Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊 Na megvan! Arra a fogaskerékszerü ikonra vártam, persze hiába. A use-olás eszembe se jutott. 😊 Köszi!
Szia, üss ki még1 rod-t és utána useold az üst mellett a löttyöt.
Én is így tudtam meg hónapokig szó volt errõl még f2p start elött is és úgy volt,hogy veteránba fog kerülni aki akár egyszer is upgradel goldra..

★ 汤姆 李

Sziasztok! Na megint megakadtam.Tudtok segíteni?
level 14😮dium in the Dukaki Settlement
-itt ott járok, hogy:

1 Speak with Leto
2 Defeat Dukaki Miners (9/9)
3 Take the Bell Strike Rod (PW/AA) from Tursin Sentry (PW/AA) and
ring the bell, then take potions from Overseer Barbarti (PW/AA)
and pour them into the cauldrons.

Bell Strike Rod (1/1)
Odium Solvent (1/1)

Na itt járok, megvan a bell strike rod, megvan a odium solvent.
Csengettem a harangon, de hiába baktatok fel a 3 üsthöz, nem tudom beleönteni az odium solventet. Csengetés után a Bell Strike Rod eltünik. Ezt kell ugye? Vagy valamit hiányos angoltudásommal összekeverek?
Jajj telleg, bugos a GP, errol megfeledkeztem 😄 Van amit letilt (20% AP asszem nem jar), de insta CD-k (ez nem tuti) es AH mukodik lejart GP utan is. Majd javitjak (sajna).
Titan
Mikor indult a szeró, rá egy héttel megelégeltem a starter korlátozását és vettem egy goldpackot euróért! A szintenkénti rewardok(gold pack) már nem járnak de tudok aukciós házban vásárolni és tradelni(Veterán acc)...szóval nem állt vissza 2 hónap után se starterre...

Ismerõs így lett veterán.Õ azt mondta,hogy hozzáadta account-hoz és mikor lejárt veterán lett.Aztán lehet õ is csak benézte ezt a 8 karakter slot miatt nem tudom.Majd rákérdezek,hogy is van ez csak nincs ingame már jó ideje.

★ 汤姆 李

Nemtok rola h GC (lejarta) utan veteran lenne az acc ha starter volt. Mutatnal ra peldat/infot?
Velhalla legiokkal kapcsolatban nemtok segiteni.
Jelenleg nincs lehetoseg transzferre.
Nem kell uj accot csinalnod. A jelenlegivel is mehetsz pl Spatara. A megkotes: starter -> 2 karakter/acc, veteran/min1x goldpack -> 8 karakter/acc; azonos szeron nem lehet mindket oldalon karid, de pl Velha ely es Spata asmo mar megy.
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni egy magyar légióhoz a Velhalla szeron. Milyen légiókat vagy kiket lehetne ez ügyben keresni galamb oldalon? Majd 1 éves kihagyás után kezdtem újra (azt nem tudom miért ezen a szerón lyukadtam ki, németül egyáltalán nem tudok😊 )
Most egy Lv16-s Chanterem van. Közben más is eszembe jutott: Lehet-e átvinni másik szerora karaktert vagy új acc új szeró ha pl a Spatalosra szeretnék menni mert ott már nagyobb magyar légiók vannak?!
Ingame ugyanezen a néven vagyok.
Köszönöm elõre is a segítségeteket!
Üdv
UI:...és még kérhetnék egy named mob listát amit a memopadba lehetne rakni? Az oldal amirõl korábban bemásoltam sajnos már megszûnt. Egyesével meg szép feladat lenne a memopadba rakni õket.
Starterbol starter lesz ha lejar a gold pack (kiveve a karakter slotok, az marad 8), ahogy MaDFoX irta (sajna).
Akkor az nem olyan mintha befizetnél bizonyos idõre mondjuk 15 napos GC 2K-ért?Így biztos,hogy veterán lesz az account de ha veszel gold pack-ot ami shop-ba is 99coin(jó 2 hónap elõfizetés kb) vagy ingame 5-10 milla akkor ha lejár visszarak starter-be?Érdekes azért😊
Official faq ezt nem írja legalábbis nem találtam.

