyos fölény van hogy félelmetes (természetesen Asmo karim van), mintha Asmo oldalra csak retardok jönnének!

Az nagyon jó, mert úgyis Asmo oldalra akartam menni! 😄
Jah meg még 2 haver is jött velem... szal 3man.

Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

Én is mostanság ugrottam neki és sanyx85 lentebb (2012.máj.06. 23:15) írta, hogy Siel szerveren van egy kisebb létszámú team asmodian oldalon... pár nap fórumot vissza olvasgatva nem nagyon találtam mást, így én ott kezdtem bele.

Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

amerikai szerverre nemtudok belogolni,kiválasztom a karimat, és amikor elkezdek belogolni, el is indul, csak amikor a képernyöt kellene tölteni, ott folyamatosan send loggal kivág.van tipp?
North America Aion-ban melyik szerverre érdemes menni, hol van a legtöbb magyar?
Köszi a válaszokat, hasznosak voltak!
2.7-ben elvileg a crit cap-ot fel húzták 500-ra szóval érdemest azt megcélozni.
55ös sin-nel nekem pl csak attack van bepakolva minden ruhámba mégis megvan az 500 kajával meg jóval több is.

Kardot használ a nagy többség max szinten, kisebb szinten main hand tõr off hand kard.
A 19%-os attack speed megvan akkor onnantól csak két kard.Legalábbis szerintem.

Stigma tényleg játékstílus függõ.
Ha két kard van a kezedbe nagyobbat ütsz és nagyobb lesz az atk speeded. Ha két tõr akkor meg fordítva... (Az atk speed minél kissebb annál gyorsabb vagy) 440-ig húzd a critet, a többi slotba meg atk mehet... A stigma pedig játékstílus függõ, egy a lányege, hogy hamar végezz az ellenféllel, mert ha nem vagy elég gyors akkor hamar halsz.
Az q item szóval nem kell hozzá kiszedési szint....
torrente111
sziasztok.szeretném megcsinálni a Fenri's Fang titlet.van 1 q Luck and Persistence,amikor 20 light of luck-ot kell össszeszedni.olvastam régi fórumon,hogy ehez nem szükséges magas szintû essencetapping.valaki tudna infót adni ez ügyben.kösz

Tapasztalt assassinosoktól kérnék instrukciókat, például mit érdemes vele használni daggert, vagy swordot? Mit érdemes pakolni a cuccokba critet, vagy attackot? És milyen stigmákat kell használni hogy a leghatékonyabban mûködjön? Természetesen mindezt pvp-re értem, a pve nem érdekel!
egy hónappal ezelõtti interjúban mondták, hogy még dolgoznak rajta...

ha egyáltalán valaha megcsinálják majd, az biztos hogy nem 3.0 elõtt

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

sztem csicska gameforge nem csinált😄
EU-s szerokra nincs ilyen karakter lista? Csak a szerver státuszt találtam meg.
áá csak ki akartam probálni mert eu szeró nem megy 😄
szivesen 😊 nem tudom hol indítasz karakter, ha netán israphel/elyos oldalra tévedsz akkor keress majd meg

nekem 1 hónap alatt ezt sikerült összeszednem:
http://na.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=1122922&serverId=2

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Oh basszus de láma vagyok 😄 köszi 😄
NCSoft Launcher beállításokban állítsd át a régiót NA-ra EU helyett.

Na lenne nekem egy olyan problémám hogy amcsi szeróra nem enged fel! Beirom Felhasználónevemet jelszavamat és aztán kidob! ( Cannot connect authorization server!)Az Accom rendben van Nem értem mi lehet a probléma aki tud valami segitséget adni az segitsen légyszives!
érdekesség, hogy ncsoft elkezdi az item shopot P2W irányba tolni, többek között kaphatók lesznek a 100% socketing supplementek:

http://na.aiononline.com/news/announcements/store-update-coming-wednesday-may-9

tegnap végre elértem az 50-es szintet az amcsi karakteremmel és átköltöztem inggisonba ...

és ott sokkot kaptam, hogy kong az ürességtõl, egyik fort asmo kézen és senki nem törõdik vele

végül is nem meglepõ, ugyanaz történik mint az abyssal 2.0 után, de nagyon fura volt látni, miközben EU szervereken még inggisonban pezseg az élet

ok Köszönöm!
Ennek örülök!Akkor már csak 3 milla és vehetek egyet! ripsz-ropsz!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Grr1234
Most 5 millióért van rengeteg.

