24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#20364 attól függ milyen szinten akar pvp-zni. kis szinten twinknek még a dupla tőr is játszhat -
#20363 Legalább egy 50 elite pvp set . pvp ekszerek . És hasznos lehet egy extend pole is.
Vagy valami "nuke" 55 eternal pole. -
#20362 pvp cuccok! :DD -
Sikoly85 #20361 Lenne még egy olyan kérdésem, hogy Gladiátornak milyen cuccok kellenek pvp-re? -
#20360 Talán épp ez a céljuk ;) -
Sikoly85 #20359 Köszi a választ. Sajnos sokan vannak akik csak élvezetből ölnek és nem abyss pontért. Ma a 32es clericemet rendszeresen 40 felettiek öltek, szerencsére nem vesztettem egy abyss pontot sem:D erre ők fáznak rá mert egy bizonyos kill után (nem tudom mennyi) a térképen mki látni fogja hol vannak, így rájuk fog mki vadászni. -
alyr2 #20358 a lila +10 vagy tobb a rozsaszin meg 10 vagy 10+ kevesebb szint -
#20357 azok a nebántsd mert szétkapnak és befőznek zacskóslevesnek fajta karakterek. talán 7 szinttel nagyobbak mint te :)
a halvány rózsaszín meg 7el kissebb, és nem kapsz érte ap-t. -
Sikoly85 #20356 Hello mindenki!
Egy dolgot nem értek.
Ugye az ellenséges birodalom karakterek nevei piros szinüek. Viszont azt nem vágom hogy a lila szin mit takar? kik lennének azok? -
#20355 Köszi! -
Beltazar #20354 Ha lejár a gold pack ugyanúgy tudod majd mindegyik karaktered használni nem törölnek semmit, ellenben ha te törlöd akkor viszont nem tudsz a helyére újat csinálni(a 2es korláton felül), amíg nem lesz megint gold packod. -
#20353 Köszi!
Az első kérdésre nem tudja valaki a választ? -
Shaenis #20352 Mana és Herb Treatment használatához venned kell Odella Powdert, minden General Goods Merchant árul ilyet. Többfajta Odella van, a szintedtől függ hogy melyiket kell venni, ha ráhúzod az egeret a Mana vagy Herb Treatment skillre, akkor a tooltipben kiírja hogy melyik fajta kell hozzá.
Pandemonium Focus használatához 2000 DP (Divine Power) kell, a HP és MP csíkod alatt látszik hogy éppen mennyi van. Mobok (valamint ellenséges játékosok) megölésével folyamatosan növekszik. Ezen kívül lehet olyan kaját venni (Aether Jelly), aminek használatával azonnal fel tudsz tölteni 2000/4000 DP-t. -
#20351 Helló!
1. Alapból két karakterem lehet egy szerveren, ha veszek Gold Pack-ot, akkor 8. Mi van akkor, ha nekem 4 karakterem van és lejár a Gold Pack? A plusz két karakter használhatatlan lesz vagy esetleg törlődik?
2. Hogy kell használni a Mana Treatment-et, a Herb Treatment-et és a Pandemonium Focus-t? Halvány színük van és nem bírok rájuk kattintani. -
Shaenis #20350 alyr az te voltál??? bocsi először csak azt láttam hogy piros, aztán észrevettem hogy hunlegion és hogy nem támadsz, ezért én is lenyugodtam :) a gladi pedig megérdemelte :D
-
alyr2 #20349 AAA Prana a Saviours legiobol:) A gladi csak nem birt magaval:D 2x ert 3700 AP-t..Teged nem akartalak tamadni:D -
Trollface #20348 Látom ezt csinálod a barátoddal otthon. Nem baj ,hogy melegek vagytok. Csak ne reklámozd a saját érdekedben. :D -
Vicodine #20347 1: sosem allitottam, h hibatlan
2: sosem allitottam, h az emberiseg tobbsege, azt allitottam, h az mmos emberiseg tobbsege(nem csak kiragadni kell szavakat...)
3: az elso resz nekem nem tetszett, nem toltam vele 5 evet, nem is erdekel, h ha vki tolta es most nem tetszik neki 2ik resz...