★ 汤姆 李

MaDFoX
A portot tudom (forwardhoz): a játéké 7777, a login szerverét nem kell forwardolni, de 2106.
Az IP nem kellett (ha a 64 bit miatt szeretnéd, akkor NA-n elég a -64 kapcsoló nem kell a .bat trükk).
Ha nagyon akarod, esetleg próbáld a "netstat -ab" -t úgy látszik mi hova csatlakozik (szép nagy lista szokott lenni) 😉
A ping le van tiltva a szervereken, ha arra vagy kíváncsi mennek-e, a legegyszerûbb a http://aionstatus.com

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

MaDFoX
A "gyári" guide-t se hagyjuk ki 😉
gameguide.na.aiononline.com

MaDFoX
Starter-bõl starter lesz ha lejár a goldpack...
Csak a 8 kari slot marad meg.

Cáfoljon meg valaki PLS! 😉

Esetleg tudja valaki mi az amerikai us aion ip, meg port cime? Vagy hogy hogyan is lehet ezeket megkeresni?
Köszöntem szépen! 😊
http://aion.mmorpg-life.com/
http://www.aionarmory.com/
http://www.aiondatabase.com/
http://aion.yg.com/
http://aion.zam.com/

Van valami aionarmory, vagy valamilyen oldal ahol találok a kvesztekhez helpet, meg dropráták meg egyéb nyalánkságok?
keresnék 45-55ös asmo karit Spataloson nem baj ha nincs gearjesem.

A kép, amit beszúrtam, default engine többnyire high beállításokkal... Szerintem nem csúnya. Persze szebb a high quality engine, de nekem 15-20 fps. o.O Így meg 40. Laptop... "-.-
Frosty01
na zsír sikerült megoldanom, egyetlen egy " pöcök hiányzott az elejérõl... 😄

practitioner of the forbidden arts of death

köszi a választ! ennek örül, pár mil kinah megmarad
Veterán lesz

★ 汤姆 李

Sziasztok, egy kérdésem lenne, most vettem 5.4mil kinahér, egy kék dobozt, unknownitem a neve, benyomtam,és elvileg most gold packom van 1 hónapig, nah de, lejár az 1 hónap akkor mi lesz? starterra vissza áll, vagy veterán lesz, érdekelne mert akk farmolnom kell jó sokat hogy minden hónapban tudjak venni cumót :/
Akkor inkább élsimítás nélkül lesz mert a default setting borzasztó😊
Mondjuk nem annyira vészes AA nélkül sem.Ráférne persze de nem nagyon zavaró.

★ 汤姆 李

High qualy graphic enginél nincs élsimitás, de a default engine támogatja egészen 8x-ig.
Na, elkezdtem végre! Spatalos szerveren indítottam varázsló lányt. Aileana a karakter neve.
MaDFoX
Legjobb tudásom szerint AA-t sajnos nem... De érdekelne engem is ha van megoldás...

MaDFoX
Az elején még nem ment (próbáltam), ezt április végén írták.

AA-t egyébként támogatja a játék?Opciót nem találok erre ingame.Ha Catalyst-be bekapcsolom akkor meg nem veszem észre,hogy változna valamit.

★ 汤姆 李

3.0-val hoztak vissza 64 bites kliens tamogatasat NA verziohoz. Ott mar megy launcheren keresztul is, ahogy irtad. Remeljuk GF is megoldja.
Ha leirod hol akadtal el talan tudok segiteni. Igy latatlanban es feltetelezve hogy az eleresi utat jol irtad be:
1. inditsd admin modban (jobb klikk az ikonon es Run as administrator/Futtatas rendszergazdakent)
2. Nezd meg a virusirtod es a tuzfalad h nem blokkoljak-e. Masik file ami indul mint 32 bitesnel. Nalam azonnal rakerdezett Comodo (2x, 1x a virusirto resze, 1x a tuzfal resze).
MaDFoX
Az NCWest-es (NA) 3.01?-es kliensben is engedélyezték végre a 64 bitet.
Elég csak a launcherben az AION-nál (jobb gomb, properties) a command line parameters-be beírni hogy -64 Tesztelve, mûködik!

"Players who'd like to enable a the 64bit client, go to Aion's properties in the NC Launcher and add "-64" to the command line parameters."

Ha elindul és win7 rákérdez,hogy kilépjen vagy megfelelõen van telepítve akkor ne lépj ki válaszd hogy igen jó minden és várj😊
Utána már nem fogja kérdezni csak elõször

★ 汤姆 李

Én az a "-noweb" nem írtam a végére szerintem az nem kell mint ahogy KaCsaxyz írta lenti kommentbe.