A brokerban az "other" fülecske alatt találod a GP-t, tegnap elõtt a Spataloson 7-9 misiért láttam de csak 3db volt bent.
Egyetlen dolgot vehetsz brokernel ha starter vagy: Gold Pack. Priv uzlet nem megy. Brokernal amugy bongeszhetsz mast is, csak vasarolni (kiveve GP) illetve eladni nem tudsz.
Hidd el valszeg én is téged foglak megkérni ha meglesz rá a lecsó. XD
Elnézést, akkor hülyeséget mondtam. Ebben az esetben meg kell kérni ismerõst aki veterán vagy gold accountos, hogy vegye meg és küldje el mailben, mert annak mûködnie kell

Hát lehet,hogy én valamit rosszul csinálok,de sem a brókernél sem pedig játékostól nem sikerült eddig vennem egy rozsdás szöget sem.
Mindig azt írja,hogy vegyek gold pack-ot.
Szia Szakesz!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Grr1234
Pont fordítva.

Rendben, bár nem tudom a karijaid neveit. 😊 Majd beírom légióchatbe hogy tud e valaki 15 percet szánni rám. Biztos lesz jelentkezõ. 😄
brókert nem tudsz használni, de private store-t igen ha jól tudom
ott ülnek sanctumban/pandában az eladók

" In game pénzért lehet gold packot venni."
Itt van egy icipici probléma.Ha nem tudok trade-elni,gold pack nélkül,akkor hogyan tudom megvenni?

leszek valamikor, majd üzenek neked

Félreértetted. In game pénzért lehet gold packot venni. Pénz pedig elég szépen jön questekbõl, de farmolhatsz is ha az jobban bejön.

Amcsi szerver sebességrõl már elég sokat értekeztünk, írtam azt is hogy olyan kari macerásabb ami érzékeny a sebességre.

Speciel én tegnap 49-es chanterrel (SR set és graceful staff) simán bezúztam egy 50-es rangert (full miragent + tahabata bow) arénában, bármennyire is lassú volt. 😛

Szeva! Este 5 után mikor leszel fent? Mentorálkodni kellene vagy 10-15 percet nekem (2 küldi, a napi meg egy krallos). 😊 De lehet hogy csak a napit kellene. Mellékküldetésekbõl össze tudom szedni a krall itemeket.
Questbõl is lehet gold pack-ot szerezni? Errõl nem is tudtam. Na majd ha itt meghal az élet akkor valószínû hogy átnézek oda is. Hát amerikai játékos ellen kisebb az esélyünk a lassabb skill használat miatt de nekem ez így is jó. Sok európai meg más országbeli játékos van itt, és úgy vettem észre hogy nekik is lassabb a ütések.
arra utaltam, hogy ha addig eljutsz hogy megvedd az elsõt, onnan már gyerekjáték havonta 4 milla kinaht összeszedni a következõ gold packra

nekem már 5 hónap be van tárazva elõre

Frosty01
csak az insta cd-k maradnak ki (elég nagyok lesznek) a többi marad

practitioner of the forbidden arts of death

crackyS
30 napig?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

akkor nincs semmi.
kb level 30-ra simán meglesz a pénzed gold packra quest rewardokból, utána a többi gyerekjáték és élvezheted a full játékot

játszható, de olyan kasztot ne válassz ami nagyon sebességfüggõ
szerintem chanter, templar, gladiator kényelmesen megy

crackyS
És ha azt megcsinálom, akkor még van valami korlátozás?

Witcher
Veszel egy gold packot ingame, és máris élvezheted korlátozás nélkül a játékot! 4-5 millió kinah az ára, pillanatok alatt össze lehet szedni!

crackyS
és az amerikai az még játszható, vagy teljesen tönkre teszi a lag?

Az csak reklámfogás, ami valóban ingyenes az a amerikai aion, igaz itt nagyobb a ping is, olyan 530 kb ennél nagyobbal még nem találkoztam, ely város közelben sem, semmi korlat nincs. Itt a Siel szerveren vagyunk egy kisebb létszámmal asmodian oldalon.
crackyS
akkor ebben mi a free to play?😄

Tulajdonképpen igen.

crackyS
"you are a starter and cannot trade wit other players"

fizetni kell, hogy tudjak tradelni?

Sziasztok!
Kezdõ játékosnak melyik szervert érdemes választani az európai Aion-ba ahol vannak magyarok? Köszönöm a segítséget

Szép estét