4: talan az elmult jopar ev egyetlen mmoja, ami nem tucat mmo, hanem igazi ujitasokat hozott, nyilvan van copy is, de annyi mmo megjelent mar, h ez kivedhetetlen, egyszeruen lehetetlen es meg sem probaljak
Tomy Lee: te mint veteran gws, el vagy sapadva? megmondtak, h ez teljesen mas lesz mint az elso resz, egy kulon mmonak kell tekinteni csak ezzel a nevvel adjak el. En probaltam anno az elsot , de nem meltattam arra h toljam, abban az idoben ott volt a Lineage 2, ami azert lenyegesen tobbet tudott minden teren, igy evidens volt h mivel jatszom, de amugy is elso resz ide vagy oda, a masodik resz jo, ennyi...Akinek meg nemtetszik annak ott lesz ArchAge, amirol en kb ugyanazt gondolom, mint troll a gw2rol, egy atlagos tucat mmo, szep kornyezetben....Mielott megszolalnal hulyesegeket, ismerem a gamet es nyomon is kovettem egy darabig, de miutan sok video es info utan ugy lattam, h total kozepkategorias kis vmi lesz, egy ideje mar nem nezem a hireket... -
#20346 -
Trollface #20345 Frosty:De minek ha utálod? Töröld le felé ,mert "szar".. Ennyi a véleményem nevetséges vagy. :D
Prana: Nincs semmi ,nem fogok ragelni ,mert tudom kinek írtam és te egy kultúrált GW2-s vagy szóval mégcsak benézésből se vedd magadra. Máskor mielőtt elnézed gondolj arra ,hogy én ilyet rád nem mondanék soha.
-
#20344 neki mostmár mindegy, be vagy te is skatujázva.
ha nem lenne ennyire retardált a srác, akkor láthatná hogy én is játszom mind a mai napig... -
Shaenis #20343 ja én néztem be, azt már viconak írtad.
"Ettől függetlenül élvezheted Prana ,sőt játtssz is ha ez tesz boldoggá"
ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy igen, boldoggá tesz majd, mert kell a változatosság, és ez az egyetlen mmo amivel érdemes játszani aionon kívül. a többit bottal sem piszkálnám meg, mint pl tera swtor, secretworld
és ha nem lett volna elég egyértelmű, az aiont NEM hagyom abba, mert azt is élvezem
-
Shaenis #20342 valakivel összekeversz, soha nem mondtam hogy hibátlan :) -
Trollface #20341 Akkor ne itt istenítsétek a GW2-t. Fröcsögjetek a GW2 topikba és ha az Aion szar nektek ,akkor miért vagytok még itt? Veletek ellentétben én még játszom vele ennyi.. Amúgy mi az off és mi nem ez is vicces mivel Gameforge mindent elcsesz így vagy csak szidhatom vagy nem is kommentelhető a tevékenységük.
Ki vagy te ,hogy utasítgass csak kérdem.. Egyszer se mondtam ,hogy menj arrébb..
Érzem ,hogy ideges lettél. Mint írtam a te bajod. Olyan jó cukkolni téged. ;)
Tomy Lee: Nos igen. Szóval te a Aion EU-z választod ha jól veszem ki.
Szerintem ők játszottak az 1-el is ,csak bekapta őket a gépszíj. Csak "AZ"=GW2 létezik számukra. Szerintem nem tudott a GF semmit ,szimpla véletlen. Mondjuk Ncsoft lehet röhej tárgya ott is.. -
Tomy Lee #20340 A legtöbb "fanboy" ami most van nem játszott első résszel így kaptak valami újat,örülnek és azt se tudják mi van csak kaptak egy új játékot és hú de jó ez megváltás meg ilyenek.
Mi veteránok meg csak nézünk,hogy most ez lesz tényleg a folytatás?Én őszintén nem erre vártam ennyi időt és komolyan sajnálom azt a belefektetett időt amit vagy 4 éven át tettem.
Amúgy meg GF nem hülye,nem hiába vártak ennyit 3.0-val hiszen ők is gw2 bétáztak és fel tudják mérni a dolgot,hogy gw2 indulással együtt adják ki.2× nem mondom,hogy jövök 3.0-zni:D -
#20339 hogy kivagy te egy cbt-s koreai játék miatt amit még nem is terveznek értelmes nyelven beszélő területre
irritáló vagy. a továbbiakban jó lenne ha mellőznéd az aion topikot ha nem a témába vágóan nyilvánulsz meg. kicsit túl sok az offod, és értelmetlen is, mivel közöd nincs a hozzászólásaid alapján semmihez, csak okoskodsz. -
Trollface #20338 Csak arról ,hogy nem hibátlan és nem olyan gyönyörű (nem grafikailag használom ezt a szót most) ,de téged nem lehet.
Szóval már nem is meggyőzök csak kifejtem a véleményem. Vitázunk csak Vico-val. Meg persze ha felidegesedsz az a te bajod. :) -
Trollface #20337 Még annyit ArcheAge? Ismered esetleg? Gondolom nem.. Így nem tudhatod: Nem csak megközelítette le is hagyta bocsi.. Már Zárt Béta státuszban jobb..
