24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
racsir #20444 akkor megcsinálom és am instában is hasznos tud lenni a chanter mert ugye healban a cleric jóbb akk dps vagy mi? -
KaCsaxyz #20443 Crippling Cut-ot csak foldre lokott ellenfelen hasznalhatod (fallen enemy). A 2 kezes fegyod random lezavahatja az ellent es van par skilled ami jo esellyel/tuti megteszi neked ezt a szivesseget (pl: Seething Explosion/Explosion of Rage). -
Shaenis #20442 a chanter most is elég jó pvpre megfelelő gearrel és hozzáértéssel
3.0-ban még sokkal jobb lesz, mert kap 5 új ranged attackot (beleszámolva az ismételhető stigmát is), skillből folyamatosan fenntartható 20% attack boostot (lucidity), instant kondi leszedőt, és még egyéb egyéb nyalánkságokat. Ezen kívül a 60-as veterán aréna chain gearből is végre van chanternek való, ami attack bónuszt ad magic helyett. Elég sokat játszottam vele amcsi szerveren, és bátran merem ajánlani.
MR-nek csak akkor van értelme, ha full arra kövezel. Én critet és attackot tettem be, és simán vertem sorcikat és sm-ket is. Sokat segít ellenük, ha ügyesen használod a word of protectiont és az elemental screent, valamint persze az elemental damage ellen védő mantrát meg scrollokat. Általában simán túléltem ha bekaptam egy CC-t, utána viszont agyonvertem őket. -
racsir #20441 Azt szeretném kérdezni hogy egy chanter mennyire jó pvp-re 3.0-ban? A légió amiben vagyok azt mondja a legrosszabb a pvp-re a chanter de szerintem ez nem igaz ja és hogy milyen manastonokar rakjak majd bele én critre és attackra gondoltam de azt mondták csak mr-t rakjak mert így is nagyon gyenge és rossz a pvp-re a chanter akkor legalább majd kicsit nehezebben hal na akkor most mit rakjak? és tényleg olyan rossz pvp-re? -
#20440 Hogy kell használni a Crippling Cut I Stigma Skill-t (halvány az ikonja)?
-
#20439 Egy assa ellen amúgy sincs esélyed akárhogy kövezel! Feltéve ha nem vesz észre téged és te támadod be elsőnek, de erre kb. 0% az esélyed, nagyon béna assának kell ehhez lennie. Én mindíg a sorcokat és az sm-eket intézem el először! Akár kettőt is egyszerre, mivel 5 magical attackot tudok resistelni, és nem tudnak be cc-zni, plussz ott van még a rúnás silence is ha minden kötél szakadna, de arra nem szokott szükség lenni, azt csak cleric-ek ellen szoktam használni. Szóval egy jó assa ellen, aki ért is a class-ához gyakorlatilag nincs esélyed (LvL 55-ről beszélgetünk természetesen)! A glad és a temp simán verhető a sorcal ha ügyesen cc-zed őket, mint azt lejjebb Shaenis is írta. -
Shaenis #20438 3.5 verzióban végre lehet szárnyakat is skinezni (remodel) :)
jó lenne ha karácsonyra EU-ba is elhozná a jézuska -
Shaenis #20437 Bocs de hülyeség. Melee kasztok ellen a leghasznosabb egy blind godstone. Manastone-ból elsősorban magic boost, magic accuracy, esetleg pici HP, de ez utóbbit személy szerint feleslegesnek tartom, mert ha nem tudod CC-zni és lebörsztölni, akkor nem pár száz HP-n fog múlni hogy agyonver-e téged. -
Zephion #20436 Sziasztok. Engem az érdekelne hogy sorcinak milyen kövezés ajánlot a közelharci kasztok ellen ( gladi,temp,assa.stb..) tehát fizikai damage ellen. én Evasion vagy HP illetve talán ennek a 2 keverékére gondoltam de lehet ez hülyeség.pls olyan valaki irjon akinek van tapasztalata sorciban és ebben a kérdésben is mert okoskodo emberböl sok van itt is :) -
Trollface #20435 Na utánra néztem új insta 55 fölöttieknek. -
Trollface #20434 Vmit biztos,de most pvp bajnoksággal kötik le a népet meg foltozzák a 3.5-t. Raktak be pl vmi Traitor's Nest nevű helyet BT-be vagy külön van franc tudja. Ilyesmik. -
Vicodine #20433 mar csak arra lennek kivancsi, h koreaban mit forralnak a fiuk,mert ott meg lassan aktualis lenne egy 4.0 is:D -
De csak mert már a 3.5 jön ki lassan NA-servereken