"C:\Program Files (x86)\Gameforge4D\AION Free-To-Play\bin64\aion.bin" -ip:79.110.83.80 -port:2106 -cc:2 -noauthgg -ls -charnamemenu -lang:enu

Ebben írd át az elérési utat de figyelj hogy mindenhol a szóköz maradjon meg

★ 汤姆 李

Frosty01
az istennek se akarja elindítani pedig jól írtam amit írtál... :S

practitioner of the forbidden arts of death

Siker,köszi!
Így most graphics engine,high quality-re állítom v-sync és minden maxra húzva stabil 60 fps ÉS nincs az a lassított valami "érzés" ha v-sync be van kapcsolva!

★ 汤姆 李

BAT kiterjesztest latom megoldottatok 😊 Akinek nem ment eddig:
Start -> Programs -> Accessories -> Notepad illetve Start -> Programok -> Kellekek -> ?Jegyzettomb?
Bemasolod/irod amit kell.
Save/Mentes (CTRL+S) -> Save as type/File tipust allitsd at All files/Minden file-ra. Ird be a nevet .bat-al a vegen. A mentes helyet izles szerint (mint irtam nekem Aion konyvtarban van).
Parancsikon: megkeresed intezoben a file-t. Bal ALT nyomva tart es kihuzod az asztalra.
64bit-es kliens erezhetoen jobban fut mint 32bit-es. Nem kotelezo, de ha egyszer kiprobalod ... 😄
"The servers are back online. Enjoy! Additional info: the right click block function has been activated again."

Nah,nem is kell a kliensel vacakoljak,hogy 64-es legyen😊

★ 汤姆 李

ok köszönöm!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ha jól emlékszem a "scout it out" general küldi ahova visz elõször oda kell menni farmolni ezt.Fennt északon Altgard-ban,vízesés mellett faház,ott nagy a drop rate ennek az item-nek

★ 汤姆 李

A kendõ "Lepharist Veil" legkönnyebben farmolható mobokból.Ha ezt beírod odavisz Altgard-ban: /pathfinding Grave Robbing Smuggler
Megveheted brokernél is de nem tudom azon a szerveren mennyibe fáj ahol vagy.
Érdemes ezt az item-et remodell-nek használni tehát egy értelmesebb stat.-al bíró fejesbe beletenni/át modellezni.Olyan 30 körül már van ilyesmi vagy amikor gondolod bármikor felhasználhatod de sz.tem drága ahoz,hogy low lvl gear.-hez tedd hozzá.
Addig meg rejtsd el option-be ami van ha nem tetszik😊

★ 汤姆 李

Ha már úgy is van egy kis idõnk,kérdeznék.😊
Van assassinom a Spatolos szerveren mindkét oldalon.Ely Higany néven,Asmo Ateista néven futnak.pillanatnyilag mindkettõ 14-szintû.(csak most kezdtem a játékot)
Olvastam,hogy az assával van a legtöbb meló.Sajnálattal kell ezt olvasnom,de nem tántorít el.😊
39 éves vagyok.Hosszú évek óta játszom MMO játékokat.Volt ahol évekig játszottam,volt amit csak kipróbáltam.De a rogue,assassin,éjjeljáró,nindzsá-n (vagy akárhogyan is nevezték az adott játékban)kívül,más karaktereim,nem voltak!😊 Max kipróbálás vagy bohóckodás szinten.
Minden ilyen típusú játékban,azért az alapok nagyjából megegyeznek.Tehát teljesen hülye nem vagyok,de azért elkelne egy kis segítség!😊
Amikor pl elõször eljutottam a fõvárosokba,csak forogtam mint kurva karján a retikûr és azt sem tudtam hányadikán van elseje.
Szívesen fogadnám,olyan segítõkész társaság mentorálását,ahol nem vagyok rákényszerítve kötelezõ programokra.Munka,család stb.
Rögtön elsõnek meg is kérdezném,hogy a szám elé rakható kendõt,npc-nél is lehet venni,vagy csak drop-ból jöhet?
Maszkokat már vettem,de rettenetesen idétlenül néztem ki bennük.Bóhóc maszk,csõr meg ilyenek...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Oké, köszi! :-)
Tegnap lett volna csak ünnep miatt átrakták mára de 1 óra és menni fog😊

★ 汤姆 李

igen.
várunk...😊

Karbantartás van? -.- Mert mire végre lejött, most nem enged be.
Aranyos. Mondjuk azt hittem, még több lesz. XD