Amúgy ezt nem tudhatod mi lesz 2-3 éven belül. Ott van még a Bethesda is és még egy rakás konkurens aki csak ugrásra vár. (pl. Blizz-Acti kocsog banda a Titánnal) ;) -
#20336 k.tnx.bai.
ez van fanboi vagyok, kövezzetek meg öntsetek betonba lógassatok bele a dunába leszarom a véleményedet igen magasról. fogalmam sincs h miről akarsz meggyőzni még mindig. ;) -
Trollface #20335 Hangulatos ,de ezt írtam is. Csak ez nekem önmagában még kevés és mivel gw1-eztem (szúrjatok le ,gondolom most kinyílt a bicska Vico meg Frosty zsebében ,hogy gw1-eztem és nem tetszik a gw2),így tudom ,hogy mit várnék 5 év után ,de ez nem az és túlságosan tucat játék lett.
Én nem vettem meg nem is fogom ,mert nem látom értelmét. Ettől függetlenül élvezheted Prana ,sőt játtssz is ha ez tesz boldoggá. :)
De nem veszik észre egyesek ,hogy ISTENÍTIK és felvették a wow fanboy állást... csak a játék címe más..
Vico én még az elején követtem én voltam az egyik legnagyobb fanboy (még tesóm is ráakartam venni vegye meg) ,de aztán kinyílt a szemem. Belőled a hype beszél ,így nem vitatkozom veled.
Te azt ÁLLÍTOD hibátlan innestől kezdve nincs értelme folytatni.
Emberiség többsége? Oké akkor 3,5-4,5 milliárd ember azt gondolja amit te..
-
#20334 Mondjuk az csak kor teraban volt.
Itt siman odamesz és leütöd akit akarsz. -
Shaenis #20333 én gw1 veterán és gw2 fan vagyok, de sok dologban egyetértek
gyönyörű a világ designja, de a grafika nem nagy durr, a karakterek pedig kiábrándítóak aionhoz képest
a fix weapon skillek engem idegesítenek, sokkal jobb volt a gw1-ben teljesen szabadon választható skillbar. az pedig kamu hogy nincs grind, van csak másképpen hívják
nem ragozom tovább, bár lenne még mit kritizálni, amúgy az tény hogy hangulatos a gw2, és bele lehet feledkezni.
szeretném tisztázni, hogy én már prepurchaseltem KÉT példányt a gw2-ből és barátnőmmel együtt nyomjuk majd, de nem hagyom abba az aiont miatta, mert jelenleg nincs jobb
-
Vicodine #20332 Mindig vannak olyan emberek, akiknek nem tetszik egy bizonyos mmo.Te igy vagy GW2vel. De attol meg nem lesz fail, hanem valoban korszakalkoto! Mitol? A tartalomtol! A grafikarol meg annyit, h amikor GW2 utan beleptem aionba, csak neztem mi ez a fos, lenyegesen jobb a grafja(nem korszakalkoto, de ott van a szeren!). A tobbseg akik ismerosi koromben kiprobaltak ugy, h semmit sem vartak tole, mindnek csak pozitiv velemenye szuletett, roviden annyit mondanak, h jobb mint gondoltak! Es ha olvasol forumokat, akkor tudod, h az mmos emberiseg tobbsege hasonloan gondolja. Te nemtudom milyen szemuvegen keresztul nezed GW2ot, de szerintem csereld le. Eleinte en sem voltam elfogult ezzel a jatekkal kapcsolatban, csak azutan lettem, miutan megtudtam mit is fog "tudni". Nemtartom valoszinuleg, h az elkovetkezendo 2-3 evben kijonne akar hasonlo mmo, ami megtudna kozeliteni. Ha lenne ilyen fejlesztes akkor mar tudnank rola....Amugy meg egy mmoban a tarsasagon es a tartalmon kivul ami nagyon fontos, az a hangulat, ebben pedig szerintem vitathatatlanul no1, ennyi.... -
#20331 tl;dr -
Trollface #20330 Hát hiába , én kipróbáltam most a bétát és a gw2 nem az aminek reklámozzák. New generation mmo .. persze ..persze.. olyan még nincs.
Egyetlen ami az ősapja lehet ezeknek az az ArcheAge legalábbis ha nem barmolják el ,de kétlem ez nem egy tucat MMO ,mint a TERA(és nem is lopták Nctől ,mint ezt a hulladékot Blue Hole ftw ) ,SWTOR etc..
Meg a legkirályabb grafika mmo-ban.. Sőt egyes fanboyok még merték a bf3-nál szebbnek tartani..