El kell ismerni azért haladnak ! -
Trollface #20431 Augusztus 15 EU-ba a 3.0. (márha nem lesz váratlan hiba :P ) -
QRob #20430 köszi az infót :D -
Shaenis #20429 Egyszerűen mázlid volt, ezt hivják úgy hogy proccolt (vagy kritelt) a craft. Régebben ez volt az egyetlen módja a noble verzió elkészítésének, de mivel sokan nem olyan mázlisták mint te, és emiatt sokat panaszkodtak, ezért tették be nemrég azt a lehetőséget, hogy a három elcs*szett craftból készíthetsz egy jót. -
QRob #20428 Hi! Lenne egy kérdésem (handicrafting, bot/jogarkészítés) : eredetileg "durable tecoma staff"-ot tudtam volna készíteni (FONTOS: csak 1-et)
az ennél eggyel jobb "noble durable tecoma staff"-hoz 3 db "durable tecoma staff" kellett volna. mikor legyártottam a "durable tecoma staff"-ot automatikusan elindult a "noble durable tecoma staff" készítése és le is gyártódott. csak azt nem értem hogyha ehhez a "noble durable tecoma staff"-hoz eredetileg 3 db "durable tecoma staff" kellett volna (és én csak mivel egyet bírtam egyet is gyártottam le belőle), akkor mitől gyártódott le a "noblel durable tecoma staff"? nem volt hozzá elegendő anyag, főleg mikor legyártottam a "durable tecoma staff"-ot semmi sem maradt amiből meg tudtam volna csinálni a " noble durable tecoma staff"-ot. Szóval nincs valami ötletetek hogy mitől indult el automatikusan a "noble durable tecoma staff" készítése?
Amúgy nem mintha zavarna csak egyszerűen nem értem mitől, de attól függetlenül örülök neki, hogy a számomra elérhető legjobb bot/jogar gyártódott le:D (amúgy handicrafting 99. szint) -
KaCsaxyz #20427 Igy kipihenten es a sok hulyevel valo foglalkozas elott (minden heten sok van) leirom nyugodtan:) Az ajcsi az ajandek szonak egy roviditett valtozata. Azert hasznalom, mert napi nehanytiz, kotelezoen hosszan, roviditesek nelkul, muszaki-villamosmernoki, angol nyelvu e-mail megirasa utan mar rettentoen utalok gepelni. Ha nem tetszik, te/ti bajotok, leszarom! Szerenysegem pedig pasi es hetero. Ha nem hiszed/hiszitek el, leszarom!
Tovabbra is tartom h kis szinten nem erdemes plusszolni. Elso karival tuti nem, kiveve ha sokaig akarja hasznalni valaki a cuccot (sm-el a 30-as cast speedes orbot 46-ig hasznaltam, ott mar volt ertelme es penz is ra). Kis szint nalam a 35-. Addig kinlodni vele szerintem felesleges. De ezt mindenki dontse el sajat maga. -
StarFist #20426 Alapvető az, hogy két ruhád lesz. Az egyik kifejezetten a casterek ellen, MR-el stonozva. Ez lehet akár chain is. -
Shaenis #20425 ez egy jó kérdés :) a legtöbb plate-t használ, de ismerek olyan gladit aki magic res miatt BG chaint, és elég jól nyomja -
#20424 Köszi!
Amúgy a Gladiator milyen ruhát használjon, Chain vagy Plate? -
Shaenis #20423 brókernél tudsz venni ha sok pénzed van
csak egyszer használhatók
-
#20422 Valahol lehet venni Enchantment Stone-okat?
Ja és ha valamit felviszek plusz valahányasra, akkor a felhasznált köveket később vissza tudom szerezni? -
#20421 fincsike te alapjáraton meleg vagy -
Vicodine #20420 ha vaze facebookon mast sem lat az ember, mar a teveben is, mindenhol....mar annyira nyomjak, h neha en is kinomban benyogok 1-2 ilyen meleg szot:DD -
Trollface #20419 Mik mennek itt, amúgy te ezt honnan tudod ilyen jól Vico? Tán csak nem... -
#20418 De egyébként nem biztos hogy homár, lehet hogy csaj, mert az adatlapján nem szerepel a neme! De az száz hogy nem hetero, elképzelhetetlen hogy egy hetero pasas így beszéljen! -
#20417 LoL! Vagy a szarcsi, foscsi... -
Vicodine #20416 Az "ajándék" szonak egy meleg, homokosok altal hasznalt verzioja, olyan buzis mint mondjuk a "koszcsi", "szivcsi"..... -
#20415 (( mi az az ajcsi? -
#20414 Nem arról van szó hogy nem lesz jobb a fegyó hanem hogy nem érdemes vele kinlódni ha aktívan játszik pár óra vagy pár nap és "kinövi".:) -
#20413 Pontosan!
És mivel az enchant fegyveren nem egyenes aranyos afegyver szintjere igy egy 10lvl orbon is annyit ad a +10 min egy 55oson . szal egy +10es 10lvl orb siman 2x akkorat csap mint egy +0 szal kis szinten meg jobban kiutkozik az enchant . es sokkal konnyebb/olcsobb. 10es szinten csinalsz egy +10es fegyot es 1 hiteled a mobokat -
#20412 kis szinten igenis csináld a plusszolást¢!!!!!!!!¢ kurva olcsóak a kis kövek, és ha a fegyvered feltolod +10re, igencsak jó dps-t tudsz produkálni. ne hallgassatok ezekre a noobokra ;D -
#20411 Gf átvétel óta játszom. Egy accounton és egy szerveren van a két karakter. -
KaCsaxyz #20410 Mikori az 55-os karid? 2x volt reset az ajcsikkal, egy meg NC era alatt egy pedig mikor atvette GF. BTW, ugyanazon a szeron van az 55-os es a 27-es kari? Mint irtam, ajcsik 1x/account/szerver. Lehet felreertheto voltam: minden szerveren 1x van ajcsi accountonkent. -
#20409 Nem egészen értek ezekkel egyet van egy 55-ős karakterem amivel minden ajándékot átvettem. Kicsit ráuntam és csináltam egy ujjat ugyan azon az accounton. Most 27-es és kapom folyamatosan szintlépéskor az ajándékokat. Legalábbis tekercseket potikat stb sárga fegyóra nem emlékszemm. -
KaCsaxyz #20408 Azok az ajcsik accountonkent es szerverenkent egyszer jarnak. Szal ha egy karival atvetted, akkor azt az ajcsit mar nem kapja meg a tobbi karid. Azert van, hogy az elso kari konnyebben fejlodjon (pl 25-on egy lv39-ig hasznalhato arany fegyo az ajcsi). Ha ugy erzed a karinak nincs ra szuksege (pl sok poti jar, nem feltetlen erdemes mindet atvenni) akkor ne vedd at. Ezesetben viszont arra figyelj, hogy szintlepeskor csinalj egy relogot (csak kari valasztoig kell, nem ujrainditas), kulonben nem az uj szintnek megfelelo ajcsit latod. -
#20407 Köszi a válaszokat!
Lenn itt még valami: Amikor az 1. karakteremmel elkezdtem játszani, akkor minden szintlépéskor kaptam valamilyen "ajándékot" (megjelent a skillek és a szárny között valami és arra kattintottam), de azzal a karakteremmel csak 10-es szintig fejlődtem. A mostani karakteremmel amikor elkezdtem játszani, akkor a szintlépésekkor nem kaptam semmit egészen a 11-es szintig. A 11-es szinttől kezdve folyamatosan kapom szintlépésekkor az "ajándékokat". Vagyis ha egyik karakterem eléri a max szintet, akkor más karakterem már nem fog "ajándékot" kapni egyszer sem? -
KaCsaxyz #20406 Miutan magamhoz tertem a por hatasa alol (atjott a postbol, amugy jo cucc ) :
Minden varosban (faluban is altalaban) van General Goods Merchant. Fortokban Fortress Quartermaster-nek hivjak ha jol emlekszem. Ezek az NPC-k arulnak Extraction Tools-t. Ezzel a cuccal "betorod" fegyot/rucit (rucibol a sapit, ovet es ekszereket nem lehet) es random szintu "Enchantment stone"-t kapsz. Ezt hasznalva fegyveren/ruhan eselyed van a plusszolasra. Ha nem sikerul az enchant (biza megesik) akkor egyel csokken a rajta levo + (negativba nem mehet, illetve +10 folotti tores +10-re dobja le). A cumo statjai nonek plusszolassal, de hagy ne irjam le hogy mi :) Plusszolas
A link nem teljes (szerintem, de javitsatok ki ha tevedek): rucikon minden + -> +HP-t es +strike resist-et is ad.
Amit Trollface irt az megallja a helyet. Kis szinten, ha nem vagy twink, ne szenvedj plusszolassal, total folos :) -
Trollface #20405
Túl sok füvet szívot aki ezt írta neked? Port? (por állagú drogot) ... persze.. D:
A kisállatokból van aki a cuccod visz, sőt olyan is van aki szárnyat ad meg balaur matit.. De pénz kidobás..
A zöld cuccok amiknek a neve zöld szinű ,de szerintem add el ezekből általában gány enchi stoneok lesznek.. Ha kis szintű vagy és nem twink ,akkor ne tökölj enchel.. mert gyorsan kinövöd a felszerelést.