A csilivili design az nem mutatja meg a motor képességeit ,ami ráadásul ócska gw1 motor kibővítve.. (Rondább ,mint az Aion 3.0 ami röhej) ITT MOST A MOTOT TECHNIKAI DOLGAIRÓL BESZÉLEK NEM HOGY DÍZÁJN.. ( a dízánj jó ,de akkor sem a legszebb mmo lol.. )
Reménykedtem ,hogy nem ,de igen és directx9-es a game. A karakter modellek is mintha babák volnának ,az animáció nagyon gány ného ,a hangot is írták ,de az oké volt nem is értettem mit sírnak.
Hát bocs megafail lesz sokaknak.
A wowosokat akarták megfogni ami sikerült is meg a gw1-esek egy részét + a random tömeg aki csak megveszi a hype miatt..
Középszerű játék összeségében számomra ,amelynek nagyobb a füstje ,mint a lángja.. Viszont a célt elérték Gw2=Wow 2 legalább olyan közöséggel..
Személyes vélemény amit írtam. Jó is ,hogy szereztem kulcsot és csak megerősített ,hogy jól itéltem meg.. Kár érte..
Nctroll újabb fejős tehene ez látszik.. Aki meg azt hiszi 1 hónap alatt kijavítják a mega laggot, optizatlanságot etc.. az téved.
Azt nem merném állítani ,hogy pofára fogtok esni ,mert egy fanboynak bőven jó. Eladásokat is adni fogja ,sőt a hype miatt 2012 legjobb mmoja ..sőt játéka lesz.. csakhát nincs mögötte annyi..( és most írhatnám ,hogy semmi ,de ennyire nem szar ,mert 1-2 dolog ötletes és jó)
Szerintem 2010-ben már kikelett volna adni ,mert 2012-ben ez már nem menő..
(Na anyázhattok ,ha gondoljátok)
A TERA-nak 1-2 hónapot adok és nem a GW2 miatt.. hanem ,mert Frogster+Gameforge összeolvad vagyis inkább a GF bekebelezi a békát.. =Garantált epic fail.
Maradok tisztelette Trollface :P -
#20329 hát jó hülye vagy hogy arra pazaroltál pénzt. owpvp, persze tickettel meg külön hatpéldányos kérvénnyel hogy:
- Elnézést, ráérsz picit?!
- Csá, minek?
- Lepk-ználak, elfogadod?
nekem egy béta alatt sikerült rájönnöm hogy mekkora kamu az egész.
mellesleg sokkal élvezetesebb a harcrendszere a gw-nek, mint a terának, és még csak nem is ezzel hájpolják (hozzáteszem hogy joggal) a mennyekig. -
Vicodine #20328 En GW2 kijovetele utan max 2 honapot..:D Amikor bevoltam logolva teraba, mindenki azon beszelgetett h hagyjak ott terat a francba mar legtobben gwznenek...Egyetlen dolog volt ami miatt adtam egy eselyt teranak, az a pvp volt, de mivel rajottem h nuku pvp, az owpvp is akkora kaki mint allat, igy mar az a resze sem erdekel..:D Es ezzel nem vagyok egyedul, nagyon sokakat lattam hasonlo problemakrol beszelni lfgn, hat nincsen elvezet, tartalom, atya vilag milyen tartalom lehetett koreaban amikor anno kijott, ertheto miert nem adtak ki nalunk, de meg igy is elkapkodtak:D -
#20327 Ja és én is max 8-10 hónapot adok neki és f2p lesz. -
#20326 Igen abbahagytam .
Annyira még sem jött be mint ahogy a betakon gondoltam .
Sajnos nekem később nagyon repetitív lett.
Pl rá kellett jönnöm hogy kb az összes mob/bam/boss az első 20pár szinten található content copypastelése.
Kb a magasabb szinten lévő ellenségek skilljeit/mozgását , nem újraalkották , hanem odamásolták . Max a mobok skinje volt más. Engem ez kicsit (NAGYON) kiábrándított.
A másik hogy mennyi useless mapot alkottak hol kb vagy 10 percet töltesz el (csak átrohansz a questeken) . Ahelyett talán fordítottak volna több figyelmet másra.Pl aion mapok pont elég nagy méretüek voltak a fejlődésre . Később meg úgysem megy oda az ember . Nem is értem teraban minek kellett azt a 8000000000 negyzetkilometer területet megalkotni ha ugysem megy oda senki, owpvp szempontjaból is marhaság.
Na de nem offolok tovább. Amúgy is ez csak egy vélemény volt. :)
-
Vicodine #20325 Mivan ennyi volt tera?Latom eladod az accodat, jol teszed mert nemsokara ugy is f2p lesz:D En is megvettem, 52ig birtam huzni egy karit, de nemnagyon ment tovabb, egyszeruen annyira unalmas h mar faj, en is inkabb aionozom meg kicsit gw2ig:)